Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Ααααα έτσι στο παρουσίασε? Όχι κυρία μου, πάρτο αλλιώς!!!

Μου θυμίζει τη μαμά του Παντελάκη! Ένα παιδάκι στις διακοπές, λίγο πιο μεγάλο από τον δικό μου (μάλλον μαζί γεννήσατε) ο Παντελάκης, χτυπούσε ασύστολα όποιον έβρισκε μπροστά του... Μόλις είδε τον δικό μου (15 μηνών τότε) τον έπιασε στα χαστούκια! Δεν είχα πρόβλημα, η κόρη μου στα δυόμιση είχε περάσει την φάση του "χτυπάω όλα τα παιδάκια" (αλλά το κόψαμε πολύ εύκολα, ήταν μεγάλη), ξέρω πως είναι να αισθάνεσαι άσχημα για κάτι που κάνει το παιδί σου... Έλα όμως που ο Παντελάκης δεν σταματούσε με τίποτα, χρειάστηκε να κόψουμε τούφα από τα μαλλιά του δικού μου για να τους χωρίσουμε και η αντίδραση της μαμάς Παντελάκη που ήταν μπροστά??? "Έχει τόοοοοση ενέργεια, κάπου θα πρέπει να την διοχετεύσει!!!" Μόνο που δεν την έπιασα στις σφαλιάρες!!! Όπου μας έβρισκε μας παρακαλούσε "να παίξουν λίγο τα παιδιά" εννοώντας μάλλον ο γιος μου να κάνει τον σάκο του μποξ και φυσικά τους αποφεύγαμε! Τελικά ο μικρός μου, πέρασε πρόωρα την φάση του "ντα", όποιο παιδάκι έβρισκε το χτυπούσε! Το κόψαμε με χίλια ζόρια, η σωστή έκφραση είναι το περιορίσαμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

"Έχει τόοοοοση ενέργεια, κάπου θα πρέπει να την διοχετεύσει!!!" Μόνο που δεν την έπιασα στις σφαλιάρες!!! Όπου μας έβρισκε μας παρακαλούσε "να παίξουν λίγο τα παιδιά" εννοώντας μάλλον ο γιος μου να κάνει τον σάκο του μποξ και φυσικά τους αποφεύγαμε! Τελικά ο μικρός μου, πέρασε πρόωρα την φάση του "ντα", όποιο παιδάκι έβρισκε το χτυπούσε! Το κόψαμε με χίλια ζόρια, η σωστή έκφραση είναι το περιορίσαμε...

Α, είδες πως έρχεσαι στα λόγια μου; Γιατί έρχεσαι και λες "γιατί να την πληρώσει το δικό μου παιδί;"!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Βρε ναι, βασικά με ενόχλησε ο τρόπος της γαϊδούρας μάνας! Όταν η κόρη μου πέρασε την φάση, της μιλούσαμε πριν πάμε οπουδήποτε ότι αν ακουμπήσει παιδάκι και το κάνει να κλάψει φεύγουμε επιτόπου... Και φυσικά το κάναμε! Ε, μία εβδομάδα μας πήρε, το έκοψε μαχαίρι... Την πρώτη μέρα μπήκαμε στην παιδική χαρά και πριν προλάβουμε να κλείσουμε την πόρτα πίσω μας, φύγαμε... Η μικρή να χτυπιέται κι εμείς να συζητάμε σαν να μην τρέχει τίποτα...

Στην δική σου περίπτωση, δεν βρίσκω αφύσικο το να δαγκώνει ένα παιδάκι (είμαι παθούσα όπως είπα) αλλά το να μην γίνεται τίποτα για αυτό...

Στην δική σου περίπτωση, δεν βρίσκω αφύσικο το να δαγκώνει ένα παιδάκι (είμαι παθούσα όπως είπα) αλλά το να μην γίνεται τίποτα για αυτό...

Μα κι εμένα αυτό μ' εκνεύρισε! Τ' ότι το περάσανε στο ντούκου! Το δάγκωμα είναι στην ηλικία τους φάση, το ξέρω αυτό. Αλλά δε θα το δέχεται συνέχεια το δικό μου παιδάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πάντως και οι δασκάλες στους παιδικούς δεν είναι παντα παιδαγωγοι... δυστυχως...δεν θα ξεχασω την αδερφη μου (ειναι 10 χρονια μικρότερη) όταν μια μερα πηγα να την παρω απο τον παιδικό γιατί ειχε κατουρηθεί... και πηγα και το βρηκα το μωρό(1,5 χρονων ηταν τοτε...) παρατημενο μεσα στον ηλιο μονο του και οι δασκαλες να καθονται λιγο πιο κει και να εχουν πιασει την κουβεντουλα.... δεν θα ξεχασω πως εκλαψε όταν με ειδε...και εχουν περασει 20 χρονια...

Μα σε τι σκατοκρατος ζουμε.... στην Φιλανδία (ειναι μια φιλη μου απο κει..) δίνουν επιδομα (μισθό κανονικό) στις μαμαδες που δεν δουλευουν για αρκετό καιρό... και το κορυφαίο είναι ότι αν μια μαμα που δεν δουλεύει αποφασισει να κρατήσει το μωρό μιας άλλης μαμας που δουλεύει , τότε παίρνει διπλό επιδομα.....

Στην Γερμανία, οι μαμαδες του ιδιωτικου , παίρνουν 6 μηνες μετα την γεννα... και σε εμας εδω οι νομοι ειναι φτιαγμενοι για τους επιχειρηματίες...

κατι τετοια ακουω και αναρωτιέμαι γιατί δεν εχουμε βγει ακόμα στους δρόμουν να τους καψουμε??? δηλαδή πόσο μπορεί να κοιμόμαστε?? νιωθω τυψεις που τους αφήνω να κανουν σκατα το αυριο των παιδιων...

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

καλέ jojo μου τα μωράκια μας είνισχεδόν ίδιας ηλικίας!!! Τώρα το είδα! Πότε γέννησες; εγώ 17/08!!! γουργούρηηηηη, σε αγαπάει η μαμούκα σουουουουου!!

Παιδιά, ο γαμπρός μου είναι ξυλουργός. Κι έφτιαχνε ο άνθρωπος κάτι σε παιδικό σταθμό εδώ εις τας Πάτραις πολύ γνωστόν. Και μου είπε οτι κάθε παιδάκι, μωρό τώρα ε, που έρχονταν οι γονείς του, έλεγε η μία στην άλλη : "ώχ!ήρθαν, άντε άλλαξέ του την πάνα μην μας ζαλίσουν" και τα παιδάκια όλα κατουρημένα έτσι;Μα καλά αυτοί οι γονείς δεν έβλεπαν κανά σύγκαμα στα παιδάκια τους για να μιλησουν..πώπω όσο το σκέφτομαι...

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

δεν ξερω!!αυτη την εβδομαδα ξυπναει νωρις!!εκει που σηκωνοταν στις 8.30!!!δεν ξερω τι να κανω!!!και επειδη νυσταζω και εγω τον παιρνω στο κρεβατι και αυτο ειναι λαθος το ξερω...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

H αληθεια ειναι πως δεν ειναι κι η καλυτερη λυση,αλλα και τι να κανεις....δεν ηρεμει αν τον ξαναβαλεις στο κρεβατι,του χαιδεψεις λιγο την πλατουλα ή δεν ξερω πιπιλα παιρνει;Απο την αλλη παλι ειναι πολυ μωρακι,οποτε δικαιολογειται.

Καλα εγω κοριτσια δεν ειμαι κι η ιδανικη να απαντησω μιας κι εχει περασει πολυυυυυυυυ καιρος που το εχω ζησει:oops::oops:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...