Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια ... να μπω και εγω στο παρεακι σας...30 και κατι και εγω...

ειδα και γνωριμες φατσουλες και τσουρεκια επισης...πολυ γνωριμα τσουρεκια χαχαχχαχαχαχαχχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κούκλες. Εγώ τρώω 1-2 σοκολάτες τη μέρα!βγάζω tο άχτι μου λόγω διαβήτη κύησης. Γειά σου ελίζα καλωσόρισες. Βγήκαμε βόλτα με τη μικρή τώρα ήρθαμε. Είναι ανήσυχη αλλά δεν πονάει κάθεται στο μπέιμπυ σίτ και κουνιέται μόνη τις. Αχα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Τι θα γίνει με εσας κάθε μερα; Θα φοβάμαι να ποστάρω μήν μου ξεπροβάλλει καμμια ζαχαρίτσα σαν φάντης μπαστούνι;άμα πια!

Κισάκι πως πάς; Θηλάζεις ακόμα;

Ναι, αλλά αν είχες κανα γιομιστό τσουρακάκι ή τιποτα σιροπιαστα από Χατζή μεριά θα αντιστεκώσουν;:mrgreen:

Κοίτα, σε λίγο θα κάνουμε αναγκαστική δίαιτα,οπότε κοιτα να το ευχαριστηθείς όσο προλαβαίνεις...:rolleyes:

Ευχαριστούμε!!!!

Κατερίνα κι εμείς είχαμε γοπ και μάλιστα μέχρι 6 μηνων έιμασταν με αντιαναγωγικά, όποτε ξέρω.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον βάζεις να κοιμάται σε κλίση για να μην κυνδυνεύει στον ύπνο του, και φρόντισε τα περισσότερα γευματα να τα κάνει μετά το μεσημέρι. Έτσι και το παιδί θα είναι χορτασμένο αλλά χωρίς να είναι σκασμένο, και πιστεύω θα κοιμάται περισσότερες ώρες σερί.

Είναι λίγο πεινάλας ο γουργουράκος, ε;

Πολύ πεινάλας Ελένη μου και τι να κάνω; Μα πώς να το ταίζω πιο πολύ το απόγευμα; αυτό δεν θα μεταφερθεί και σε βραδυνό; επειδή του το'χω κόψει, μην αρχίσω πάλι τα ξενύχτια!!!

ΣΕ λέω τα σιροπιαστά δεν μ' αρέσουν ιδιαίτερα!

Τσουρέκι ΔΕΝ θα πάρω, μη βάλω τον εαυτό μου στον πειρασμό. ΠΡΕΠΕΙ να χάσωωωωω!!!

Γεια σου Πατρινιά! Τι είναι ΓΟΠ;;; Ωχ κουράγιο μωρέ. Δυσκολα πολύ είναι όταν δεν κοιμάσαι. :|

Ρε παιδί μου κάνει γουλιές και τώρα πίνει 1/2 frisolac 1/2 comfort, γιατί το απταμιλ του δημιουργούσε έντονους κολικούς. Και τώρα έχει, αλλά όχι τόσο πολύ....τι να πεις...

Τι θα γίνει με τα τσουρέκια; θα συνεχιστεί πολύ αυτό;;;;εεεεεε;;;:mad::mad::mad:

pastakia υπομονη θα στρωσει το παιδι και θα κοιμαστε αρκετες ωρες και οι δυο.....

και εμενα κανει αναγωγες αλλα οχι συνεχεια...

Ναι ρε Λετάκι το ξέρω...απλά δεν κοιμάμαι και όσο και αλληλοβοηθιόμαστε τα νευράκια είναι τσανταλάκια...

Άλλη εταιρία γλυκιά μου.

Η δικιά μας "εταιρία" δεν "έχει λεφτά". :rolleyes:

Δε βαριέσαι Ελένη; Όπως βολεύει τον καθένα.

Τι τον βολευει μωρε, σιχτιρ, βρήκαν και κάνουνε! Οικογένειες δεν έχουν αυτοί; Ρε μαεστρία πως τα βγάζετε πέρα γμτ!

Κουκλες μολις τελειωσα,αφου τηγανισα και γλωσσες........εχω γινει ενα με το χωμα,ποναει η μεση μου,τα ποδια μου,ολο μου το σωμα..............

αλλα η μικρη τρελαιηκε μολις μπηκε σπιτι,η χαρα της ηταν ολα τα λεφταααα

Κι εμενα η μικρη ειχε ΓΟΠ,μιλαμε δεν τολμουσε να την παρει κανενας αγκαλια,τον στολιζε κανονικα,αλλα ευτυχως σταματησε...

οποτε κοριτσια υπομονη,θα στρωσουν ολα και θα κοιμαστε μια χαρα,ολη η οικογενει.Παστακια μου κοιτα να συζητησεις με τον mr.pasta και να του εξηγησεις και πιστευω οτι θα καταλαβει.

Ελεοςςςςςςςς με τα τσουρεκια,με λιγωσατεεεεεεε..........

Ελενη2008 ελπιζω να την πηρες την συνταγη.

Παω για νους και να ξαπλωσω,γιατι δε με βλεπω καλα.....

Καλο μεσημερι κουκλες,τα λεμε!!!!

Μανού μου πότε σταματήσατε εσεις τις γουλίτσες; Εμένα με το απταμίλ σταμάτησε αλλά του δημιουργούσε πολύ έντονους κολικούς και αερια, γι'αυτό είπαμε καλύτερα να τα ψιλο-βγάζει, παρά να πονάει...θα δούμε και με την ντόκτορ!

Μωρε, με έβαλε ο πάστας για ύπνο! Κοιμόμουν σαν την γαιδουρα ώς τις 13.00 από τις 11.00 και μου μαγείρεψε κιόλας, έκανα ένα μπάνιο και ξεκουράστηκα, ευτυχώς! απλά το πρωί τα είχα πάρει μαζί του γιατί με ξύπνησε και επέμενε να ταίσουμε το παιδί, ενώ ο γουργούρης δεν πεινούσε, απλά έψαχνε κόσμο να κουράσει!!!!:-P:razz::-P είμαι κακιά τελικά! Στην πυρά!Στην πυρά!:-P:razz:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα 30ούλες Σαλονικιές και των περιχώρων! Οι Πατρινιές σας χαιρετούν.

Τα συγχαρήτια μας στους Αριανούς που διέπρεψαν εψές! Μπράβο στα παιδιά!

Ελένη2008, ο απόλυτος είναι πολύ καλύτερα, εγώ είμαι γκολ, γιατί η γατρός μας είπε να του κάνω μικρότερα γεύματα με μεγαλύτερη συχνότητα λόγω ΓΟΠ. Το τελευταίο του γεύμα είναι 12.30 το βράδυ και τρώει κάθε 3 ώρες τώρα αν και βγάζει ακόμα γουλίτσες. Το βράδυ όμως, εκεί που κοιμόταν σερί ανενόχλητα τώρα μου κάνει κάτι τρελά, κοιμισμένος ζητάει την πιπίλα του και είμαι με το ένα χέρι στην κούνια!!!!αυτό σήμερα έγινε γύρω στις 04.00:-|:|:-| και εκτός αυτού, ξύπνησε ο πάστας στις 06.20 οτι να τον ταίσουμε (εγώ σχεδόν αϋπνη όλη νύχτα) και τσακωθήκαμε γιατί εγώ του έκοψα το βραδυνό και το παιδί τρώει από 8.00-9.00 το πρωί και μετά και τώρα επειδή έτσι του καθισε, να το αρχίζαμε νωρίτερα! Δηλαδή συγνώμη κοιμάμαι 01.00 και θα ξυπνάω 06.00; 5 ωρες ύπνο; Να πάμε δηλαδή 2 μήνες πίσω; Φταίω τίποτα; Σε λίγο αρχίζω δουλειά και ξυπνάω από τις 06.45...δηλαδή τι; να πέσω πουθενά; Δεν λέω, ο πάστας βοηθά,με βάζει το πρωι και κοιμάμαι ή κάποιες νύχτες κοιμάται αυτός δίπλα στον μπέμπη και τα περνάει αυτά....τις υπόλοιπες όμως τα τραβάω εγώ όλα αυτά γιατί την άλλη μέρα δουλεύει....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΝΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......

μην το σκεφτεσε κατρα γερα μανααααααααααα!!!το 2ο μου εκανε 3χρονια να κοιμηθει οολο το βραδυ,εκανα το 3ο και λεω δεν γινετε μια φορα το λαχειο οχι αλλη,και ομως 3χρονια κρατησε και τουτη η κολωνια:(μονο ο 1ος ητουνε καλο παιδακι και κοιμοταν σερι απο ημερων.ομως περναει και ξεχνιετε η κατασταση να σε σιγουρη γι αυτο.

Άτιμη Ελένη με διαόλισες τώρα, εσύ φταις!!!

2w3zxh3.jpg

χαχαχαχαα εγω περασα το απογευμα απο μπροστα και δεν μπηκα μεσα ημουνα ΒΡΑΧΟΣ ειχα και τον μικρο να λεει μαμα παμε να παρουμε γλυκακια και εγω του λεγα ελα να δουμε τα λαμπακια(εχει μαγαζι απεναντι με χριστουγεννιατικα)σας ειπα που μια φορα που ειχα παρει οντας εγκυος στο 3το το εκρυψα στο ντουλαπι και το φαγα ολο μονη μου...ειμαι καλος ανθρωπος αληθεια σας λεω απλα η αναγκη μου για τσουρεκι τεκερνλη ξεπερνουσε την καθε μου λογικη και ιδιοτητα (βλεπε μανα συζηγος φιλη κτλ)ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.σας τρομαζω?μονο μια φορα μου συνεβει!!!!

πηγα σημερα καρφουρ τζαμπο και μερλιν ειδα τιμες δεντρων και εκανα κατι λιγα ψωνια ξεπατωθηκα αλλα το φχαριστηθηκα δεντρο δεν πηρα βρε που αλλου να δω?ειδα και σε δυο στην β.ολγας να παω πουθενα κεντρο?δεν θελω να ειναι σκατουλη ουτε να δωσω ομως 100ε γι αυτο,μπορει να μην βρω δεντρο?ωχου ....ποδια παντος πηρα με εναν χιονανθρωπο.ελενη να πας αγαπη μου να το φτιαξεις το μαλλακι σου ειναι ωραια ανανεωση και τα δικα μου πετυχαν με αρεσαν πολυ.ο συζηξ δεν μου πε χτες τπτ αλλα σημερα που ηρθε στην δουλεια του ειπαν μεγια το μαλλι της γυναικας σου εκει που καθομασταν και τους ειπα οτι δεν το προσεξε και εφαγε καζουροκραξιμο χαχαχααχ με αγαπαν στην δουλεια μου τα παιδια.

921477wc2fyvv2y2.gif

γεια σας κοριτσια ... να μπω και εγω στο παρεακι σας...30 και κατι και εγω...

ειδα και γνωριμες φατσουλες και τσουρεκια επισης...πολυ γνωριμα τσουρεκια χαχαχχαχαχαχαχχαχα

γεια σου ελιζακι.........

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Τι τον βολευει μωρε, σιχτιρ, βρήκαν και κάνουνε! Οικογένειες δεν έχουν αυτοί; Ρε μαεστρία πως τα βγάζετε πέρα γμτ!

Μ' απολύσανε σήμερα κορίτσι, οπότε θα πάω αύριο να πάρω όλα - θέλω να πιστεύω - τα οφειλόμενα. Τουλάχιστον θα 'χω μερικά φράγκα να βγω, κατάλαβες; :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θηλαζω ακόμη ναι!αχ κουφέτακι πόσο μου λείπεις! Κορίτσια ήπια και μελισσοχορτο νομίζω βοηθάει στα πονακια

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μ' απολύσανε σήμερα κορίτσι, οπότε θα πάω αύριο να πάρω όλα - θέλω να πιστεύω - τα οφειλόμενα. Τουλάχιστον θα 'χω μερικά φράγκα να βγω, κατάλαβες; :rolleyes:

καλε κατι εχασα....ποτε εγινε αυτο???ξαφνικα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

μπήκα με φόρα να δω τι κάνετε αλλά κόλλησα με αυτό

Μαεστρία μου, όλα να πάνε καλά και να βρεις γρήγορα καινούρια επαγγελματική στέγη...

Δύσκολη κατάσταση :( maestria εύχομαι γρήγορα με μια δουλίτσα καλύτερη :) Κάθε εμπόδιο για καλό και εύχομαι να αληθεύει και στη δική σου περίπτωση.

Διαφημίσεις

aman ρε μαεστρια χριστουγεννιατικα!!!κοιτα δεν θα χαθουμε θα παρεις το ταμειο ανεργειας και θα βρεις δουλεια κοπελα μου,να κι εγω τελος απριλιου ανεργη θα με παλι και οχι τπτ τελιωσαν πλεον οι συμβασεις,αντε μωρε θα τα καταφερουμε,πως μην ρωτας θα την βρουμε την ακρη(μπορει να στειλουμε τους αντρες μας προς βαρδαρι μερια ο δικος σου πως στεκετε εμενα κατι πιανει χιχιχιχχι!!!)

921477wc2fyvv2y2.gif

θηλαζω ακόμη ναι!αχ κουφέτακι πόσο μου λείπεις! Κορίτσια ήπια και μελισσοχορτο νομίζω βοηθάει στα πονακια

πινε εσυ πινε κοριτσακι μου.δεν ξερω ντιπ για το μελισ.εστειλα μνμ στην μανου πριν καποια ωρα και την ειπα να ρθουμε για κοφιντρινκγ στο σπιτι να δουμε και την μικρα οποτε βολεψει καλα?

921477wc2fyvv2y2.gif

Μαεστρία μου πήγα να απαντήσω στις άλλες κοπέλες και μόλις το είδα ειλικρινα...πάγωσα....Τους πουστ#@!#@24#$@, τους μιν@ρες που λέμε και εδώ στην Πάτρα, τους ηλίθιους, τέτοια εποχή βρήκαν! Κάνε υπομονή ρε γιαβρι μου, όλα θα πάνε καλά....ξέρω χορεύω απ'έξω αλλά ποιος ξέρει για πόσο ακόμα..για όλες μας μιλάω, έχουμε τις ίδιες αγωνίες...βάστα γερα και μην μου στεναχωριέσαι...ειλικρινά πιστεύω οτι θα βρεις κάτι καλύτερο...όσο γιάυτούς μπροστά τους θα τα βρουν όλα αυτά!...ου να μου χαθούν....πρόσεξε τι θα υπογράψεις και ότι υπόνοια έχεις για πατάτα πάρε την επιθεώρηση εργασίας μπροστά τους έτσι ψυχρά...πρόσεξε όλα τα πραγματά σου και με το συγνώμη(το ξαναλέω) που βάζεις την υπογραφή σου.....ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΙΣ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...