Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κοριτσακι μου μωρε πριν λιγο καιρο αρχισε να μιλαει και φανταζεστε πως ηταν να τακουω... μου τοχει πει και αλλες φορες απλα απαντουσε σε ερωτηση, δεν τολεγε μονη της.

Κατι ελεγε ο αντρας μου για τριτο και του ειπα να βρει καποια να το κανει!!!! μουχαχαχα

Τρίτο με τπτ!!!

Ένα ακόμα, για να 'ναι σετάκι, τώρα που έχουμε ένα.

Σήμερα το πρωί, το ξανάπα;, ήταν μέσα στη χαριτωμενιά, με την ολόσωμη πιτζάμα του και μου 'φτιαχνε φατσούλες όταν ετοιμαζόμουν!

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ, έρωτααααααααααααααααααα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλα βρε μαπολιφ ειναι νωρις ακομα για να το σκεφτεσαι,αλλα που ξερεις αν ξεπεταχτει ο μικρος μπορει να σου ερθει η ορεξη;)

Ντοιιιιινννγκγκγκγκγγκκκ! Μαρη κατσε καλα! Ορεξη για κανα σουβλακι μπορει να μουρθει αλλα για τριτο δε μουρχεται! Εννοω δεν μουρχεται ο προγραμματισμος, αν τυχει τι να πω... θα κανω και ενα 4ο μετα να το παιζω πολυτεκνη!!!!

Ε να αυτα ειναι που μου εχουν λειψει,γιατι εμενα παραμεγαλωσε,εχει βεβαια αλλες χαρες,αλλα αλλο τα μωρουδιστικα βρε παιδι μου...

Εγω το εχω πει... και να μεγαλωσουν εγω θα τα πιανω και θα τα λιωνω και ας μου φωναζουν οτι τα κανω ρεζιλι... δε με νοιαζει θα τους λεεεωεωεωωωωωωωωωωωωω!!!! χεχεχχεχεχεεχ

Διαφημίσεις

κι εμεναμου ελειψες μανου...αντε να κανονισουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!ολοι λεν οτι ημικρη μου εχει μυξες,αλλα χουρχουριζει μονο οταν τρωει ρεσεις,οτΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗςΘ ΑΜΕ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ???

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

να'μαι πάλιιιιιιιιιι....ιντα κάνετε ωρε;

έχω ρεπό πάλι σήμερα από το γουργούρη, ο μπαμπάς του με εβαλε για υπνο και ξεράθηκα....είχα να κοιμηθω 3 μήνες έτσι...αχ!να'ναι καλά το μωρό μου(βλ.μπαμπάς πάστας)....

εγω στις 10/8 γεννησα!!! ναι ειναι ισια τα μωρακια μας!!!!!!! καλημερα και απο μενα.,... εμεις κοιμομαστε αυτες τις μερες...

Λιονταράκια τα μπομπιράκια μας ε;

Και εμείς κοιμόμαστε φτου φτου μην μας ματιάσω από τις 11.00 το βράδυ μέχρι τις 08.00 το πρωί...μια χαρά....

Άστα δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Και να δεις που σήμερα που θα πάω βόλτα με φιλενάδα, σήμερα θα βρέξει!

Με καταριέται ο χάζμπαντ που του φορτώνω τον μικρό, να δεις! :tongue:

Κορίτσια και εδώ κάτω από το αυλάκι πολλή βροχή....Μιλάμε για βροχή όχι βλακείες....

Καλέ εδώ ο δικός μου κοντεύει τα 2 και μου φαίνεται απίστευτο!

εϊ, κι εμείς έχουμε ΜΗΝΟΓΕΝΝΕΘΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:-P:-P:-P:-P:-P

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

μεγαλωνουννννννννννννννν αχαχαχ να σαι καλα παστακια μου,ολο μαμ και υπνο σημερα ειναι τι καλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...