Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Μάλιστα, απ' τα δυο στενά!

Είναι ο άντρας της αδελφης μου από 'κει, ωραία μέρη!

Όντως κοπελιά, λιποθυμιά μου 'ρθε κι εμένα με τη σκέψη φαγητού, ευτυχώς δεν μου πολυαρέσουν τα λουκάνικα! :tongue:

μπραβο στη αδερφη σου εχει γουστο!!!χιχι

οσο για τα λουκανικα ελα εσυ και θα σου φτιαξω παιδακια....:wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου καινυριο κοριτσι με τον μαγκα σου!κοριτσια ολες στην ιδια μοιρα ειμαστε,απο τη μια μας πιανει καταθλιψη με τα λεφτα κι απο την αλλη εχω τη μικρη και θελω να βγ νακανω το πιο τελειο δεντρο,αλλα λεφτα...γιοκκκκκ!δεν πειραζει ολα θ αγινουν εμειες να ειμαστε καλα κα ιπαντα να εχουμε τη ζεστη τους αγκαλιτσα και τιποτα αλλο δε θα θελουμε!!!!!!προχτες το πρωι πονουσ απολυ απο κατω σεν κοιμηθηκα ειχα κι αιμα,πηγα στο γιατρο χτες και μοε ειδε αλλα λεει η μητρα ειναι καθαρη...μου εδωσε χαπια για συσπασεις να κανω για μια μερα εντονες γιανα δουμε αν θα σταματησω,βεβαια ποναω ακομη πιο πολυ και αν δε σταματησει να ξαναπαω αυριο ναμε δει και κολπικα....αχ αυτα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλησπερα στις ομορφες τριανταρες και κυριως στις συμπολιτισσες που απ'οτι βλεπω ειμαστε και πολλες.

Glam καλωσορισες στο παρεακι και να σου ζησει ο πριγκηπας σου να τον χαιρεσαι κι οτι επιθυμεις.Καλα κοριτσια με αυτον τον καιρο δεν σου κανει και αισθηση να στολισεις με τα χριστουγεννιατικα.Αλλα μαλλον με βλεπω το αλλο Σ/Κ να στολιζω γιατι η μικρη εχει λυσαξει.Καλα σημερα γραψαμε και το γραμμα στον Αι-Βασιλη μεσα σε ενα λινκ που ποσταρε το κουφετακι και της απαντησε αμεσως,μιλαμε τρελαθηκε απο τη χαρα της!!!!!!Αχ ενιωσα κι εγω λιγο παιδι,μηπως να του ζητουσα κι εγω κατι;;);)

Καλο βραδυ,τα λεμε αυριο φιλακια.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

μην της το πεις της μικρης αλλα η απαντηση ειναι ιδια σε ολους!!!το δοκιμασα και σε αλλο pc με διαφορετικο μαιλ.δεν πειραζει ομως εδω στειλαμε μαζι με τους μαντραχαλεους φιλους του μεγαλου και χαρηκαμε

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα,κισακι μου χρονια πολλα,πολυχρονη να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σε χαιρονται.Να ζησεις τις πιο ομορφες στιγμες με τη μπουμπουκα σου.

Κουφετακι μου εννοειται οτι ειναι ιδια η απαντηση αλλα και μονο που ειδε οτι της απαντησε με το ονομα της,ηταν αρκετο για να γινει πιστευτο.

Δεν ξερω βρε κοριτσια,πολλοι γονεις λεν την αληθεια στα παιδακια τους για το συγκεκριμενο θεμα,εμενα παλι μου αρεσει να καλλιεργω αυτο το ονειρο!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα κοριτσιαααα

κισακι εχεις γιορτη???χρονια πολλα και οτι επιθυμεις....

manoutita και εγω αυριο μεθαυριο θα πω ψεματα!!!αυτο που εκανες στην μικρη σου ειναι πολυ ωραιο......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Λετα μου δεν ξερω αν κανω το σωστο,παντως το χαμογελο ευτυχιας στο προσωπακι της,ειναι ολα τα λεφτα.Ισως να οφειλεται οτι ετσι μεγαλωσα.Θυμαμαι ημουν γυρω στην ηλικια της κορης μου,κοιμομουν διπλα στο στολισμενο δεντρο,ειχε σουρουπωσει,οταν κατω απο τα σκεπασματα,ειδα το μπαμπα μου να αφηνει τα δωρα μας.Ηπιε το γαλα και εφαγε το μπισκοτο που ειχα αφησει.....τοτε καταλαβα τι γινοταν....αλλα δεν ειπα τιποτα,γιατι μου αρεζε να ζω αυτο το παραμυθι!!!

Λιγα χρονια πριν,οταν η κορη μου ηταν μικρουλα,ντυθηκα εγω,δεν φανταζεστε την εκπληξη της οταν με ειδε,να μοιραζω τα δωρα σε ολη την οικογενεια.Με καταλαβε μονο οταν ηρθε στην αγκαλια μου και με κοιταξε στα ματια.Τοτε για να δικαιολογηθω της ειπα οτι ο Αι-Βασιλης ειχε πολυ δουλεια και μου ειχε ζητησει να τον βοηθησω....Απο τοτε καθε χρονο μου λεει:μαμα θα βοηθησεις παλι τον Αι-Βασιλη;Και τωρα που μεγαλωσα,μπορω να γινω κι εγω βοηθος του;

Μπορει να ειναι παραμυθενια ολα αυτα,αλλα νομιζω πως δεν μας κοστιζει τιποτα,απο τη στιγμη που τα παιδακια νιωθουν τοση μεγαλη χαραααα!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα 30ούλες γλυκές!!

Κισάκι μου χρόνια πολλά!!! Να είσαι πολύχρονη κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου!!!

Μπουμπούκα, να χαίρεσαι την μανούλα σου!!

Μανου μου, εγώ διαφωνώ με τους γονείς που λένε στα παιδάκια πως δεν υπάρχει Αϊ Βασίλης. Τι πιο όμορφο από μια αγνη ψιχούλα που πιστεύει στα Χριστούγεννα; Γιατί να το χαλάσω; Εδω εμείς ολόκληρες γαϊδάρες είμαστε, κι όμως μέσα μας πιστεύουμε πως κάπου βρίσκεται ο Άϊ Βασίλης ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να πιστεύουμε...

Πολύ καλά κάνεις και φέρεσαι έτσι στην κορούλα σου.

Κι εγώ, παρότι η δικιά μου είναι μικρή, θα ντύσω τον άντρα μου, και πιστεύω ότι η μικρή θα τρελαθεί!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κίσα χρόνια πολλά και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες!!!!!

Και εγώ θέλω να πιστεύουν στον Αγιο Βασίλη αλλά βρε παιδιά...όσες φορές έχει ντυθεί κάποιος....τον έχουν καταλάβει...Άσε που στο Σύνταγμα και στις πλατείες υπάρχουν πολλοί.......Έτσι τους είπα ότι είναι έθιμο να ντύνονται κάποιοι με αυτοί τη στολή...σαν τις απόκριες για να μας θυμίζουν ότι είναι Χριστούγεννα και ότι ο πραγματικός Άγιος Βασίλης ζει στην Καισαρεία και πάντα έρχεται μόνο όταν κοιμόμαστε έτσι ποτέ κανείς δεν τον έχει δει εδώ στην Ελλάδα!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλημεραααααααα,κισακι μου χρονια πολλα,πολυχρονη να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου και να σε χαιρονται.Να ζησεις τις πιο ομορφες στιγμες με τη μπουμπουκα σου.

Κουφετακι μου εννοειται οτι ειναι ιδια η απαντηση αλλα και μονο που ειδε οτι της απαντησε με το ονομα της,ηταν αρκετο για να γινει πιστευτο.

Δεν ξερω βρε κοριτσια,πολλοι γονεις λεν την αληθεια στα παιδακια τους για το συγκεκριμενο θεμα,εμενα παλι μου αρεσει να καλλιεργω αυτο το ονειρο!!!!!

εγω δεν χρειαζετε να το καλιεργω το καλιεργουν απο μονα τους τα μεγαλα γτ ενα δωρο απο τους γονεις ενα απο την γιαγια ενα απο τον αιβασιλη;)και πλεον ημαστε ...μαμα να πεις το αγιο βασιλη θελω εκεινη την μπλουζα απο τα μπερσκα....με το πονηρο ματακι και χαμογελακι ααχ!!!!!μα πεθανεεεεε ο αγιος βασιληηηης μπρεεεεεε!!!!!!

χωρις πλακα και εγω το αφηνα το μυστηριο μεχρι μεγαλη ηλικια στα παιδια μου και οντος ομως ειναι ποιο ομαλη η προσγειωση του μυθου ετσι.

921477wc2fyvv2y2.gif

κατερινα σου εστειλα το πρωι τα χροοονιααα μου ποοολλαααααα!αλλα φυσικα παρτα και απο δω!

να χαιρεσε την κοριτσαρα σου αγαπη μου και να την δεις γιαγιουλα με εγγονια και εσυ δισεγγονα ουυυυυυυυ!!!!

θελω αυτο321887f1g0r1isc0.jpg

και αυτο1145496cj0v1cafee.jpg

και αυτο1061886sbp2ef1j90.png

921477wc2fyvv2y2.gif

Ρε κουφετάκι τι είναι αυτά που κάνεις πρωί πρωί;;)

Πάντως κοριτσάκια νομίζω πως σιγά σιγά αρχίσαμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και πολύ με αρέσει!!!

4Suap3.png

Ρε κουφετάκι τι είναι αυτά που κάνεις πρωί πρωί;;)

Πάντως κοριτσάκια νομίζω πως σιγά σιγά αρχίσαμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και πολύ με αρέσει!!!

εβγαλα προς τα εξω την εσωτερικη μου αναγκη για σοκολαταααααα!!!!!!καλαα εεε!!!!!!!χριστουγεννααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

v77pRAVaWis&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...