Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ.

ξανα εκανε πυρετο το μεσημερι 38,5 κ τωρα επεσε.να δουμε το βραδυ πως θα μαστε.

joa μακαρι να ναι το αιφνιδιο εξανθημα κ οχι τιποτα αλλο.

το καλοκαιρι που νοσηλευτηκαμε για αιφνιδιο μας ειχανε πει ,μετα μας μπερδεψανε αντε να δουμε τωρα.

1654096yn4fep17z7.gif

Καλησπέρα κοριτσακια..Ηρθαμε απο τη βολτίτσα μας, βγηκαμε εξω για ψαρακι..

Λαζαρενια, αν είναι το αιφνίδιο εξάνθημα, θα σου κάνει υψηλό πυρετό και θα πάει καμια βδομαδα..Μια φορα αρρώστησε ο Αναστάσης όλο κι όλο κι αυτη ηταν στα γεννέθλια του, εβγαλε αυτο το εξάνθημα σε όλο το πρόσωπο και το σωμα, είχε πριστεί ολοκληρος το πουλακι μου..

Ρίτα και εγώ τη μουσικη καρεκλίτσα λίγο ξεπερασμενη σαν να την είδα αλλά έλεγε για ηλικιες άνω του ενος ετους.. Θα βαρεθει λές,ε;;Απο αρμονια, κιθαρες και λοιπά, τα εχουμε παιξει όλα...

Μαρίνα, ποια είναι αυτα τα playmobil, θυμασαι να μου πεις θεμα;;Θα τρελαθει ο αντρας μου αν του πω οτι υπάρχουν για ενος ετους...

Επειδη υπάρχει χώρος στο σπίτι, ψηνομαι και για το τραμπολινο..Είναι απο mothercare..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σας και πάλι! Περάσαμε ένα τέλειο πρωινό. Πήγαμε κούνιες οικογενειακώς, και το χάρηκα πολύ. Η Εύα και εχτές που πήγαν με τον μπαμπά της και σήμερα δεν ήθελε με τίποτα να κατέβει από την κούνια. Μέχρι τώρα καθόταν το πολύ ένα λεπτό. Μετα πήγαμε στο προαύλιο μια εκκλησίας και παίζαμε ποδόσφαιροο με κάτι πορτοκάλια που ήταν κάτω. Η Εύα εκστασιάστηκε! :lol:

stone μου εχτές είχαν έρθει τα αδέρφια μας και περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Γελάσαμε πολύ! Είχα και λίγα μεζαδάκια και φυσικά αυτό που έκανε θραύση ήταν τι άλλο? Το τυρόψωμο της Ρίτας! Εδώ έχει τα παιδικά playmobil http://download.playmobil.com/public/eCS/Store/gr/FSICatalog/index.html στην 2η σελίδα. Πάντως η καρεκλίτσα όντως νομιζω ότι είναι για λίγο. Την έχει η μαμα μου σπίτι της και ενώ δυο φορές η Εύα καθόταν και έπαιζε, την τρίτη φορά την έκανε σκαμνί για να ανεβαίνει και να φτάνει το σύνθετο :lol: H πόρτα όμως της fisher price είναι πολύ καλή. Και αυτή την έχει η μαμά μου σπίτι(όλη την fisher price την έχουμε από την αδερφή μου :lol:) και παίζει αρκετά. Εκεί που τρελλαίνομαι είναι που έχει ένα ράδιο. Εκεί έχει 3-4 κουμπιά, ένα βάζει καιρό,και τα άλλα τραγούδια. Μόλις της πεις άντε βάλε τον καιρό πάει αμέσως και πατάει το κουμπί που λέει τον καιρό. όταν της πεις βάλε μουσική βάζει τα τραγούδια αλλά το ένα από τα δύο που έχει δεν της αρέσει και μόλις το ακούσει νευριάζει ενώ με το άλλο με το που ξεκινάει αρχίζει και χορεύει!

joa και Σούλα σας ευχαριστώ πολύ!!!

ana μου τελείωσε το στόλισμα - υπερπαραγωγή? Πως αντέδρασε ο Σωτηράκης?

Μαρίνα μου όντως τα elc είναι πολύ ωραία. Έβλεπα κάποια στο mothercare προχτές. Τρελλάθηκα με ένα λούνα παρκ που είχε. Αλλά όντως είναι λίγο ακριβά. Για κάποια που είναι σπάνια είναι οκ, αλλά έβελεπα πχ κάτι αυτοκινητάκια ή ταμειακή μηχανη και ήταν πανάκριβα χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο..

Λαζαρένια μου ελπίζω να συνέλθει γρήγορα η μικρή σου..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Stone αυτός είναι ο κατάλογος των playmobill που έβαλε η Άρμα αλλά εμείς επειδή πηγαίνουμε συχνά-πυκνά στον παιδότοπο με τα playmobill όπου έχει και κατάστημα και κάθε φορά όλο και κάτι παίρνουμε έχει και κάποια άλλα που δεν τα έχει ο κατάλογος! Βέβαια, στα περισσότερα κατ/τα έξω έχει πολύ λίγα για μικρά παιδάκια! Εμάς ξετρελαίνεται κυρίως με τα ζωάκια και μια συσκευασία που περιέχει περίπου 12 κομμάτια δεν έχει πάνω από 10 ευρώ! Μιας και στον παιδότοπο λοιπόν δεν πληρώνουμε ακομα είσοδο μια χαρά μας έρχεται!

Άρμα άντε να πάτε και για μπάσκετ την επόμενη φορά! ΄Στο ELC έχει όντως και κάποια κοινότυπα παιχνιδάκια αλλά έχει κα μερικά άλλα που είναι πραγματικά εξαιρετικά! Νομίζω θα πάω να αμολύσω το Γώγο εκεί και σε όποιο κολλήσει περισσότερη ώρα αυτό θα του φέρει ο Santa!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Arma, σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες playmobil..Πολύ όμορφα και αυτα, αν και με λιγοτερο εξόπλισμο..Ο αντρας μου εχει μεγαλο κόλλημα..Μακαρι να τα βρουμε στην αγορά!

Ριτα, εχεις κανενα σουφλεδακι πατατας ή κτ αντιστοιχο;;Συγγνώμη σε εχουμε τρελάνει..Ο αντρας μου ακόμη δεν ηρθαμε απο το φαγητο και μου ζηταει φαγητο για το βραδυ..Αρης-Πάοκ ματς είναι αυτό..να μη φαει κι ενα σουφλε;;Αν δε διευκολύνεσαι θα μπω αργοτερα και στο μασα..

Joa μου, τα καταφερες με τα γραφικά,ε;; χτυπα κι ενα χριστουγεννιατικο decoraki στην υπογραφη σου..

Μαρίνα πολύ ωραια η ιδεα σου για το δωρακι της μπεμπας στον Γιώργο..Το εκανε πρόσφατα η ξαδερφη μου στον γιο της οταν γεννησε τη μπεμπα..Εχεις ακομη χρόνο να τιο σκεφτείς..Αυτό που θα του παιρνατε εσεις, δλδ με οτι πιστευεις οτι θα χαρει περισσότερο, παρτο σαν δωρο της μπεμπας.. Ας πούμε, εγω θα επαιρνα κτ που θα εμενε, οχι σε παιχνίδι (αν και πιστευω οτι αυτο θα το ευχαριστηθεί πιο πολύ) αλλά κτ αλλο που στην πορεία (γιατι ακομη είναι μικρούλης) θα το εβλεπε και θα του θυμιζει την αδερφούλα του..πχ κτ για το δωματιο του, μια κουβερτούλα, ενα χαλάκι, ενα πολύχρωμο μαξιλαρι, ενα αλμπουμ υπερπαραγωγή ή και ενα ραδιοcd..κατι που μεγαλώνοντας θα το κρατησει και θα το χρησιμοποιεί..

Ηρθα στα γρηγορα διοτι κατι Χριστουγεννιατικο δημιουργω παλι στην κουζινα μου χαχαχα..

Stone η πατατοπιτσα στην ουσια σουφλε πατατας ειναι αν τη θες πιο ψηλη απλα βαζεις 2 στρωσεις δες εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3981&Itemid=56

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια. Πήγαμε τη βολτίτσα μας το πρωί και περάσαμε αρκετά καλά. Τώρα κοιμούνται και οι δύο οι αγαπούλες μου, σύζυγος και κόρη.

Lazarenia πώς είναι η μικρή σου; Συνήλθε καθόλου; Ο σύζυγος;

Νατάσα όταν τελειώσεις με το στόλισμα πές μας εντυπώσεςι του Σωτηράκη. Και φωτογραφίες δεχόμαστε. Εγώ λέω να στολίσω την άλλη εβδομάδα. Δεν έχω και πολύ διάθεση, αλλά θα το κάνω για την Αλεξάνδρα. Ελπίζω να νιώσω καλύτερα αν δω το σπίτι γιορτινό.

Εμείς πρέπει να σκαρφιστούμε και 2ο δωράκι που θα του φέρει η μπέμπα!;)

Μία φίλη μου είναι έγκυος στο 2ο και έχει μία μικρή 3,5 χρονών. Της είπαν λοιπόν ότι ο μπέμπης θα της φέρει ότι παιχνίδι αυτή θέλει και πήγαν σε μαγαζί για να διαλέξει. Της άρεσαν κάτι παιδικά laptop και έβαλε τη μάνα της να σταθεί μπροστά στο σταντ για να δει καλά ο μπέμπης ποιο να της αγοράσει και να μην κάνει λάθος. :P:p:p:p:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια είπαμε με τον αντρούλη μου την εβδομάδα μετά το Πάσχα να πάμε Ρώμη. Μήπως έχει κάποια να μας προτείνει ξενοδοχείο;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια είπαμε με τον αντρούλη μου την εβδομάδα μετά το Πάσχα να πάμε Ρώμη. Μήπως έχει κάποια να μας προτείνει ξενοδοχείο;

Giovanna, με το καλό να πάτε θα περασετε πολύ ομορφα..Εμεις είχαμε διαφορες μικροπεριπετειες , όμως όλα καλά... Το ξενοδοχείο που έκλεισα ήταν super σε όλα του και είναι αυτο εδώ:http://www.hotelartemide.it/

Θα βρεις αρκετες πληροφοριες στο site και μπορεις να κανεις και κράτηση..Για οτι αλλο χρειαστεις ευχαρίστως να σε βοηθησω..

Stone η πατατοπιτσα στην ουσια σουφλε πατατας ειναι αν τη θες πιο ψηλη απλα βαζεις 2 στρωσεις δες εδω

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3981&Itemid=56

Ρίτα, πως μου διεφυγε αυτη η συνταγιτσα;;Και είναι και παινεμενη..Τελικα ο συζυγος βγηκε εξω είδε το ματς, και εμεις αποφυγαμε τις φωνες και το βρισιμο, μιας και η ομαδα του εχασε..

Επιχείρηση πατατοπιτσα και εντυπώσεις αυριο..

Περιμενουμε και εμεις τις νεες δημιουργίες σου!!!

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Τσα πως πατε?

Εμεις σουπερ!Πηγαμε στο Athens heart στην πειραιως..λοιπον.. κλασεις ανωτερο απο το mall το βρηκα,δε γινεται ο κακος χαμος και μπορεις να χαζεψεις ,να πιεις καφε και να φας με την ησυχια σου.

Πολυ ωραιος χωρος και η Χριστουγεννιατικη διακοσμηση σουπερ!

Ημασταν με ενα ζευγαρι με 2 αλλα παιδια και ξεδωσαν!Ο μικρος ξετρελαθηκε με το καρουζελ που εχει μεσα και επισης εχει ενα χωρο με μικρες καρεκλιτσες και τραπεζακια που παιζουν τα παιδακια πολυ μεγαλο εχει και πολυθρονα μεγαλη για τον Αη Βασιλη και δεντρααα πολλα δεντρα για τα οποια αδιαφορησε παντελως σε αντιθεση με τις κυλιομενες σκαλες που τα εδωσε ολα...μιλαμε το καταδιασκεδασε το τι τρεξιμο εριξε εκει μεσα δε λεγεται.

Εχει και παιδοτοπο στον πανω οροφο αλλα δεν τον περασαμε απο μπροστα διοτι δεν ηθελα να χωθει εκει μεσα ειχε καμποσα παιδια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αγαπούλες μου γειά σας...γυρίσαμε από το χωριό και είπα να σας πω ένα γεια για να βγω μετά πάλι.

Έχω να ετοιμάσω τα πακετάκια να τα στείλω στις κοπέλες με τα προιόντα τους.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμη καλύτερα!

1871573rtz6qxj995.gif

m57Zp2.png

. Μετα πήγαμε στο προαύλιο μια εκκλησίας και παίζαμε ποδόσφαιροο με κάτι πορτοκάλια που ήταν κάτω. Η Εύα εκστασιάστηκε! :lol:

:D:D Ρε συ νερατζια θα ηταν...χαχα εριξα πολυ γελιο παμε και εμεις σε προαυλιο εκκλησιας και παιζουμε με νερατζια ποδοσφαιρο εχει πολυ πλακα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι μου ο άντρας ευτυχώς μόνο εκείνη την μέρα έκανε πυρετό, φυσικά τον χαπάκωσα για να μην γίνει χειρότερα χαχαχα

Η πεθερούλα καλά χιχιχι...κράτησε χθες βράδυ τον Αστέρη και πήγαμε σε φίλους μας και γυρίσαμε 3.30 στο σπίτι...δεν το συζητώ ότι σήμερα είμαστε κομμάτια, αλλά περάσαμε τουλάχιστον καλά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...