Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, ναι καλέ, για να κάνω τέτοιο σεμινάριο! :mrgreen:

Αν έχεις κανένα παιδάκι που θέλει ιδιαίτερο, ειδοποία.

Εννοείται κορίτσι!!!

Σας αφήνω κοριτσάκια.Βγαίνω για δουλειές.Τα λέμε αύριο!

Φιλιά!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίτσες!!!

Κισάκι που είσαι ρε κορίτσι;

Πολύ νυστα ε; Όπου να'ναι θα στρώσει και θα το πηγαίνει σερί, οπότε θα κοιμάσαι καλύτερα!

Μαράκι τι κάνεις; Πως πάει ο μικρός;

Εμένα μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα και είμαι άστα να πάνε...

4Suap3.png

Μαράκι τι κάνεις; Πως πάει ο μικρός;

Εμένα μάλλον έχει γαστρεντερίτιδα και είμαι άστα να πάνε...

Ε, γμτ, ούτε ένα διάλειμμα δεν κάνουν! Εμείς την περάσαμε κοπελιά, λάιτ ευτυχώς, κάναμε τις διάρροιές μας (πυρηνικά απόβλημα σου μιλάω!!! :shock:) και τώρα είναι - φτου φτου - καλά.

Περαστικά της και πρόσεχε μην κολλήσεις! (πως ακριβώς να προσέχεις, δεν ξέρω να σου πω :tongue:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Α, θυμάσαι χθες που σας έλεγα τι τρελά τρεχάματα έχω;;;

Προστέθηκαν ΔΥΟ ακόμα υποχρεώσεις. Απόψε φεύγει ο χάζμπαντ εκτάκτως για Αθήνα, θα γυρίσει αύριο βράδυ, αργά μάλλον. ΚΑΙ Σάββατο - εκτός από συνάντηση για εργασία, κλπ - γιορτάζει και η μια αδελφή μου και πρέπει να πάωωωωωω!

Έχω μια αίσθηση ότι η κούραση που νιώθω και τα μάτια που είναι βαριά και με πονάνε θα μείνουν σε μόνιμη βάση. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ε, γμτ, ούτε ένα διάλειμμα δεν κάνουν! Εμείς την περάσαμε κοπελιά, λάιτ ευτυχώς, κάναμε τις διάρροιές μας (πυρηνικά απόβλημα σου μιλάω!!! :shock:) και τώρα είναι - φτου φτου - καλά.

Περαστικά της και πρόσεχε μην κολλήσεις! (πως ακριβώς να προσέχεις, δεν ξέρω να σου πω :tongue:)

Κι εμείς περάσαμε ένα λάϊτ κύμα και αυτό είναι το δεύτερο.

Κόλλησε ο σύζηξ και έχει χάσει σε 3 μέρες 3 κιλά!!!!

Α, θυμάσαι χθες που σας έλεγα τι τρελά τρεχάματα έχω;;;

Προστέθηκαν ΔΥΟ ακόμα υποχρεώσεις. Απόψε φεύγει ο χάζμπαντ εκτάκτως για Αθήνα, θα γυρίσει αύριο βράδυ, αργά μάλλον. ΚΑΙ Σάββατο - εκτός από συνάντηση για εργασία, κλπ - γιορτάζει και η μια αδελφή μου και πρέπει να πάωωωωωω!

Έχω μια αίσθηση ότι η κούραση που νιώθω και τα μάτια που είναι βαριά και με πονάνε θα μείνουν σε μόνιμη βάση. :rolleyes:

Κοιτα μη σε μαζεύουμε στο τέλος!!!!

Βάλε κανένα φρένο γιατί δεν σε βλέπω καλά!!

4Suap3.png

καλά είμαι κούκλες μάλλον η μικρή περνάει κύμα ανάπτυξης... 7-12 κάθε 20λεπτό βυζί όλο tο απόγευμα τίποτα δεν μπορώ να κάνω... Γερό να είναι και 3ίναι ήσυχη αλλά με στεναχωρεί που δεν ξέρω πως να τη βοηθήσω

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Κόλλησε ο σύζηξ και έχει χάσει σε 3 μέρες 3 κιλά!!!!

Χμμ, λες να 'ρθω καμιά βόλτα και να κολλήσω κι εγώ; :tongue:

καλά είμαι κούκλες μάλλον η μικρή περνάει κύμα ανάπτυξης...

Τι εννοείς; Δηλαδή τρώει πολύ; Γιατί δεν κατάλαβα. :confused:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τρώει τις τελευταίες μέρες ένα 5ωρο τρώει για 5-10 λεπτά και και κοιμάται άλλο τόσο . Από τις 7 tο απόγευμα μέχρι τις 12tο βράδυ αυτή η δουλειά

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...