Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

ΟΥΑΟΥ ευχαριστω για το κοπλιμεντο.....η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει πολυ να ασχολουμαι και το ψαχνω το θεμα,οπως επισης και η γενικοτερη διακοσμηση του τραπεζιου.Σιγα-σιγα πρεπει να αρχισω με τη μικρη να φτιαχνω και τις καρτες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ σκεφτόμουν να μη στείλω φέτος. Μετά είδα σ' ένα κουτί που 'χω αναλώσιμα ότι έχω ένα σωρό χριστουγεννιάτικες και λέω κρίμα να μην στείλω. Μια βασική επαφή με φίλους και συγγενείς είναι, ας το κρατήσω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγω πιστευω οτι ειδικα το να στελνεις μια καρτα,ειναι ωραια κινηση,ασε που μου αρεσει να της κραταω και να της χαζευω μετα απο χρονια(ναι ναι ειμαι αθεραπευτα ρομαντικη,το ξερω,που εισαι κισακι...)Περσι ειχα στειλει και Αθηνα απο κοριτσια του φορουμ και μου αρεσε πολυ αυτου του ειδους η επαφη.

Καλα ελενη κι εμενα μου αρεσει να χρησιμοποιω τα καστανα στο φαγητο,ειναι πολυ ωραια.Εγω κανω κι ενα σοκολατενιο κορμο με καστανα,κι ειναι σουπερ:D

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω πιστευω οτι ειδικα το να στελνεις μια καρτα,ειναι ωραια κινηση,ασε που μου αρεσει να της κραταω και να της χαζευω μετα απο χρονια(ναι ναι ειμαι αθεραπευτα ρομαντικη,το ξερω,που εισαι κισακι...)Περσι ειχα στειλει και Αθηνα απο κοριτσια του φορουμ και μου αρεσε πολυ αυτου του ειδους η επαφη.

Καλα ελενη κι εμενα μου αρεσει να χρησιμοποιω τα καστανα στο φαγητο,ειναι πολυ ωραια.Εγω κανω κι ενα σοκολατενιο κορμο με καστανα,κι ειναι σουπερ:D

Εγώ δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα τα περίεργα, αλλά αυτό ήτανε κόλαση!!! Αυτόν τον κορμό πολύ θα ήθελα να τον δοκιμάσω!

Κι εγώ ρομαντική είμαι αλλά δεν έχω χρόνο!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Καλά μ' αυτή την κουβέντα που ανοίξατε, ΕΥΤΥΧΩΣ που έφαγα το φαγητό μου, θα είχα λυσσάξει!

Κι εγώ μόλις έφαγα φασολάδα, αλλά τώρα θα χτυπήσω κι ένα γλυκάκι!!!!

4Suap3.png

Εγώ δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα τα περίεργα, αλλά αυτό ήτανε κόλαση!!! Αυτόν τον κορμό πολύ θα ήθελα να τον δοκιμάσω!

Κι εγώ ρομαντική είμαι αλλά δεν έχω χρόνο!!!

Oύτε εγώ έχω χρόνο κι ευτυχώς ΔΕΝ είμαι ιδιαίτερα ρομαντική. :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αν θελεις θα σου στειλω καποια στιγμη σε πμ. τη συνταγη.Καλα το θεμα του χρονου,ειναι μεγαλοοοοοοοο,εγω καλως ή κακως,εχω μπολικοοοοοο.....

Λοιπον μπουμπουκια μου σας αφηνω γιατι σε λιγο θα ειναι η μικρη εδω και παμε για μπανιο και φαγητο.Καλο μεσημερι και καλο απογευμα,καλη ξεκουραση.Τα λεμε αυριο καποια στιγμη,θα μπω να καλημερισω γιατι μετα θα αρχισω καθαριοτητα.Φιλακιααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αν θελεις θα σου στειλω καποια στιγμη σε πμ. τη συνταγη.Καλα το θεμα του χρονου,ειναι μεγαλοοοοοοοο,εγω καλως ή κακως,εχω μπολικοοοοοο.....

Λοιπον μπουμπουκια μου σας αφηνω γιατι σε λιγο θα ειναι η μικρη εδω και παμε για μπανιο και φαγητο.Καλο μεσημερι και καλο απογευμα,καλη ξεκουραση.Τα λεμε αυριο καποια στιγμη,θα μπω να καλημερισω γιατι μετα θα αρχισω καθαριοτητα.Φιλακιααααα.

Την περιμένω την συνταγή.

Καλό μεσημέρι!!!

4Suap3.png

Πως σε λένε εννοώ! Μα γιατί δεν έχουμε έντιτ;

Για να μας ταλαιπωρούνε και να μας κάνουν πιο προσεκτικές!!!!:tongue:

Κυριε admin δώστε μας πίσω τα edit μας!!!!

Ούτε λάθος δεν μπορούμε να κάνουμε;;;;;;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...