Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Kαλημέρα κι από 'μενα!

maestria περαστικούλια σας!! Αχ αυτά τα ανθρωπάκια μας, να δούμε πότε θα συνέλθουν από τις ιώσεις....

Εμείς συνεχίζουμε για τουλάχιστον ένα μήνα τις μάσκες, και σήμερα πήγε παιδικό μετά από 2 εβδομάδες!!:confused:

Αντε να δούμε πόσες μέρες θα αντέξουμε!!!

Κισακι προσοχή με το μωρό ρε συ! Δεν κάνει να το πλησιάζουν αρρωστοι..Χωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω τα λεχούδια όταν αρρωσταίνουν τα στέλνουν συνήθως νοσοκομείο οπότε μη ρισκάρεις τίποτα.

Ακόμη ασαράντιστο είναι το νινάκι και δεν έχει και άμυνες..

παστάκια τι κάνετε; Πως πας με τη μέση;

manou κι εμενα παρόλο που είναι μικρή, αρχισε να ζητάει τα Χριστούγεννα και από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τραγουδάει τα κάλαντα! Φαντάζομαι τη δικιά σου!!!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελοου κοριτσια!!!!

ειχα μια τελεια πρωτη μερα στη δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!

εχω υπολοιπο αδειας απο το 2010 16 μερες και πρεπει να το κλεισω, οποτε με εδιωξαν μεχρι την Δευτερα...οποτε την Δευτερα θα ειναι η δευτερη πρωτη μερα στη δουλεια!!! χαχαχαχα

Ελπιζω να ειστε ολες καλα και χαρουμενες!!!!!

χελοου κοριτσια!!!!

εχω υπολοιπο αδειας απο το 2010 16 μερες και πρεπει να το κλεισω, οποτε με εδιωξαν μεχρι την Δευτερα...οποτε την Δευτερα θα ειναι η δευτερη πρωτη μερα στη δουλεια!!! χαχαχαχα

Άντε βρε, πάντα τέτοια! :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χελοου κοριτσια!!!!

χα χα χα!!! Σωστή σε βρίσκω!!:D:D:D:D

Πρώτη μέρα και πηρες και άδεια;;;;;

Που δουλεύεις να ρθουμε κι εμείς;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

ελατε ελατε!!! να δειτε τι ωραια που ξενυχταμε χαχαχαχαχα!!!!

τι νομιζετε???? στα σκατα ειμαι κι εγω! απλα ετυχε να μου κατσει ετσι!!!

Ελα, μη τρελένεσαι....Σε κανα μήνα τέλος τα ξενύχτια!

Θα μπει σε σειρά το μωρό και θα κοιμάται σερί (έτσι να ελπίζεις τουλάχιστον)!!!!:rolleyes:

4Suap3.png

Ελα, μη τρελένεσαι....Σε κανα μήνα τέλος τα ξενύχτια!

Θα μπει σε σειρά το μωρό και θα κοιμάται σερί (έτσι να ελπίζεις τουλάχιστον)!!!!:rolleyes:

αχ γλυκια μου κοπελα!!!!! δεν μιλαω για τα ξενυχτια της μπεμπιτας!!! αυτα ειναι ευκολα!!!! για τα ξενυχτια της δουλειας μιλαω!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αχ κοριτσια υπομονη με τα μπουμπουκια σας,ο πρωτος χρονος στον παιδικο ειναι παντα δυσκολος.Εγω θυμαμαι η δικια μου αρρωστησε πρωτη φορα οταν ηταν δυομιση χρονων,δηλαδη,μολις πηγε παιδικο.........

Jo-jo τι τυχη βρε κοπελια,αντε μπραβο,παντα τετοια,οποτε χαλαρωσε αλλη μια βδομαδουλα και την αλλη Δευτερα θα λεμε παλι καλη αρχη:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

χελοου κοριτσια!!!!

jo-jo μια χαρα σε βρισκω!!ακομα δεν πηγες και πηρες αδεια....σουπερ....

αληθεια τι δουλεια κανεις???εκτος αν μας το εχεις πει...δεν θυμαμαι:shock::shock::shock::shock:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

αχ γλυκια μου κοπελα!!!!! δεν μιλαω για τα ξενυχτια της μπεμπιτας!!! αυτα ειναι ευκολα!!!! για τα ξενυχτια της δουλειας μιλαω!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ουπς!!!!:oops: Σημειώσατε λάθος!!!:tongue:

Καλέ τι δουλειά κάνεις και το ξενυχτάς;;;;

Αχ κοριτσια υπομονη με τα μπουμπουκια σας,ο πρωτος χρονος στον παιδικο ειναι παντα δυσκολος.Εγω θυμαμαι η δικια μου αρρωστησε πρωτη φορα οταν ηταν δυομιση χρονων,δηλαδη,μολις πηγε παιδικο.........

μανου μου εσυ που είσαι και παθούσα νωρίτερα από μας πότε βλέπεις να ξελαπικάρουμε λίγο με τις αρρώστιες;

Εχουμε ελπίδες για τον δεύτερο χρόνο;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

jo-jo μια χαρα σε βρισκω!!ακομα δεν πηγες και πηρες αδεια....σουπερ....

αληθεια τι δουλεια κανεις???εκτος αν μας το εχεις πει...δεν θυμαμαι:shock::shock::shock::shock:

λογιστρια ειμαι... σε εισηγμενη στο χρημ/ριο γερμανικη εταιρεια και ριπορταρουμε μηνα/τριμηνο/ετος... πολυ στριμοκωλα!!!!

Χαλόου...

Λοιπόν έχουμε τα εξής μαμά παστα - μέση -> 0-1

γουργούρης - "μπούκωμα"μυτούλας+βήχας-> 0-2

μπαμπάς πάστας - διάθεση ->3-0

Που σημαίνει οτι όλα σχεδόν ΟΚ...

jojo μου, άστα βράστα κι εγώ τοίδιο, β.λογιστού είμαι και είμαστε και σε χρηματιστήρια(που ανάθεμα την ώρα και την στιγμή) και χέσε με όταν γυρίσω....Α! και για την άδεια τα ίδια. τούς είχα πεί να γυρίσω στις 15/12 και για να την τελειώσω όλη την άδεια μου θα γυρίσω 27/12! Που είναι μετά τα Χριστούγεννα και χεστκ@, αλλά είναι και μες στην φούρια και άσε με....

Οι υπόλοιπες τι λέτε; πώς πάν τα μπομπιράκια σας; εμένα όπως καταλαβατε την "άρπαξε"....ευτυχώς ως τώρα χωρίς πυρετό!!! φτου φτου μακρυά από εμάς!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Οι υπόλοιπες τι λέτε; πώς πάν τα μπομπιράκια σας; εμένα όπως καταλαβατε την "άρπαξε"....ευτυχώς ως τώρα χωρίς πυρετό!!! φτου φτου μακρυά από εμάς!!!

Δύσκολα όταν αρρωσταίνουν μικρούλια μωρέ.

Ο δικός μου αναρρώνει κι ευτυχώς λίγο καλύτερα κι από βήχα. Μια μέρα ακόμα σπίτι με παππούδες και μετά βουρ για "κολείο".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι κανετε???

αρρωστα μωρακια ε???υπομονη ρε κοριτσια.... ολα περναν και ολα ξαναβρισκουν τους ρυθμους τους.... θελει ομως πολυ προσπαθεια για να μεινουμε "ορθιες"...δουλεια μας ειναι να τα καταφερνουμε ε???

εμας ηρθε η γιαγια μας σημερα (η μαμα μου) απο Καρδιτσα..και ειχε μερες να δει το μπουμπουνι... και επαιζαν ολη την μερα!!!! εχει ταλεντο η μανα μου με τα μωρα!!!! ειναι απιστευτα εφευρετικη...εγω δεν μπορω να παιξω τοσες ωρες με ενα νεογενητο:oops::oops::oops:... οχι γιατι βαριεμαι, αλλα γιατι δεν κατορθωνω να κρατησω τοση ωρα την προσοχη του....ενω η μανα μου με τη μπεμπα σημερα...μονο καφε δεν ψησανε να πουνε τα γκομενικα!!!!

Αποτελεσμα...μια μπεμπα ξερη για υπνο....μια γιαγια απολυτα ευτυχισμενη και μια μαμα (η αφεντια μου) να συνερχεται απο την "ωραια" επισκεψη στον οδοντιατρο!!!!

μαμα παστα!!!! καλα παει ο αγωνας!!!! το αθλητικο δελτιο κοντευει να σου δωσει 13αρι!!!

τωρα για τα θεματα της δουλειας, εγω εχω λιγο πικραμενη ιστορια...πηρα μεταγραφη στην εταιρεια που ειμαι τωρα οταν ημουν εγκυος... και τους το ειχα πει...αλλα ειχα υποσχεθει οτι η μπεμπα δεν θα με επιρρεασει αρνητικα απεναντι στη δουλεια...(που να ξερω τοτε..... τα νομιζα αλλιως...την ειχα δει και καριεριστα.,,,γα@#%#^#τα....)και σαν να μην φτανει η υποσχεση που πρεπει να κρατησω...εχω και τους συναδελφους που (δικαιολογημενα)νομιζουν οτι ειμαι με μεσον εκει....οποτε ο πολεμος ειναι δεδομενος....

απιστευτη ψυχολογικη πιεση.... και μεγαλη δυσκολια στο να διατηρησω τα δικαιωματα μου...

jo jo μου ωωωχ! με την δουλειά....εγώ και να θέλω, μ'εχουν σε καταστολή, λόγω οτι υπάρχει μια μ2λ@κι$#@#$ εκεί μέσα με πτυχίο και επειδή εγώ είμαι εμπειρική, αλλά στροφαρω περισσότερο, με ταπώνουν! Γι'αυτό αποφάσισα να κάνω απλά την δουλειά μου όταν γυρίσω και να μην προσπαθώ άλλο γιατί βαρέθηκα να τους παρακαλάω να με αξιοποιήσουν...και στην τελική και εγώ την είχα δει καριερίστα αλλά το κόμπλεξ σε αυτά τα πράγματα παίζει μεγάλο ρόλο!!!

άσε που περιμένω να δώ όταν χρονίσει το παιδί τι σκέφτονται να κάνουν, θέλουν να με κρατήσουν ή να με διώξουν; αλλά πια δεν με πολυ-απασχολεί, γιατί τους βαρεθηκα με τα "περσινα" ξινά σταφύλια τους!!!άμα πια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...