Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!μολις ειδα το καφε σας.ειμαι και εγω μια απο εσας 30+1 συγκεκριμενα και ειμαι μανουλα ενος μαγκα 2ετων.ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα και να τα λεμε

φιλακια

Καλώστηνε!!! Φρέσκια φρέσκια στα άντα!!!

Να χαίρεσαι το γιόκα σου!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω κοριτσια!!!

ναι μωρε πιπινακι ειμαι

σας γραφω απο την βεροια η οποια σημερα εχει μια υπεροχη μερα

Α, κι εγώ από εκεί κοντά ειμαι, απο ένα χωριό της Ημαθίας, αλλά μένω Θεσ/νίκη και η Ελένη το ίδιο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Α, κι εγώ από εκεί κοντά ειμαι, απο ένα χωριό της Ημαθίας, αλλά μένω Θεσ/νίκη και η Ελένη το ίδιο.

Τελικά μήπως να το κάνουμε Σαλονικιώτικο το τοπικ; Με εξαίρεση την πατρινιά βεβαίως βεβαίως!!!

glamδεν είσαι εντάξει..

Κανονικά για το καλωσόρισμα πρέπει να κεράσεις μπαμπαδάκια και πουτίγκα!!!!!:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

κοπελιες εγω ζω εδω και ειμαι απο τα τρικαλα.

και εμεις εκει δεν κερναμε γλυκα αυτα ειναι για το τελος...

εχω αναψει φουφου και σας περιμενω αφου ειμαστε ολες τοσο κοντα να φαμε κεμπαπ και λουκανικα τρικαλινα.κερναω και ντοπιο κρασακι.και στο τελος αμα θελετε κερναμε και ραβανι βεροιας με παγωτακι!

εχω αναψει φουφου και σας περιμενω αφου ειμαστε ολες τοσο κοντα να φαμε κεμπαπ και λουκανικα τρικαλινα.κερναω και ντοπιο κρασακι.και στο τελος αμα θελετε κερναμε και ραβανι βεροιας με παγωτακι!

Tα Τρίκαλα Θεσσαλίας ή τα δικά μας στην Ημαθία;; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πω,πω!! Τι μας κάνεις μεσημεριάτικα!!:lol:

Κι όχι τίποτα αλλο, έχετε και τέλεια λουκάνικα!!!

Ας πάμε τωρα να κάνουμε μια ωραιότατη ομελέτα (καθότι δεν πρόλαβα να μαγειρέψω) και για τα καλούδια επιφυλάσσόμεθα!!!:wink:

Καλό μεσημέρι κορίτσια!!

4Suap3.png

α σωστα δεν το ανεφερα Τρικαλα Θεσσαλιας

Μάλιστα, απ' τα δυο στενά!

Είναι ο άντρας της αδελφης μου από 'κει, ωραία μέρη!

Όντως κοπελιά, λιποθυμιά μου 'ρθε κι εμένα με τη σκέψη φαγητού, ευτυχώς δεν μου πολυαρέσουν τα λουκάνικα! :tongue:

Ελένη καλή όρεξη! Κι εγώ χθεσινό έχω, από μανούλα και πεθερά υπολείματα. Σήμερα μάλλον με κάνα μακαρόνι θα ξεμπερδέψω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα ρε κοριτσια δεν πειραζει θα τα φαω μονη μου.

ετσι και αλλιως την διαιτα την εχω ξεσκισει εδω και πολυ καιρο και δεν μπορω να την βαλω μπροστα και παλι.ειναι καμια παθουσα στο καφε?

οσο για την Θεσσαλονικη που ειπαμε παραπανω την λατρευω και ποιος ξερει ισως ζησω και εγω εκει καποτε λογω επαγγελματος του συζυγου μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...