Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Κουκλες καλημερα,χθες για καποιο λογο μου ελεγε οτι δεν μπορω να ποσταρω,αλλα ευτυχως σημερα ολα καλα,μαλλον λογω της αναβαθμισης που εκαναν.Λοιπον ως παλια καραβανα,λογω ηλικιας παιδιου,πιστευω οτι τον 2ο χρονο στον παιδικο τα ζουζουνια σας θα ειναι μια χαρα.Ο 1ος χρονος ειναι λιγο ζορικος.Περαστικα στα αρρωστουλια και καλη αναρρωση σε οσα νιωθουν καλυτερα.Οσο για τις γιαγιαδες τι να πω κανουν θαυματα,να τις εχει ο Θεος καλα.

Να εχετε μια ομορφη μερα ολες,φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άσε που περιμένω να δώ όταν χρονίσει το παιδί τι σκέφτονται να κάνουν, θέλουν να με κρατήσουν ή να με διώξουν; αλλά πια δεν με πολυ-απασχολεί, γιατί τους βαρεθηκα με τα "περσινα" ξινά σταφύλια τους!!!άμα πια!!!

Έτσι είναι κορίτσι, αλλάζουν οι προτεραιότητές σου κι αρχίζεις να βλέπεις και τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα στον "εργασιακό" (μη Χ**ω) χώρο, να βλέπεις τους καλοθελητές, τα πισωμαχαιρώματα και λες "ασταδιάλα, εγώ να 'μαι καλά"!

Γι' αυτό μη σκάτε για τη δουλειά, δεν τελειώνει ποτέ!!!

Εγώ σήμερα στο γραφείο σχεδόν μόνη, καθότι αρχίσανε όλες, λόγω απληρωσιάς, ν' αραιώνουν και ν' "αρρωσταίνουν" συχνότερα! :mrgreen:

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπέρα στις όμορφες!!!

Λοιπον, μόλις γύρισα από κέντρο (είχα κατέβει για εργασιακές διεκπεραιώσεις!!) και είναι τρέλλα!!

Από τη μια να στολίζουν τα μαγαζιά και την αριστοτέλους και από την άλλη μια υπέροχη μέρα... Τέλεια!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

καλησπέρα στις όμορφες!!!

Λοιπον, μόλις γύρισα από κέντρο (είχα κατέβει για εργασιακές διεκπεραιώσεις!!) και είναι τρέλλα!!

Από τη μια να στολίζουν τα μαγαζιά και την αριστοτέλους και από την άλλη μια υπέροχη μέρα... Τέλεια!

Ουφ, δε θέλω να το σκέφτομαι, δεν θα 'χουμε λεφτά και με πιάνει κατάθλιψη. :(

Τι κάνεις Λενάκι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ουφ, δε θέλω να το σκέφτομαι, δεν θα 'χουμε λεφτά και με πιάνει κατάθλιψη. :(

Τι κάνεις Λενάκι;

Καλά είμαι Μαράκι μου!! Επιτέλους μετά από πολύ καιρό είναι καλύτερα η μικρή κι έτσι είμαι καλά κι εγώ!

Εχώ κολήσει τώρα βέβαια εγώ, αλλά δε βαριέσαι...

Αυτά να' ναι καλά!

Να σου πω! Μη σε πιάνει κατάθλιψη..Όλοι λίγο πολύ στην ίδια μοίρα είμαστε.. Άλλοι λίγο καλύτερα, άλλοι λίγο χειρότερα, αλλά....η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

Και ως Έλληνες ξέρουμε να τα βγάζουμε πέρα και να περνάμε καλά! Έτσι δεν είναι;

Γι αυτό φέτος θα περάσουμε καλύτερα από τις άλλες χρονιές και ας έχουμε λιγότερα!! (κόντρα στο δντ!!!:mrgreen:)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω! Μη σε πιάνει κατάθλιψη..Όλοι λίγο πολύ στην ίδια μοίρα είμαστε.. Άλλοι λίγο καλύτερα, άλλοι λίγο χειρότερα, αλλά....η φτώχεια θέλει καλοπέραση!!!

Και ως Έλληνες ξέρουμε να τα βγάζουμε πέρα και να περνάμε καλά! Έτσι δεν είναι;

Χμμ, όπως λέει κι ο γιος μου "Οσι, ε σέλειιιιιιιι"!!! :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα κοριτσια!μολις ειδα το καφε σας.ειμαι και εγω μια απο εσας 30+1 συγκεκριμενα και ειμαι μανουλα ενος μαγκα 2ετων.ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα και να τα λεμε

φιλακια

καλημερα κοριτσια!μολις ειδα το καφε σας.ειμαι και εγω μια απο εσας 30+1 συγκεκριμενα και ειμαι μανουλα ενος μαγκα 2ετων.ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα και να τα λεμε

φιλακια

Χέλοου και σ' εσένα!

Από που είσαι κοπελιά; 31 ε; Μικρούλα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Χμμ, όπως λέει κι ο γιος μου "Οσι, ε σέλειιιιιιιι"!!! :cry:

Ούτε εγώ σέλειιιι!!!!!!!

Ααααχ!!!! Αναθεματισμένο δντ!!!! Τώρα κανονικά θα έπρεπε να έχουμε ξεχυθεί στους δρόμους και να ψωνίζουμε,να ψωνίζουμε....:tongue:

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...