Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια .

η λαζαρενια δεν εκανε καθολου πυρετο απο το μεσημερι.

απλα εχει μπουκωμα τωρα.ευχομαι το βραδυ να μην ξανακανει πυρετο.

εγω εχω βηχα κ ο συζ τα ιδια.

ξερετε κανενα χορταρικο να το βραζουμε κ να το πινουμε?δεν αντεχω αλλο με τις ιωσεις.

τα αρρωστουλικα σας ειναι καλυτερα?

αννα08 τι γινεται με την λαρυγγιτιδα?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

lazarenia περαστικά σας.

Χθες εγω και η μανουλα μου πυρετο και εμετό.Μειναμε διπλα στο σπιτι της και φωναξαμε τη πεθερά μου να μεινει με τον αντρα και τα μωρά στο σπίτι μου. Σημερα ο καλός μου και αυτός πυρετός. Βομβαρδιστηκε το σπιτι απο ιωση. Εγω ευτυχώς ειμαι καλά και μονο με μασκα ολη μερα ειμαι σπιτι. Τουλαχιστον να τη γλιτωσουν τα παιδακια μου!!! Οχι τιποτα αλλο λειπουν στο χωριό ο πατερας μου και ο αδελφός μου που θα βοηθουσαν εκεινοι τουλαχιστον.

Αρχισε το στολισμα το χριστουγεννιατικο βλέπω. Αντε με το καλό οι γιορτές.

καλημέρα φιλεναδούλες μου...

περαστικά στην μικρή μας λαζαρένια και στην πικουλινοοικογένεια!

Λαζαρένια μου ιπποφαές να πίνετε να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας!

1718772a1ch9uqw9c.gif

m57Zp2.png

Καλημέρα και απο μενα!!!!

Άρμα μου χρόνια σου πολλά (καθυστερημένα βέβαια...:oops:) να σε χαίρεται η οικογένεια σου!!!!

Βατραχάκι μου συλληπητήρια....:-(

Λαζαρένια και Πικουλινάκι περαστικά σας...πως είστε όλοι σήμερα;

Εμείς το σκ δεν κάναμε πολλά πράγματα μόνο δοκιμάσαμε να αφαιρέσουμε μερικά κάγκελα απο την κούνια της μικρής (αφαιρούνται 3 ξύλα και γίνεται ένα πορτάκι απο όπυ το παιδί μπορεί να μπαινοβγαίνει..) για να δούμε πως θα αντιδράσει...

Ενώ όλη τη μέρα μπαινόβγαινε, το βράδυ κάθισε κανονικά και κοιμηθηκε και απλά το πρωί μας φώναζε να την πάρουμε και πήγε ο καλός μου και τη βρήκε έξω απο το κρεβάτι να κάθεται πάνω σε μια μαξιλάρα που είχα βάλει μη τυχόν και πέσει...:tongue::tongue::tongue: Και εμείς λέγαμε ότι το πρωί θα έρθει να μας ξυπνήσει...:tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα.

στολισα κι εγω.θελω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπορω.

αρμακι δεχεσαι μμς να σου στειλω να την βαλεις εσυ?

χρονια σου πολλα κουκλα μου εστω και αργα.να εισαι γερη.

η μαμα μου δεν εχει ιντερνετ γι'αυτο και δεν την βλεπετε.

η χοιρογριπη εφτασε και στην δουλεια μου.μια συναδελφος και η κορη της την εχουν αλλα ειναι καλα τωρα.

χθες η φωτεινουκα εκανε εμετο στο αμαξι πρωτη φορα και στενεχωρεθηκα.δεν εχει τιποτα αλλα το χειροτερο μου ειναι να μην αντεχει το αυτοκινητο και να ξερνοβολαει μεσα.η αδελφη μου εκανε παντα εμετο και κυκλοφορουσαμε πακετο με σακουλες.εννοειτε πως το καθισματακι της εγινε χαλια και περιμενω να στεγνωσει.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ να μας βαλεις τις φωτο και να μη στενοχωριεσαι για το κοριτσακι σου..Μπορεί να ηταν της στιγμής..Μακαρι να μην το ξαναπάθει το παιδί γιατι είναι δύσκολα και για το ίδιο..Φιλια στις Φωτεινες σου!!

Deleni, καλή αρχη κάνατε με το κρεβατακι..Αν πηγαινει ετσι το παιδί σύντομα θα τα βγαλετε και τα υπόλοιπα κάγκελα..

Sardelaki, περασε αλλο ενα Σαβ/κο στο χωριο, ε;;

Αληθεια ο Αστερης που δειχνει προτιμηση;;Στο χωριο ή στην πόλη;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Πικουλινακι μου Περαστικα ευχομαι να τη γλιτωσουν τα μικρακια!

Λαζαρενια καλη αναρρωση αν και νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα παει περασε!

Βικακι τυχαιο γεγονος θα ηταν βρε μην αγχωνεσαι η Φωτεινουλα ειναι βραχος!

Deleni πολυ χρησιμο αυτο με τα καγκελα..και εγω μικρη τετοια κουνια ειχα και σκεφτομουν οτι ηταν πολυ χρησιμο συστημα αλλα οταν πηραμε την κουνια δεν ειδα καμμια τετοια και το αμελησα...

Φιλια σε ολες!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ο μικρός είναι μια χαρά. Ο πυρετός κράτησε 2 μέρες και τώρα είναι σχολείο. Τρέχοντας πήγε. Εμείς δεν έχουμε στολίσει ακόμα, λέω για το Σάββατο όμως να ξεκινήσουμε σιγά σιγά.

armaki μου χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερή να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Λίγο καθυστερημένα βέβαια... σε θυμήθηκα και το Σάββατο αλλά ήμουν στη δουλειά.

sardelaki μου και ο Κωνσταντίνος χθες σήκωσε το πόδι του πάνω απο το κάγκελο και επιχείρησε να πηδήξει απο το κρεβατάκι του. Νομίζω είναι καιρός να τον βάλω ξανά στο κανονικό κρεβάτι.

lazarenia μου τί κάνει η μικρή? Περαστικά σας.

pikoulinaki μου πώς είστε σήμερα? Ελπίζω να σας περάσει γρήγορα.

Ρίτα μου και ο δικός μου με τις κυλιόμενες σκάλες τρελλαίνεται!

κοριτσακια μου καλημερα.

στολισα κι εγω.θελω να σας βαλω φωτο αλλα δεν μπορω.

αρμακι δεχεσαι μμς να σου στειλω να την βαλεις εσυ?

χρονια σου πολλα κουκλα μου εστω και αργα.να εισαι γερη.

η μαμα μου δεν εχει ιντερνετ γι'αυτο και δεν την βλεπετε.

η χοιρογριπη εφτασε και στην δουλεια μου.μια συναδελφος και η κορη της την εχουν αλλα ειναι καλα τωρα.

χθες η φωτεινουκα εκανε εμετο στο αμαξι πρωτη φορα και στενεχωρεθηκα.δεν εχει τιποτα αλλα το χειροτερο μου ειναι να μην αντεχει το αυτοκινητο και να ξερνοβολαει μεσα.η αδελφη μου εκανε παντα εμετο και κυκλοφορουσαμε πακετο με σακουλες.εννοειτε πως το καθισματακι της εγινε χαλια και περιμενω να στεγνωσει.

Βικάκι μου αν δεν έχει άλλα συμπτωματα μπορεί να ήταν τυχαίος ο εμετός.

Ευχομαι φέτος να το χαρείται το σπιτάκι σας στολισμένο και να περάσετε τέλεια! Αντε και του χρόνου με υγεία! Η μαμά σου μέχρι πότε δεν θα έχει internet?

Καλημερα...

Αχ τι υπεροχο ΣΚ !!Βγήκαμε με τον αντρουλη μου , πηγαμε για ψωνια , βγηκαμε με φιλους , ο Χρηστος μες στην τρελη χαρα!!ολα τελεια!!!

Περαστικα σε ολα τα μωρακια μας!!!!

Σκεφτομαστε να παμε στο badminton στο χριστουγεννιατικο χωριο μας ειπαν οτι ειναι τελεια !!!

Πηγε κανεις στους mazoo το musical????

Μαργαριτα !!!τι να πω...υποκλινομαι ....φανταστικα και τα γλειφιτζουρια σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Σκεφτομαστε να παμε στο badminton στο χριστουγεννιατικο χωριο μας ειπαν οτι ειναι τελεια !!!

Πηγε κανεις στους mazoo το musical????

Εμείς θέλαμε να πάμε στους mazoo αλλά και 20 ευρώ το εισητήριο μου φάνηκε πολύ. Βέβαια μόλις πληρωθούμε μάλλον θα πάμε.... Ελπίζω να αρέσει του μικρού.

Το badminton πού είναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...