Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Χμμ, λες να 'ρθω καμιά βόλτα και να κολλήσω κι εγώ; :tongue:

Τι εννοείς; Δηλαδή τρώει πολύ; Γιατί δεν κατάλαβα. :confused:

Πού ευχαρίστως να σε φιλοξενήσω αλλά μη με βρίζεις μετα!!! οκ?

Ναι, προφανώς η μπουμπού τρώει πολύ!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τρώει τις τελευταίες μέρες ένα 5ωρο τρώει για 5-10 λεπτά και και κοιμάται άλλο τόσο . Από τις 7 tο απόγευμα μέχρι τις 12tο βράδυ αυτή η δουλειά

Καλό κουράγιοοοοο!!!!!!

Καλο μεσημέρι κορίτσια! Πάω στα αρρωστούλια μου!!

4Suap3.png

μετά ξυπνάει 3.30.6.30 8.30 και μετά ανά 1.5 ώρα μέχρι τις 7 tο απόγευμα που ενοχλείται και tο πάει σερί μέχρι τις 12 ανήσυχη

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μετά ξυπνάει 3.30.6.30 8.30 και μετά ανά 1.5 ώρα μέχρι τις 7 tο απόγευμα που ενοχλείται και tο πάει σερί μέχρι τις 12 ανήσυχη

Πωωωωω! Κουράγιο κοπελιά μου, έτσι είναι τα νεογέννητα!! Θα στρώσει, θα δεις.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γειά σας 30ούλες! Εγιορτάζειν καμίαν σήμερις στην αποκεί πλευράν;

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν! Οπως έλεγα και σε κάτι άλλες κοπελιές έχουμε πολιούχο τον Αγιο Ανδρεα εμείς!

Α, θυμάσαι χθες που σας έλεγα τι τρελά τρεχάματα έχω;;;

Προστέθηκαν ΔΥΟ ακόμα υποχρεώσεις. Απόψε φεύγει ο χάζμπαντ εκτάκτως για Αθήνα, θα γυρίσει αύριο βράδυ, αργά μάλλον. ΚΑΙ Σάββατο - εκτός από συνάντηση για εργασία, κλπ - γιορτάζει και η μια αδελφή μου και πρέπει να πάωωωωωω!

Έχω μια αίσθηση ότι η κούραση που νιώθω και τα μάτια που είναι βαριά και με πονάνε θα μείνουν σε μόνιμη βάση. :rolleyes:

Μαρή; Δεν είπαμε να κόψεις; αααα!!! Πάς κατευθείαν για τρελάδικο!!! Κανονίσου!

Κισάκι υπομονή στους 2 μήνες αρχίζει να στρώνει πολύ και θα ξεκουραστείς!

Λενιώ2008 εύχομαι περαστικουλάκια..πώς πάτε; εμείς κόψαμε τον βήχα και αυριο μας βλέπει η ντοκτορ(να ναι καλά, της έχουμε ανακαινήσει το γραφείο, τελευταίως:lol::lol::lol:)....λίγο βράσιμο έχει στο λαιμάκι, αλλά ο χαζμπαντ μου είπε οτι θα κάνει τον κύκλο του το κρύωμα! Μακάρι γιατί έχει αρχίσει πάλι η μέση και με πονάει φοβερά!!!! Σε απόσυρση θα με στείλει ο χαζμπαντ! Πηγαμε να "αθληθούμε" και όλο ωχ και ωχ ήμουν και έβαλε τα γέλια! Το παλιοπαστάκι! Όλα αστεία του φαίνονται! Άνδρες!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερααααα...

κισακι κανε υπομονη..σε ενα μηνα θα μπει στο προγραμμα και θα ειναι ολα πιο ευκολα..εμενα τωρα κανει 5 γευματα (θηλαζω) και κοιμαται απο τις 10.30 μεχρι τις 8 περιπου....θα στρωσει το μικρο...

γελασα παρα πολυ....ειναι πολυ καλο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημερα κουκλεςςςςςςςςς,τι κανετε;Περαστικα στα αρρωστουλικα μπεμπε της παρεας,ελπιζω γρηγορα να αναρρωσουν.Παστακια προσεχε με τη μεση κοριτσακι,κι ασε τον κυριο παστακια να γελαει,καλυτερα "αθλημα",με αχ και βαχ,παρα καθολου..........

Εγω ημουν Κυριακη και χθες με ημικρανια και εμετους,αστα να πανε....κι ηθελα να αρχισω και να στολιζω το σπιτι.....σημερα θα παω να βαψω μαλλι και απο αυριο θα ετοιμασω το σπιτακι μου,επιτελους.

Κουφετακι που εισαι παιδακι μου,χαθηκαμε.....τι θα γινει θα πιουμε κανενα καφεδακι;

Να εχετε μια ομορφη μερα κοριτσια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημερα κουκλεςςςςςςςςς,τι κανετε;Περαστικα στα αρρωστουλικα μπεμπε της παρεας,ελπιζω γρηγορα να αναρρωσουν.Παστακια προσεχε με τη μεση κοριτσακι,κι ασε τον κυριο παστακια να γελαει,καλυτερα "αθλημα",με αχ και βαχ,παρα καθολου..........

Εγω ημουν Κυριακη και χθες με ημικρανια και εμετους,αστα να πανε....κι ηθελα να αρχισω και να στολιζω το σπιτι.....σημερα θα παω να βαψω μαλλι και απο αυριο θα ετοιμασω το σπιτακι μου,επιτελους.

Κουφετακι που εισαι παιδακι μου,χαθηκαμε.....τι θα γινει θα πιουμε κανενα καφεδακι;

Να εχετε μια ομορφη μερα κοριτσια.

καλημέρα 30αρούλες!!!!!

Πολύ καλό μήνα να έχουμε και καλές γιορτές!!!

μανου ευχαριστούμε για τις ευχες κι ελπίζω να πιάσουν γιατί τα χουμε παίξει πια!!!

Επειδή υποφέρω κι εγώ από ημικρανίες και σε καταλαβαίνω απόλυτα, θα σου πω πως το τελευταίο τρίμηνο έκανα μια θεραπεία και έχω βρει την υγειά μου!!!! Να φανταστείς ότι την περασμένη βδομάδα πήγαμε στο γιατρό και μου λεει "ηρέμησες καθολου με την θεραπεία;" κι εγώ "Παυλο μου να σε φιλήσω. Άμα θες το συνεχίζω και εφ όρου ζωής!!! Άνοιξαν τα ματάκια μου!!".

Κορίτσια στολίσατε;

Εμείς στολίσαμε το σ/κ και περιττό να σας πω πως όλη τη μέρα τα στολίδια του δέντρου ανεβοκατεβαίνουν και βολτάρουν σε όλο το σπίτι!!!:tongue:

Όσες έχετε νινάκια νινάκια χαρείτε φέτος το στόλισμα γιατί του χρόνου θα κυνηγάτε τα ταλιμπανάκια σας!!!

4Suap3.png

Καλα εγω ως γνησιο ξεμυαλισμενο(οπως με λεει η μαμακα)μου,ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα!!!!!!!!!!!!

Ελενη μου αν θελεις στειλε μου με πμ.τη θεραπεια που εκανες,σε παρακαλω,αν δεν ειναι κοπος.Εγω εχω δοκιμασει τα παντα,απλα καποια φαρμακα δεν μπορω να τα παρω απο τη στιγμη που προσπαθω για το 2ο μπεμπε.Τωρα σκεφτομουν το βελονισμο,μου εχουν πει πολυ καλα λογια.

Οσο για το δεντρο εχεις δικιο,εγω την πρωτη χρονια ειχα στολισει κανονικα,αλλα τη δευτερη ειχα παρει ενα δεντρακι απο το ΙΚΕΑ το οποιο ηταν κατι σαν συναρμολογουμενο,ετοιμο στολισμενο και οχι απο εκεινα τα πολυ μικρα,οποτε δεν υπηρχε κινδυνος.Τωρα που η κορη μου μεγαλωσε το βαζει εκεινη οταν στολιζει το παιδικο με τα χριστουγεννιατικα.

Κουκλες παω να κανω μαλλι,τα λεμε αργοτεραααααααα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Eλένηηηηηηηηηηη τι το 'θελα;; Ο μικρός σαν να 'χε διάρροια σήμερα! Ααααααχ, θα με πάρουν τηλ απ' τον παιδικό να δεις!!!

Κορίτσια χθες πήγα πήρα στολίδια και - αν και ψόφια - δεν ήθελα να φύγω, με τραβούσε ο χάζμπαντ! Ελπίζω σαβ/ριακο, Δευτέρα το αργότερο να στολίσω. Πρέπει να πάρω και δέντρο βέβαια, γαιτί αυτά που 'χε στο Τζάμπο δεν μ' άρεσαν.

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifd.gife.gifc.gife.gifm.gifb.gife.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Eλένηηηηηηηηηηη τι το 'θελα;; Ο μικρός σαν να 'χε διάρροια σήμερα! Ααααααχ, θα με πάρουν τηλ απ' τον παιδικό να δεις!!!

Κορίτσια χθες πήγα πήρα στολίδια και - αν και ψόφια - δεν ήθελα να φύγω, με τραβούσε ο χάζμπαντ! Ελπίζω σαβ/ριακο, Δευτέρα το αργότερο να στολίσω. Πρέπει να πάρω και δέντρο βέβαια, γαιτί αυτά που 'χε στο Τζάμπο δεν μ' άρεσαν.

h.gifa.gifp.gifp.gify.gifempty.gifd.gife.gifc.gife.gifm.gifb.gife.gifr.gif

maestria εγω τα εψαξα τα δεντρακια και τελικα πηρα απο το praktiker στο τζαμπο ουτε και εμενα μου αρεσαν...εχει ωραια και στο leroy αλλα αυτο που ηθελα εγω ειχε τελειωσει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

maestria εγω τα εψαξα τα δεντρακια και τελικα πηρα απο το praktiker στο τζαμπο ουτε και εμενα μου αρεσαν...εχει ωραια και στο leroy αλλα αυτο που ηθελα εγω ειχε τελειωσει...

Καλέ έχεις πάει Τζάμπο; Τι με ρωτούσες τότε στο άλλο τόπικ; Στο ΙΚΕΑ εννοείς θα πας; :roll: (μπερδεγουέι :tongue:)

Για το praktiker είχε δει κι ο χάζμπαντ, αλλά χθες που φεύγαμε, αν και ήταν δίπλα, δεν είχαμε κουράγιο να πάμε ΚΑΙ εκεί, ήμασταν γκολ και οι δύο και ο μικρός. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελενη μου αν θελεις στειλε μου με πμ.τη θεραπεια που εκανες,σε παρακαλω,αν δεν ειναι κοπος.Εγω εχω δοκιμασει τα παντα,απλα καποια φαρμακα δεν μπορω να τα παρω απο τη στιγμη που προσπαθω για το 2ο μπεμπε.Τωρα σκεφτομουν το βελονισμο,μου εχουν πει πολυ καλα λογια.

Οσο για το δεντρο εχεις δικιο,εγω την πρωτη χρονια ειχα στολισει κανονικα,αλλα τη δευτερη ειχα παρει ενα δεντρακι απο το ΙΚΕΑ το οποιο ηταν κατι σαν συναρμολογουμενο,ετοιμο στολισμενο και οχι απο εκεινα τα πολυ μικρα,οποτε δεν υπηρχε κινδυνος.Τωρα που η κορη μου μεγαλωσε το βαζει εκεινη οταν στολιζει το παιδικο με τα χριστουγεννιατικα.

Κουκλες παω να κανω μαλλι,τα λεμε αργοτεραααααααα.

μανου μου σου στέλνω πμ.

Για τον βελονισμό έχω ακούσει ότι στις ημικρανίες δεν κάνει σχεδόν τίποτα και είναι και ακριβός.

Αχ, κι εγώ θελω να στολίσω με τη μπουμπίτσα μου αλλά είναι πολύ μικρη...Νεβερ μαιντ! Του χρόνου πρώτα ο Θεος!!

Καλά μαρή,εσύ όταν μιλάς θα πρέπει να δαγκώνεις τη και γλώσσα σου! Τίποτα άλλο δεν βρήκες να πεις; Όπως πχ να σε πληρώσουν!!!

Ελπίζω να είναι κάτι τυχαίο γιατί αλλιώς...κάηκες!!

Το rotateq το έχετε κανει;

Για δέντρο να δεις στο planet home! Εγω από κει πήρα περσι γιατί ήθελα ενα πιο μικρό για να το βάλω ψηλά για τους λόγους που προανέφερα,και είναι πολύ ωραίο και έχει και παμφθηνα στολίδια!!! Κάνε μια βόλτα!

4Suap3.png

Καλά μαρή,εσύ όταν μιλάς θα πρέπει να δαγκώνεις τη και γλώσσα σου! Τίποτα άλλο δεν βρήκες να πεις; Όπως πχ να σε πληρώσουν!!!

To λέω κι αυτό, αλλά δεν πιάνει. :rolleyes:

Το rotateq το έχετε κανει;

Το ποιο;; :confused:

Για δέντρο να δεις στο planet home! Εγω από κει πήρα περσι γιατί ήθελα ενα πιο μικρό για να το βάλω ψηλά για τους λόγους που προανέφερα,και είναι πολύ ωραίο και έχει και παμφθηνα στολίδια!!! Κάνε μια βόλτα!

Μεγάλο θα πάρω, θα το 'χω κάτω. Ευελπιστώ πως, επειδή έχουν και στον παιδικό δέντρο, δεν θα το γκρεμίσει! :D

ΠΟΥ είναι το planet home;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...