Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eri??

απο που πηρες το τσαι θηλασμου???τι ειναι ακριβως????

Το πήρα από ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα.Είναι Γερμανικό και είναι με βότανα που ενισχύουν την παραγωγή γάλακτος και βοηθάνε και στους κολικούς.Είναι πάρα πολύ καλό.Αυτό που πήρα εγώ είναι της weleda.Πραγματικά αξίζει...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Το πήρα από ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα.Είναι Γερμανικό και είναι με βότανα που ενισχύουν την παραγωγή γάλακτος και βοηθάνε και στους κολικούς.Είναι πάρα πολύ καλό.Αυτό που πήρα εγώ είναι της weleda.Πραγματικά αξίζει...

ενδιαφερον ακουγεται!!!

δεν θα το βρω αλλου??σε φαρμακεια ας πουμε???

δεν ξερω που εχουμε καταστημα με βιολογικα προιοντα εδω

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Δεν ξέρω - ίσως κάποια φαρμακεία να το έχουν...Πάντως εγώ εδώ στη γειτονιά μου δεν το βρήκα στα φαρμακεία...

Βρε Λέτα Θεσσαλονίκη δεν μένεις;;;;Έχετε εκεί το "περί θηλασμού" που σίγουρα έχει...το έχεις ακουστά;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Λεωφ.Νίκης 9Β (Κομνηνών) Θεσσαλονίκη - Τηλ. 2310-242727

Εκεί έχει σίγουρα. Πάρε αν θέλεις να ρωτήσεις.Μπορείς να το παραγγείλεις τηλεφωνικά και να σου το στείλουν επίσης.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!!!!

Βλέπω τα περί θηλασμού και φουντώνω...:twisted:

Βλέπετε όταν ήμουν εγκυος δεν το γνώριζα το forum κι έτσι δεν είχα την τύχη να γνωρίζω τίποτα ουσιαστικό.

Έτσι αφέθηκε στις μαίες τις κλινικής οι οποίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μην έχω γάλα, καθότι άκουγα τις ηλίθιες συμβουλές τους. Κατάφερα να θηλάσω μόνο 2,5 μήνες κι εκείνο όχι αποκλειστικά. Και το ήθελα τόσο πολύ...

Γι αυτό κορίτσια όσο έχετε γάλα και μπορείτε θηλάστε....

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

εισαι πολυ τυχερη που τα καταφερες ετσι με τη δουλεια!!!!!!! να φανταστω οτι θα εχεις μαζεψει το μειωμενο ε??? εγω θα το παρω το μειωμενο αλλα λογω πολλων παραγοντων θα αναγκαστω να το παιρνω μαζεμενο την παρασκευη... βραστα σου λεω... μου μειωθηκε και το γαλα απο το αγχος... να δω πως θα το αυξησω παλι....

jojo μου κι εγώ Παρασκευές θα λείπω, λόγω των παραγόντων που λές κι εσύ...δεν πειράζει, το κάνουμε 3'ημερο το ΣΒΚ...μια χαρά..απο το ολότελα...

Καλημέρα κορίτσια!

JΟ JO εγώ για να αυξήσω την παραγωγή γάλακτος ακολούθησα τις οδηγίες της Αγλαίας και είχα επιτυχία!!!!Παίρνω μαγιά μπύρας 7 χαπάκια * 3 φορές την ημέρα = 21 χαπάκια την ημέρα και πίνω 6 φακελάκια τσάι θηλασμού.Αμέσως φάνηκε η διαφορά!!!!Τα χαπάκια μαγιάς τα παίρνεις 2 εβδομάδες και μετα σταματάς για μία και μετά πάλι το ίδιο.Πριν τα πάρω ρώτησα και την παιδίατρο και συμφώνησε!!!

Έρη μου κι εγω μιλούσα με αυτήν την Αγλαϊα,αλλά δεν τα πολυ-βρήκαμε, γιατί είχα κάποιες παραπάνω απορίες απο αυτές που της έκαναν συνήθως και με ειρωνεύτηκε, της τα έψαλλα και σταμάτησα να την ρωτάω...δεν λέω βεβαια οτι μιλά σωστά, απλά στο θέμα των θηλαστρων επέμενε πολύ να παραγγείλουμε από συγκεκριμένο προμηθευτη στην Θεσσαλονίκη και δεν μου πολυ-άρεσε αυτό και με ειρωνευτηκε επειδη της την είπα και με το συγνώμη την ψιλο-ξέχεσ@!!! είναι πολύ είρων όταν την αμφισβητείς και δεν μου αρεσουν τέτοιοι άνθρωποι. Θα μπορούσε να μου πει "εγώ αυτό έχω να σου πώ, τώρα εσυ κάνεις ότι θές", αλλά αυτή κατίνιασε!!!

Καλημέραααα!!!!!

Βλέπω τα περί θηλασμού και φουντώνω...:twisted:

Βλέπετε όταν ήμουν εγκυος δεν το γνώριζα το forum κι έτσι δεν είχα την τύχη να γνωρίζω τίποτα ουσιαστικό.

Έτσι αφέθηκε στις μαίες τις κλινικής οι οποίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μην έχω γάλα, καθότι άκουγα τις ηλίθιες συμβουλές τους. Κατάφερα να θηλάσω μόνο 2,5 μήνες κι εκείνο όχι αποκλειστικά. Και το ήθελα τόσο πολύ...

Γι αυτό κορίτσια όσο έχετε γάλα και μπορείτε θηλάστε....

Καλά αυτές οι μαιες ρε παιδίμου....Κοπελιά δεν σου αρέσει αυτή η δουλειά; κάνε άλλη....και εμένα τις πρώτες μέρες με μπερδεύανε...άλλο μου έλεγε η μία και άλλο μου έλεγε η άλλη....τι να πεις...βαριούνται που ζουν...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

rεγω κοριτσια πηρα γλυκανισο α πινω ναπερναει στο γαλα να ηρεμησει λιγο ημικρη με ταπονακια,οκ δνεειναι δραματικη η κατασταση αλλ ααν βοηθαει...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

rεγω κοριτσια πηρα γλυκανισο α πινω ναπερναει στο γαλα να ηρεμησει λιγο ημικρη με ταπονακια,οκ δνεειναι δραματικη η κατασταση αλλ ααν βοηθαει...

γεια σου κισακι!!! βοηθαει πολυ ι γλυκανησος.... πιες το μασι με χαμομιλι και θα δεις διαφορα....!!!!!!!!!!

καλημέρα 30ούλες....

ησυχία βλέπω καλέ!γιατί;

εγω ειμαι με ενα ζυζι εξω οοοοολη τη μερα.... και πανω στο ζυζι μονιμα ειτε η μπεμπα ειτε το θηλαστρο....

πηγα και ενα κομμωτηριο αποτυχια..... :evil::evil::evil::evil: ειχα ωραιότατο μακρος στη φρατζα και ηρθε και με εκανε κατσικι.... πως θα κυκλοφορω τωρα με τσεμπερι??????:roll::roll::roll::roll::roll:

τεσπα.... παω να βγαλω το γαλα μου.... απο τις πολλες αντλησεις το στηθος γεμιζει σε χρονο ρεκορ....

να ρωτησω και κατι.... τα μωρα σας κλαινε στον υπνο τους??? εμενα η μπεμπα εκει που κοιμαται ωραια και καλα...ξαφνικα αρχιζει και χαζοκλαιει.... και μετα ηρεμει μονη της.... μαλλον πονακια θα ειναι ε???

jo jo μου, νομίζω ναι, πονάκια θα'ναι, για νακλαίει στον ύπνο της....και αφού ηρεμεί άστηνε...εμένα τον πιάνουν απογευματάκι, του δίνω λίγο κιντερτε και ηρεμεί..αλλά μέχρι να το πιει...πόλεμος!!!!...εντάξει μωλέ να περάσουν αυτά θα έχουμε άλλα μετά (δοντάκια, στερεες τροφές κτλ κτλ)...υπομονήηηηηηη.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...