Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι αλλα δεν ξερω αν τον εχεις δει τον Χρηστακη αλλα τα μαγουλακια και τα κιλα μας τα εχουμε και τον προσεχουμε πολυ ..

Επειδη η μαμα μου ειχε 3 παιδια λιγοφαγα εχει να λεει βεβαια τι ευλογια ειναι να τρωει το παιδι ..

Δεν μπορείς να φανταστείς τι ευλογία είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια καλημέρα και καλή εβδομάδα και απο'μένα.

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες/εορτάζουσες.

Μετά από 1 1/2 εβδομάδα , εχθές το βράδυ κορίτσια επιτέλους κοιμηθήκαμε σερί όλη τη νύχτα.Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα το άντεχα 12η μέρα συνεχόμενη ξενύχτι. Τα μάτια μου είναι λες και έτρωγα ξύλο όλο το ΣΚ. Τεςπα , ευτυχώς ο μικρούλης είναι πολύ καλύτερα, λίγος βήχας έχει μείνει και ευτυχώς ΤΕΡΜΑ Η ΜΥΞΑ , ΣΤΕΡΕΨΕ βρε παιδί μου.

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω γιατί και εδώ στη δουλειά έχει ψιλοτρέξιμο αλλά λίγο πήρε το μάτι μου σχετικά με το νέο εμβόλιο της γρίπης.

Κορίτσια δεν σας κρύβω ότι και εγώ έχω τρομοκρατηθεί αρκετά, χθες είδα λίγο στις ειδήσεις για το θάνατο του 16χρονου που νοσηλευόταν από τον Σεπτέμβρη με τη νέα γρίπη και τελικά απεβίωσε, είναι και που δεν έχουμε κάνει εμείς ακόμα το κοινό εμβόλιο της γρίπης και με έχει πιάσει το κατιτίς.

Δεν ξέρω αν όντως με αυτό το εμβόλιο προφυλάσσω το παιδί μου ή επιβαρύνω τον οργανισμό του.Είναι πολύ άδικο που φέρνουν τους γονείς σε αυτή τη θέση να νιώθουν δηλαδή υπαίτιοι για την υγεία των παιδιών τους ρε κορίτσια.

Επίσης να σας πω ότι εδώ και μια εβδομάδα φαίνεται ένα δοντάκι (έχει ασπρίσει δηλαδή το ουλάκι του τελείως) αλλά φως στο τούνελ δεν βλέπω ακόμα.

Μαργαριτούλα θέλω και εγώ τη συνταγή για το ραβανί με τη σαντιγύ και για κυριώς πιάτο θα χρειαστώ πάλι τη βοήθειά σου ανήμερα των Χριστουγέννων.

φιλιά σε όλες.

Είμαι ασυχώρητη Αρμα μου ξέχασα να σε πώ Χρόνια πολλά κουκλίτσα μου να σ χαιρόμαστε και μεις και η οικογένεια σου!!!!!

490853w4x8a95fp0.gif[/url

Και λίγα λουλουδάκια!!!!!

Και φυσικά Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιόρταζαν!!!!!:P:p:p

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα πάει το καυμένο το 50αρικάκι???Βρε κοίτα σε καμιά τσεπούλα του γρήγορου! Εμείς μάλλον -οι υπόλοιποι- είμαστε σχετικά καλά! Εμένα και τον άντρα μου μας πονάει ο λαιμός και έχουμε ένα ψιλοσυνάχι και ο μικρός έχει αρκετή μύξα και φλεμματάκια αλλά με τόσα που έχουμε περάσει αυτά δεν τα μετράω πια! Άσχετο αλλά εμένα ο γυναικολόγος μου έγραψε να κάνω το κοινό της γρίπης το οποίο το έχω ψιλοαμελήσει και δεν το έχω κάνει αλλά είναι υπέρ και το εμβόλιο της νέας γρίπης. Σκέφτομαι να το αποφύγω όσο γίνεται τώρα που είμαι έγκυος αλλά μου φαίνεται μετά που θα γεννηθεί η μπουμπού για να την προστατεύσουμε θα το κάνω κι εγώ και ο άντρα μου. Εξάλλου δεν υπάρχει ούτε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα που να έχει πάθει κάτι σοβαρό από το εμβόλιο, αλλά έχουν ήδη συμβεί αρκετοί θάνατοι σε άτομα που δεν το έχουν κάνει. Στενοχωρήθηκα πολύ και για το 11χρονο κοριτσάκι που είχε βέβαια και φυματίωση αλλά αυτό ήταν το κερασάκι. Γνώμη μου είναι ότι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να εμβολιαστούν γιατί αυτό που κάνουν είναι ανεύθυνο μπορεί οι ίδιοι να μην ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες αλλά έρχονται σε επαφή με άτομα που σίγουρα ανήκουν σε αυτές τις ομάδες αλλά και με άλλους που νοσούν οπότε μεταφέρουν τον ιό αστραπιαία. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα χρειάστηκε να πάω κι εγώ στο νοσοκομείο τα είδα όλα με τις συνθηκες που επικρατούν. Οι περισσότεροι δεν τηρούσαν καθόλου τις συνθήκες υγιεινής, ούτε μάσκες φορούσαν πολλοί και γυμνά χέρια, ενώ οι ιδιώτες γιατροί φοβούνται για τον εαυτό τους κάποιοι σε τέτοιο σημείο που πας να σε εξετάσουν και δε σε πλησιάζουν. Έλεος πια...Συγνώμη αλλά έχω αγανακτήσει από τις εμπειρίες τις προηγούμενης εβδομάδας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα τα πιτσιρικια μας μαζι ειναι καλα μαζι και αρρωστα!!!και ο δικος μας ειναι καλα , μονο βηχα και μυξουλες εχουμε πια!!!

Κατ'εμε ολοι οι γιατροι πρεπει να εμβολιαστουν..ειναι καθηκον τους απο την στιγμη που υπηρετουν τον ασθενη πρεπει να παρεχουν σε αυτον τις καλυτρες συνθηκες για μια ασφαλη εξεταση ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ βρε Μαρινα πολυ γελασα...εγω τις μυξες και το βηχα (ειδικα το βηχα ..καλα δεν το συζητω..)τις βλεπω βουνο αμα μου τυχουν .... αβγαλτη ειμαι χιχιχι

Πολυ χαιρομαι που ειστε καλυτερα!

Εχες απολυτο δικιο σκεφτομουν αν ψιλοκρυολογησει ο μικρος και πρεπει να τον δει γιατρος και εχει την γουρουνογριπη και μας κολλησει τι γινετε?

Εχεις δικιο απαραδεκτη κατασταση γενικως...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπερα κοριτσια μου.

περαστικα σε ολες κ φυσικα κ σε εμνα.απο το κακο στο χειροτερο.

να πω λιγ στην βατραχουλινα οτι θελει συγκεκριενο ποσο στη φορολογικη δηωση του συζ για να παρεις τα χρηματα.αν ηταν ετσι θα τα περνανε ολοι.

ριτα79 παρε μια κλωστη κ δεσε τον διαολο για ν αβρεις το 50ρικο!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

ριτα79 παρε μια κλωστη κ δεσε τον διαολο για ν αβρεις το 50ρικο!

Τι να δεσω?????????????????????

Χαχαχα καλα αυτο δεν το βρισκω ουτε με σφαιρες παει εξανεμιστηκε..

Περαστικα κοριτσακι μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι να δεσω?????????????????????

Χαχαχα καλα αυτο δεν το βρισκω ουτε με σφαιρες παει εξανεμιστηκε..

Περαστικα κοριτσακι μου!

ευχαριστω ριτακι.

σε κουφανα ε?

η πεθερα μου οταν χανουμε κατι περνει μια κλωστη κ την δενει κ συλλαβιζει αυτο που θελει να βρει!

και κατα ενα περιεργο τροπο,το βρισκει !!! :D:D

1654096yn4fep17z7.gif

ριτα παει το 50αρικο;ε κριμα!!!!

δεν πειραζει δες το απο την καλη πλευρα εκανες καποιον χαρουμενο χαχαχα!

οι αντρες μου κοιμουνται κι εγω βαριεμαι!

το απογευμα θα παμε σ/μ και μετα να δουμε για κρεβατι για να δουμε τι θα δουμε!

α το μεσημερι λεγαμε με τον αντρα μου για το εμβολιο και ειναι τις αποψης να μην το κανουμε δεν το εμπιστευεται και με τοσα που ακουμε ουτε κι εγω να πω την αληθεια!

θα δουμε στην πορεια!

δεν μου ειπατε και ξανα ρωταω την δευτερη δοση απο το παλιο εμβολιο της γριπης ποτε την κανουμε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...