Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαεστρια κανα νέο;

Ακομα στην αναμονή είσαι;

Πάντως μη μασήσεις...Απ' ότι σε έχω κόψει είσαι μαγκάκι!!

Οχι λαπάς όπως εγώ και μερικες άλλες εδώ που τα μπίγουμε με το παραμικρό!!:oops::oops:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλά κουράγια! Μια φίλη μου την απέλυσε μία εβδομάδα πριν τον γάμο της! Και ο άντρας της δουλεύει στην ίδια δουλειά! Κι εκείνη απροειδοποίητα!

Όχι, δε θα βάλω τα κλάματα.

Περιμένω να φύγει ένα ραντεβού του και πάω.

Έτσι μπράβο!

Σιγουρα θα το έχεις ακούσει πάρα πολλές φορές σήμερα , αλλά ίσως είναι για καλύτερα. Ισως αυτό να είναι το έναυσμα για να διδάξεις...

Αν έχεις όρεξη ενημέρωσε μας!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Καλά κουράγια! Μια φίλη μου την απέλυσε μία εβδομάδα πριν τον γάμο της! Και ο άντρας της δουλεύει στην ίδια δουλειά! Κι εκείνη απροειδοποίητα!

Είδες τι καθίκια είναι;

Πάντως εμένα μου έκατσε καλά γιατί μετά απο αυτό η δουλειά που είμαι τώρα είναι πολύ καλυτερη!!

4Suap3.png

μιας και μιλατε για απολυσεις, εμενα με ειχαν απολυσει την πρωτη μερα επιστροφης μου στη δουλεια μετα απο καλοκαιρινες διακοπες χωρις φυσικα καμια προηδοποιηση...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω. Από όλες μου τις δουλειές έχω φύγει μόνη μου. Αν όμως ω μη γένοιτο συμβεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω ειδικά στο "απροειδοποίητο"... δηλαδή οκ ρε φίλε... διώξε με αν δεν σου κάνω αλλά ειδοποίησέ με να κάνω τα κουμάντα μου!

μιας και μιλατε για απολυσεις, εμενα με ειχαν απολυσει την πρωτη μερα επιστροφης μου στη δουλεια μετα απο καλοκαιρινες διακοπες χωρις φυσικα καμια προηδοποιηση...

Βλέπω όλες μας έχουμε τέτοιες υπέροχες εμπειρίες!

Και το απαίσιο συναίσθημα! Σε κάνουν να αισθάνεσαι άχρηστη, κι ας αξίζεις πολύ περισσότερο από κάποιους άλλους που μένουν...

4Suap3.png

Παστακια μου τωρα που με ρωτησες για το ποτε σταματησαν οι γουλιτσες,λυπαμαι αλλα μετα απο τοοοοοοοσα χρονια που περασαν δε θυμαμαι καθολουυυυυυυ........

χοχο...καλά μανού μου δεν πειράζει.θα αποτανθώ αλλού!

Κατερίνα, το αργότερο στους 7 άντε βαρά βαριά 8 μήνες, σταματάνε οι γουλίτσες... Τώρα για τα γεύματα εγώ την είχα μοντάρει έτσι που από το μεσημέρι και μετα της έδινα λίγη παραπάνω ποσοτητα οπότε ήταν χορτάτη το βράδυ. Αλλά ήταν και πολύ καλόβουλο μωρό. Ακόμη και να πεινούσε δεν εκλαιγε! Μονο επαιζε με τα χεράκια της!!!

Στους 8!!!!!:shock::shock::shock:ωχ θα παπαριάσουμε!!!

E, καλά θα μου μιλήσει, δεν το συζητώ.

Είμαι 4 χρόνια εδώ, αλλά όταν κάνεις παιδί και μετά γίνεσαι ψιλο "αόρατη". :rolleyes:

Αχ, βρε μαεστρία μου και εγώ την περιμένω τώρα...επειδή έκανα παιδί είμαι η "κακιά" και η καλή είναι το άλλο βούρλο που όλο βγαίνει με παρέες, ανύπαντρη κτλ κτλ

Όντως έχει πέσει σε πολύ καλούς ανθρώπους.

Αχ, 10 χρόνια στο χώρο, έχω αλλάξει ΠΕΝΤΕ δουλειές! Δεν θέλω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Άστα αγάπη....πάμε κόντρα αν θές: από 18 χρονων (είμαι θέρτι) 6 δουλειές σε 12-13 χρόνια.....ελπίζω να σταματήσω εδώ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ......

Από την προηγούμενη δουλειά με απέλυσαν 10 μέρες πριν το γάμο γιατί είχα σκοπό να κάνω παιδί!

Και τους είχα κλείσει και δωμάτια σε ξενοδοχείο τους Αθηναίους!!!

Είπες κάτι;

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...................:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Είδες τι καθίκια είναι;

Πάντως εμένα μου έκατσε καλά γιατί μετά απο αυτό η δουλειά που είμαι τώρα είναι πολύ καλυτερη!!

Μία από τα ίδια...απλά ελπίζω μην γινει κανα μπάμ, να με κρατήσουν, γιατί το βούρλο που είναι μαζί μου, είναι πιο ακριβή λόγω πτυχίου...σιχτιρ!

Ε, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΝΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ....ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΟ:mad::mad::mad:.....Ελιζάκι, καλως ήρθες...σόρυ, αλλά με πνίγει αυτό το θέμα......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλμ ντάουν γκερλς! Όλες στα ίδια είμαστε μαεστρία μου τι έγινε τελικά είναι οριστικό;τι σκέφτεσαι να κανείς τώρα θα ξεκουραστείς η θα ψάξεις αλλού;

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

έβγαλα βόλτα tο μωρό τώρα κοιμάται. Πρόλαβα γιατί συννεφιάςε. Αύριο σαραντίζω θα πάμε tο πρωί εκκλησία. Αχ

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια... μιλωντας για απολυσεις, εγω εχω βρεθει στην θεση του "κακου" που απολυει... μολις ειχα βγει απο το παν/μιο, στην πρωτη μου δουλεια με εναν αφεντικο τεραστιο ΜΑ^%#^$@#ΚΑ και με φωναζει μια μερα και μου λεει να απολυσω μια κοπελα επιδη ακουστε... ειχε παραιτηθει η συναδελφος φιλεναδα της.... ειμαι λογιστρια και τοτε ημουν μονη μου στο λογιστηριο - εξωτερικες εργασιες - τμημα προσωπικου....

και ειχα σκεφτει να αρνηθω να το κανω.. αλλα... με 600 ευρω που επαιρνα τοτε επρεπε να συνρηρησω σπιτι μονη..... με 300 το νοικι μονο...

δεν εχω νιωσει πιο ασχημα στη ζωη μου.... δεν θα το ξεχασω ποτε πως ηταν να λεω σε εναν ανθρωπο οτι απολυεται... νομιζω οτι θα με καταδιωκει παντα εκεινο το συναισθημα... της το ειπα και εβαλα τα κλαματα,....

Γι'αυτο παντα θα απορω πως γινεται να απολυουν ανθρωπους... πως ειναι να το κανεις αυτο οταν εισαι ανθρωπος???? και πως γινεται να το κανεις με τετοιο τροπο (μετα απο γιορτες.. απο το τηλεφωνο κτλ) Νομιζω οτι ειναι παρανομο να σε απολυσουν απροειδοποιητα... οποια το επαθε να παρει τηλεφωνο στην επιθεωρηση εργασιας να μαθει..

επιπλεον, αν ο απολυομενος δεν παρει ΟΛΑ τα χρωστουμενα εχει δικαιωμα να καταγγειλει την επιχειρηση (παλι στην επιθεωρηση νομιζω..) αν μια επιχειρηση δεν εχει να πληρωσει την αποζημειωση, πρεπει να παει για ΠΤΩΧΕΥΣΗ (δεν το λεω ειρωνικα...)

έβγαλα βόλτα tο μωρό τώρα κοιμάται. Πρόλαβα γιατί συννεφιάςε. Αύριο σαραντίζω θα πάμε tο πρωί εκκλησία. Αχ

Μαρη Κισούλα που είσαι βρε μικρό; άντε καλά 40!!!

Jojo μου κτλαβαίνω τι λές, αλλά εντάξει άλλο να το μεταφέρεις όπως εσύ κι άλλο να το κάνεις και να το ευχαριστιέσαι όπως κάποιοι άλλοι...εντάξει, μην τα συγκχέουμε τα πράγματα....τι να έκανες κι εσύ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αλλαξαν οι νομοι,μπορεις να δωσεις τα χρωστουμενα τμηματικα, ειμαι απο την πλευρα εργοδοτη και εργαζομενου,εχουμε οικογ. επιχ που συντηρειται με τεραστια προβληματαχρωσταμε μισθους , δεν απολυουμε γιατι δεν εχουμε να πληρωσουμε αποζημιωση ,εκλεισε μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ που ηταν βασικος μας πελατης, κι εγω εχω μισθους που τρεχουν να παιρνω,δεν μπορω να συντηρηθω...νοικιαζω, το πατρικο μου σπιτι καθως και ολη η επιχ ειναι υποθηκη...ειμαστε στον αερα οπως και ολος ο κοσμος...ευτυχως εχουμε τη μικρη και ξεχνιομαστε.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...