Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις ειμαστε μια χαρα, ο Σωτηρης ειναι απυρετος απο την Πεμπτη το απογευμα, εχει αρχισει και παιρνει τα πανω του το μωρο μου! Χθες πηγα σινεμα με την κουμπαρουλα μου και ειδαμε το new moon! Φοβερη ταινια κοριτσια, ακρως ρομαντικη και ο πρωταγωνιστης κουκλος, ολα τα λεφτα! Ολο το σινεμα αναστεναζε λεμε!!! Ο αντρας μου πηγε με αντροπαρεα σε αγωνες kick box... Ο,τι να'ναι...

Λοιπον ο Σωτηρης μια χαρα το πηρε το θεμα δεντρο, το καλοκοιταζε βεβαια, του εκανε πολυ εντυπωση, πηγε τραβαγε λιγο τα φωτακια, πεταξε και δυο μπαλες κατω να κανει γκολ, ευτυχως μου εκοψε και χαμηλα εβαλα στολιδια που δε σπανε, αλλα μετα αδιαφορησε παλι. Ο στολισμος υπερπαραγωγη δεν τελειωσε ακομα, μονο το δεντρο και ο στολισμος στο τζακι... Μου μενει το υπολοιπο σπιτι! Μαλλον σημερα θα το τελειωσω!

Κοριτσια ειμαι πολυ προβληματισμενη με τη νεα γριπη και κυριως με το εμβολιο... Μηπως αν δεν το κανουμε τραβαμε τα μαλλια μας μια μερα? Η θα τα τραβαμε αν το κανουμε? Παντως η κουμπαρα μου που εχει τρια παιδια (9, 7 και 40 ημερων) θα το κανουνε ολοι (εκτος απο το μωρο εννοειται) για να το προστατεψουν. Και η κοπελα που κραταει το βρεφακι το ιδιο. Οδηγιες παιδιατρου... Εσεις τι θα κανετε???

Ως προς το δωρο, λεω να του παρω σιγουρα εργαλειοθηκη, αφου τρελαινεται γαι μαστορεματα. Εχει κατι κατσαβιδια κανονικα και παει και ψαχνει ολο το σπιτι να δει που υπαρχουν βιδες, να τις ξεβιδωσει!:D:D:D Ριτα εσεις που ειστε εξπερ ποια ειναι καλη εργαλειοθηκη να του παρω???

Λαζαρενια και Πικουλινακι περαστικα σας!!! Αμαν πια αυτες οι ιωσεις...

Giovanna εμεις πηγαμε περσι στη Ρωμη και μειναμε σε ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο, ακριβως στο κεντρο. Θα προσπαθησω να θυμηθω το ονομα... Παντως ειναι πολυ ομορφη πολη, θα περασετε σουπερ!

Βικυ, ετσι ακριβως ηταν και η αδερφη μου με τους εμετους... Στα 5 λεπτα μεσα στο αυτοκινητο, εκανε εμετο. Καθε πρωι στο σχολικο καναμε τουλαχιστον δυο στασεις για να παρει η αδερφη μου αερα... Ελπιζω η Φωτεινουλα να μην ειναι ετσι! Παντως τη βοηθουσε πολυ να μυριζει λεμονι. Ειχει ενα λεμονι παντα μεσα στην τσαντα της και σε ολη τη διαδρομη το ειχε στη μυτη της και το μυριζε...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρτε και ενα σοκο γλειφιτζουρακι που εφτιαξα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4053&Itemid=49

Τι να πώ...........1631296kfw8d9olwk.gif

Δε φτανει μονο να σ'αρεσει η μαγειρικη..Πρεπει να εχεις και φαντασία να την παρουσιασεις.. Tres tres bien Marguerite!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Stone μου ο Αστέρης δείχνει προτίμηση στο χωριό διότι εκεί μπορεί να παίξει στην αυλή ανέμελα και το χαίρεται τρελλά...έμαθε και την γειτονιά και που να τον μαζέψουμε. Όπου δεί τρακτέρ φωνάζει μέχρι να τον ανεβάσουμε επάνε :mrgreen:

Αγρότης μόνος ψάχνει χαχα

Βικάκι θα σου πω ότι αυτό με τον εμμετό το έζησα κι εγώ 3 φορές μέχρι τώρα...συγκεκριμένα την προηγούμενη εβδομάδα πηγαίνοντας στο χωριό κάναμε για τρίτη φορά εμμετό. Εγώ παρατήρησα πως το κάνει όταν είναι φαγωμένος...τώρα τυχαίο ήταν δεν ξέρω...πάντως και τις 3 φορές ήταν φαγωμένος!

m57Zp2.png

Εορταστική συνάντηση στο Badminton

Σαββατο, 21 Νοεμβριου 2009 07:00

Τo μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο -Christmas Magic World- πολλαπλών εκδηλώσεων θα ανοίξει τις πόρτες του, από σήμερα και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, υποδεχόμενο χιλιάδες επισκεπτών, που θα ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων, στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Badminton (Μητροπολιτικό Πάρκο, Γουδή).

Επί επτά εβδομάδες θα μας υποδέχεται σε μία έκταση 6 στρεμμάτων, για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, να κάνουμε τις αγορές μας, να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε δύο κορυφαίες παραστάσεις στο Θέατρο Badminton, το πολυαγαπημένο μπαλέτο «Ο Καρυοθραύστης» -που κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου, με τα παγκοσμίου φήμης μπαλέτα της Κορέας- και τη φαντασμαγορική παράσταση του Δήμου Αβδελιώδη, «Ο Μεγαλέξανδρος και ο καταραμένος Δράκος» -που θα ξεκινήσει στις 17 Δεκεμβρίου.

Η μεγαλύτερη καινοτομία του Christmas Magic World είναι ότι φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, στα πρότυπα εκείνων της Κεντρικής Ευρώπης. Περισσότερα από σαράντα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια θα φιλοξενήσουν αντίστοιχο αριθμό επιχειρήσεων, που θα διαθέτουν στο κοινό μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως γλυκά, φαγητό, ποτά, λιχουδιές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, cd, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα και πολλά άλλα. Παράλληλα, θα λειτουργούν δημιουργικά εργαστήρια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες χειροτεχνίας, τεχνολογίας και παραμυθιού.

Για επτά εβδομάδες, το αστέρι των Χριστουγέννων θα φωτίσει το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή και χιλιάδες επισκέπτες θα ταξιδέψουν στη χώρα του παραμυθιού, με πολλές εορταστικές εκπλήξεις και δώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πηγη nafteboriki.gr

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Για το badminton το ακουσα και εγω και θα παμε καποια στιγμη..αγνωστο το ποτε..

Για τους μαζου επισης θα παμε αλλα πρωτον καθε μηνας που περναει ειναι καλυτερα για τα μικρα μας ωστε να μπορουν να παρακολουθησουν,δευτερον εγω τωρα με τη γριπη δεν τον παω εκει μεσα και τριτον εχουν πλακωσει ολοι και γινεται λεει ο χαμος στην προπωληση οποτε θα αφησω κανα διμηνο και θα παμε αργοτερα.

Για εργαλεια Ana εχουμε 2-3 εργαλειοθηκες απο τα τζαμπο και πολλα εξτρα εργαλεια και ειναι τιγκα γενικως οτι και να του παρεις θα του αρεσει να εισαι σιγουρη τωρα για τις γιορτες λεμε εναν μεγαλο παγκο εργασιας με πολλα εργαλεια που εχω δει..θα σου πω σχετικα..

Για το εμβολιο ενταξει δε θα σπευσω να εμβολιασω το παιδι και απο τα πρωτα αλλά αν μου προτεινει η παιδιατρος να το κανουμε θα το κανω της εχω εμπιστοσυνη.

Ακομα δεν εχω μιλησει μαζι της 2 Δεκεμβριου εχουμε ραντεβου και θα σας πω.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι γινεται χαμος απο τη γριπη ενας τυπογραφος συνεργατης του ανδρα μου του ειπε προχθες οτι την περασαν και αυτος και η γυναικα του και ο τριχρονος γιος του και περασαν δραματικα ο μικρος πηγε και στο νοσοκομειο με πολυ υψηλο ακατεβατο πυρετο ..

Ο ανδρας μου που το επαιζε ανετος θορυβηθηκε..

Γενικως θα περιμενω να δω τι θα μου πει η παιδιατρος και θα πραξω αναλογα.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

για το νεο εμβολιο δεν εχουν βγαλει ακομη αποφαση για το αν θα γινει για παιδια κατω των 5 ετων , οποτε και να το θελει η παιδιατρος να το κανετε προς το παρον δεν επιτρεπεται για τις ηλικιες των παιδιων μας ..Μπορειτε φυσικα να το κανετε εσεις ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Οχι ειπαν νομιζω οτι επιτρεπεται καπου το ακουσα εχθες...

Θα το ψαξω και θα σας πω.

Γενικως ηταν αρνητικη η παιδιατρος δε ξερω τωρα αν εχει αλλαξει κατι με το χαμο που γινεται διοτι την τελευται φορα μου ειπε οτι και εκεινη δεν θα το εκανε στον εαυτο της και στα παιδια της αλλα με τοσα που βλεπει το σκεφτεται..

Ξερω και εγω...τι να πω..Αν ηταν μονο για εμας ουτε που θα εδινα σημασια αλλα τα παιδακια δε θελω να ταλαιπωρουνται..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ο εμβολιασμος επιτρεπεται για παιδακια άνω των εξι μηνών

Και εγώ προς το παρόν είμαι αρνητική με τα όσα βλέπουμε και ακουμε και ας ελπίσουμε να μην δουμε χειρότερα ωστε να αναγκαστούμε να αλλάξουμε γνώμη..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Νια συμφωνω σαρδελακι μου, αλλα αν το καλοσκεφτεις και τις κοινης γφριπης που εμβολιαζετε καθε χρονο εκαττομυρια κοσμος ειναι και αυτο καθε χρονο καινουργιο με τους ιους της προηγουμενης χρονιας..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone κι εγω αυτο εχω ακουσει. Εχει αρχισει λεει ο εμβολιασμος για μωρα ανω των 6 μηνων. Μαλιστα, θεωρειται η ηλικια 6 μηνων εως 2 χρονων ιδιαιτερα ευπαθης ομαδα.

Κι εγω ειμαι τοσο αρνητικη που δεν εχω ρωτησει καν τον παιδιατρο. Τωρα πια ομως προβληματιζομαι...

t7fQp3.png

καλημερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!!!!

lazarenia μου αν σου εκανε μπουκωμα ηταν ιωση και δεν θα σου κανει λογικα αλλο πυρετο μονο μυξουλες!

Νατασσα βαλε καμια φωτο απο το δεντρακι σας!

κι εμεις λεγαμε να στολισουμε το αλλο σ/κ αλλα μαλλον θα λυπουμε οποτε μεσο βδομαδα κατι θα κανουμε!

εμεις θα κανουμε τωρα το παλιο εμβολιο της γριπης για το καινουριο δεν μας ειπε κατι η γιατρος!

εμεις οι εγκυουλες κανει να το κανουμε το παλιο;

πικουλινακι μου περαστικα σας!!!

σαρδελινα μου ηρθαν και τα δικα μου;δεν νομιζω ε;τοσο γρηγορα!αν ηρθαν πες μου να σου πω που να μου τα στειλεις!

εχθες κι εμεις`παιξαμε ποδοσφαιρο κανονικο με τα παιδακια της γειτονιας τον πηραν και επαιζε μαζι τους του εδωσαν και τα γαντια του τερματοφυλακα πολυ γελιο και τρελη χαρα ο Τιμος :D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...