Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μια χαρά ο μικρός.

Η μαμά να δεις!!!

aris-thess.jpg

Καλά δεν το συζητώ!!! Διαπρέψαμε χθες!!!!

Διδάσκουμε κυριες μου πως παίζεται το ποδόσφαιρο!!!

Α Ι Ν Τ Ε Α Ρ Ι Α Ν Α Ρ Α!!!!!!!

ελενακι να σου στειλω λιγους κουραμπιεδες????:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Στείλε, στείλε!!! Κι άμα γίνω 80 κιλά το κρίμα στο λαιμό σου!!:P:p

Καλημερα στις απανταχου ομορφες 30αρες++++++++++++=

Τι κανετε κοριτσακια κι εσεις και τα μικρα σας;Εγω εχω αρχισει τις δουλειες απο τις 8 και ευελπιστω το απογευμα να στολισουμε το δεντρο μας.....

Ελενιτσα σου εστειλα σε πμ. τη συνταγη.

Κουφετακι ανασκουμπωσου να βρεθουμε,μου λειπεις λεμεεεεεεε........

Καλη συνεχεια στις υπολοιπες γιατι δεν εχω τελειωσει ακομα κι εκτος των αλλων εχω και σιδερο και μαγειρεμα:confused::confused::confused:

μανου ευχαριστώ!!!

Αντε και καλό στόλισμα! (αφού τελειώσεις τα υπόλοιπα τα ωραία)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα 30ούλες Σαλονικιές και των περιχώρων! Οι Πατρινιές σας χαιρετούν.

Τα συγχαρήτια μας στους Αριανούς που διέπρεψαν εψές! Μπράβο στα παιδιά!

Ελένη2008, ο απόλυτος είναι πολύ καλύτερα, εγώ είμαι γκολ, γιατί η γατρός μας είπε να του κάνω μικρότερα γεύματα με μεγαλύτερη συχνότητα λόγω ΓΟΠ. Το τελευταίο του γεύμα είναι 12.30 το βράδυ και τρώει κάθε 3 ώρες τώρα αν και βγάζει ακόμα γουλίτσες. Το βράδυ όμως, εκεί που κοιμόταν σερί ανενόχλητα τώρα μου κάνει κάτι τρελά, κοιμισμένος ζητάει την πιπίλα του και είμαι με το ένα χέρι στην κούνια!!!!αυτό σήμερα έγινε γύρω στις 04.00:-|:|:-| και εκτός αυτού, ξύπνησε ο πάστας στις 06.20 οτι να τον ταίσουμε (εγώ σχεδόν αϋπνη όλη νύχτα) και τσακωθήκαμε γιατί εγώ του έκοψα το βραδυνό και το παιδί τρώει από 8.00-9.00 το πρωί και μετά και τώρα επειδή έτσι του καθισε, να το αρχίζαμε νωρίτερα! Δηλαδή συγνώμη κοιμάμαι 01.00 και θα ξυπνάω 06.00; 5 ωρες ύπνο; Να πάμε δηλαδή 2 μήνες πίσω; Φταίω τίποτα; Σε λίγο αρχίζω δουλειά και ξυπνάω από τις 06.45...δηλαδή τι; να πέσω πουθενά; Δεν λέω, ο πάστας βοηθά,με βάζει το πρωι και κοιμάμαι ή κάποιες νύχτες κοιμάται αυτός δίπλα στον μπέμπη και τα περνάει αυτά....τις υπόλοιπες όμως τα τραβάω εγώ όλα αυτά γιατί την άλλη μέρα δουλεύει....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ ΘΕΛΩ ΝΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Μαρή πρέπει να χάσω!!!

Άσε, μια μέρα πάω καλά, την άλλη θκατά!

Ευτυχώς δεν μ' αρέσουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες.

Ναι, αλλά αν είχες κανα γιομιστό τσουρακάκι ή τιποτα σιροπιαστα από Χατζή μεριά θα αντιστεκώσουν;:mrgreen:

Κοίτα, σε λίγο θα κάνουμε αναγκαστική δίαιτα,οπότε κοιτα να το ευχαριστηθείς όσο προλαβαίνεις...:rolleyes:

Τα συγχαρήτια μας στους Αριανούς που διέπρεψαν εψές! Μπράβο στα παιδιά!

Ελένη2008, ο απόλυτος είναι πολύ καλύτερα, εγώ είμαι γκολ, γιατί η γατρός μας είπε να του κάνω μικρότερα γεύματα με μεγαλύτερη συχνότητα λόγω ΓΟΠ.

Ευχαριστούμε!!!!

Κατερίνα κι εμείς είχαμε γοπ και μάλιστα μέχρι 6 μηνων έιμασταν με αντιαναγωγικά, όποτε ξέρω.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον βάζεις να κοιμάται σε κλίση για να μην κυνδυνεύει στον ύπνο του, και φρόντισε τα περισσότερα γευματα να τα κάνει μετά το μεσημέρι. Έτσι και το παιδί θα είναι χορτασμένο αλλά χωρίς να είναι σκασμένο, και πιστεύω θα κοιμάται περισσότερες ώρες σερί.

Είναι λίγο πεινάλας ο γουργουράκος, ε;

4Suap3.png

Ναι, αλλά αν είχες κανα γιομιστό τσουρακάκι ή τιποτα σιροπιαστα από Χατζή μεριά θα αντιστεκώσουν;:mrgreen:

Κοίτα, σε λίγο θα κάνουμε αναγκαστική δίαιτα,οπότε κοιτα να το ευχαριστηθείς όσο προλαβαίνεις...:rolleyes:

ΣΕ λέω τα σιροπιαστά δεν μ' αρέσουν ιδιαίτερα!

Τσουρέκι ΔΕΝ θα πάρω, μη βάλω τον εαυτό μου στον πειρασμό. ΠΡΕΠΕΙ να χάσωωωωω!!!

Γεια σου Πατρινιά! Τι είναι ΓΟΠ;;; Ωχ κουράγιο μωρέ. Δυσκολα πολύ είναι όταν δεν κοιμάσαι. :|

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΣΕ λέω τα σιροπιαστά δεν μ' αρέσουν ιδιαίτερα!

Τσουρέκι ΔΕΝ θα πάρω, μη βάλω τον εαυτό μου στον πειρασμό. ΠΡΕΠΕΙ να χάσωωωωω!!!

Γεια σου Πατρινιά! Τι είναι ΓΟΠ;;; Ωχ κουράγιο μωρέ. Δυσκολα πολύ είναι όταν δεν κοιμάσαι. :|

Καλά, δεν σε πιέζω!!! Άμα το χεις βάλει σκοπό!!!

ΓΟΠ είναι γαστροεισοφαγική παλινδρομηση που σημαίνει ότι οι τροφές ανεβαίνουν προς τα πάνω.

4Suap3.png

ΓΟΠ είναι γαστροεισοφαγική παλινδρομηση που σημαίνει ότι οι τροφές ανεβαίνουν προς τα πάνω.

Δηλαδή κάνει εμετό;

Ο δικός μου έκανε λίγο έως αρκετά εμετό ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έπινε γάλα μέχρι τους 6-7 μήνες.

Δεν είχα ρούχο που δεν είχε πάνω λεκέ από εμετό. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δηλαδή κάνει εμετό;

Ο δικός μου έκανε λίγο έως αρκετά εμετό ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που έπινε γάλα μέχρι τους 6-7 μήνες.

Δεν είχα ρούχο που δεν είχε πάνω λεκέ από εμετό. :rolleyes:

Ακριβώς αυτό είναι και σταματάει στους 7-8 μήνες.

Καλά, ο παιδίατρος δεν πήρε χαμπάρι για να το βοηθησει το παιδάκι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς αυτό είναι και σταματάει στους 7-8 μήνες.

Καλά, ο παιδίατρος δεν πήρε χαμπάρι για να το βοηθησει το παιδάκι;

Τι να βοηθήσει καλό μου; Μου είπε ο άνθρωπος ότι είναι φυσιολογικό και θα σταματήσει, όταν ακριβώς σταμάτησε. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να βοηθήσει καλό μου; Μου είπε ο άνθρωπος ότι είναι φυσιολογικό και θα σταματήσει, όταν ακριβώς σταμάτησε. :tongue:

Τα δίνουν αντιαναγωγικό γάλα για να μην ταλαιπωρούνται.

Για φαντασου κάθε φορά που τρως να σου ανεβαίνει το φαγητό και να το βγάζεις....

Εμένα 3 φορές κοντεψε να πνιγεί. Της κοβόταν η ανάσα (και μαζί και η δική μου), οπότε δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...