Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πονακια δνεπρεπει να εχει ισως οντως βοηθησε το τροφημα απο χαμομηλι και γλυκανισο που πινω αλλα εχωθεματακι,διαβασα οτι ο γλυκανισος αυξανει την παραγωγη γαλακτος....και σε ενα βραδιν ο θηλασμο δε θηλασε απο το ενα στηθος η μικρη και μετα απο 2 ωρες το στηθος που δεναδειασε ειχε γινει τουμπανο και βαρυ...οπως οταν ειχα βγει απο το μαιευτηριο καιμου τα αδειασε η μαια με μασαζακι...τη θηλασα 3 φορες επο κει και συνηλθα...τωρα λεω ν απινω ενα ροφημα τη μερα οχι 2!να δουμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

πονακια δνεπρεπει να εχει ισως οντως βοηθησε το τροφημα απο χαμομηλι και γλυκανισο που πινω αλλα εχωθεματακι,διαβασα οτι ο γλυκανισος αυξανει την παραγωγη γαλακτος....και σε ενα βραδιν ο θηλασμο δε θηλασε απο το ενα στηθος η μικρη και μετα απο 2 ωρες το στηθος που δεναδειασε ειχε γινει τουμπανο και βαρυ...οπως οταν ειχα βγει απο το μαιευτηριο καιμου τα αδειασε η μαια με μασαζακι...τη θηλασα 3 φορες επο κει και συνηλθα...τωρα λεω ν απινω ενα ροφημα τη μερα οχι 2!να δουμε!

εγω που καταναλωνω ενα κουτι γλυκανισο την ημερα γιατι δεν εχω τα ιδια αποτελεσματα γμτ????????????????????? τι κανω λαθος????:confused::confused::confused::confused:

Εγώ κορίτσι δουλειά, μωρό με πυρετό (ΠΑΛΙ) ΚΑΙ ένα σεμινάριο επιμορφωτικό, τα 'χω παίξει η γυναίκα αυτές τις μέρες.

ε καταλαβαινω!!!! εγω δουλεια πρωτη μερα αυριο..... τι θα κανω?????

Καλημερα,αχ μαεστρια μου περαστικα σας,ευχομαι να ειστε καλυτερα σημερα.

Jo-jo καλη αρχη σημερα,μιας και γυρνας στη δουλεια,ολα καλα θα ειναι μην ανησυχεις.

Κατα τ'αλλα τι κανετε κουκλιτσες μου;Εγω καλα,περιμενω να τελειωσει η "κοκκινοσκουφιτσα" γιατι μιλαμε για πολυ πονοοοο αυτη τη φορα.Αληθεια κοριτσια ποτε λετε να στολισετε,εμενα η μικρη αρχισε να το ζηταει επιμονα,οποτε με βλεπω κατα το τελος του μηνα.......τουλαχιστον να κρυωσει λιγο και ο καιρος βρε παιδακι μου,να μπουμε στο κλιμα:-P

Να εχετε μια ομορφη μερα!!!!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

καλημερα!!

βρε κοριτσια τι παιζει με το γλυκανισο δεν καταλαβα???

manoutita εμεις λεμε να παμε να ψωνισουμε την αλλη εβδομαδα (δεντρο και τα σχετικα ) και θα στολισουμε κιολας!!!ανυπομονω.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifu.gifu.gifu.gifu.gifr.gif

ε καταλαβαινω!!!! εγω δουλεια πρωτη μερα αυριο..... τι θα κανω?????

Kορίτσι πρώτη μέρα δουλειά μετά τη γέννα;;; Και πρώτο μωρό αν θυμάμαι; (που δεν θυμάμαι, σόρυ)

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! Και μη φρικάρεις, θα συνηθίσεις! :tongue:

Ευτυχώς το μικρό μου είναι καλύτερα και σήμερα σπίτι με παππού και γιαγιά, ποιος τη χάρη του;

Εγώ περιοδεύω (τουλάχιστον να ξεπρηστώ, έλεος) και διαβάζω στο γραφείο (για το σεμινάριό μου) γιατί δουλειά απλήρωτη είπαμε ΔΕΝ κάνω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

maestria??

τι κανεις??ευτυχως ο μικρος ειναι καλυτερα!!

και ο αντρας μου επειδη δεν πληρωνεται κανει ακριβως τα ιδια (διαβαζει και κανει τις εργασιες του στο γραφειο)χαχαχαχχα:D:D:D:D

Lkixp3.png

rcRGp3.png

maestria??

τι κανεις??ευτυχως ο μικρος ειναι καλυτερα!!

και ο αντρας μου επειδη δεν πληρωνεται κανει ακριβως τα ιδια (διαβαζει και κανει τις εργασιες του στο γραφειο)χαχαχαχχα:D:D:D:D

A, κι άλλος συνάδελφος! Εντάξει, τουλάχιστον είμαστε πολλοί!

Τι κάνει; Σεμινάρια κι αυτός ή κανένα ΕΑΠ;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...