Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι υπαρχει..η αδερφη που τις προαλλες πηγε στο ικα να γραψει αδεια και της εκαναν ενα τεστ..

Αχ δε ξερω ομως πως το ζητας νομιζω η μαρινα εκανε ενα τεστ θα ερθει να μας πει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Και κατι αλλο... Υπηρχει καποια εξεταση που να δειχνει αν εχεις νοσησει απο τη νεα γριπη? Γιατι εγω εχω μια υποψια οτι ο Σωτηρης μπορει και να την περασε...

Νατασα νομιζω πως οχι..Είναι και αυτη μια ακομη ελλειψη απο τις πολλές του συστήματος..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι υπαρχει..η αδερφη που τις προαλλες πηγε στο ικα να γραψει αδεια και της εκαναν ενα τεστ..

Αχ δε ξερω ομως πως το ζητας νομιζω η μαρινα εκανε ενα τεστ θα ερθει να μας πει.

Το οποιο ομως τεστ γινεται οταν εισαι αρρωστος... Αν εχεις νοσησει, υπαρχει καποιο τεστ να δουνε, αν εχεις τα αντισωματα? Πολλες ερωτησεις εχω, θα πρεπει να ρωτησω τη μικροβιολογο μας...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα.

Δεν εχω προλαβει να διαβασω και πολλά γιατι εχω πολλή δουλειά και αυριο δεν θα είμια στη δουλεια γιατι εχω ραντεβου να δουμε πως παει το νεφρο οποτε πρεπει να τα κανω όλα σημερα.

Περαστικά στα αρρωστούλικα.

Μαργαρίτα στο εχω ξαναπει Εισαι αγγελος.Ευχαριστω πολύ.

Α και τα γλυφιτζούρια τι να πω????

Βικάκυ μου πιθανον να είναι τυχαίο (το ευχομαι).

Ρε συ Βικακυ μηπως ειχες καμμια κληση από μενα γιατι καποια στιγμη η μικρη επαιζε με το τηλ. Και νομιζω ότι σε πηρε.

Πολλα φιλακια σε ολες .

Αν λασκαρω λιγο θα ξαναμπω.

επισης υπαρχουν 2 ειδους εμβολια..ενα πιο δυνατο και ενα πιο ελαφρυ (χωρις ανοσοενισχυτικο )το οποιο θα γινει στα παιδια σχολικης ηλικιας . Αυτο αναμενεται να ερθει στην Ελλαδα 21 Δεκεμβριου

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

σαρδελινα μου οκ θα περιμενω!!!

ριτα μου την αλλη δευτερα που εχω β επιπεδου θα ρωτησω την γιατρο μου κι αν ειναι θα δω μπορει να το κανω κι εγω!

για τον μικρο μου ειπε η γιατρο θα κανουμε δυο δοσεις η δευτερη ποτε γινεται;

κοριτσια ακουσα οτι το εμβολιο που ηρθε στην ελλαδα για την καινουρια γριπη δεν ειναι αυτο που κανουν στην Αμερικη ειναι αλλης εταιριας ενω της Αμερικης ειναι πιο σιγουρο χωρις θανατους!

στην Γερμανια μου ειπε η ξαδερφη μου ενα παιδακι εκανε το εμβολιο και πεθανε παντως εκει ειναι πολυ ηρεμα τα πραγματα δεν γινεται ο χαμος που εχουμε εδω μετα ΜΜΕ.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

παντως στο 90% των παιδιων εχει ηπια συμπτωματα ,αντιθετα το απλο της γριπης εχει αποβει μοιραιο πολλαπλασιες φορες..

επισης μεσα στο απλο εμβολιο υπαρχει και στελεχος του Η1Ν1

cca53e644d.png

eTRlp2.png

βατραχακι αυτο ακουστηκε και για την Σουηδια οπου εγινε μαζικος εμβολιασμος του πλυθυσμου ...για 3 νοσοκομες...

Και δεν ξερω αν το ακουσατε αλλα πεθανε και ενα κοριτσακι 11 χρονων σήμερα απο την γριπη βεβαια ειχε και αλλο ιστορικο -βαρυ-

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλα Βατραχακι και η αδερφη μου που ειναι στην Αγγλια, το ιδιο μου λεει! Η ζωη συνεχιζεται κανονικα, ολοι κανουν το προγραμμα τους, κανενας πανικος! Εδω τα πραγματα ειναι και λιγο φτιαχτα. Το καλοκαιρι που δεν υπηρχαν ειδησεις, μας τρελαναν με το ενδεχομενο και μονο μιας πανδημιας. Μολις εσκασαν οι εκλογες, την ξεχασαν για κανα μηνα ολοι τη γριπη. Τωρα την ξαναθυμηθηκαν για να ξεχασουμε τη φοροεπιδρομη, το παγωμα των μισθων, το ελειμμα, την οικονομικη κριση και τη γενικοτερη καταντια της Ελλαδας. Κλασσικη Ελλαδιτσα, παντα η ιδια ιστορια, βρισκουν ενα θεμα να μας αποπροσανατολισουν. Οχι οτι υποτιμω την ιστορια της νεας γριπης, αλλα....

t7fQp3.png

παιδια δε ξερω δε μπορω να πω τιποτα δεν ειμαι και γιατρος αλλα αυτα οταν συμβαινουν με αγχωνουν διοτι ποτε δε ξερεις ο οργανισμος ενος παιδιου πως θα αντιδρασει αυτο φοβουνται και οι γιατροι τις επιπλοκες και οχι τη γριπη αυτη καθεαυτη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...