Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

φτου φτου μην σας ματιάσω κι εσάς!! Τα έχετε βρεί ε μάνα και κόρη!!!Μπράβο....Θηλάζεις ακόμα την κισομπουμπού;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

naι ρε συ οσο μπορω,οσο αντεχω θ αθηλαζω!θελω ενα 6μηνο αν τ ακαταφερω...ειναι ευξκολια,οχι αποστειρωτες,σκονες,μπμμπερο,βραστηρες,απλα ειμαι μονιμα με το βυζι εξω σαν αγελαδα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

:tongue::tongue::tongue::tongue:Σωστόόόόόόός. Μπράβο κισάκι σε βλέπω τούμπανο!!!άσε με ρε, εγώ που σταμάτησα το παιδί στους 2 μηνες τον θηλασμό, μιλάμε έχω απευδήσει με όόόλη αυτή την διαδικασία!!!αφού περιμένω πως και πως να πάμε στην γιατρό την Παρασκευή για το 2ο εμβόλιο, να την ρωτήσω πότε σταματάει αυτό το πράγμα!!!άμα πια!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γεια σας κοριτσιαααα!!!!!!

χαρουμενα μηνογενεθλιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλες τουρτιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να το χαιρεσαι το λιονταρακι σου!!!!!!!!!!!!!!

κισακι μπραβο με τον θηλασμό...και εγω δεν της εχω δωσει σταγονα ξενο γαλα...ουτε στο μαιευτηριο πηρε...την ειχα μαζι μου συνεχεια....

αλλα απο τριτη γυριζω δουλεια και θα δω πως θα τα καταφερω να μην παρει ξενο γαλα......

Διαφημίσεις

εμεναπηρε στο μαιευτηριο ξενο γαλα....ειχα δικλινο και δενμπορουσα ρουμινγκ ιν...

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

η εταιρια μεντελα εχει ενα μπουκαλι συλλογης γαλακτος με θηλαστρο ιδιο μετο στηθος,οχι σαν μπιμπερο τομωρο ρουφαει σα στηθος για ναμηνπαθει συγχιση με τις θηλες,μηπω; μπορεις να το χρησιμοπ0οιησηεις γι αν αβγαζει ςγαλα και να το αφηνεια στη γιαγια...?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εχω θηλαστρο... το swing της medela (το καλυτεροοοο)!!!

αλλα στην δουλεια ειναι λιγο περιεργα.... γιατί δεν εχω δικο μου γραφειο!!! που σημαινει οτι θα πρεπει να βγαζω γαλα στην τουαλετα.... το εχω σκεφτει πως μπορει να γινει για να ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μολυνθει το γαλα.... και ειναι βραστα χαραλαμπε!!!! σχεδιασμός τρελός!!!

επιπλεον καταλαβα οτι η μπεμπα τρωει γυρω στα 200 γραμμαρια στο καθε γευμα...που σημαινει οτι πρεπει να αφηνω τουλαχιστον 600 γραμμαρια για να ειμαι σιγουρη... και με το θηλαστρο βγαζω περιπου 100 με πολυ ζορι...

κοριτσια..αν προκειτε να γυρισετε δουλεια καντε καβα.....

jo-jo ειναι ζορικο αυτο που θα κανεις???ειναι κοντα στο σπιτι σου η δουλεια???μηπως μπορεις να πεταγεσαι???δεν εχεις μειωμενο ωραριο???

εγω θα γυρισω φλεβαρη που ο μικρος θα ειναι 7 μηνων!!οποτε θα εχουν μπει οι τροφες και θα τον θηλαζω πρωι-βραδυ!!!!

κισακι καλη συνεχεια με τον θηλασμο!!!στην πορεια ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!!!εμενα πλεον τρωει 5 γευματα και ειναι μεγαλη ευκολια!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

jo-jo ειναι ζορικο αυτο που θα κανεις???ειναι κοντα στο σπιτι σου η δουλεια???μηπως μπορεις να πεταγεσαι???δεν εχεις μειωμενο ωραριο???

εγω θα γυρισω φλεβαρη που ο μικρος θα ειναι 7 μηνων!!οποτε θα εχουν μπει οι τροφες και θα τον θηλαζω πρωι-βραδυ!!!!

κισακι καλη συνεχεια με τον θηλασμο!!!στην πορεια ειναι πιο ευκολα τα πραγματα!!!εμενα πλεον τρωει 5 γευματα και ειναι μεγαλη ευκολια!!!

ζόρικο το ξερω....

κοντά ειναι η δουλεια...για την ακριβεια ειναι 10 λεπτα με το αμαξι, αλλα σκατοαθηνα...μπορεί απο την κινηση να κανω και μια ωρα....

εισαι πολυ τυχερη που τα καταφερες ετσι με τη δουλεια!!!!!!! να φανταστω οτι θα εχεις μαζεψει το μειωμενο ε??? εγω θα το παρω το μειωμενο αλλα λογω πολλων παραγοντων θα αναγκαστω να το παιρνω μαζεμενο την παρασκευη... βραστα σου λεω... μου μειωθηκε και το γαλα απο το αγχος... να δω πως θα το αυξησω παλι....

Διαφημίσεις

ζόρικο το ξερω....

κοντά ειναι η δουλεια...για την ακριβεια ειναι 10 λεπτα με το αμαξι, αλλα σκατοαθηνα...μπορεί απο την κινηση να κανω και μια ωρα....

εισαι πολυ τυχερη που τα καταφερες ετσι με τη δουλεια!!!!!!! να φανταστω οτι θα εχεις μαζεψει το μειωμενο ε??? εγω θα το παρω το μειωμενο αλλα λογω πολλων παραγοντων θα αναγκαστω να το παιρνω μαζεμενο την παρασκευη... βραστα σου λεω... μου μειωθηκε και το γαλα απο το αγχος... να δω πως θα το αυξησω παλι....

Το 6μηνο δεν μπορείς να το πάρεις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο μονος τροπος που σκεφτομαι ειναι να της δινω ενα γευμα ξενο , μολις τελειωνει το δικο μου , και να προσπαθησω μα αυξησω την παραγωγη μου ωσδτε να το αντικαταστησω και αυτο... στη δουλεια θα ειμαι πολυ οργανωμενη ... και θα αντλω και το βραδυ....

σκεφτομαι επισης να ρωτησω το γιατρό αν μπορω να της δωσω κρεμα πιο νωρις (καθως ειναι και μεγαλο μωρο) ωστε να μενει χορτατη περισσότερο και να μην παρει ξενο...

και τελος, αν δεν δουλεψει τιποτα, θα της αλλαξω το προγραμμα... δηλαδη να κοιματραι το 6ωρο την ημερα αντι για το βραδυ, και να την ταιζω το βραδυ τα γευματα της...

(και μετα θα την στειλω στα μπουζουκια λουλουδου...:oops::oops::oops:)

καλημερααα

πολυ ζορικο το προγραμμα που θες να φτιαξεις jo-jo!!

εγω πηρα το 6μηνο απο το οποιο τελικα θα κατσω τους 3μιση μηνες!!!με το που θα γυρισω παιρνω το μειωμενο ωραριο το οποιο ειναι 2 απογευματα off(εχω σπαστο ωραριο)!!!

δεν πρεπει να αγχωνεσαι θα βγαλεις ακρη!!!ξεκινα να βγαζεις οποτε μπορεις και να αποθηκευεις στην καταψυξη!!οταν θα ξεκινησεις την δουλεια εχε μαζι σου ψυγειακι με παγοκυστες για να βαζεις το γαλα!!αν θες να αυξησεις την παραγωγη σου καπου μεσα στο forum λεει πως να το κανεις!!πολλες χρησιμοποιουν και μαγια μπυρας!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

JΟ JO εγώ για να αυξήσω την παραγωγή γάλακτος ακολούθησα τις οδηγίες της Αγλαίας και είχα επιτυχία!!!!Παίρνω μαγιά μπύρας 7 χαπάκια * 3 φορές την ημέρα = 21 χαπάκια την ημέρα και πίνω 6 φακελάκια τσάι θηλασμού.Αμέσως φάνηκε η διαφορά!!!!Τα χαπάκια μαγιάς τα παίρνεις 2 εβδομάδες και μετα σταματάς για μία και μετά πάλι το ίδιο.Πριν τα πάρω ρώτησα και την παιδίατρο και συμφώνησε!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...