Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Παιδιά και εδώ εν Πάτραις, μπήκε το χειμωνιάτικο τοπίο!! ωραία είναι εγώ τρελαίνομαι για χειμώνα....αρκεί να μην μου αρρωσταίνει πολύ ο γουργουράκος μου, γιατί εντάξει, παιδάκι είναι, θα αρρωστήσει...το θέμα είναι να μη ταλαιπωριέται πολύ...και όλα τα παιδάκια του κόσμου, να'ναι καλά μωρέ! άς αρρωσταίνουμε εμείς οι μεγάλοι, όχι αυτά μωρεεεεεε.....

Κορίτσια στολίσατε; εγώ ναι...και είναι πολύ ωραίο το σπιτάκι έτσι στα χρυσο-κοκκινο-πράσινά του (βλ.Μοιραράκη :-P:razz::-P)....και ο γουργουράκος τώρα που ξεχωρίζει τα χρώματα τον έφερνα δίπλα στο δέντρο και χαμογέλαγε τρομάρα μου!!!! κόκκινα ματάκια από το κρύωμα και χαμογελάκι....τι γλυκό που είναι να έχεις ένα παιδάκι....και 2 και 3...υγεία να έχουμε να τα μεγαλώνουμε και λεφτά να τα βγάζουμε πέρα............:-P:razz::-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο βρε παστακια θηριο,στολισες κιολας.....κι εγω λεω απο βδομαδα να στολισω,η μικρη το δωματιο της θα το στολισει μονη της,οποτε ειμαστε ενταξει.Καλα δεν το συζητω,και μονο που αλλαζει οψη το σπιτι και βαζει τα γιορτινα του,αλλαζεις και διαθεση βρε παιδι μου.

OPYIp3.png

vez3p2.png

κορίτσια δεν το συζητώ...τα Χριστούγεννα έχουν γίνει η αγαπημένη μου γιορτή...και το Πάσχα φυσικά, απλά τότε υπάρχει μια μικρή μελαγχολία, ενώ τώρα και λεφτά να μην έχεις να πάρεις το κάτι παραπάνω, χαίρεσαι ρε παιδί μου! Λές δόξα τω θεώ, μαγειρεύεις κάτι το ιδιαίτερο, μαζεύεσαι με την οικογένεια κτλ κτλ...εμείς πέρισυ παραμονή μάθαμε οτι είμαι έγκυος...ανεπανάληπτες στιγμές....δόξα τω Θεώ...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Κι εγω αυτο λεω ελενιτσα μου,να κρυωσει ο καιρος,να στολισουμε το σπιτακι μας,να μπουμε βρε παιδι μου λιγο σε κλιμα εορταστικο.Εντωμεταξυ εχω αρχισει να κοιταω συνταγες για τα τραπεζια και να κανω λιστες με τα ψωνια,που ειναι ατελειωτες οι ατιμεςςςςςς..........

Χαρά στο κουράγιο σου με τα τραπέζια!!!

Βέβαια η κορούλα σου είναι μεγάλο κορίτσι και θα σε βοηθαέι... Εμείς που είμαστε μικρουλάκια ακομα το αποφεύγω!

Αχ παστάκια, κι εσείς κρυωμένοι είστε; Από που την αρπαξε ο μικρός;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

κορίτσια δεν το συζητώ...τα Χριστούγεννα έχουν γίνει η αγαπημένη μου γιορτή...και το Πάσχα φυσικά, απλά τότε υπάρχει μια μικρή μελαγχολία, ενώ τώρα και λεφτά να μην έχεις να πάρεις το κάτι παραπάνω, χαίρεσαι ρε παιδί μου! Λές δόξα τω θεώ, μαγειρεύεις κάτι το ιδιαίτερο, μαζεύεσαι με την οικογένεια κτλ κτλ...εμείς πέρισυ παραμονή μάθαμε οτι είμαι έγκυος...ανεπανάληπτες στιγμές....δόξα τω Θεώ...

Κι εγώ πριν τα Χρισουγεννα έιχα μάθει για την εγκυμοσύνη και ανήμερα που γιορτάζει και ο καλός μου το ανακοινώσαμε! Πράγματι ανεπανάληπτες στιγμές....

Βρε θηρίο πότε πρόλαβες και στόλισες; Καλά ο μικρός θα χαζέψει με τα χρώματα! Ιδίως αν έχεις χρωματιστά λαμπάκια!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι εσεις με τα μικρουλια ειναι λιγο ζορι....εγω το κανω καθε χρονο,τους μαζευω Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια,κι αυτο που απολαμβανω περισσοτερο ειναι η ολη προετοιμασια.Μου αρεσει πολυ και το διασκεδαζω,αν και κουραζομαι....η μικρη με βοηθαει στη ζαχαροπλαστικη και στη διακοσμηση,φτιαχνουμε παρεα και τις ευχετηριες καρτες.Αχ κοριτσια οσο μεγαλωνουν τα ζουζουνια σας,θα ζειτε απιστευτες στιγμες!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Η αληθεια ειναι οτι εσεις με τα μικρουλια ειναι λιγο ζορι....εγω το κανω καθε χρονο,τους μαζευω Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια,κι αυτο που απολαμβανω περισσοτερο ειναι η ολη προετοιμασια.Μου αρεσει πολυ και το διασκεδαζω,αν και κουραζομαι....η μικρη με βοηθαει στη ζαχαροπλαστικη και στη διακοσμηση,φτιαχνουμε παρεα και τις ευχετηριες καρτες.Αχ κοριτσια οσο μεγαλωνουν τα ζουζουνια σας,θα ζειτε απιστευτες στιγμες!!!

Ακριβώς αυτό εννοώ!! Ότι σε βοηθάει και το ευχαριστιέσαι το τραπέζι που θα κάνεις.

Εδώ με βοηθαει εμένα η κουτσουλιά!

Να φανταστείς το πλ. πιάτων δεν υπάρχει περίπτωση να το αδειάσω μόνη μου! Ασε που όλη τη μέρα είναι με ενα ξεσκονόπανο στο χέρι!!:tongue:

Κορίτσια παιδί μου! Άλλο πράγμα!!!

4Suap3.png

Ειδες ειδες,ελενη τι τυχη που εχουμε κοριτσακια.....εχουν τη νοικοκυροσυνη παιδακι μου,κι ολο με κατι θελουν να ασχολουνται.

Είδες τι σου είναι το ένστικτο;

Εγώ μόλις βρήκα τι θα της πάρω για τα Χριστούγεννα!

Βρήκα μία τέλεια κουζίνα της miele, για να μαγειρεύουμε παρεούλα!!!! χι χι!!!:P:p:p

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Α καλα εσυ απο μικρη στα βασαναααα......κι εμεις εχουμε ηδη ζητησει απο τον Αι-Βασιλη,αλλα επεται συνεχειαααααααα

Ε, μα εννοείται γλυκειά μου!!

Εσύ τι νόμιζες, με ένα δωράκι θα την έβγαζες;:rolleyes::rolleyes:

4Suap3.png

Αχ κοριτσια δεν το συζητω,γιατι εννοειται οτι δε γινεται μονο ο Αγιος να φερει δωρο....αλλα θα πρεπει να περασει απο το σπιτι των γιαγιαδων,της νονας,του θειου........και παει λεγοντας........ευτυχως τα μοιραζουμε,μερικα τα Χριστουγεννα,τα υπολοιπα την Πρωτοχρονια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ κουφετακι μου το συγκεκριμενο ταξιδι,ειναι ονειρο ζωης,το εχω υποσχεθει στο κοριτσακι μου,κι ευχομαι ολοψυχα να μας αξιωσει καποια στιγμη ο Θεος να τα καταφερουμε και να παμεεεεεεεεεεε

OPYIp3.png

vez3p2.png

Αχ κουφετακι μου το συγκεκριμενο ταξιδι,ειναι ονειρο ζωης,το εχω υποσχεθει στο κοριτσακι μου,κι ευχομαι ολοψυχα να μας αξιωσει καποια στιγμη ο Θεος να τα καταφερουμε και να παμεεεεεεεεεεε

θα μας αξιωσει και θα παμε και ολοι μαζι .....ημαστε φασαριοζοι.....λιγο πειραζει? μουαχαχαχαχχααχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...