Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

να πω συληπητηρια στο βατραχακι μας!

κριμα να φευγουν τοσο νεοι ανθρωποι .ας αναπαυθει η ψυχουλα του.

κοριτσια η μικρη δεν εχει καποιο αλλο συμπτωμα.μονο πυρετο.

αυτη την στιγμη εφτασε στα 39 κ της εδωσα ντεπον.ειναι ο τριτος πυρετος που κανει.ευχομαι αυριο ναναι καλυτερα.

παντως πιστευω οτι τους κολησε ο φιλος γιατι πρωτα κολησε ο συζ αμεσως κ μετα η μικρη.

κ το ρωτησα κ στη παιδιατρο κ μου ειπε μεσα σε ενα 24ωρο μπορει να δειξει αν εχεις κολησει η οχι.

κ να μην κολλησε απο εκει δεν πας σε μωρο οταν εισαι αρρωστος!

τα δικα σας πως ειναι?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μου!

giovanna, Μαρίνα, Νατάσα, λαζαρένια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλά!

Λαζαρένια μου πως είναι σήμερα η μικρή? Τι να πω ρε γμτ..κάποιοι άνθρωποι είναι εντελώς στον κόσμο τους. Μα να είναι άρρωστος και να έρθει στο παιδί? Τι να πω???

giovanna το view master είναι τέλειο! Ο άντρας μου κι εγώ έχουμε τρέλλα μ'αυτό! Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να το δεί και να καταλάβει τι κάνει. Εμείς έχουμε μία φωτογραφική που λειτουργεί σαν view master και η Εύα δεν μπορεί να το δει. Βέβαια πρεπει να το βλέπει από μία μικρή τρυπούλα με το ένα μάτι οπότε μάλλον γι'αυτό δυσκολεύεται. Με τα κουζινικά η Εύα ασχολείται πάρα πολύ και εγώ σκέφτομαι όπως είχα πει να της πάρω την κουζίνα της fisher price αλλά θα δούμε ανάλογα με τα οικονομικά μας γιατί κάνει γύρω στα 100 ευρώ.

Α! Να χαίρεσαι και την αδερφούλα σου!

Όσο για την γιορτή εγώ είμαι ταμένη και με είχαν βαφτίσει και στα εισόδια της Παναγίας οπότε γιορτάζω τότε. Βέβαια όταν παντρεύτηκα η μαμά μου μου είπε ''αν θες τώρα μπορείς να γιορτάζεις και τον 15Αυγουστο αλλά όπως είπε και η govanna όταν γιορτάζεις τόσα χρόνια την συγκεκριμένη γιατί να το αλλάξεις μετά?

Τα υπόλοιπα παιδάκια μας πως είναι?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Kαλημερα κορτισιια!

Τι κανετε πως ειναι σημερα τα αρρωστουλικα!

περαστικα σε ολα!

Εμεις εχθες ολο βολταραμε το πρωι και νωρις το απογευμα με τον μικρο ,μετα για καφεδακι μονοι μας και το βραδυ για φαγητο με παρεα!

Καλα ηταν!

Σε λιγο ετοιμαζομαστε για βολτα.

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλήμερα κι απο εμενα και το γιο μου, που καθεται εκεινος στην καρεκλα του γραφειου και εχει ανοιξει και τον υπολογιστή..Τον αφησα να κανει το κομματι του και καθομαι εγω στα γόνατα και σας γράφω..

Εμεις χτες καναμε clubbing μεχρι τις 3.30..Τώρα η φωνη μου εχει κλείσει, το κεφαλι μου βουϊζει και φυσικα νυσταζω μιας και ο γιος μου φρόντισε να με ξυπνήσει απο τις 8...Πωπω τι αγρια σπορ είναι αυτά, τα ξεχασαμε..

Πριν περασαμε κι απο ενα piano bar που ομολογώ πως μου αρεσε περισσότερο

Arma, περασατε ωραια χτες;;Είχες κόσμο στο σπίτι;;

Καλά εεε.. Ο Αναστάσης εχει πάθει πλάκα με τον μινι Αγ.Βασίλη στην υπογραφη σου, τον δειχνει με το δαχτυλακι του και γελάει..

Πολύ ωραία η ιδεα σου για την κουζίνα της Ευας..Την εχει η ανιψια μου εγκατεστημενη στη μαμα μου και ο Αναστασης την εχει καταευχαριστηθεί..όλη μερα με το τηγανακι στο χερι είναι και τον φωνάζουμε σεφ..

Ρίτα, του πήρα γιογιο χτες, το απλό της chicco..Μολις το είδε το αρπαξε και ετρεξε στην κουζίνα.. το πέρασε για ταπερ..χαχαχα Το πήρα κατευθείαν για να μη παρερμηνευτεί η χρήση του και του εξήγησα..Σώθηκα,ε;;

Για δώρο του Αϊ Βασίλη δεν είδα μιας και δεν είχα μαζι μου το παιδί και ήμουν βιαστική..next time..

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια μου!

lazarenia μου περαστικα σας!πηγατε στο γιατρο;μαλλον ιωση θα ειναι,

καλα για τον ανεγκεφαλο που ερθε σπιτι σας τι να πω καλυτερα να μην μιλισω!

ριτα μου καλα να περασετε!

εμεις σπιτι προς το παρον ο αντρς μου πηγε στη κηδεια :(

παντως νομιζω πως δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα ο γονιος να χανει το παιδι του!!!!

παω να συμαζεψω και να παιξω με το ταρζανακι μου!!!

και μετα μαγειρεμα!!!!

α κι εγω ακομη δεν ξερω τι να του παρουμε για δωρακι εσεις οι αγορομανες πειτε καμια ιδεα τα κοροτσακια μια χαρα με τα κουζινικα και τις κουκλες εμεις;

παντως εμεις εχουμε παρει πριν λιγο καιρο καρεκλιτσες και τραπεζακι απο τα ικεα και ο μικρος καθεται αρκετα εκει οχι για να ζωγραφισει αλλα η να μουτζουρωσει η κουβαλαει αλλα παιχνιδια εκει και ασχολειται καθομαστε και μαζι και παιζουμε η ζωγραφιζω εγω :D εχω κανει κατι εργα τεχνης αλλο πραγμα :D:D:D:D:D

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

σας ευχαριστω για τις ευχες.

χθες το βραδυ ηταν βασανιστικο για τη μικρη.δεν κοιμηθηκε καθολου κ βογγουσε η ψυχουλα.εφταε πυρετο μεχρι 39.3 κ σημερα το πρωι ειναι καλυτερα.αλλα συμπτωματα δεν εχει εκτος απο αφαγια κ μαλλον κοκκινο λαιμο.

εσεις πως ειστε?

1654096yn4fep17z7.gif

lazarenia μου ψηθηκε το κοριτσακι σου!

μαλλον η γνωστη ιωση των τριων ημερων θα ειναι αφου δεν εχει αλλα συμπτωματα καλα ειναι ομως να την δει και η γιατρος σας μην ειναι πολυ χαλια ο λαιμος σας την πηρες κανενα τηλ;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Λαζαρενια περαστικα σας..Νομιζα πως η τελευταία μετρηση του πυρετού ήταν 37 και καταλαβα πως ο πυρετός υποχώρησε..Κομπρεσούλες κανεις;;

Vatraxaki, συλληπητηρια και απο εμενα..Δεν υπάρχει χειρότερο πραγμα για το γονιο, να αποχωρίζεται το παιδί του...

Τώρα οσον αφορα το δωρο του Αϊ βασίλη, χτες στα jumbo δεν πρόλαβα να δω πολλά πράγματα..Ο αντρας μου εχει μανια με τα playmobil και θελει να του παρουμε τετοια (μαλλον για να τα παίζει αυτός, γιατι το παιδι δεν εχει δείξει κλίση προς τα ανθρωπακια...), εγώ όμως επειδη περιεχουν πολλά μικρα αντικειμενα τα φοβαμαι..Χτες που εριξα μια ματιά είναι για παιδακια άνω των 4 ετών..

Θα μου αρεσε κάποιο τηλεκατευθυνόμενο ή κανενα εκπαιδευτικο παιχνίδι..αν δεν κάνω λάθος η fisher price εχει μια εκπαιδευτικη καρεκλίτσα...Στα αγοριστικα παιχνιδια αυτης της ηλικιας λίγες είναι οι επιλογές...

Βρε αγορομανες, τα παιδακια σας βαζουν τα τακουνια σας;;Σημερα διεσχισε όλο το χωλ και ήρθε στο μπανιο με τα τακουνια..

παντως εμεις εχουμε παρει πριν λιγο καιρο καρεκλιτσες και τραπεζακι απο τα ικεα και ο μικρος καθεται αρκετα εκει οχι για να ζωγραφισει αλλα η να μουτζουρωσει η κουβαλαει αλλα παιχνιδια εκει και ασχολειται καθομαστε και μαζι και παιζουμε η ζωγραφιζω εγω :D εχω κανει κατι εργα τεχνης αλλο πραγμα :D:D:D:D:D

Ετσι και εμεις Vatraxaki, πολύ καλή επιλογή αυτα τα τραπεζοπκαθισματα..Αφού την κουβαλάει απο την άλλη ακρη για να την φερει στην κουζινα που καθόμαστε να κατσει και εκείνος στη δικη του..όταν καθεται στον ποπο του μονο σε αυτα καθεται...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Καλημερα κοριτσια!

Σημερα στολιζουμε! Ο Σωτηρης τα εχει δει ολα! Πολυ του τη σπαει που δεν ασχολουμαστε μαζι του! Καποιο παιδακι ειναι κακομαθημενο... Στο μεταξυ εδω ειναι καλοκαιρι, εχουμε 23 βαθμους και ειναι λιγο περιεργο να στολιζουμε το δεντρο. Κανω και στολισμο υπερπαραγωγη οποτε θα τελειωσουμε νυχτα, το βλεπω!

Λαζαρενια, περαστικα σας! Πωπω κοριτσια τρεμω μη μου ξαναρρωσησει ο μικρος... Ειναι ακομα πολυ αδυναμος...

Stone εμενα δε φοραει τα τακουνια μου. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι δεν τα βρισκει και ποτε τα εχω κλεισμενα ολα τα παπουτσια! Παντως μη στεναχωριεσαι τα μωρα σε αυτη τη φαση μιμουται τους γονεις τους. Δε σημαινει κατι αυτο. Εμενα για παραδειγμα οταν με βλεπει να βαφομαι θελει κι αυτος! Και βουταει τα κονσιλερ μου και κανει οτι βαζει κατω απο τα ματια!!!:D:D:D:D Και τρελαινεται ο αντρας μου!!!:D:D:D:D

Τα υπολοιπα μετα, παω να μεγαλουργησω!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Καλη Ευκολία Νατασα..Περιμενουμε μετα την αποπερατωση να μας πεις εντυπώσεις και πως αντεδρασε ο Σωτηρης..

Εμείς λέμε να στολίσουμε την άλλη Κυριακή μιας και τώρα θα μας ερθουν φίλοι με το παιδακι τους, το οποίο είναι εξι μηνες μικρότερο απο τον Αναστάση μου..Να δουμε αν θα παιξουν...

Καλημέρα και από μενα.

Χρονια πολλα Μαρακι εστιω και λιγο αργα.

Lazarenia περαστικα στο μπουμπουκακι σου γλυκεια μου.

Σας αφηνω παω να μαγειρεψω.

Α Μαργαριτάκι ξερω σε πρηζω αλλα επειδη ο χρονος μου ειναι λιγοστος θελω καμμια συνταγη για γαλακτομπουρεκο ή ρεβανυ.

Hρθαμε!

stone αν το γιογιο που πηρες εχει στο κουτι κανα παιδακι να καθεται μην το πεταξεις για να του το δειχνεις και να του λες οτι το παιδακι κανει κακα κτλ μετα θα τον ρωτας τι κανει το παιδακι και ετσι σιγα σιγα θα εξοικειωθει με την ιδεα..

Παντως τυχερη εισαι ο δικος μου σε ενα παιδοτοπο μπηκε μεσα στην τουαλετα και βγηκε με ενα απλο γιογιο στο κεφαλι για καπελο χαχαχα

Την καρεκλιτσα της fichser price μην την παρεις την εχουμε εδωω και καιρο και νομιζω οτι τωρα για την ηλικια τους ειναι βαρετη...

Vatraxaki συλληπητηρια...τι να πω...

Οσο για παιχνδια εμεις σιγουρα αφου εχει τρελα με τα εργαλεια θα του παρουμε εναν ολοκληρο παγκο εργασιας τωρα τι αλλο δε ξερω..για πειτε και εσεις..(το τραμπολινο εβαλα στο ματι )

soula δε με πρηζεις αφου ειναι το χομπυ μου..χαχαχα

Παρε να εχεις 2 πολυ κελς συνταγες τις εχω κανει εινα πανευκολες

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3895&Itemid=49

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2999&Itemid=49

Περασμε τρελα σημερα..θα σας τα πω αργοτερα

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Λαζαρένια πώς είναι η μικρούλα σου?Νομίζω αν ξανακάνει τόσο υψηλό πυρετό και επειδή δεν έχει άλλα συμπτώματα καλό είναι να τη δει η παιδίατρος! ΄Μήπως είμαι πολύ φοβιτσιάρα?Μάλλον!

Εμείς πήγαμε μία βόλτα από τα πεθερικά μου και μετά τάισα το μικρό από το δικό μας φαγητό είχαμε τσιπούρες στο φούρνο με πατάτες και μπρόκολο. Έφαγε κάμποσο και πολύ χάρηκα!

Σκέφτομαι κι εγώ τι να του πάρουμε για τα Χριστούγεννα σιγά-σιγά αλλά έχει δείξει τρελή προτίμηση μέχρι στιγμής στα ανθρωπάκια little people και στα playmobill (υπάρχουν ειδικά που είναι από 1 έτους, έχουμε κάνει διατριβή στο θέμα!). Νομίζω όμως ότι θα πάρω κάτι από τα Early Learning Center γιατί αυτά από τα jumbo τα έχω βαρεθεί. Τα ΕLC έχουν τέλεια παιχνίδια αλλά οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες! Έχει και στο mall κατ/μα όπου τα πιτσιρίκια μπορούν να παίξουν με αρκετά από αυτά αφού τα έχουν ανοιχτά και μετά να αποφασίσεις αν θέλεις να πάρεις κάτι! Εμείς πρέπει να σκαρφιστούμε και 2ο δωράκι που θα του φέρει η μπέμπα!;)

mGKop3.png60Jvp3.png

657798w8kz7t9wah.gif

ΕΛπιζω να τα καταφερα με τα glitters !!Μαρακι μου χρονια πολλα !!να σε χαιρεται ο ομορφη οικογενεια σου και εμεις φυσικα!!!παντα γερη και δυνατη !!και μια σταθερη δουλεια συντομα!!!

Λαζαρενια περαστικα στο παιδακι σου!!!επειδη οτι λογιων ιωση κυκλοφορει την εχουμε περασει, πρεπει να ειναι η ιωση των 3 ημερων ..επισης μην ανησυχησεις αν βγαλει κοκκινιλες σε ολο το σωμα ...παιζει και αυτη η πιθανοτητα ...

Εμεις στον Χρηστακη λεμε να παρουμε κατι εκπαιδευτικο ..αλλα ακομη δεν το εχουμε ψαξει ..οσονουπω ομως θα βγουμε στην γυρα..

Καλη Κυριακη να εχουμε ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...