Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κουφέτο εννοείται! Οπότε θέλετε πάρτε τηλ να κανονίσουμε θα σας περιμένω με χαρά!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα κοριτσια...να σας πω τον πονο μου...για οσες δεν γνωριζουν εχω δυο βασανακια...τη μαρια 4,5 χρονων και τον νικολα 2 χρονων...

εδω και 1,5-2 μηνες ζω ενα δραμα...ο νικολας αρχισε να μου κανει εναν υπνο αφηστε δραμα...ξυπναει πολυ νωρις το πρωι...ενταξει οχι καθε μερα μπορει ομως να το κανεις 10 μερες συνεχομενα και μετα για 5 μερες να κοιματε σωστα...

σημερα ξυπνησε απο τις 4:00 το πρωι και ειναι ακομα ξυπνιος και βλεπει παιδικα τωρα για να μην φωναζει...αχχχχχχ θελω νανι...

συγνωμη αν σας ζαλισα...

ευχαριστω για το καλωσορισμα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Μ' απολύσανε σήμερα κορίτσι, οπότε θα πάω αύριο να πάρω όλα - θέλω να πιστεύω - τα οφειλόμενα. Τουλάχιστον θα 'χω μερικά φράγκα να βγω, κατάλαβες; :rolleyes:

μαεστρια μου στα ειπα και στο αλλο παρεακι μας...καθε εμποδιο για καλο ετσι κοριτσακι?κατι καλυτερο θα βρεθει...και ολα θα πανε καλα...

ουτε εδω εχω edit ... τι τα κανανε βρε παιδια , τα φαγανε???????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

απαπά όντως δράμα... Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά πρέπει να μπει σε προγραμμα. Ξυπνάει για να δει παιδικά η του τα βάζεις για να μείνει ήσυχος ενώ ξυπνάει ούτως η άλλως;μήπως τα έχει συνδέσει έτσι στο μυαλουδακιτου ,

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ελιζα να σε καλωσορισω κι εγω στο παρεακι,να χαιρεσαι τα παιδακια σου,τωρα οσο για το γιοκα σου τι να πω....ετσι ξαφνικα τα αρχισε ολα αυτα;Μηπως εγινε κατι και τον τρομαξε ή αλλαξε κατι στο προγραμμα του;

Μαεστρια,σοκκκκκκκκκ,καλα βρε κοπελα μου τι εγινε ετσι ξαφνικα,χωρις καμια προειδοποιηση;;;;Τι να πω,μονο πως καθε εμποδιο για καλο,ευχομαι μονο να βρεθει γρηγορα,κατι καλυτερο.

Κισακι μου,ειπα και στο κουφετακι να σαραντισει πρωτα η μπουμπου,οποτε αν ειναι απο βδομαδα,να το κανονισουμε.

Εγω ειμαι ακομα πιασμενηηηηηηη,μιλαμε οτι χθες δεν ηξερα που να βαλω τη μεση μουυυυυυ,οποτε σημερα θα κανω σιδερο,χαλαραααα πραγματα.

Λοιπον τα λεμε αργοτερα,οταν μαζευτειτε.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κοριτσακι μου,θα μιλησουμε και οποτε βολευει κυριως εσενα,μη βγαλουμε τη μπουμπου απο το προγραμμα.Ειπα να μη βαλω τιποτα,αλλα αν δω να χειροτερευει το πραγμα,δεν θα το αποφυγω.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Τι θα γίνει με εσας κάθε μερα; Θα φοβάμαι να ποστάρω μήν μου ξεπροβάλλει καμμια ζαχαρίτσα σαν φάντης μπαστούνι;άμα πια!

Πολύ πεινάλας Ελένη μου και τι να κάνω; Μα πώς να το ταίζω πιο πολύ το απόγευμα; αυτό δεν θα μεταφερθεί και σε βραδυνό; επειδή του το'χω κόψει, μην αρχίσω πάλι τα ξενύχτια!!!

Ασε,γιατί απ'οτι είδα σε κακό μας βγήκε τόση γλύκα!

Κατερίνα, το αργότερο στους 7 άντε βαρά βαριά 8 μήνες, σταματάνε οι γουλίτσες... Τώρα για τα γεύματα εγώ την είχα μοντάρει έτσι που από το μεσημέρι και μετα της έδινα λίγη παραπάνω ποσοτητα οπότε ήταν χορτάτη το βράδυ. Αλλά ήταν και πολύ καλόβουλο μωρό. Ακόμη και να πεινούσε δεν εκλαιγε! Μονο επαιζε με τα χεράκια της!!!

Μ' απολύσανε σήμερα κορίτσι, οπότε θα πάω αύριο να πάρω όλα - θέλω να πιστεύω - τα οφειλόμενα. Τουλάχιστον θα 'χω μερικά φράγκα να βγω, κατάλαβες; :rolleyes:

Σημερα το είδα Μαράκι κι έμεινα...

Καλά ρε με ποια δικαιολογία; Μόνο εσένα; Μήπως έχουν σκοπό να την κλείσουν την εταιρία και έχουν σειρά και οι υπόλοιποι; Εφόσον δεν σε ειδοποίησαν νωρίτερα, νομίζω πως μπορείς να διεκδικήσεις παραπάνω αποζημίωση..

Αν ισχύει σκίστους!

θηλαζω ακόμη ναι!αχ κουφέτακι πόσο μου λείπεις! Κορίτσια ήπια και μελισσοχορτο νομίζω βοηθάει στα πονακια

Ετσι έχω ακούσει κι εγώ κισάκι.

Καλά το κισομωρό τρέλλα είναι!! Πολύ γλύκα!!

μπορει να στειλουμε τους αντρες μας προς βαρδαρι μερια ο δικος σου πως στεκετε εμενα κατι πιανει χιχιχιχχι!!!)

Την τσατσα ποιος θα την κάνει;

Σας στέλνω και τον δικό μου άμα θέλετε, μπας και δούμε καμια άσπρη μέρα!!! χιχιχι!!!!

καλημερα κοριτσια...να σας πω τον πονο μου...για οσες δεν γνωριζουν εχω δυο βασανακια...τη μαρια 4,5 χρονων και τον νικολα 2 χρονων...

εδω και 1,5-2 μηνες ζω ενα δραμα...ο νικολας αρχισε να μου κανει εναν υπνο αφηστε δραμα...ξυπναει πολυ νωρις το πρωι...ενταξει οχι καθε μερα μπορει ομως να το κανεις 10 μερες συνεχομενα και μετα για 5 μερες να κοιματε σωστα...

σημερα ξυπνησε απο τις 4:00 το πρωι και ειναι ακομα ξυπνιος και βλεπει παιδικα τωρα για να μην φωναζει...αχχχχχχ θελω νανι...

Ελιζα καλως ήρθες!!

Μήπως κακώς τον αφήνεις και σηκώνεται;

Νομίζω πως έτσι θα του περάσει και θα σας ξεκάνει.

Ζόρισέ τον κανα δυο μέρες ή πάρτον στο κρεβάτι σας και κάντε πως κοιμάστε.Αν έχει ησυχία και σκοτάδι τι θα κάνει; Θα αναγκαστεί να κοιμηθεί!!! Λέω εγώ τώρα!!:rolleyes:

Και μάλλον είναι μια φάση που θα του περάσει!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

απαπά όντως δράμα... Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά πρέπει να μπει σε προγραμμα. Ξυπνάει για να δει παιδικά η του τα βάζεις για να μείνει ήσυχος ενώ ξυπνάει ούτως η άλλως;μήπως τα έχει συνδέσει έτσι στο μυαλουδακιτου ,
καλημεραααα...

ελιζακι??τι να πω κοριτσι μου??γιατι κανει ετσι ο μικρος????μηπως να μην του εβαζες καθολου παιδικα και να τον αφηνεις μονο μπας και κοιμηθει????

σημερα μονο του εβαλα παιδικα , δεν το εχω ξανακανει...και αυτο γιατι απλα κοντευε να ξυπνησει και η μαρια οποτε δεν ειχε νοημα να ακουω αλλο τις φωνες του...συνηθως τον αφηνω στα σκοταδια αλλα οταν φωναζει πολυ για να μην ξυπνησει η μαρια και ο μπαμπας που ξυπναει νωρις για τη δουλεια τον περνω στο σαλονι και ξαπλωνει στον καναπε...αλλες φορες κοιματε αλλες φορες το παμε σερι μεχρι το πρωι...δεν ξερω τι να πω...συμβαινει 1,5-2 μηνες τωρα...μια χαρα κοιμοταν πριν...

mamoutitα ευχαριστω και εσενα για το καλωσορισμα...

παω για μαγειρεμα τα λεμε αργοτερα....

Ελιζα καλως ήρθες!!

Μήπως κακώς τον αφήνεις και σηκώνεται;

Νομίζω πως έτσι θα του περάσει και θα σας ξεκάνει.

Ζόρισέ τον κανα δυο μέρες ή πάρτον στο κρεβάτι σας και κάντε πως κοιμάστε.Αν έχει ησυχία και σκοτάδι τι θα κάνει; Θα αναγκαστεί να κοιμηθεί!!! Λέω εγώ τώρα!!:rolleyes:

Και μάλλον είναι μια φάση που θα του περάσει!

καλημερα ελενη...στο κρεβατι μας δεν εχω παρει κανενα απο τα δυο παιδια ποτε...και δεν θελω να το κανω...

απλα οπως ειπα και πιο πανω οταν δεν καθετε με τιποτα ομως στην κουνια για να μην ξυπνησει και η μαρια που ειναι στο ιδιο δωματιο τον περνω στο σαλονι και ξαπλωνει εκει...

ελπιζω να ειναι μια φαση και να περασει γρηγορα...παντως δεν το κανει καθε μερα...

καλημερα ελενη...στο κρεβατι μας δεν εχω παρει κανενα απο τα δυο παιδια ποτε...και δεν θελω να το κανω...

απλα οπως ειπα και πιο πανω οταν δεν καθετε με τιποτα ομως στην κουνια για να μην ξυπνησει και η μαρια που ειναι στο ιδιο δωματιο τον περνω στο σαλονι και ξαπλωνει εκει...

ελπιζω να ειναι μια φαση και να περασει γρηγορα...παντως δεν το κανει καθε μερα...

Κορίτσια σας ζηλεύω!!! Πως αντέχετε και δεν τα παίρνετε μαζί σας; Εγώ φέτος που ξεκίνησε παιδικό και είναι συνεχώς άρρωστη, καθε βράδυ μαζί της κοιμάμαι...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...