Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαριεμαιιιιιιι,ειπες κουφετακι μου,α πα πα πιοερι στο στομα...γυναικες πανω σστο ανθος της ηλικιας μας......δεν το δεχομαι φιλεναδα:-P

αμα βρεις το ανθος μου κρατα το θα μου το δωσεις οταν παμε για καφε00020456.gif

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Μας τα εξαφανισανε παιδακι μου,για να μην κανουμε ζουζουνιες.....κοριτσια σας αφηνω,καλο μεσημερι και καλη ορεξη.Επισης καλο Σ/Κ για αυριο γεματη η μερα.θα αφησω τη μικρη στο Γκαιτε και μετα παω κομμωτηριο για βαφη.Θα παρουμε τη μικρη στη 1 και μετα σουπερ μαρκετ για ψωνια και βολτα.Φιλακιαααα

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλο μεσσημερι αγαπη μου καλο βαψιμο φιλια στην κορισταρα σου ελενι μου φευγω κι εγω παω για τις δουλιτσες μου φιλια

...................λετε να του παω αυτη.....του συζηξ ντε!!

ZThrYCy9Zzo

921477wc2fyvv2y2.gif

Γεια σας κορίτσια!

Σεμινάριο και πρόβλημε με τη σύνδεση αυτές τις μέρες κι εξαφανίστηκα απ' τα γνωστά στέκια!

Καλό σαβ/ριακο να 'χετε και τα ξαναλέμε δυναμικά από βδομάδα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

θέρτυ γιάρς όλντ πλάς τιιιι κάνετε;

εμείς έτσι κι έτσι..κάνουμε εισπνοές και Τετράδη πάμε ντοκτορ....και ο Θεός βοηθός...στεναχωριέμαι γμτ, μηπως δεν το πρόσεξα αρκετα το παιδί και μου την άρπαξε!!!αλλά με τον σκατόκαιρο εδώ Πάτρα...μία κρύο μία ζεστη έχει...σήμερα ή μάλλον χθες Κυριακή είχε 20 βαθμούς και την Παρασκευή άν είχε 15!!!! Δηλαδή τι να κάνω; Στο καλό.....αυτά...

Εσείς κοριτσούδια πωώώώώώς πάτε με τα μπεμπόνια σας;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημέρα αγαπημένες μου στρώσάμε λέμε ξυπνάμέ03.30 και 06.30 για φαΐ αλλά από τις 21.00 που κάνουμε μπάνιο μέχρι 24.00 είμαστε στο γύζη και τρώμε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερααααα

αντε κισακι ενας μηνας ακομα και θα στρωσει!!!θα κοιμαται μετα ολο το βραδυ....

pastakia ετσι αισθανομουν και εγω οταν αρρωστησε!!δεν πρεπει ομως!!δεν μπορεις να κανεις τιποτα και προς θεου δεν μπορεις να τον προστατευεις συνεχεια....μια χαρα θα ειναι..θα γινει περδικι...δεν ειναι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρααααααααααααααα...

Το ελπίζω μωρέ γιατί τον ψιλο-λυπάμαι....μωρέ ένα μωρούλι είναιαιαιαια.....εσείς πώς πάτε;

Μαρί κισούλα; τούμπανο η μπεμπέ Λιλή ε; Μπράβο καλά πάτε....

γουέρ άρ δι άδερς; (Το βρεττανικό μου εεεεεεεεεεεεεεεεε;)

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημέρα αγαπημένες μου στρώσάμε λέμε ξυπνάμέ03.30 και 06.30 για φαΐ αλλά από τις 21.00 που κάνουμε μπάνιο μέχρι 24.00 είμαστε στο γύζη και τρώμε

Κίσα δεν ξέρω τί τα πιάνει εκείνη την ώρα....Και εμένα όλη μέρα μια χαρά, τρώει ανά τρίωρο και το βράδυ κοιμάται σερί από 12 έως 7 αλλά εκείνο το τρίωρο μεταξύ μπάνιου και τελικού ύπνου 9 - 12 θέλει συνέχεια να ππιλάει το στήθος μου.....Τί να πω;;;;:confused:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...