Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ευχαριστώ κούκλες. Τι βροχή σήμερα απαπά εχω μια νύστα... Θα έρθει ο αδελφός μου με την κοπέλα του να τον κόψω κι εγώ δίπλα στην μπέμπα κορίτσια έχει βαρύνει πολύ η μικρή. Την καλημέρα μου και φιλία ότι κάνετε να περάσετε τελεία. Εμείς πλακωθηκαμε με τη σπιτονοικοκυρα και θα ξενοίκιασουμε κι ήθελα να στόλισω αυτή την εβδομάδα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έλα ρε! που; Ελάτε και λίγο στην Πάτρα και κάντε κάτι τετοιο, γιατί οι Πατρινοί μαγαζάτορες πολύ την έχουν δει την δουλειά....άσε που δεν έχουμε και ένα τέτοιο στοκατζίδικο της προκοπής και μας έχουν γδάρει! Για να πάρεις ένα τζίν της προκοπής(και δεν μιλάω για τύπου zara, bershka, κτλ κτλ) θές πάνω από 80 ευρά!!!!Μη χεσ#@$#@!

Ίσα ίσα που στην Πάτρα υπάρχουν όλα τα μεγάλα καταστήματα που υπάρχουν στην Αθήνα. Έτσι όπως πάει θα γεμίσει ο κόσμος στοκατζίδικα, είναι πολύ μεγάλο το στοκ που έχουν οι εισαγωγείς της επώνυμης ένδυσης και το βλέπουν να κάθεται... Αλλά και πάλι, μη νομίζεις, το μεγάλο outlet που θα ανοίξει (στα Σπάτα) έχει μάρκες που όσο έκπτωση και να έχουν, πάλι ακριβές είναι (Burberry & Ralph Lauren για παράδειγμα)...

Αλλά είναι ωραία φάση, 22.500m² με πλακόστρωτα δρομάκια, μαγαζιά πετρόκτιστα σαν σπιτάκια, γεφυρούλες, πλατείες, δέντρα κτλ, είναι ωραία κατάσταση για μονοήμερη εκδρομή (είναι και μακριά)...

Ίσα ίσα που στην Πάτρα υπάρχουν όλα τα μεγάλα καταστήματα που υπάρχουν στην Αθήνα. Έτσι όπως πάει θα γεμίσει ο κόσμος στοκατζίδικα, είναι πολύ μεγάλο το στοκ που έχουν οι εισαγωγείς της επώνυμης ένδυσης και το βλέπουν να κάθεται... Αλλά και πάλι, μη νομίζεις, το μεγάλο outlet που θα ανοίξει (στα Σπάτα) έχει μάρκες που όσο έκπτωση και να έχουν, πάλι ακριβές είναι (Burberry & Ralph Lauren για παράδειγμα)...

Αλλά είναι ωραία φάση, 22.500m² με πλακόστρωτα δρομάκια, μαγαζιά πετρόκτιστα σαν σπιτάκια, γεφυρούλες, πλατείες, δέντρα κτλ, είναι ωραία κατάσταση για μονοήμερη εκδρομή (είναι και μακριά)...

εντάξει ρε εδώ Πάτρα πληρώνεις τον κούκο αηδόνι όμως! Τι ναπω!

ωραία φάση καλά λές! Μεγάλη έκταση πάντως...εε ρε γλεντια...καλά δώς μου σόπινγκ βολτέισον και τι στον κόσμο! Αφού όταν μπορούμε, άν με δει ο άνδρας μου και γκρινιάζω παραπάνω από ό,τι αντέχει μου δίνει το κατιτίς και πάω και ξεσκάω η γυναίκα!!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

παστάκια, οι μαρκέ τιμές είναι ίδιες παντού... Εκτός αν ο κύριος τάδε που εκπροσωπεί την μάρκα τάδε στην πόλη του θέλει να βγάλει τρελλό κέρδος.. Δεν τους συμφέρει όμως...

όχι ξέρεις τι κάνουν; το ρίχνουν στο "ενοίκιο" που πληρώνουν, που δεν το συζητώ είναι αρκετά μεγάλα στο κέντρο της Πάτρας, αλλά πατάνε και σε αυτό μωρε τώραααααααα....Παλιοπατρινιοί παιδί μου τι ναπεις!:tongue::tongue::tongue:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλα ελενιτσα κ θα κανω μια υπερανθρωπη προσπαθεια και θα δουμε........

Καλα κοριτσια οπως καταλαβατε ,το νεο εμπορικο χωριο στα Σπατα θα μας ενωσει ολεςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!

Και ναι ναι ναι ναιιιιιιιιιιιιιι,πολυ θα το ηθελα ενα μασαζακι,αλλ κανε και στην ελενιτσα κ ενα δωρο,για να ειμαστε μαζι..........

Κισακι τα'χουμε ξαναπει..........θα ξεκουραζεσαι οποτε κοιμαται η μικρη,εισαι μωρομανα,και πρεπει να κοιτας μονο το μωρο,τα υπολοιπα αστα να χορευουν...Τι εγινε παιδακι μου παλι με τη σπιτονοικοκυρα;;;;;Ειναι δυνατον να τρεχετε τωρα για μετακομισεις με μωρο παιδι;;;;;

Αχ κοριτσια μολις εκανα καφε φιλτρου φουντουκι και βαζω μεσα και λιγο αμαρετο και μοσχοβολαει,ψηνω και κατι ρολακια με σπανακι.Μετα θα'ρθουν κι οι δικοι μου και το προγραμμα εχει "βρωμικα".......οπως καταλαβαινετε παει παλι η διαιτααααααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Καλο βραδυ κουκλιτσες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΜΑνού μου κι εγώ μόλις τσάκισα ένα μεγάλο κωκ! Πάει κι η δική μου δίαιτα...Γμτ έχω κολλήσει στα 63!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

63??? Τι μαγικό νούμερο είναι αυτό??? Πωπω τι μου θύμισες...

Πόσο απέχω από αυτό??? Σχεδόν άλλα τόσα!!!

Αχ τι θα κάνω???

έλα βρε χαζό!άντε πλάκα κάνεις!!:P:p:p

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κουκλες,εχω λιγο αιματακι παλι και πονο σε κοιλια και μεση,βεβαια με σερβιετακι ειμαι,θεωρω οτι ειναι σαν περιοδος αγιατι ειχα καθαρισει πριν 15 μερες και τωρα παλι αιματακι...και σε συνδυασμο με πονο στην κοιλια και τη μεση...βεβαια η μαια λεει οτι αποκλειεται οσο θηλαζω κι οατι καθαριζει η μητραμου ακομη...ειδωμεν!

οσο για τ σσπιτ ιειναι ενα σπιτι που στην πορεια εβγαλε πολλα προβληματ ακαι η σπιτονοικοκυρα τα βλεπει...ειπαμε ηια μειωση ενοικιου,αλλα μετα μας πηρε η κορη της και ηθελενα πληρωσουμε το νοεμβριο-τον οποιο η σπιτονοικοκυρ αμας ειπε μην τον πληρωνετε εχω την εγγυηση-γιατι τοτε ψαχναμε για σπιτι καιμηπως φευγαμε και αυτη η ξερε τα τοσα προβληματα του σπιτιου και οτι ειχαμε αγανακτησει πλεον...μετα πηρε η κορη κι ελεγε να πληρωσουμε το νοεμβριο γιατι δενειχαμε δωσει εγγυηση,μετα πηρε παλι η μανα κι ελεγε κι αυτη οτι δενπληρωσαμε εγγυση και το σπιτι αυτο ηταν απο την αρχη κι επρεπε να το δουμεκαλυτερα και ναμην το παιρναμε-βεβεαια τα προβληματα τα ειπαμε απο τηναρχη και συμφωνησε νατα κανει και οι υγρασιες βγηκαν μετα...ε τελος παντως πλακωθηκαμε...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα Κισάκι

Κάτσε βρε γιατί μπερδεύτηκα! Όταν πρωτο μπήκατε δώσατε ένα ή δυο ενοίκια μρποστά;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

έλα βρε χαζό!άντε πλάκα κάνεις!!:P:p:p

ε, ναι 126 κιλά δεν είμαι (ακόμα)... Μπορώ όμως με λίγη προσπάθεια μια χαρά να τα φτάσω, δεν με φοβάμαι!!!

Κισάκι, ελπίζω να έχετε γραπτές αποδείξεις για το τι έχετε δώσει ή τι έχετε συμφωνήσει με την κυρία σπιτονοικοκυρά! Και γρήγορα να βρειτε νέο σπίτι...

Στον μαλλιά αδιαθέτησα μόλις σαράντησα. Όμως δεν θήλαζα. Δεν είναι απαραίτητο πάντως οταν θηλάζεις να μην έχεις περίοδο.. Ρώτα στην ενότητα θηλασμού...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...