Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οϋτε καλημέρα δεν είπα η αγενέστατη! Έβαλα να βράσω λίγες φακές και επανήλθα! Εμένα έχει η μάνα μου 39 πυρετό αυτή τη φορά! Δεν ξέρω αν είναι η γρίπη ή τι άλλο φταίει, πάντως είναι η 1η χρονιά που ακούω τόσο κόσμο να είναι συνεχώς άρρωστο. Σίγουρα σε εμάς εντείνεται η κατάσταση επειδή πάει ο μικρός 1η χρονιά σχολείο, αλλά τις συνεχείς ιώσεις τις ακούω ακόμα και από άτομα που δεν έχουν παιδιά! Άρχισα κιόλας να νοσταλγώ το Καλοκαιράκι!

Πικουλοοικογένεια περαστικά και σε εσάς, όσο μπορείτε να προσέχετε τη μπουμπούκα! Οι αρρώστιες σε τόσο μωρουλια είναι ό,τι φοβάμαι περισσότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οντως ρε παιδια πολυ αρρωστια!!!!

εμενα και ο ανδρας μου ξανακυλησε και προβλεπεται να κολλησει και ο Χρηστος και επειτα εγω (εχουμε και σειρα που ακολουθουμε τρομαρα μας...)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α κοριτσια να σας ρωτησω ποσο καιρο πριν πρεπει να εισαι γραμμενος ανεργος στον Οαεδ για να το δικαιουσαι?ισχυει και για αυτους που θα γραφτουν απο εδω και περα?Ρωταω για μια φιλη που εχει μεγαλο οικονομικο προβλημα και αν μπορει να βοηθηθει εστω και λιγο γιατι οχι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Μαργαριτάκι είχες δίκιο.

Αχ ποσο θα ηθελα να σε είχα κοντα μου το Σαβ/κο γιατι θα κανω τραπεζι για την γιορτή της μικρής και εχω ψιλοπελαγωσει.(Γι αυτό σου ζητησα και τα γλυκακια).

Βεβαια υπάρχει ένα ενδεχόμενο αν είναι καλος ο καιρος να ψησουμε εξω αλλα εγω πρεπει να ειμαι ετοιμη και εχω προβληματιστεί πολύ.

Το ραβανι να κανεις σουλα ειναι πανευκολο στην ουσια ενα κεικ φτιαχνεις και το καλυπτεις με την ετοιμη κρεμα ζαχαροπλαστικης γιωτης.

Ειναι φοβερο εγινε αναρπαστο οταν το εκανα.

Πες τι θα φτιαξεις?αν θες βοηθεια πολυ ευχαριστως να σου πω οτι μπορω.

Ιωαννα μου περαστικα μην αγχωνεσε θα τη γλιτωσει το ζουζουνι ετσι ελεγα και εγω με τον καλο μου που αρρωστησε και τελικα ολα καλα..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α κοριτσια να σας ρωτησω ποσο καιρο πριν πρεπει να εισαι γραμμενος ανεργος στον Οαεδ για να το δικαιουσαι?ισχυει και για αυτους που θα γραφτουν απο εδω και περα?Ρωταω για μια φιλη που εχει μεγαλο οικονομικο προβλημα και αν μπορει να βοηθηθει εστω και λιγο γιατι οχι?

ριτα μου νομιζω εως 3/11/09 πρεπει να εισαι εγγεγραμενος

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευα εχει ζωολογικο στη θεσ/νικη; για πες που;

στονε μου σ'ευχαριστω μαλλον το δικαιουμε!

Βέβαια Vatraxaki μου , είναι στο Κέδρινο λόφο αλλά μη φανταστείς και τίποτα ιδιαίτερο.... πάπιες,χήνες,αρκούδες λύκους κλπ.Αλλά για μια Κυριακάτικη εξόρμηση είναι καλά!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Μαργαριτακι ξερεις θα χρειαστω και εγω την βοηθεια σου αλλα εχουμε καιρο ακομη...Θα κανω τραπεζι τα χριστουγεννα για το καμαρι μου...και εχω πει τρομαρα μου οτι δεν θελω βοηθεια απο καθενα και θα χρειαστω ξερεις το γνωστο ..γρηγορα ευκολα νοστιμα και πρωτοτυπα ..Θα σε παρω τηλ. να το συζητησουμε καποια στιγμη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτακι ξερεις θα χρειαστω και εγω την βοηθεια σου αλλα εχουμε καιρο ακομη...Θα κανω τραπεζι τα χριστουγεννα για το καμαρι μου...και εχω πει τρομαρα μου οτι δεν θελω βοηθεια απο καθενα και θα χρειαστω ξερεις το γνωστο ..γρηγορα ευκολα νοστιμα και πρωτοτυπα ..Θα σε παρω τηλ. να το συζητησουμε καποια στιγμη ..

Αμε!παρε οποτε θες !Αλλα επειδη σε ξερω θα τα πουμε τωρα και μετα θα με ξαναρωτας ασε να τα πουμε οταν θα ειναι η ωρα χαχαχαχα :tongue::tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγω Ευα μου δεν ξερω να σου πω..εμεις τους παραλειψαμε τους κοινοδοντες και βγαλαμε τα αμεσως επομενα!!!

εμας θα μας κανει και καλο λιγη αφαγια γιατι τρωει παρα πολυ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγω Ευα μου δεν ξερω να σου πω..εμεις τους παραλειψαμε τους κοινοδοντες και βγαλαμε τα αμεσως επομενα!!!

εμας θα μας κανει και καλο λιγη αφαγια γιατι τρωει παρα πολυ..

Joa μου δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να τρώει το παιδί σου!!!!!Ξέρεις τι άγχος είναι να έρχεται η ώρα του φαγητού και να αναρωτιέσαι τώρα θα φάει ??? και να δεν φάει τι να την κάνω .....άσε μεγάλο πρόβλημα !!!!!

Να μην το ματιάσουμε το παιδάκι σου έτσι να συνεχίσει!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ναι αλλα δεν ξερω αν τον εχεις δει τον Χρηστακη αλλα τα μαγουλακια και τα κιλα μας τα εχουμε και τον προσεχουμε πολυ ..

Επειδη η μαμα μου ειχε 3 παιδια λιγοφαγα εχει να λεει βεβαια τι ευλογια ειναι να τρωει το παιδι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...