Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

εγω ειμαι απο τις 8 και σπανια πλεον μπορω να κοιμηθω ως αργα(μου χει λυψει το χουζουρι)πριν απο λιγο ξυπνησαν και τα δυο αγουρια μου η μικρη ξυπνησε εδω και καμια ωριτσα απαρτια παιδακι μου.παω να δωσω πρωινο στον μικρο εινια μαζεμενα ολα στο σαλονι και βλεπουν παιδικα χιχι!!!εγω παλι εξακολουθω να θελω να ειμαι εκειhttp://www.santaclauslive.com/main.php?link=santa_claus_live&kieli=eng&pid=2 αλλα ονειραα πουλια μου ταξιδιαρικαααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

περαστικά πάστακια μου. Κουφέτο μου... Το είπα πόσες φορές -θα κάνω την προσευχή μου ,λέει και βόλτα σου το πας μπορεί να κολλήσει ναι λέω αλλά την παω σε ανοιχτούς χώρους

Σε ευχαριστώ κισάκι μου...για να δούμε πως θα πάει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ειναι πολυ απλο το θεμα κισα απο δω και περα γτ πολακις την εχω πατηση με το συγκεκριμενο θεμα παντα οποιος ερχετε για επισκεψη ή παω εγω ρωταω ειστε καλα?μυξουλες βηχα?ξερεις ποσες φορες την πηδηξαμε με τον μικρο?κυριος οταν ητνα να παω προς την κουμπαρα μου γτ στο συγκροτημα που μενει εχει ποολλα παιδια.μεχρι και σε παιδκο παρτυ δεν πηγα τυο γιου της το καλοκαιρι γτ ειχε μυξες ο δικος στης και την επομενη τα μισα και παραπανω ηταν με πυρετο.εχε μασκες στο σπιτι και οποιος ειναι ετσι η μαμα ο μπαμπας να φοραν μασκες οταν ερχονται για να δουνε την μπουμπουκα,οποτε ουτε αυτοι θα την στερουντε ουτε το μωρο θα κολλαει και τα χερια πλυσημο

921477wc2fyvv2y2.gif

ρε κορίτσια, μην παρεξηγηθώ, δεν μπορούν να κάνουν οι παππούδες λίγο υπομονή και να μην πάνε στο παιδί για 2-3 μέρες μέχρι να συνέλθουν; Δηλ το βλέπω πολύ εγωιστικό αυτό!(συγνώμη ρε κισάκι, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου)τι πάει να πει μην την στερηθούν! δεν είναι μικράπαιδιά, ας κάνουν λίγη υπομονή....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

καλημερα κοριτσια!!!

να ρωτησω και κατι.... τα μωρα σας κλαινε στον υπνο τους??? εμενα η μπεμπα εκει που κοιμαται ωραια και καλα...ξαφνικα αρχιζει και χαζοκλαιει.... και μετα ηρεμει μονη της.... μαλλον πονακια θα ειναι ε???

jo-jo και ο δικος μου το κανει καμια φορα!!δεν ξερω γιατι...μαλλον τρομαζει στον υπνο του!!

kisha εγω ειμαι αυστηρη με τα ατομα που ειναι αρρωστα εστω και αν ειναι οι γονεις μας!!!ας πουμε οι γονεις μου ειχαν ενα κρυωμα μια φορα και ηρθαν να μας δουν μετα απο 2 εβδομαδες!!!σιγουρα το μωρο μπορει να κολλησει και απο εμας. αν δω ομως εγω οτι δεν ειμαι καλα θα βαλω μασκα!!!καλα ειναι να προσεχεις τους αρρωστους..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ηρθαν ενα πασχα πασχα τα πεθερικα μου οταν η κορη μου ηταν 5μηνων περιπου φαγαν τα κατσικακια τους περασαν καλα και μετα το παιδι αρρωστησε αφου ηταν και οι δυο τους χαλια ποσα χρονια περασαν και μονο που το θυμαμε @$#^#$^#$ πηρε μια ωραια γρυπουλα το παιδι και εφτασα σε σημειο απο το μπουκωμα του παιδιου να βγαζω γαλα με το κουταλακι και να το ταιζω ετσι ειχε φτασει 5 μηνων πεντεμιση κιλα και ο παιδιατρος μου ειπε ξεκινα κρεμες να γλυτωσουμε το νοσοκομειο,η μικρη ετρωγε κρεμες απο τοτε ασε με ρε απο τοτε κανεις και για κανεναν μακριαααααααααααααααα!!!!!!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

ναι, ρε κορίτσια και εγωιστικά να το δείς, γιατί να ταλαιπωρούμαι; επειδή η μάνα μου ή η πεθερά μου έχουν ξεχάσει πως είναι να έχεις μωράκι και την έχουν δει με το παιδι Allou fun Park; όχι αγάπη μου, θέλω τα νεύρα μου ήρεμα και το παιδάκι μου καλά από υγεία. ας παρεξηγηθούν, σκασίλα μου...καλά η μάνα ποτέ δεν λέει κάτι αν της την κόψεις αλλά η πεθερά θέλει τρίξιμο δοντιών αν κάνει τέτοιες μακακίες, γιατί δεν καταλαβαίνουν αλλιώς!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

αχαχα της το πα χυμακαικαταλαβε!ολα καλα λοιπον!ευτυχως η μανουλαμου δνε παρεξηγειται!ελπιζω να τη γλυτωσε η μοκρη μου χτες και σημερα ειμασταν αναγκαστικα με την κρυωμενη γιαγια η οποια ειναι στα τεειωματα!τωρα ηρθα απο τη δουλεια φαγαμε και πινω καφε!αχ ωραια η κυριακη να εισαι μοονη και να χαλαρωνεις με το παιδακι σου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...