Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

ΚΑΦΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΩΝ 30ΚΑΙ ΚΑΤΙ!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

1582

• eleni2008

1560

• koufetaki

1120

• manoutita

927

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας 30ούλες....

Βλέπω βρεθήκατε το πρωι εεε;

Λοιπον εκπέμπω ΣΟΣ σε όποια μανούλα το κατέχει:

Είμαι βοηθ.λογιστού. Η άδεια του ικα τελείωσε 11/11 και ξεκίνησε η κανονικη μου άδεια που λήγει 22/12. Θα γυρίσω στην δουλειά(λογιστήριο->ισολογισμοί, τέλος χρόνου κτλ->όχι εγω, αλλά βοηθάω) στις 27/12. Το χάνω το επίδομα του ισολογισμού, μπουρούν να μου το φάνε ή επειδή θεωρητικά δουλευω από Νοέμβριο και αςείμαι σε άδεια το δικαιούμαι; ή και 27/12 που γυρνάω το δικαιούμαι; ή το χάνω;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γειά σας 30ούλες....

Βλέπω βρεθήκατε το πρωι εεε;

Λοιπον εκπέμπω ΣΟΣ σε όποια μανούλα το κατέχει:

Είμαι βοηθ.λογιστού. Η άδεια του ικα τελείωσε 11/11 και ξεκίνησε η κανονικη μου άδεια που λήγει 22/12. Θα γυρίσω στην δουλειά(λογιστήριο->ισολογισμοί, τέλος χρόνου κτλ->όχι εγω, αλλά βοηθάω) στις 27/12. Το χάνω το επίδομα του ισολογισμού, μπουρούν να μου το φάνε ή επειδή θεωρητικά δουλευω από Νοέμβριο και αςείμαι σε άδεια το δικαιούμαι; ή και 27/12 που γυρνάω το δικαιούμαι; ή το χάνω;

παστακι κι εγω λογιστρια ειμαι!!

δεν εχω ασχοληθεί και πολύ με εργατικό, αλλά ξερω ότι οποιος στο λογιστηριο ασχολειται με τον ισολογισμό δικαιούτε το επιδομα... και όταν λεμε ασχολειται με τον ισολογισμό εννοούμε ακόμα και την καταχωρηση παραστατικων ή το κοψιμο τιμολογιων.... κατα τη διαρκεια του χρονου, όχι αποκλειστικα για την δημοσιευση.

πρεπει να το ψαξουμε (και για μενα το λεω...) γιατί κατι αλλαξε με το ποσο και τα ατομα που δουλευουν.... δεν ξερω τι ακριβως...λειπω καιρο κι εγω απο το γραφειο...

Καλησπέρα και από εμένα!!

Αισίως 34!!! Χαίρομαι που βρήκα συνομήλικες!!!!

Σόρυ...καλώς την συνονόματη!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

παστακι κι εγω λογιστρια ειμαι!!

δεν εχω ασχοληθεί και πολύ με εργατικό, αλλά ξερω ότι οποιος στο λογιστηριο ασχολειται με τον ισολογισμό δικαιούτε το επιδομα... και όταν λεμε ασχολειται με τον ισολογισμό εννοούμε ακόμα και την καταχωρηση παραστατικων ή το κοψιμο τιμολογιων.... κατα τη διαρκεια του χρονου, όχι αποκλειστικα για την δημοσιευση.

πρεπει να το ψαξουμε (και για μενα το λεω...) γιατί κατι αλλαξε με το ποσο και τα ατομα που δουλευουν.... δεν ξερω τι ακριβως...λειπω καιρο κι εγω απο το γραφειο...

ρε jojo ξέρω οτι από 3 άτομα και πάνω σε εκτός έδρας καταστήματα(όπως είμαι εγώ τώρα) δικαούμαστε(εγώ πέρισυ είχα βγει σε άδεια επαππειλλόυμενης εγκυμοσ γιατί είχα ψιλο-προβλημα τα χριστούγεννα με το παιδί, αλλά το επίδομα το πήρα τον Μάρτη που μας πληρώνουν), αλλά επειδή βγήκα σε άδεια κανονική τώρα δεν ξέρω αν το δικαιούμαι...εγώ τους είχα πει να γυρίσω 15/12, αλλά αυτοί για να μην έχω μέρες αδείας του 2010, επειδή έχω το μειωμένο και την άδεια του 2011 ανέγγιχτα, με υποχρεώσανε να πάρω του 2010 όλη και να γυρίσω τότε....ξέρει καμμια άλλη καλέεεεεεε;;;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

παστακι... για τσεκαρε!!!

http://www.epixeirisi.gr/?pgtp=1&aid=1190812491

και θαξαναψαξω πιο ειδικα το βραδυ...μολις κοιμηθει το λουλουδι μου!!!

έγινε θενκς!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

κι εγω β.λογιστη....παστακια δεν ασχοληθηκα αλλ αλογικα ο δικαιουσαι κανονικοτα α θες παρε 2310823658 επιθ.εργασιας και ρωτα,ξερω οτι δνεμπορεις να παρεις στην πολη σου,παρε της θεσσαλονικης

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλησπερα κοριτσια τι κάνετε?

Κι εμενα μου την εφεραν μια μερα δαγκωμένη τη μικρη. Η δάσκαλα της ήταν ετοιμη να κλάψει, μου ζηταγε συγνώμη συνέχεια και μου ελεγε οτι το αλλο το παιδι δεν το εχει ξανακάνει ποτέ, για να το εχουν στο νου τους και τετοια.

Αλλα εγω δεν θύμωσα, θα μπορουσε να εχει δαγκώσει το δικο μου παιδί καποιο άλλο παιδάκι.

Ενταξει, δεν λεω, αν ενα παιδί το κάνει συχνά, πρεπει να ειναι απο πάνω του, αλλα αν το έκανε πρώτη φορά, που να το ξέρουν κι αυτες, να το μυριστούν?

Κι εγω θα τσαντιζομουν αν μου τη φερνανε συνεχεια δαγκωμένη. Αλλα με μια, ειπα δε βαριεσαι, μωρα ειναι.

Προσπαθήστε να μην είστε τοσο απόλυτες και αυστηρες με τις δασκάλες, γιατί κι αυτες ανθρωποι ειναι, πολλα τα παιδιά, μεγάλη η ευθύνη, μακαρι να συμβαινουν μονο τετοια στους σταθμούς.

Εγώ σκέφτομαι οτι η δασκάλα της, ουσιαστικά εκείνη την μεγαλώνει, εκείνη τη διαπαιδαγωγεί, με εκείνη περνάει το μεγαλύτερο μερος της ημερας της, οχι με μενα, δεν μπορω να πεσω να τη φαω αν εγινε και καποιο μικροατυχήμα.

Εμενα, για παραδειγμα, την αλλη μερα που μου τη φερανε δαγκωμένη, μου επεσε απο την αλλαξιερα.Την πηγα με μεγαλύτερο σημαδι απο αυτό που τη βρήκα.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω β.λογιστη....παστακια δεν ασχοληθηκα αλλ αλογικα ο δικαιουσαι κανονικοτα α θες παρε 2310823658 επιθ.εργασιας και ρωτα,ξερω οτι δνεμπορεις να παρεις στην πολη σου,παρε της θεσσαλονικης

θενκς του! βρε όλες οι νοματαίες ίδια ζουλειά κάνουμεεε;εεεεε;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

χαχαχα κι εγώ μια από τα ίδια... Δεν ξέρω να σε διαφωτίσω, εγώ φυσικά πέρισυ δεν το πήρα... μια συνάδελφος που δούλεψε μέχρι Αύγουστο και μετά έλειψε με αναρρωτική (δυστυχώς ανίατη αρρώστια) δεν το πήρε τελικά με την δικαιολογία ότι δεν έβγαλε την χρονιά... Τι να σου πω όμως, ψάξτο...

καλησπερα κοριτσια τι κάνετε?

Κι εμενα μου την εφεραν μια μερα δαγκωμένη τη μικρη. Η δάσκαλα της ήταν ετοιμη να κλάψει, μου ζηταγε συγνώμη συνέχεια και μου ελεγε οτι το αλλο το παιδι δεν το εχει ξανακάνει ποτέ, για να το εχουν στο νου τους και τετοια.

Αλλα εγω δεν θύμωσα, θα μπορουσε να εχει δαγκώσει το δικο μου παιδί καποιο άλλο παιδάκι.

Ενταξει, δεν λεω, αν ενα παιδί το κάνει συχνά, πρεπει να ειναι απο πάνω του, αλλα αν το έκανε πρώτη φορά, που να το ξέρουν κι αυτες, να το μυριστούν?

Eίναι η δεύτερη φορά σε - ουσιαστικά - ούτε 1,5 μήνα, γιατί συνέχεια άρρωστος είναι, δεν πηγαίνει!

Κι εγώ την πρώτη φορά γέλασα! Δεύτερη φορά όμως, ΠΑΛΙ στο δικό μου παιδί, ΟΧΙ, δεν το ανέχομαι. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαεστρία, έχει ξεκινήσει ο γιος μου και δαγκώνει... Προς το παρόν μόνο την αδερφή του, εκείνη το έχει δει σαν παιχνίδι και χαζογελάνε όταν το κάνει... Δεν τον προλαβαίνω, πραγματικά... Και πραγματικά, με φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, το αγνόησα όσο μπορούσα μπας και το κόψει, τον μάλωσα, τον συζήτησα ακόμα το κάνει...

Κι εμένα θα με ενοχλούσε αν το παιδί μου ερχόταν δαγκωμένο και μάλιστα πάνω από μία φορά, καλά έκανες και το είπες στην δασκάλα του, όμως πραγματικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...

Κι εμένα θα με ενοχλούσε αν το παιδί μου ερχόταν δαγκωμένο και μάλιστα πάνω από μία φορά, καλά έκανες και το είπες στην δασκάλα του, όμως πραγματικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...

Το ξέρω κορίτσι μου και δεν μου φταίει το μωρό! Η δασκάλα του μου φταίει! Θα 'πρεπε να 'ναι πιο προσεκτική και να μην προσπαθήσει (χθες) να μου το παρουσιάσει σαν "Δεν έγινε τίποτα".

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...