Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Αχχχ!!! Κι εγώ θα την τσάκιζα τώρα μια κολάτα, αλλά στο γραφείο μόνο κάτι νηστήσιμα έχουμε και είναι μπλιαχ!!:tongue:

Καλό το βιντεάκι αλλά αν είναι να επαναλάβουμε το 2010, ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!

Ή μήπως να πάρω γιατί δεν ξέρεις τι θα είναι το '11;:confused:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω θα σας πω την αμαρτια μου!!!

εφαγα ενα τσουρεκακι γεμιστο με σοκολατα!!!

με φωναζες το ατιμο......:tongue:

Ε, άμα σε φώναζε, τι να κάνεις;

Να το αφήσεις παραπονεμένο; Τς τς... Δεν κάνει!!!!:D:D:D

4Suap3.png

Διαφημίσεις

κισακι; συνονόματες; ΚΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

Στα υπόλοιπα κορίτσια οτι κεράσει το κισάκι, μία γύρα κι από εμένα γιατί σας αγαπώ το ίδιο .......

άντε..................................δώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσιααααα ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυ!!!!κεραστηκατε βλεπω!!καλα κανατε!να σατε καλα!κουφετακι μου το ειδ ακαι σε ευχαροστω αλλα δενπρολαβανα απαντησωωωωω!ευχαριστω πολυ και παλι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αχχχ!!! Κι εγώ θα την τσάκιζα τώρα μια κολάτα, αλλά στο γραφείο μόνο κάτι νηστήσιμα έχουμε και είναι μπλιαχ!!:tongue:

Καλό το βιντεάκι αλλά αν είναι να επαναλάβουμε το 2010, ευχαριστώ, δεν θα πάρω!!

Ή μήπως να πάρω γιατί δεν ξέρεις τι θα είναι το '11;:confused:

ελα ρε εινια ενα ωραιο βιντεακι με σαααμπαααα!!!!!!θα σου βρω και για το '11

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημερα παστακια μου χρονια πολλαααααααα,συγγνωμη δεν ηξερα οτι γιορταζες κι εσυ κοριτσακι.Πολυχρονη να σε χαιρονται και να τους χαιρεσαι.

Καλα κουφετακι μας εφτιαξες παλιιιιιιιιι.

Κισακι μου χιλια συγγνωμη που δεν πηρα τηλεφωνο,(ειμαι απαραδεκτη)αλλα τελειωσαν οι μοναδες μου και ολο το απογευμα ημουν εξω και γυρισα το βραδυ και δεν ηθελα να ενοχλησω.Επιφυλασσομαι ομως θα σε παρω σημερα,εντακει κοπεγια;Φιλακια!!!!:P:p

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ελα ρε εινια ενα ωραιο βιντεακι με σαααμπαααα!!!!!!θα σου βρω και για το '11

Bρε το βιντεάκι μια χαρα είναι!!! Η χρονιά ήταν άστα να πάνε....

Ε, και λίγο να γκρινιάξουμε ρε κουφέτο!!!:tongue:

ΚΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

...

Ρε παστάκια, από το να σε σκεφτόμαστε σοκολατένια σε ξεχάσαμε!!!:oops:

Αν και καθυστερημένα...

χρονια σου πολλά!!!!

Ευτυχισμένα και καλοζωϊσμένα!!!

4Suap3.png

θένκ γιου χέλεν!!!

Και εσύ να χαίρεσαι την μπουμπίτσα σου, να την δεις όπως επιθυμείς!!

Τι νέα;

Που είναι οι υπόλοιπες οι τσουράπες;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημερα κουκλες τι κανετε;;;;;Εγω καλα,αν εξαιρεσεις αυτον τον καιρο που πολυ μου ριχνει τη διαθεση......τουλαχιστον να κρυωσει λιγο,να βγαλουμε τα χριστουγεννιατικα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

θένκ γιου χέλεν!!!

Και εσύ να χαίρεσαι την μπουμπίτσα σου, να την δεις όπως επιθυμείς!!

Τι νέα;

Που είναι οι υπόλοιπες οι τσουράπες;

Ευχαριστώ Κατερινιώ!!! Κι εσύ τον γουργουράκο σου!!!

Ελα ντε; Που είναι εξαφανισμένες όλες;

manou καλημέρα!! Όντως χάλια ο καιρός, αλλά άσε μπας και κρυώσει λίγο να μυρίσουμε Χριστούγεννα!

4Suap3.png

Κι εγω αυτο λεω ελενιτσα μου,να κρυωσει ο καιρος,να στολισουμε το σπιτακι μας,να μπουμε βρε παιδι μου λιγο σε κλιμα εορταστικο.Εντωμεταξυ εχω αρχισει να κοιταω συνταγες για τα τραπεζια και να κανω λιστες με τα ψωνια,που ειναι ατελειωτες οι ατιμεςςςςςς..........

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...