Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ jojo μου τα μωράκια μας είνισχεδόν ίδιας ηλικίας!!! Τώρα το είδα! Πότε γέννησες; εγώ 17/08!!! γουργούρηηηηη, σε αγαπάει η μαμούκα σουουουουου!!

Παιδιά, ο γαμπρός μου είναι ξυλουργός. Κι έφτιαχνε ο άνθρωπος κάτι σε παιδικό σταθμό εδώ εις τας Πάτραις πολύ γνωστόν. Και μου είπε οτι κάθε παιδάκι, μωρό τώρα ε, που έρχονταν οι γονείς του, έλεγε η μία στην άλλη : "ώχ!ήρθαν, άντε άλλαξέ του την πάνα μην μας ζαλίσουν" και τα παιδάκια όλα κατουρημένα έτσι;Μα καλά αυτοί οι γονείς δεν έβλεπαν κανά σύγκαμα στα παιδάκια τους για να μιλησουν..πώπω όσο το σκέφτομαι...

εγω στις 10/8 γεννησα!!! ναι ειναι ισια τα μωρακια μας!!!!!!! καλημερα και απο μενα.,... εμεις κοιμομαστε αυτες τις μερες...

Ο καιρός τρελάθηκε κορίτσια!!!

Στον χορτιάτη Ανθισαν οι κερασιες...:confused:

Θα τρελαθούμε τελείως!!

Άστα δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Και να δεις που σήμερα που θα πάω βόλτα με φιλενάδα, σήμερα θα βρέξει!

Με καταριέται ο χάζμπαντ που του φορτώνω τον μικρό, να δεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Άστα δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Και να δεις που σήμερα που θα πάω βόλτα με φιλενάδα, σήμερα θα βρέξει!

Με καταριέται ο χάζμπαντ που του φορτώνω τον μικρό, να δεις! :tongue:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το accu δίνει βροχες από το μεσημέρι και μετά...:mad:

Όπως το είπες, η καταρα των αντρούληδών μας πιάνει πάντα!! Σου λεει "ναι αγάπη μου, να πας. Εγώ θα κρατήσω το παιδί" και από μέσα του "δεν θα γίνει μια στραβή να το ακυρώσουν και να πάω εγώ με τους φίλους μου;:tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το accu δίνει βροχες από το μεσημέρι και μετά...:mad:

Όπως το είπες, η καταρα των αντρούληδών μας πιάνει πάντα!! Σου λεει "ναι αγάπη μου, να πας. Εγώ θα κρατήσω το παιδί" και από μέσα του "δεν θα γίνει μια στραβή να το ακυρώσουν και να πάω εγώ με τους φίλους μου;:tongue:

Θα πάω κι ας γίνω και λούτσααααααααααα! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλα μαεστρια μου δεν ελεγες τιποτα αλλο,ανοιξαν οι ουρανοι στην Τουμπα,στο τσακ προλαβα να γυρισω σπιτι..........Αλλα να πας και να περασεις και καλα,μια βροχη δεν πρεπει να σε πτοησει:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλα μαεστρια μου δεν ελεγες τιποτα αλλο,ανοιξαν οι ουρανοι στην Τουμπα,στο τσακ προλαβα να γυρισω σπιτι..........Αλλα να πας και να περασεις και καλα,μια βροχη δεν πρεπει να σε πτοησει:tongue:

Δε με θέλει παιδάκι μου, απ' το Πάσχα και μετά γκαντεμιά!! Υπομονήηηηηη, υπομονήηηηηηηηηηη κάντε υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόοοοοοοοοοοοοοοοοοος! :tongue:

Λουτσο-καφές!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και στο πανοραμα βρεχει κοριτσια!!!

χαμος......

μεχρι χθες ειχε 20 βαθμους σημερα εχει λιγο κρυο

Και έχω βάλει πλυντήριο ρε γμτ..Να δω που θα τα απλώσω!!

Λέτα πανόραμα είσαι;

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Δε με θέλει παιδάκι μου, απ' το Πάσχα και μετά γκαντεμιά!! Υπομονήηηηηη, υπομονήηηηηηηηηηη κάντε υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόοοοοοοοοοοοοοοοοοος! :tongue:

Λουτσο-καφές!

Ο καφές είναι καφές κ ας είναι κ λουτσο καφές!!!

Τι έγινε με τις φωτογραφίες, τις πήρατε;

Κουκλιτσα η δικιά μου!!! Όχι οτι μπορούσε να είναι κατι το διαφορετικό το δικό μου το παιδί (χεχε μιλάει η κουκουβάγια!!!)

Ο καφές είναι καφές κ ας είναι κ λουτσο καφές!!!

Τι έγινε με τις φωτογραφίες, τις πήρατε;

Κουκλιτσα η δικιά μου!!! Όχι οτι μπορούσε να είναι κατι το διαφορετικό το δικό μου το παιδί (χεχε μιλάει η κουκουβάγια!!!)

Γεια σου κορίτσι!

Οχι, δεν πήρα, γιατι ήταν κλαμμένος!!! Δεν έδιναν χώρια το αλμπουμάκι, αναγκαστικά όλα μαζί και τι να την κάνω τη φωτογραφία του κλαμμένο και με κόκκινα μάτια; :tongue:

Πόσο έκανε αλήθεια; Ούτε ρώτησα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου κορίτσι!

Οχι, δεν πήρα, γιατι ήταν κλαμμένος!!! Δεν έδιναν χώρια το αλμπουμάκι, αναγκαστικά όλα μαζί και τι να την κάνω τη φωτογραφία του κλαμμένο και με κόκκινα μάτια; :tongue:

Πόσο έκανε αλήθεια; Ούτε ρώτησα.

20 ευρώ το σετ. Καλά με το πορτρέτο δεν ξετρελάθηκα, ήταν μες τις μύξες, αλλά ήταν πολύ γλυκούλικο με τα κοτσιδάκια κ τα 5-6 κοκκαλάκια που έβαλε στα μαλλιά της!!!

Το κρεμάσαμε στο δωμάτιο της κ καμαρώνει.

Μη σκας, τα Χριστούγεννα κ απόκριες πάλι θα τα βγάλουν.

20 ευρώ το σετ. Καλά με το πορτρέτο δεν ξετρελάθηκα, ήταν μες τις μύξες, αλλά ήταν πολύ γλυκούλικο με τα κοτσιδάκια κ τα 5-6 κοκκαλάκια που έβαλε στα μαλλιά της!!!

Το κρεμάσαμε στο δωμάτιο της κ καμαρώνει.

Μη σκας, τα Χριστούγεννα κ απόκριες πάλι θα τα βγάλουν.

Nαι μου το 'πε και η ίδια!

Κι εμένα δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ το πορτραίτο! Εγώ θέλω φωτο κανονική, σε κορνίζα, όχι όπως το κάνουν έτσι σαν πίνακα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλμερα απο τη βροχερη θεσσαλονικηηηηηηηη!ειχμε πολυ ησυχη βραδι α ηρεμη μερα μεχρι τωρα,χτες δενετρωγε κλα και δενκοιμοτανκαθολου....σημερα φτου σκορδα!πολυ νερο ρεσειςςςςςςςςςςςς!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...