Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

θα μας αξιωσει και θα παμε και ολοι μαζι .....ημαστε φασαριοζοι.....λιγο πειραζει? μουαχαχαχαχχααχαα

Τι να πειραζει παιδι μου,ισα ισα να παμε πολλοι να κανουμε και μπουγιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα, κουφετάκι , απλά τέλειο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Όπως πολύ σωστά είπε και η μανου αυτό το ταξίδι είναι όνειρο ζωής! Δεν καταφέραμε να το κάνουμε σαν ταξίδι του μέλιτος, ευελπιστώ όμως πως θα το κάνουμε κάποια στιγμή με το κοριτσάκι μου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

και μολις μπουμε στο δωματιακι του αγ.βασιλη να μην παμε σαν ξενερωτοι οπως πηγαινουν ολοι(τους ιαπωνες τους ειδες που σκυβαν και χαιρετουσαν και τον πιασαν και αγκαλια?)αλλα να μπουμε και να πεσουμε ολοι πανω του να του πεταξουμε τα παιδια αγκαλια και να ......αλλαξει επαγκελμα χαχαχααχααχαχαχαχααχαχα

καλα θα ημαστε κυριλε μην βαρας!!!!!!!!!!

ασχετο!λες να κανω κανα τετοιο δωρο φετος στον συζηξ!!!!!και δεν μιλαω για τις φορεσιες αλλα για ολο το πακετο χαχαχααχχαχαααhttp://www.youtube.com/watch?v=rXspgPH70BA

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλα, κουφετάκι , απλά τέλειο!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Όπως πολύ σωστά είπε και η μανου αυτό το ταξίδι είναι όνειρο ζωής! Δεν καταφέραμε να το κάνουμε σαν ταξίδι του μέλιτος, ευελπιστώ όμως πως θα το κάνουμε κάποια στιγμή με το κοριτσάκι μου!!!

ωραια οσο ποιο πολλοι τοσο ποιο πολυτισμικο μεγαλο σοκ θα παθει ο αγιος χαχααχαχαα.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

ωραια οσο ποιο πολλοι τοσο ποιο πολυτισμικο μεγαλο σοκ θα παθει ο αγιος χαχααχαχαα.

Καλα εσυ δεν παιζεσαι,γιατι παιδακι μου εχεις βαλθει να τον ξεκανεις τον ανθρωπο;;;;;:cool:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα εσυ δεν παιζεσαι,γιατι παιδακι μου εχεις βαλθει να τον ξεκανεις τον ανθρωπο;;;;;:cool:

Μη στεναχωριέσαι...Θα του πάμε κι ένα τσιπουράκι και θα στανιάρει!!!:tongue:

Ούτε σοκ θα πάθει ούτε τίποτα!

4Suap3.png

αφου ειναι αγιος δεν παθαινει τπτ

Μη στεναχωριέσαι...Θα του πάμε κι ένα τσιπουράκι και θα στανιάρει!!!:tongue:

Ούτε σοκ θα πάθει ούτε τίποτα!

προτα να του το δωσουμε και μετα να μπουκαρουμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

οχι να τις νοικιασω μπρε και μετα να εχει ενα μονιμο βλακωδες χαμογελο000203FB.gif για τα υπολοιπα χριστουγεννα τις ζωης του

sig.asp?img=ad1

Χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχααααααα,μ'αρεσει που πανω απο ολα σκεφτεσαι το στεφανι σου......

OPYIp3.png

vez3p2.png

κ

και δεν μιλαω για τις φορεσιες αλλα για ολο το πακετο χαχαχααχχαχαααhttp://www.youtube.com/watch?v=rXspgPH70BA

Ουάουυυυυ!!!!!

Μάλλον ο αντρούλης θα τα παίξει!!!:shock::shock::shock:

Αχ!!! Σεξουάλα γυναίκα!!!!

4Suap3.png

Κουφετο που πηγεςςςςςςςς,τι εγινε αρχισες τις προβες για την παραστασηηη;);)

ααααχαχαχαχααχαχααχαααααα!!!!!!!!!ρε εχασα το edit μου γμτ εγραψα το πρωτα προτα και δεν μπορω να το διορθωσω

921477wc2fyvv2y2.gif

Ουάουυυυυ!!!!!

Μάλλον ο αντρούλης θα τα παίξει!!!:shock::shock::shock:

Αχ!!! Σεξουάλα γυναίκα!!!!

οχι δεν καταλαβες επειδη βαριεμε λεω να του δωσω μεγαλη δοση για να ηρεμησω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...