Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κορίτσια σας ζηλεύω!!! Πως αντέχετε και δεν τα παίρνετε μαζί σας; Εγώ φέτος που ξεκίνησε παιδικό και είναι συνεχώς άρρωστη, καθε βράδυ μαζί της κοιμάμαι...

Ουτε εγω την εχω παρει παντως μαζι μου,μονο καποια φορα που ηταν μικρη κι ειχε πυρετο.Και τωρα μπορει κανενα Σαββατο μεσημερι που θα ξαπλωσουμε,αλλα πιο πολυ για παιχνιδι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Ήρθα στο γραφείο να μαζέψω και περιμένω πότε θα θυμηθεί ο ρημάδις ο αφεντικός να μου μιλήσει κιόλας, γιατί από άλλη συνάδελφο το 'μαθα χθες. Τέσπα, εγώ κάθομαι και πίνω τον καφέ μου,ζήτησα και χαρτιά απ' το λογιστήριο, όποτε θελήσει ας με φωνάξει.

Ε, δεν υπήρχε προειδοποίηση, αλλά τα σημάδια ήταν πολλά. Δεν έχει δουλειά, θα κρατήσουν μια κοπέλα προς το παρόν και μια άλλη που είναι μηχανικός με μπλοκ. Οι δυο "μαμάδες" καρατομηθήκαμε, είμαστε και οι πιο απαιτητικές, κατάλαβες.

Ουφ, ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τα λόγια συμπαράστασης. Να είστε καλά. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι να πω βρε μαεστρια τουλαχιστον κοιτα να παρεις οσα δικαιουσαι,κι ολα να πανε καλα απο εδω και στο εξης,σου ευχομαι.Μα καλα,παντως να μη σου εχουν πει ακομα επισημα κατι,ειναι πολυ κουφο....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Tι να πω βρε μαεστρια τουλαχιστον κοιτα να παρεις οσα δικαιουσαι,κι ολα να πανε καλα απο εδω και στο εξης,σου ευχομαι.Μα καλα,παντως να μη σου εχουν πει ακομα επισημα κατι,ειναι πολυ κουφο....

Με ψάχνανε χθες, αλλά είχα φύγει, έχω μειωμένο. Είπανε στην άλλη κοπέλα, μίλησα και με το λογιστήριο. Αλλά θέλω να με καλέσει και το αφεντικό, δεν θα του τη χαρίσω. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ! :tongue:

Ας ξεβολευτεί για 1 λεπτό, δεν θα πάθει τίποτα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εννοειται βρε κοριτσι μου,απολυση μεσω αντιπροσωπου,πρωτη φορα βλεπω...εισαι πολυ καιρο στην εταιρια;

E, καλά θα μου μιλήσει, δεν το συζητώ.

Είμαι 4 χρόνια εδώ, αλλά όταν κάνεις παιδί και μετά γίνεσαι ψιλο "αόρατη". :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα κορίτσια. Ήρθα στο γραφείο να μαζέψω και περιμένω πότε θα θυμηθεί ο ρημάδις ο αφεντικός να μου μιλήσει κιόλας, γιατί από άλλη συνάδελφο το 'μαθα χθες. Τέσπα, εγώ κάθομαι και πίνω τον καφέ μου,ζήτησα και χαρτιά απ' το λογιστήριο, όποτε θελήσει ας με φωνάξει.

Ε, δεν υπήρχε προειδοποίηση, αλλά τα σημάδια ήταν πολλά. Δεν έχει δουλειά, θα κρατήσουν μια κοπέλα προς το παρόν και μια άλλη που είναι μηχανικός με μπλοκ. Οι δυο "μαμάδες" καρατομηθήκαμε, είμαστε και οι πιο απαιτητικές, κατάλαβες.

Ουφ, ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ για τα λόγια συμπαράστασης. Να είστε καλά. :D

Εφόσον είναι χωρίς γραπτή ειδοποίηση, έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις διπλή αποζημίωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα την επιθεώρηση.

Κι ακόμα δεν σου έχουν πει τίποτα;

Τι γαϊδούρια!!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Εφόσον είναι χωρίς γραπτή ειδοποίηση, έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις διπλή αποζημίωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ρώτα την επιθεώρηση.

Κι ακόμα δεν σου έχουν πει τίποτα;

Τι γαϊδούρια!!!!

Κορίτσι δεν είναι το θέμα να κάνω καβγά. Το θεμα είναι να τα πάρω ΟΛΑ, να τελειώνω.

Απλώς ... ε χαλιέσαι μωρέ. Πληγώνεται ο εγωισμός σου, αλλάζει η καθημερινότητά σου. Τέσπα ... :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να πω βρε κοριτσιαααααα,ας ειναι τουλαχιστον να βρεις κατι καλυτερο.

Καλημερα ελενη2008 τι κανεις κοριτσακι;Κουκλες πρεπει να αρχισω το σιδερωμα σιγα-σιγα,αν μπορεσω θα ξαναμπω αργοτερα,φιλακια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Εννοειται βρε κοριτσι μου,απολυση μεσω αντιπροσωπου,πρωτη φορα βλεπω...εισαι πολυ καιρο στην εταιρια;

Μάλλον έχεις πέσει σε καλούς ανθρώπους....

Εμένα με απολύσανε τηλεφωνικά!!!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον έχεις πέσει σε καλούς ανθρώπους....

Εμένα με απολύσανε τηλεφωνικά!!!!

Όντως έχει πέσει σε πολύ καλούς ανθρώπους.

Αχ, 10 χρόνια στο χώρο, έχω αλλάξει ΠΕΝΤΕ δουλειές! Δεν θέλω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσι δεν είναι το θέμα να κάνω καβγά. Το θεμα είναι να τα πάρω ΟΛΑ, να τελειώνω.

Απλώς ... ε χαλιέσαι μωρέ. Πληγώνεται ο εγωισμός σου, αλλάζει η καθημερινότητά σου. Τέσπα ... :?

Δεν χρειάζεται να κάνεις καβγά..Είναι κάτι που το δικαιούσαι από το νόμο όπως και το ταμείο, αλλά εσύ ξερεις!

4Suap3.png

Τηλεφωνικααααα;Καλα εχω μεινει τωρα...... η αληθεια ειναι βεβαια πως δεν ειχα και πολλα αφεντικα μιας και εχω δουλεψει μονο σε μια δουλεια,απο την οποια παραιτηθηκα,αλλα δε φανταζομουν οτι ειναι τοσο σκληρα τα πραγματα.(μαλλον ζω σε ενα κοσμο ονειρικα πλασμενο....):oops:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Τηλεφωνικααααα;Καλα εχω μεινει τωρα...... η αληθεια ειναι βεβαια πως δεν ειχα και πολλα αφεντικα μιας και εχω δουλεψει μονο σε μια δουλεια,απο την οποια παραιτηθηκα,αλλα δε φανταζομουν οτι ειναι τοσο σκληρα τα πραγματα.(μαλλον ζω σε ενα κοσμο ονειρικα πλασμενο....):oops:

Από την προηγούμενη δουλειά με απέλυσαν 10 μέρες πριν το γάμο γιατί είχα σκοπό να κάνω παιδί!

Και τους είχα κλείσει και δωμάτια σε ξενοδοχείο τους Αθηναίους!!!

Είπες κάτι;

4Suap3.png

Από την προηγούμενη δουλειά με απέλυσαν 10 μέρες πριν το γάμο γιατί είχα σκοπό να κάνω παιδί!

Και τους είχα κλείσει και δωμάτια σε ξενοδοχείο τους Αθηναίους!!!

Είπες κάτι;

Α, εσύ έχεις πέσει σε hard core καταστάσεις. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...