Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

αλλαξαν οι νομοι,μπορεις να δωσεις τα χρωστουμενα τμηματικα, ειμαι απο την πλευρα εργοδοτη και εργαζομενου,εχουμε οικογ. επιχ που συντηρειται με τεραστια προβληματαχρωσταμε μισθους , δεν απολυουμε γιατι δεν εχουμε να πληρωσουμε αποζημιωση ,εκλεισε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ηταν βασικος μας πελατης, κι εγω εχω μισθους που τρεχουν να παιρνω,δεν μπορω να συντηρηθω...νοικιαζω, το πατρικο μου σπιτι καθως και ολη η επιχ ειναι υποθηκη...ειμαστε στον αερα οπως και ολος ο κοσμος...ευτυχως εχουμε τη μικρη και ξεχνιομαστε.

ναι κισακι μου... εχεις δικιο.... εγω δεν αναφερομουν σε επιχειρηματιες που βιωνουν τετοιες δυσκολιες...

εγω αναφερομαι σε όλους αυτους που καρπώνονται την κριση (που μπορεί να μην τους εχει αγγιξει καν) για να διωξουν κοσμο και να δημιουρησουν καθεστωτα δουλιας.. εχω φτασει στο σημειο να πιστευω οτι : ακομα και αν δεν υπηρχε η κριση... θα επρεπε οι δημιουργησουν μια....

Αλλα τι να περιμενεις απο μια παγκοσμια οικονομια η οποια εινια βασισμενη στο χρεος??? δεν ξερω αν το προσεξατε , αλλα αρχιζουν να διαφημιζουν στεγαστικα δανεια!!! απο που ηρθαν αυτα τα χρηματα τωρα??????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσαρες!ελενη για να μνη το ξεχασω τσατσαδες θα μαστε ολες εμεις καλε!και αν δεν καθονται και κλ θα τους δινουμε και καμια μπουφλα ετσι για να ξερουν ποιος ειναι το αφεντικο...:lol:ρε κοριτσια μιλατε για δουλειες να πω κι εγω τον πονο μου λιγουλακι οχι πολυ,ο προισταμενος μου εχει αδεια και ερχετε στην δουλεια μιλαμε ο τυπος δεν παιζετε απο τις 6και τεταρτο στην δουλεια get a life ρε ανθρωπε...και σκωτονομαστε τελος παντον εγω με αυτη την μερα σημερα και ετσι κοματια που ημουν ηρθα σπιτι εβαλα τερμα μουσικη και εκανα μια ωραιοτατη γενικη τα ανοιξα ολα σηκωσα χαλια τζαμια το φχαριστιθηκα βεβαια η πλατη μου και η μεση δεν υπαρχουν τωρα αλλα 1η φορα θα ναι σαμπος..!!σημερα επισης εκανε η κορη μου φορμα το μαλλι το θελε σγουρο και την ειχα με την μασια στο χερι σχεδον καθημερινα οποτε την βουτηξα και πηγαμε και τα καναμε.ωραια εινια και η δικια μου πολυ πολυ χαρουμενη.αυτα απο τον δικο μου μικροκοσμο.τωρα να πω ενα πραγμα γενικα για δουλειες και ποιο γενικα,καθε εμποδιο σε καλο δεν θα χαθουμε ρε κοριτσια,α!και κτ αλλο ρε πατρινια πολυ με αρεσεις πολυ γουστα ρο το βρισιμο σου και τα @$^#&%$% που ριχνεις.:D

921477wc2fyvv2y2.gif

κουφετάκι θέλω να δω φώτος της μικρής με φόρμα... Χτες χάζευα τις μπούκλες του μαλλιά, δεν υπάρχουν ρε συ! Χάθηκε να τις είχε η Μυρτώ? Θέλω να τον πάω για κούρεμα και τα λυπάμαι!

Εμένα πάλι, πολύ με φοβίζει αυτή η περίοδος... Πιστεύω ότι δυστυχώς δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα... Και πως από την μια στιγμή στην άλλη μπορείς να βρεθείς σε θέση που δεν πίστευες ποτέ ότι θα βρισκόσουν... Τεσπα, υγεία να έχουμε πάνω από όλα, οτιδήποτε άλλο θα περάσει...

Πολλά φιλιά κόρες, θέλω να κλείσουμε ένα βράδυ ένα ραντεβού διαδικτυακό, με ποτάκι και πολύ όρεξη... Θα τα καταφέρουμε?

ελενιιιιιιιιι μου αχ!κοπελα μου ποοοσοοο καιρο εχουμε να τα πουμε οποσδηποτε θα το κανουμε ..οχι τπτ να μαθαινουν και οι καινουργιες που δεν ξερουν τι ωραια περνουσαμε καποτες εδω,αλλα σιγουρα οχι σημερα γτ ειμαι σκοτωμενη.φωτο μαλλον θα σου στειλω μολις βγαλω σε email μου ρχετε ποιο ευκολο κοριτσακι μου αγαπη μου 000203F8.gif

(για να σε τσατισω το κανα χιχιχιχιχχιχιχχιχιχχι)

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

καλμ ντάουν γκερλς! Όλες στα ίδια είμαστε μαεστρία μου τι έγινε τελικά είναι οριστικό;

Οριστικό. Πήγα στο μπος, είχε να μου μιλήσει κάνα δίμηνο, μου χαμογέλασε, είπε ότι "ε, ξέρεις πως είναι δεν έχει δουλειά, αν ανοίξει η δουλειά, κλπ", πήρα τα χρήματά μου κι έφυγα.

Αυτό που με πληγώνει, γιατί οκ αν δεν έχει δουλειά τι να κάνεις;, είναι που ΔΕΝ μπήκαν στον κόπο να μας κάνουν όλες, σαν προσωπικό, μια κουβέντα, να μιλήσουμε για τις δυσκολίες, να μας πούνε τους σκοπούς τους, κλπ.

Ξαφνικά μια μέρα ... "Μαρία μου, θα σταματήσουμε" (έτσι είπε). :rolleyes:

τι σκέφτεσαι να κανείς τώρα θα ξεκουραστείς η θα ψάξεις αλλού;

Θα ξεκουραστώ, τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές, να προλάβω να πάρω και μια ανάσα (βλ σεμινάρια κι εργασίες) γιατι έχω ακόμα, και μετά θ' ανασυγκροτηθώ.

Είμαι ανήσυχο άτομο και πάντα βρίσκω κάτι να κάνω, ήδη έχω ένα σωρό σκέψεις στο μυαλό μου.

Ίσως προλάβω να πάω και λίγο γυμναστήριο πρωί, που θα ναι ο μικρός σταθμό, μπας και φτιάξω κορμί. :tongue:

Πολλά φιλιά κόρες, θέλω να κλείσουμε ένα βράδυ ένα ραντεβού διαδικτυακό, με ποτάκι και πολύ όρεξη... Θα τα καταφέρουμε?

Μέσα εγώ. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κι εγω μεσα!!!κοριτσια δεν υποστηριζω εργοδοτες,αλλα θελω να πω οτι ειναι τετοια η κρισηπου ολοι ζοριζονται!αυτα και μονο!φιλακαι πολλα και την πιο γλυκια μου καληνυχτα!αυριο παω για 40ντισμο!η μπουμπου σας χαιρετα αν δενπαει 12 δενκοιμαται!μαλλο ξενοικιαζω γιναμε κωλος μετη σπιτονοικοκυρα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλησπερα κοριτσαρες!ελενη για να μνη το ξεχασω τσατσαδες θα μαστε ολες εμεις καλε!και αν δεν καθονται και κλ θα τους δινουμε και καμια μπουφλα ετσι για να ξερουν ποιος ειναι το αφεντικο...:lol:ρε κοριτσια μιλατε για δουλειες να πω κι εγω τον πονο μου λιγουλακι οχι πολυ,ο προισταμενος μου εχει αδεια και ερχετε στην δουλεια μιλαμε ο τυπος δεν παιζετε απο τις 6και τεταρτο στην δουλεια get a life ρε ανθρωπε...και σκωτονομαστε τελος παντον εγω με αυτη την μερα σημερα και ετσι κοματια που ημουν ηρθα σπιτι εβαλα τερμα μουσικη και εκανα μια ωραιοτατη γενικη τα ανοιξα ολα σηκωσα χαλια τζαμια το φχαριστιθηκα βεβαια η πλατη μου και η μεση δεν υπαρχουν τωρα αλλα 1η φορα θα ναι σαμπος..!!σημερα επισης εκανε η κορη μου φορμα το μαλλι το θελε σγουρο και την ειχα με την μασια στο χερι σχεδον καθημερινα οποτε την βουτηξα και πηγαμε και τα καναμε.ωραια εινια και η δικια μου πολυ πολυ χαρουμενη.αυτα απο τον δικο μου μικροκοσμο.τωρα να πω ενα πραγμα γενικα για δουλειες και ποιο γενικα,καθε εμποδιο σε καλο δεν θα χαθουμε ρε κοριτσια,α!και κτ αλλο ρε πατρινια πολυ με αρεσεις πολυ γουστα ρο το βρισιμο σου και τα @$^#&%$% που ριχνεις.:D

όχι θα κάτσω να σκάσω με τον κάθε μακάκα που νομίζει οτι έχει βρεί και κάνει...στο καλό.....μα είναι δυνατόν την κοπέλα να την διώξουν Χριστουγεννα; Τους έπεφτε ο κ@λ@ς να της το πουν από Γενάρη...τόσο έξω πέσανε...στο καλό.....τα έχω περάσει κι εγώ προ κρίσης και καταλαβαίνω, ποως όλες μας απ'ό, τι βλέπω.

Οριστικό. Πήγα στο μπος, είχε να μου μιλήσει κάνα δίμηνο, μου χαμογέλασε, είπε ότι "ε, ξέρεις πως είναι δεν έχει δουλειά, αν ανοίξει η δουλειά, κλπ", πήρα τα χρήματά μου κι έφυγα.

Αυτό που με πληγώνει, γιατί οκ αν δεν έχει δουλειά τι να κάνεις;, είναι που ΔΕΝ μπήκαν στον κόπο να μας κάνουν όλες, σαν προσωπικό, μια κουβέντα, να μιλήσουμε για τις δυσκολίες, να μας πούνε τους σκοπούς τους, κλπ.

Ξαφνικά μια μέρα ... "Μαρία μου, θα σταματήσουμε" (έτσι είπε). :rolleyes:

Θα ξεκουραστώ, τουλάχιστον μέχρι τις γιορτές, να προλάβω να πάρω και μια ανάσα (βλ σεμινάρια κι εργασίες) γιατι έχω ακόμα, και μετά θ' ανασυγκροτηθώ.

Είμαι ανήσυχο άτομο και πάντα βρίσκω κάτι να κάνω, ήδη έχω ένα σωρό σκέψεις στο μυαλό μου.

Ίσως προλάβω να πάω και λίγο γυμναστήριο πρωί, που θα ναι ο μικρός σταθμό, μπας και φτιάξω κορμί. :tongue:

Μέσα εγώ. :)

Ρε άντε φτύσου, θα του έλεγα.....ξιπασμένοι βρεεεεεεεε....ασε ρε μαεστράκι μου άντε ξεκουράσου και ο Θεός δεν αφηνει κανένα, δοκιμασία είναι θα την περάσεις και μετά θα δεις θα πάνε όλα καλα....

κι εγω μεσα!!!κοριτσια δεν υποστηριζω εργοδοτες,αλλα θελω να πω οτι ειναι τετοια η κρισηπου ολοι ζοριζονται!αυτα και μονο!φιλακαι πολλα και την πιο γλυκια μου καληνυχτα!αυριο παω για 40ντισμο!η μπουμπου σας χαιρετα αν δενπαει 12 δενκοιμαται!μαλλο ξενοικιαζω γιναμε κωλος μετη σπιτονοικοκυρα!

Ρε γμτ όλο και καποιος μας ζαλίζει, χρονιάρες μέρες...πωπω μιλάμε τα έχω πάρει με την μαεστρία!!!!:mad::mad::mad::mad::mad:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κισάκι σαραντήσατε κουκλίτσα μου!!! Πάντα γερό να είναι το πουλάκι μου, μόνο γερό!!!

Όντως, δεν είναι πλέον δικαιολογία η κρίση για απολύσεις, πραγματικά δεν έχουμε δουλειά όπως είχαμε. Δύο μήνες καθόμουν, δεν έκανα απολύτως τίποτα! Ευτυχώς έσκασε κάτι νέο, το τμήμα παίρνει παράταση τουλάχιστον μέχρι το Μάιο... Ο Θεός να βάλει το χέρι του... γιατί όσοι άλλοι το έβαλαν ήταν για να βουτήξουν...

Λοιπόν να πούμε διαδικτυακό ραντεβού το άλλο Σάββατο? Να μην είναι εργάσιμη η επόμενη, να μπορούμε να ξενυχτήσουμε... Άντε να το κανονίσουμε....

Καλημερα στις απανταχου 30αρες!!!!!!!!

Κισακι μου σαραντισατε,μπραβο κοριτσακι,γερο και καλοτυχο να ειναι το παιδακι σας και εσεις να το καμαρωνετε.

Καλα εγω δε λεω στανταρ για το επικειμενο ξενυχτι που ετοιμαζετε κουκλες,γιατι ειναι γνωστο οτι κοιμαμαι με τις κοτες....:tongue::tongue::tongue:

Ελενη κ,αγαπακι μου τι κανεις,τα παιδια καλα;Τι εγινε τελειωσες με τις δουλειες σημερα;

Καλα εγω ειμαι ακομα πιασμενη,πως φαινεται ο αγυμναστος ο ανθρωπος ε;;;;:rolleyes::rolleyes:

Καλο Σ/Κ τσουπρες,καλα να περασετε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μανού, άστο, το σημερινό πρόγραμμα είναι το κάτι άλλο... Νόμιζα ότι δεν είχα δουλειές φοβερές να κάνω, αλλά... αν είναι η μοίρα μου σακατεμένη... άστο...

Έλα ρε, για ένα βράδυ μπορείς να ξενυχτήσεις, εξάλλου δεν θα δώσουμε ραντεβού στις 3 το χάραμα, μόλις ξεμπερδέψουμε με ταΐσματα, κοίμισμα μικρών κτλ θα βρεθούμε...

Διαφημίσεις

μεραααααααααααααααααα....

Τι "μέρα" που Πάτρα γίνεται το "σώσον Κύριε τον λαό σου"

Βροντες, αστραπές, βροχήήήήήήήή

Τι κάνετε καλέ;

Κισάκι να είσαστε καλά με την σαραντούλα μπέμπα σας! Να είναι γερή και δυνατή!

Τι κάνετε οι λοιπές;

Μανού μου να σου στείλω ένα μασέρ να σου κάνει μασαζζζζζζζζζζζζζ;

ΕλένηΚ τι δουλειά κάνεις που πήρε παράταση ώς Μάιο;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

για τις υποψήφιες νύφες ενημέρωση

Απόλυτος καλά.

Υγεία καλά

Προσωπάκι συνεχώς όμορφο και γελαστό(άλλη 1 κουκουβάγια)

Διάθεση μαμάς έτσι κι έτσι μέχρι να έρθει κι ο μπαμπάς πάστας!!!

Βιογραφικά παρακαλώ δεχόμεθα και μέσω φορουμ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

μεραααααααααααααααααα....

Μανού μου να σου στείλω ένα μασέρ να σου κάνει μασαζζζζζζζζζζζζζ;

ΕλένηΚ τι δουλειά κάνεις που πήρε παράταση ώς Μάιο;

κι εγώ θέλω μασέρ, δεν κατάλαβα γιατί να στείλεις μόνο στην μανού...

Καλέ, δεν το είπα κυριολεκτικά, εννοώ ότι έχουμε δουλειά σοβαρή να κάνουμε μέχρι τον Μάιο... Σε έναν όμιλο δουλεύω που εισάγει κα εξάγει είδη ρουχισμού και καλλυντικών (μέσα σε όλα)... Στο τμήμα μου, ασχολούμαστε με τα καταστήματα της εταιρείας σε όλο τον κόσμο (σαν κτήρια εννοώ)... Από όταν επέστρεψα στην δουλειά μέχρι ώρας κλείναμε καταστήματα, τώρα ανοίγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο (τι εμπορικό, σαν χωριό είναι) με όλες τις επώνυμες μάρκες σε στοκ (outlet δηλαδή) και φτιάχνουμε 5 νέα καταστήματα... Οπότε αναγκαστικά θα δουλεύουμε μέχρι τον Μάιο που έχει εγκαίνια... Μετά, βλέπουμε...

κι εγώ θέλω μασέρ, δεν κατάλαβα γιατί να στείλεις μόνο στην μανού...

Καλέ, δεν το είπα κυριολεκτικά, εννοώ ότι έχουμε δουλειά σοβαρή να κάνουμε μέχρι τον Μάιο... Σε έναν όμιλο δουλεύω που εισάγει κα εξάγει είδη ρουχισμού και καλλυντικών (μέσα σε όλα)... Στο τμήμα μου, ασχολούμαστε με τα καταστήματα της εταιρείας σε όλο τον κόσμο (σαν κτήρια εννοώ)... Από όταν επέστρεψα στην δουλειά μέχρι ώρας κλείναμε καταστήματα, τώρα ανοίγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο (τι εμπορικό, σαν χωριό είναι) με όλες τις επώνυμες μάρκες σε στοκ (outlet δηλαδή) και φτιάχνουμε 5 νέα καταστήματα... Οπότε αναγκαστικά θα δουλεύουμε μέχρι τον Μάιο που έχει εγκαίνια... Μετά, βλέπουμε...

έλα ρε! που; Ελάτε και λίγο στην Πάτρα και κάντε κάτι τετοιο, γιατί οι Πατρινοί μαγαζάτορες πολύ την έχουν δει την δουλειά....άσε που δεν έχουμε και ένα τέτοιο στοκατζίδικο της προκοπής και μας έχουν γδάρει! Για να πάρεις ένα τζίν της προκοπής(και δεν μιλάω για τύπου zara, bershka, κτλ κτλ) θές πάνω από 80 ευρά!!!!Μη χεσ#@$#@!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...