Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ok!loipon htanπροστ ακαι ο μεσιτης,αλώστε στο συμβολαιο λεει οτι σημερα 1η φεβρ δοθηκε σανεγγυηση το ποσο των 400 ευρω κι εχω αποδειξη για το ενοικιο φεβρουαριοου....αρα πληρωσα εγγυηση και τρεχον τοτε ενοικιο!αυτα ρε κουκλιτσες...θα δουμε τι θα γινει αλλα δε θελω να μετακομιζω στις γιορτες...ηθελα αυτα τα χριστουγεννα αν στολισω που εχω και το μπεμπακι..και να ειμαισ τις βολτες,οχι στο ψαξιμοκαι στη μετακομιση,

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παστακιααααααααααααααα αχαχαχα δεν την ξερω ρε συ για να εκφερω αποψη μαλλον μιλας απο προσωπικη πειρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ρε παιδί κου λέει σωστά πράγματα, δεν μπορώ να πώ, έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η δουλειά της...αλλά σε μία συζήτησή μας για θήλαστρα, επειδή δεν παρέγγλνα από εκεί που μου έλεγε(από Θεσ/κη έναν προμηθευτή) και την ρωτούσα άν υπήρχε κάποιος στην Πάτρα, με ειρωνεύτηκε και εγώ της τα έχωσα, γιατί πήρα έα θήλαστρο που έκανε 90,00 ευρώ της medela, μην φανυαστείς από αλλαγή δώρου, και μόνο που δεν με έβρισε! Και της εξήγησα οτι δεν είχα χρήματα για παραπάνω και μου έλεγε οτι το νοσοκομειακό το νοικιάζεις με 60,00 το μήνα, αλλά εντάξει αφου το είχα πάρει θα μποεούσε να με συμβουλέυσει με τα δεδομένα που είχα κι όχι να με ειρωνεύεται! Και της τα έχωσα χύμα καισταμάτησα να ασχολούμαι και το πάλεψα μόνη μου....σιχτιρ Κυριακάτικο...ήταν πολύ εριστική όμως η κοπέλα! Ελπίζω να περνάει καλά με τον άνδρα της, γιατί δεν φαινοταν κάτι τέτοιο, έτσι όπως μιλούσε.....στο καλό!

ΡΕ! Με το ζόρι να νοικιάσω από εκεί που έλεγε! ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕ!!!!! :mad::mad::mad:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αχχαχαχαχαχ οκ!αντιλαβου!γιατι εχει ςθηλαστρο?βγαζει ςγαλα και αφηνεις για το παιδι η για αποσυμφορηση|?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Ίσα ίσα που στην Πάτρα υπάρχουν όλα τα μεγάλα καταστήματα που υπάρχουν στην Αθήνα. Έτσι όπως πάει θα γεμίσει ο κόσμος στοκατζίδικα, είναι πολύ μεγάλο το στοκ που έχουν οι εισαγωγείς της επώνυμης ένδυσης και το βλέπουν να κάθεται... Αλλά και πάλι, μη νομίζεις, το μεγάλο outlet που θα ανοίξει (στα Σπάτα) έχει μάρκες που όσο έκπτωση και να έχουν, πάλι ακριβές είναι (Burberry & Ralph Lauren για παράδειγμα)...

Αλλά είναι ωραία φάση, 22.500m² με πλακόστρωτα δρομάκια, μαγαζιά πετρόκτιστα σαν σπιτάκια, γεφυρούλες, πλατείες, δέντρα κτλ, είναι ωραία κατάσταση για μονοήμερη εκδρομή (είναι και μακριά)...

Ωχ!! αυτο ειναι σαν το βαλ ντε ροπ στο παρισι!!!! ετσι οπως το περιγραφεις με πετρινα δρομακια κτλ!!!

Διαφημίσεις

αχχαχαχαχαχ οκ!αντιλαβου!γιατι εχει ςθηλαστρο?βγαζει ςγαλα και αφηνεις για το παιδι η για αποσυμφορηση|?

τώρα πια όχι, αλλά πριν κανά μήνα τραβούσα και έβγαζα 1-2 γεύματα εκτός του θηλασμού ...η βλακεία είναι οτι του έδινα και ξένο παράλληλα και μιαν καλήν πρωίαν ο γουργούρης με έφτυσε και με το δίκιο του!φοβήθηκαμην μου αδυνατίσει και την έπαθα...δεν πειράζειτουλάχιστον τονθήλασα 2,5 μηνες...απο το ολότελα.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Κορασιδες μου ομορφες τι κανετε???

Κισάκι και εγω ειχα τα ιδια συμπτωματα οταν σαραντησα.. ειχα λιγο αιματακι και πονακι περιοδου... και ειχα μιλησει με ντοκ και μου ειχε πει οτι εξακολουθιε να καθαριζει η μητρα.. και οτι ο θηλασμος προκαλει συσπασεις ..οποτε ολα νορμαλ... και η μαια μου μου ειχε πει τα ιδια... με θηλασμο περιοδος γιοκ..αλλα αυγουλακια κανονικοτατα! οποτε προσοχηηηηη αν δεν πρεπει αμεσα παιδακι!!!

Εμπορικο στα σπατα οεοεοεοεοεοε!!!!!

Αχ αυτοι οι μεσαζοντες τα εχουν κανει σκατα ... και θα παρεις μονο απο εκει θηλαστρο και μονο απο εκει ρουχα και μονο σε εκεινο το διαγνωστικο θα κανεις εξετασεις.... αντε απο δω ολοι τους...α... ας κανουν καλυτερη τιμη για να τους διαλεξω....

Μα τα εχω παρει κι εγω με τον ενδοκρινολογο ο οποιος μονο απο ενα πανακριβο διαγνωστικο δεχεται εξετασεις... απο οπουδηποτε αλλου δεν μπορει να τις διαβασει... μα τι παν/μιο εβγαλε???

μάλλον του Χρηματισμικού!Που'σαι ρε τζοτζο! Τι κάνεις; εμείς εδώ ...καλά ε; έχει τρελαθεί ο καιρός! Το πρωί ζέστη 20-22 βαθμούς και το βραδάκι 12-15! Έχω βάλει καλοριφέρ τώρα μιλάμε! Εχθές έριξε κάτι κατιαγίδες!!!!ανακατωμένος ο ερχόμενος!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ναι jo-jo για αυτό στα πανάκριβα διαγνωστικά σου ζητάνε όνομα γιατρού!!! Για να στείλουν την προμήθεια... Είναι όμως μην μπλέξεις...

Βλέπω ξετρελάθηκες με την προοπτική ενός νέου εμπορικού!!! χαχαχα, δεν είσαι η μόνη. Είναι το Mc Arthur Glen, γκούκλαρε το λίγο, έχει σε όλη την Ευρώπη. Αν και εδώ δεν θα άνοιγε από ότι κατάλαβα δεδομένου της κρίσης, είχαν όμως υπογραφεί συμφωνητικά πολλά χρόνια πίσω οπότε δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς πλέον.Και ναι τα Σπάτα πλέον είναι must, μία το Αττικό πάρκο, μία το αεροδρόμιο, μία αυτό, χαμός θα γίνεται...

Έβαλε λίγο κρύο επιτέλους... Αν σας πω ότι δεν μου αρέσει θα με βρίσετε? Αλλά πρέπει επιτέλους να κρυώσει ο καιρός....

όχι ρε ΄Λενιώ γιατί να σε βρίσουμε...εγώ γουστάρω τρελά χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα! Και τώρα με τα Χριστουγεννάκια! Τζι τζι΄μιλάμε! Χουχούλιασμα, τηλεορασίτσα, γουργουροπαιχνίδια, καστανα στο τζάκι, σουφλέ για βραδυνό(λόγω δίαιτας:P:p:p)...πωπω μιλάμε......

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Βρε παστάκια, αν ήταν να μείνω στο σπίτι κι εγώ κρύο θα ήθελα. Πέρισυ που ήμουν σπίτι ήθελα μέχρι χιόνι να ρίξει (το μισώ το χιόνι υπό φυσιολογικές συνθήκες)...Αλλά τώρα δεν θέλω το κρύο, δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι μου!

Από την άλλην, μέχρι τώρα παραπονιόμουν πότε επιτέλους θα χειμωνιάσει μπας και ψοφήσουν τα μικρόβια, βαρέθηκα να βλέπω μύγες και κουνούπια τέτοια εποχή! Άσε που μας έχουν τσακίσει οι ιώσεις...

ναι ρε γμτ, μία κρυο μια ζέστη δεν είναι καλό και για ταπαιδάκια αυτό...χεσ@ μέσα που λένε....μπορεί να έχεις δίκιο, εγώ πάω για δουλειά την Δευτέρα μετά τα Χριστούγεννα...άρα δεν με απασχολεί....μπορεί άν πηγαίνω για δουλειά να τα ρίχνω τα μπινελίκια μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Αχ ρε ΠΑΤΡΑ!!!! αν και ο πρωτος μου ερωτας ειναι η θεσσαλονικη (ειμαι απο θεσσαλια...οποτε η θεσσαλονικη ηταν η μονιμη βολτα για ψωνια , ημερισιες με το σχολειο κτλ...ολες οι φιλες μου σπουδασαν εκει...τωρα και η αδερφη μου εινια πανω!!!! αχ ποτε να φτιαξουν οι συνθηκες να ανεβω !!!!)

αλλα , παντρευτηκα Αιγιοτη... και αγαπησα και τη Πατρα!!!! ξερετε, την εχω συνδεσει με το αχαληνωτο σεξ χαχαχα και τις βολτες !!! χαχα

Θυμαμαι που μου ελεγε ο χαζμπαντ (ο οποιος σπουδασε στην πατρα.,..) οτι μια μερα εξω απο το παραθυρο του (στον 5ο οροφο) περασε ενας θερμοσηφονας!!! τον ειχε σηκωσει ο αερας!!!!χαχαχαχα εχετε τρελλο καιρο εκει!!!! Αλλα και η θεσ/νικη ειναι ... δεν θα ξεχασω τα κρυα της θεσ/νικης!!!!

Εδω στην Αθηνα παλι.... τι να πω... ολα τυποωποιημενα...ακομα και ο καιρος... νεφος, υγρασια και μια αρρωστιαρα ζεστη.... αν και σημερα κρυωσε καπως και εδω... λετε να δουμε και κανα χιονι???

Mc Arthur Glen ?? δεν θυμαμαι πως το λεν αυτο το εμπορικο στο παρισι, μονο την σταση του τρενου θυμαμαι....θα το γκουγκλισω να δω αν ειναι αυτο!! παντως οι τιμες μην φανταστειτε οτι ειναι και τραγικα χαμηλες σε αυτα τα στοκαδικα...,,,

Εμενα τα ψωνια με εχουν στηριξει ψυχολογικα σε πολυ δυσκολες φασεις της ζωης μου.... ξερεις ποσο καλο σου κανει μια βολτα στις βιτρινες/??? ξεχνιεσαι... αν και νιωθω απεριοριστη θλιψη οταν ξερω οτι μια louisvuitton κατασκευαζεται σε καραβια ..και την πουλαν 2000 ?...ενω οι εργατες (κυριως παιδια...)πληρωνονται με ενα κομματι ψωμι...:confused::confused:

ώπα κοπελιά! louis vuitton; έλα πατάμε γη τώρααααααα....ΔΝΤ λέμε δονήτης νέας τεχνολογίαααααας!!!Πλάκα κάνω ε; Όταν μπήκα στον εν λόγω οίκο στο Παγί (βλ.Παρίσι) μιλάμε έμεινα με το στόμα ανοιχτό....δεν είμαι αυτής της αγοράς, μπορώ να πω πολύ πιο κάτω, αλλά μπήκαμε για πλάκα, είμαστε και κυριλέ ντυμένοι με τον πάστα..τζι τζι...και με πλησιάζει μια "ντουλάπα" , ένας φουσκωτός (ντυμένοι με μάυρο κοστούμι όλοι οι σεκιουριτάδες έτσι...και ήταν όλοι ντουλάπες!) και μου λέει στα Αγγλικα"για κυριές σαν κι εσάς υπάρχει είδικός όροφος πάνω με περιορισμένου αριθμού μοντέλων σε τσάντες και αξεσουαρρρρρρ απότη νέα κολεξιόν!!!!":wink::wink::wink:ρε κορίτσια έχω και το κοπανάω στον πάστα οτι με το τούτο μου ανέβηκε και στον 4ο όροφο για να δει τα νέα Λουί Βιτόν!!!!ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....(να ψωνιζα και τίποτα καλά θα ήταν....αλλά με τον κοπανιστό που θα μείνουμε τώρα θα την έβγαζα στο σφυρί τη Λουί βιτον!!!μη χεσ@@@!)

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ώπα κοπελιά! louis vuitton; έλα πατάμε γη τώρααααααα....ΔΝΤ λέμε δονήτης νέας τεχνολογίαααααας!!!Πλάκα κάνω ε; Όταν μπήκα στον εν λόγω οίκο στο Παγί (βλ.Παρίσι) μιλάμε έμεινα με το στόμα ανοιχτό....δεν είμαι αυτής της αγοράς, μπορώ να πω πολύ πιο κάτω, αλλά μπήκαμε για πλάκα, είμαστε και κυριλέ ντυμένοι με τον πάστα..τζι τζι...και με πλησιάζει μια "ντουλάπα" , ένας φουσκωτός (ντυμένοι με μάυρο κοστούμι όλοι οι σεκιουριτάδες έτσι...και ήταν όλοι ντουλάπες!) και μου λέει στα Αγγλικα"για κυριές σαν κι εσάς υπάρχει είδικός όροφος πάνω με περιορισμένου αριθμού μοντέλων σε τσάντες και αξεσουαρρρρρρ απότη νέα κολεξιόν!!!!":wink::wink::wink:ρε κορίτσια έχω και το κοπανάω στον πάστα οτι με το τούτο μου ανέβηκε και στον 4ο όροφο για να δει τα νέα Λουί Βιτόν!!!!ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....(να ψωνιζα και τίποτα καλά θα ήταν....αλλά με τον κοπανιστό που θα μείνουμε τώρα θα την έβγαζα στο σφυρί τη Λουί βιτον!!!μη χεσ@@@!)

χααχχαχ εγω εχω παθει το αναποδο!!! στο γκρισ... μπηκα στου πατσεα, το χρυσοχ.. μεγαλο και καλα εδω στην αθηνα,,,μη χ%$@%$#σω.... και ηθελα να κοιταξω για ρολοι.. με πολυ κσλο μπατζετ.. αλλα χαλια ντυσιμο! και εναν χαζμπαντ απεριγραπτπ χαχαχα! και μονο που δεν μας χτυπησαν!!! μας ειπαν οτι το μαγαζι τους δεν ειναι για μας,,,, και ειπα να του πω...τοσο βλακας εισαι... λες και το μαγαζι ειναι δικο σου...

δεν ηξερα οτι γυρνωντας απο το γυμν δεν μπαινεις σε χρυσοχ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...