Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Καλέ γειά σας.....ο γουργούρης επισκέφτηκε την κυρα ντόκτορ και είναι καλύτερα. Εισπνοές ώς Κυριακή και μετά μπάστα!

Τι γλυκά και κακό γίνεται εδω μέσα; επιτηδες το κάνετε; εσείς, εσείς οι Σαλονικιές φταίτε για όλα, εμείς δεν θέλουμε.....

Καλημερα κουκλεςςςςςςςςς,τι κανετε;Περαστικα στα αρρωστουλικα μπεμπε της παρεας,ελπιζω γρηγορα να αναρρωσουν.Παστακια προσεχε με τη μεση κοριτσακι,κι ασε τον κυριο παστακια να γελαει,καλυτερα "αθλημα",με αχ και βαχ,παρα καθολου..........

Εγω ημουν Κυριακη και χθες με ημικρανια και εμετους,αστα να πανε....κι ηθελα να αρχισω και να στολιζω το σπιτι.....σημερα θα παω να βαψω μαλλι και απο αυριο θα ετοιμασω το σπιτακι μου,επιτελους.

Κουφετακι που εισαι παιδακι μου,χαθηκαμε.....τι θα γινει θα πιουμε κανενα καφεδακι;

Να εχετε μια ομορφη μερα κοριτσια.

Μανού μου καλό το άθλημα δεν λέω αλλά άμα του μείνω εκεί καμμιά μέρα θα του κοπέι το γέλιο μαχαίρι....παλιοπαστάκι...Ημικρανίες ε; Ρε κορίτσια πιστεύω οτι ο πόνος στην μέση και η ημικρανία είναι (μετά την ωδίνη και τον πονόδοντο) από τους χειρότερους πόνους γιατί δεν μπορείς να συγκεντρωθείς και στα 2!!!! άντε υπομονή και λίγη γιόγκα ...έλα όλες μαζί ΟΟΟΟΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!:P:p:p

Πάρε κι ένα σπέσιαλ γλυκάκι.

650x569-melomakarono_sokolata.jpg

Μαρη; επίτηδες το κάνεις...δεν τρώμε γλυκά λέμεεεεεε(για να ακούν οι άλλοι...άλλο τι κάνουμε στα αλήθεια!!!)

Εμένα πάλι τα χριστουγεννιάτικα γλυκά δεν με τρελένουν.

Μ' αρέσουν αρκετά αυτά ... t1_diafora%20mpaklabadakia.JPG.

Πώς φαίνεται οτι είσαι Βόρεια ρε παιδί μου!!!! αααα! εγώ δεν είμαι ρατσίστρια σε αυτά. έχω ανοικτό στόμα για όλα τα γλυκάκια, παραπονεμένο δεν αφήνω κανένα:eek::eek::eek:

φιλάκιααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρομαντικογλυκατζουδες μου τι κανετε?εγω σημερα δεν εβαλα κ@λο κατω.εκανα ανταυγιες μαλλι και κουρεμα νομιζω ειμαι ετοιμη για τα χριστουγεννα,δεν στολισα ακομη...μαλλον ειναι απο τις λιγες χρονιες που καθυστερησα τοσο,δεν πειραζει ομως γτ μολις γυρισαμε με τον μικρουλη στο σπιτι αφου πηγαμε σε μαγαζια με χριστουγεννιατικα και ειχαμε την 1η μας επαφη,...καλα τα πηγαμε στην αρχη ηθελε να τα παρει ολα μετα ηρεμησε τα φωτακια τα δεντρα τα μηχανοκινητα που βγαζουν μουσικη χαχαχα ωραια πραγματα.μανου γτ καθε φορα που θελουμε να βρεθουμε για καφε περναει κανας μηνας παντα..και οχι αγαπη μου δεν φταις εσυ το ξερω.αντε να βαλω και το christmas song

yt-K5w1PFMo

921477wc2fyvv2y2.gif

όλες 30ούλες είμαστε!!! 5 πάνω 5 κάτω, δεν χάθηκε ο κόσμος!!!!ε, μα κολλάτε σε κάτι λεπτομέρειες......τσ τσ τσ!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

έλα ρε συ! εγώ είμαι ακόμα 21!!!μεγάλη είσαι!

30ούλες πάω για νάνι...

Καληνύχτα σε όλα τα μουτράκια!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Καλημέρα κορτσούδια!!!!

.εκανα ανταυγιες μαλλι και κουρεμα νομιζω ειμαι ετοιμη για τα χριστουγεννα,δεν στολισα ακομη...

Mεγιά το μαλλί!!! Εγώ λέω να πάω από βδομάδα και σκέφτομαι να αλλάξω και χρώμα!

Καλά μαρή!! Μας ξεσηκώνεις με τα στολίσματα, τα ετοιμάζουμε εμείς, κι εσύ ακόμαααα;;;;:P:p:p

ουφφφφ κι εγώ 31 ειμαι , αλλά από του χρόνου θ κλείνω κάθε χρόνο τα 29!!!!:tongue:

Καλώς την!! Από τώρα τα 29;

έλα ρε συ! εγώ είμαι ακόμα 21!!!μεγάλη είσαι! UOTE]

21 και μέση δε γίνεται καλέ...Ανέβα λίγο!!!!

Πως είσαι σήμερα; Και ο μικρός βλέπω καλύτερα! Μπράβο!!

Δηλαδή 30+11? :lol:

Και 12 +13 και όσο γουστάρουμε!!!!:tongue:

καλημερα τριανταρουλες...

τι βλεπω αρχισαν οι συζητησεις για φαγητα και γλυκα????

εγω λεω φετος να φτιαξω κουραμπιεδες....

Υστερα εγώ φταίω που με πιάνει η λιγούρα;;;;

Αλλοι μας ξεσηκώνουν και μετά την κάνουν με ελαφρά...;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα στις απανταχου ομορφες 30αρες++++++++++++=

Τι κανετε κοριτσακια κι εσεις και τα μικρα σας;Εγω εχω αρχισει τις δουλειες απο τις 8 και ευελπιστω το απογευμα να στολισουμε το δεντρο μας.....

Ελενιτσα σου εστειλα σε πμ. τη συνταγη.

Κουφετακι ανασκουμπωσου να βρεθουμε,μου λειπεις λεμεεεεεεε........

Καλη συνεχεια στις υπολοιπες γιατι δεν εχω τελειωσει ακομα κι εκτος των αλλων εχω και σιδερο και μαγειρεμα:confused::confused::confused:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...