Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vatraxaki, αφου είσαι ανεργη εγγεγραμενη στα μητρώα ΟΑΕΔ, το δικαιούσαι ανεξαρτητως εισοδηματικών κριτηρίων...

λεγε μου τετοια!!!! εγω παντως το βρηκα το στεγνωτηριο που θελω χαχαχα!

stone μου εισαι σε υπηρεσια που τα γνωριζει αυτα;

μηπως ξερεις και για τα δικαιολογητικα;

καπου διαβασα οτι πρεπει να παω στα κεπ.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σήμερα κοριτσάρες μου έκανα κοτόπουλο με πατάτες λεμονάτες στον φούρνο και με μουστάρδα!

μμμμμμ πολυ μου αρεσει σαρδελινα μου αλλα δεν κανω ποτε γιατι ο αντρας μου δεν τρωει ποτε κοτοπουλο!

κι ετσι οταν κανει η μαμα μου μου φερνει!

Vatraxaki, αφου είσαι ανεργη εγγεγραμενη στα μητρώα ΟΑΕΔ, το δικαιούσαι ανεξαρτητως εισοδηματικών κριτηρίων...

Αληθεια βρε Stone, δεν το ηξερα! Sorry βατραχακι! Απλα μου κανει εντυπωση, αν ο αντρας μου δηλωνει ας πουμε 50.000 ευρω και εγω ειμαι ανεργη, τοτε δικαουμαι τετοιο επιδομα?

t7fQp3.png

Αληθεια βρε Stone, δεν το ηξερα! Sorry βατραχακι! Απλα μου κανει εντυπωση, αν ο αντρας μου δηλωνει ας πουμε 50.000 ευρω και εγω ειμαι ανεργη, τοτε δικαουμαι τετοιο επιδομα?

50,000 δεν δηλωνει σιγουρα Νατασσα μου!!!!!!

α ειδες το 10 επεισοδιο απο το greys anatomy;

Ααααχχχχ! Πάλι για φαγητά διαβάζω και μου πέφτουν τα σάλια...δεν πήρα και τίποτα να τσιμπίσω στη δουλειά η χαζή και γουργουρίζει το στομάχι μουουουου...

Σαρδελάκιιιιιιιι θέλω κοτόπουλοοοοοοοοοο...:tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

50,000 δεν δηλωνει σιγουρα Νατασσα μου!!!!!!

α ειδες το 10 επεισοδιο απο το greys anatomy;

Βρε θεωρητικα μιλαμε!!! Σαν παραδειγμα το ανεφερα, οχι για εσενα προσωπικα!!!

Με το grey's εχω σταματησει στο 4, αλλα τωρα που το λες για κατσε να παω να κλαφτω στον συναδερφο που μου τα κατεβαζει! :D:D:D

t7fQp3.png

stone μου εισαι σε υπηρεσια που τα γνωριζει αυτα;

μηπως ξερεις και για τα δικαιολογητικα;

καπου διαβασα οτι πρεπει να παω στα κεπ.

Vatraxaki, οχι..Απλά παρακολυθω την επικαιρότητα και το συγκεκριμενο κομματι το γνωρίζω γιατι και η αδερφη που είναι ανεργη με φορολογικη δήλωση 50.000 ευρώ θα το εισπράξει..

Πρωτα όμως πρεπει να ψηφιστεί το σχεδιο νομου και να αποσαφηνιστούν καποιες λεπτομερειες..

Σου ευχομαι να το παρεις το στεγνωτηριο με αυτ ατα χρηματα..Στην περιπτωση σου πρεπει να είναι 300 ευρω..Η διαδικασία μαλλον θα γινει απο τα ΚΕΠ..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Το σχεδιο νομου για το επίδομα κοινωνικης αλληλεγγύης, όσον αφορα τους ανεργους ορίζει κάποιες προϋποθέσεις για τις οποίες δεν διευκρινιζεται εαν πρεπει να συντρεχουν συλλογικά ή καθε μια ανεξάρτητα απο την άλλη..

Το αναφερω γιατι δεν θελω να υπαρχει παραπληροφορηση απο μερους μου..

Δείτε λίγο και εδώ:http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1076973&lngDtrID=251

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νια συμφωνω σαρδελακι μου, αλλα αν το καλοσκεφτεις και τις κοινης γφριπης που εμβολιαζετε καθε χρονο εκαττομυρια κοσμος ειναι και αυτο καθε χρονο καινουργιο με τους ιους της προηγουμενης χρονιας..

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω κι εγώ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Και κατι αλλο... Υπηρχει καποια εξεταση που να δειχνει αν εχεις νοσησει απο τη νεα γριπη? Γιατι εγω εχω μια υποψια οτι ο Σωτηρης μπορει και να την περασε...

Επειδή το έψαξα τώρα που είχα αρρωστήσει κι εγώ, μου διευκρίνησαν ότι η εξέταση σου δείχνει μόνο αν νοσείς τη δεδομένη στιγμή που την κάνεις και όχι αν έχεις περάσει γενικά τη γρίπη.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια μου από το πρωι διαβάζω και διαβάζω τώρα τελείωσα και τα τελευται τα διάβασα πολύ βιαστηκά.

Καταρχήν Αρμα μου συχαρητήρια για το δοντάκι σας δεν ξέρεεις πόσο πολύ συγκινήθηκα αφού δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου , μπράβο το κοριτσάκι μου αφού έγινε η αρχή να περιμένεις σύντομα και τα επόμενα.

Deleni μου διάβασα που έλεγες για το φαγητό και μεις μια από τα ίδια έχει τρεις μέρες τώρα που δεν τρώει σχεδόν τίποτα εκτός από γαλά.Μάλλον είναι τα δόντια της γιατί είναι τούμπανο.Πάντως βρε παιδιά τι στεναχώρια όταν δεν τρώνε τα μωρά μας ... εμάς η Ραφαέλα όλη μέρα όλο μαμ και μαμ είναι και τώρα εδώ και τρείς μέρες δεν τρώει τίποτα.Πολύ λίγο φαγητό και συμπληρώνω με γάλα όσο για τα ενδιάμεσα γεύματα σχεδόν τίποτα.Εύχομαι να είναι περαστικό.Όσο για το ΙΝΤΕΡΝΕΤ και μεις ακόμη περιμένουμε το μηχάνημα......γκρ γκρ γκρ.......με είπαν αυτή την εβδομάδα θα το έχουμε!!!! Για να δούμε!!!!!!

Sardelaki μου περαστικά για τον αντρούλη σου!!!!

Λαζαρένια μου επίσης περαστικά σε σένα αφού η μικρή είναι καλύτερα.

Σουλίτσα μου εύχομαι αύριο τα νέα για το νεφρό να είναι ευχάριστα!!!!

Stone μου αυτό το κακό να νανουριζόμαστε και μεις τραβόντας μαλλιά το έχουμε και μείς και είναι πολύ σπαστικό!!!!!!

Κορίτσια πήγαμε χθες στον Ζωολογικό κήπο να χαρεί η μικρή αλλά τι να σας πώ ....πριν να μπούμε της πήραμε ένα μπαλόνι (την Ντόρα) (μέγα λάθος που το πήραμε πριν) και το κρατούσε λες και θα το έχανε δεν το έβγαζε από την μούρη της μπροστά, με αποτέλεσμα να μη δει και να μην δώσει σημασία σε κανένα ζωάκι ..... άβυσσος η ψυχή των μωρών.χιχιχιχι:tongue::tongue::tongue:

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Να μαι και εγώ.

Οχι οτι λασκαρισα αλλα μου λειπετε.

Ευα μου ευχαριστώ για την ευχούλα και εγω θελω να πιστευω οτι θα ειναι ολα καλα γιατι δεν εχω άλλες αντοχες γι’ αυτό το θεμα .

Θυμάσαι που και η Ανδρεάννα πέρασε κατι τετοιες μερες αφαγίας???

Τελικά βγήκαν δυο κυνοδοντες και αρχισε παλι να τρωει κανονικά.

Χθες της ειχα κανει ψαρακι με βραστες πατατούλες και καρότα και εκτος από αυτά που της εβαζα εγω στο στομα διαλεγε από το πιατο τα καρότα και τα ετρωγε με μανια.

Εγώ το σ/κο περασαμε πολλες ωρες μαζι με τη μικρή .

Ειχα και ένα επεισόδιο καλό με τον αντρα μου γιατι με ξεσήκωσε να βγούμε ντυθηκα στολιστηκα και μετα μου τα γυρισε.

Θυμωσα παρα πολύ και χθες με παρατησε παλι και βγηκε να δει τον αγωνα.

Αυτό το θεμα με εχει κουρασει και πιστευω ότι εχω δίκιο.

Βγαίνω σπανια εω αυτος οποτε θελει (εξου και το ταξιδι στην Ιταλία) και μετα λεει ότι με καταλαβαινει κιολας.

Τι καταλαβαινει δλδ??

Τελως παντων.

Πολλα ειπα παλι.

Α βγηκανε οι κυνοδοντες σουλα μου?

Ειδες που στα ελεγα?

Ευα και εμενα αυτη η συμπεριφορα κυνοδοντες μου μυριζει..το καλοκαιρι ο Γρηγορης μεχρι να βγουν ενω δεν ειχε καθολου γκρινια ουτε νυχτερινα ξυπνηματα εκανε 3 μερες να φαει οτιδηποτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...