Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

b.gifo.gifo.gifo.gifo.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Έχω μια κούραση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, γιατί να οι εκλογές, να τα σεμινάρια, ένα σαβ/ριακο δεν έχω ηρεμήσει, έστω να κάτσω σπίτι με τις πιτζάμες και να παίζω τουβλάκια βρε αδελφέ!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

b.gifo.gifo.gifo.gifo.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Έχω μια κούραση ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, γιατί να οι εκλογές, να τα σεμινάρια, ένα σαβ/ριακο δεν έχω ηρεμήσει, έστω να κάτσω σπίτι με τις πιτζάμες και να παίζω τουβλάκια βρε αδελφέ!!!!

Αφού μαρή δεν κάθεται ο ποπός σου κάτω...τι περίμενες!!!! Τι γίνεται με την δουλειά; Σε πληρώσανε οι μ@λ#κ@#$@$;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε και κυρίως χωρίς νέες ιώσεις!!!

εμείς έτσι κι έτσι..κάνουμε εισπνοές και Τετράδη πάμε ντοκτορ....και ο Θεός βοηθός...στεναχωριέμαι γμτ, μηπως δεν το πρόσεξα αρκετα το παιδί και μου την άρπαξε!!!

Κι εμείς ακόμη ειπνοές κάνουμε Κατερινιώ....

Αλλά ρε συ μη κατηγορείς τον εαυτό σου.Ο καιρός ευθύνεται που κυκλοφορούν τόσες πολλές ιώσεις!

Εμείς δηλαδη που τα μικρά μας πάνε παιδικό θα πρέπει να δέσουμε μια πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε κατά Θερμαϊκό μεριά!!!:tongue:

καλημέρα αγαπημένες μου στρώσάμε λέμε ξυπνάμέ03.30 και 06.30 για φαΐ αλλά από τις 21.00 που κάνουμε μπάνιο μέχρι 24.00 είμαστε στο γύζη και τρώμε

Μια χαρά θέση έχει βει το παιδί!!!! Και κοιμάται και τρώει! 2 σε 1!!! Χαχαχα!!!!

Μαράκι, καλά σε λέει η Πατρινιά... Αφου δεν βάζεις κ@λο κάτω πως θελεις να ξεκουραστείς;:P:p:p

Αντε, εύχομαι αυτό το σ/κ να αρααααααάξεις και να ξεκουραστείς παρεούλα με το γιόκα σου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Αφού μαρή δεν κάθεται ο ποπός σου κάτω...τι περίμενες!!!! Τι γίνεται με την δουλειά; Σε πληρώσανε οι μ@λ#κ@#$@$;

Προσπαθώ να εξασφαλίσω το μέλλον μου η μάνα, τι να κάνω;;;!!!

Όχι, ΔΕΝ με πληρώσανε!

Μαράκι, καλά σε λέει η Πατρινιά... Αφου δεν βάζεις κ@λο κάτω πως θελεις να ξεκουραστείς;:P:p:p

Αντε, εύχομαι αυτό το σ/κ να αρααααααάξεις και να ξεκουραστείς παρεούλα με το γιόκα σου!!!

Αμάρτησα για το παιδί μου. :tongue:

Ααααααααα, καλά, το επόμενο σ/κ έχει συνάντηση με τα παιδιά του σεμιναρίου για να ετοιμάσουμε μια παρουσίαση και ΚΥΡΙΑΚΗ καθαρίστρια (δεν κάνω τπτ, απλώς θα "επιβλέπω") και μετά στόλισμα σπιτιού, πρέπει να γίνει κι αυτό!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν ξέρω ρε Ελένη μου...όταν παθαίνει κάτι το παιδί, με παίρνει τόσο απο κάτω.....Είναι κρύος ο Θερμαϊκός, γιατί ο Πατραϊκος έχει πολλά ρε'υματα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ρε Ελένη μου...όταν παθαίνει κάτι το παιδί, με παίρνει τόσο απο κάτω.....Είναι κρύος ο Θερμαϊκός, γιατί ο Πατραϊκος έχει πολλά ρε'υματα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είναι πενταβρώμικος!!! :mrgreen:

Θα το συνηθίσεις, στην αρχή είσαι ακόμα, μετά γίνεται λίιιιιιιγο πιο εύκολο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όχι, ΔΕΝ με πληρώσανε!

Ααααααααα, καλά, το επόμενο σ/κ έχει συνάντηση με τα παιδιά του σεμιναρίου για να ετοιμάσουμε μια παρουσίαση και ΚΥΡΙΑΚΗ καθαρίστρια (δεν κάνω τπτ, απλώς θα "επιβλέπω") και μετά στόλισμα σπιτιού, πρέπει να γίνει κι αυτό!!! :mrgreen:

Μαρή με μπαταρία δουλεύεις ή με γεννήτρια; Το 2ο νομίζω!!!! Κανονίσου να πέσεις πουθενά!!!!

Δεν σε πληρώσανε; Την δουλειά τους όμως θέλουν να την βγάζεις; στα κομμάτια. αλήτες!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Είναι πενταβρώμικος!!! :mrgreen:

Θα το συνηθίσεις, στην αρχή είσαι ακόμα, μετά γίνεται λίιιιιιιγο πιο εύκολο.

Ναι, ενώ εδώ είναι πεντακάθαρος!!!Μη χέσω.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Μαρή με μπαταρία δουλεύεις ή με γεννήτρια; Το 2ο νομίζω!!!! Κανονίσου να πέσεις πουθενά!!!!

Tι να κάνω; Ανάθεμα την ανάγκη μου. :mrgreen:

Δεν σε πληρώσανε; Την δουλειά τους όμως θέλουν να την βγάζεις; στα κομμάτια. αλήτες!!!!

Δεν βγάζω τπτ κοπελιά!

Έρχομαι εδώ για να περνάει η ώρα, να βλέπω τα μέηλ μου, να μιλάω στο φόρουμ. Μετά περνάει ο χάζμπαντ, με παραλαμβάνει και πάμε σπιτάκι μας.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν βγάζω τπτ κοπελιά!

Έρχομαι εδώ για να περνάει η ώρα, να βλέπω τα μέηλ μου, να μιλάω στο φόρουμ. Μετά περνάει ο χάζμπαντ, με παραλαμβάνει και πάμε σπιτάκι μας.

Α!Αμα την ξηγιέσαι έτσι την δουλειά, καλά κάνεις, μόρτισσσα!!!άλαααααα...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ρε μην τρελένεσαι!!! Μωρό είναι...Και θα αρρωστήσει και θα χτυπησει! Έτσι μεγαλώνουν,

Απλά είναι η πρώτη φορά και το έχεις πάρει κατάκαρδα!

Όχι, ΔΕΝ με πληρώσανε!

Πλάκα κάνεις; Ακόμα τίποτα από λεφτα;

Σε φαντάζομαι με τη γυναίκα, εσυ με ύφος σαν τη γκεστάπο με το μαστίγιο κι αυτή η κακομοίρα να τρέμει!!!:mrgreen:

Δεν βγάζω τπτ κοπελιά!

Και πολύ καλα κάνεις με τους π@π'@ρες που έχεις μπλέξει!!

4Suap3.png

Σε φαντάζομαι με τη γυναίκα, εσυ με ύφος σαν τη γκεστάπο με το μαστίγιο κι αυτή η κακομοίρα να τρέμει!!!:mrgreen:

Nαι καλά μαρή κι εσύ! Ή θα σιδερώνω ή θα κάνω καμιά εργασία για το σεμινάριο! (έχω να κάνω 5 για τελικές)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Nαι καλά μαρή κι εσύ! Ή θα σιδερώνω ή θα κάνω καμιά εργασία για το σεμινάριο! (έχω να κάνω 5 για τελικές)

Α, καλά! Αυστηρή σαν κι εμένα είσαι κι εσύ!!!

Καλά μαρή, τι σεμινάριο είναι αυτό; Σας έχουν ψοφήσει στις εργασίες...

Νομιζω πως μια κι έχουμε τόσες λογίστριες εδω μέσα, θα πρέπει να τις βάλεις τις εργασίες εδώ και να τις κάνετε ομαδικά!!!!:mrgreen:

4Suap3.png

Α, καλά! Αυστηρή σαν κι εμένα είσαι κι εσύ!!!

Καλά μαρή, τι σεμινάριο είναι αυτό; Σας έχουν ψοφήσει στις εργασίες...

Εντατικό σεμινάριο είναι! :tongue:

Είναι για μεθοδολογία διδασκαλίας αγγλικών κοριτσάκι, μπας και βγάλω κάνα φράγκο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...