Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

972550onk0znxayi.gif

Μαρακι μου γλυκο χρονια σου πολλα!!!

γερη κι ευτυχισμενη να εισαι σε ολη σου τη ζωη,να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιροντε κι αυτοι!!!!!

φιλακια πολλα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα!!!!

vatraxaki έχεις απόλυτο δίκιο για την τηλεόραση. Συμπληρωματικά παραθέτω τα εξής:

Βλάπτει τα μωρά η τηλεόραση

Η συνεχώς ανοικτή τηλεόραση σε ένα σπίτι, μπροστά στα μωρά, κάνει κακό στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και των γλωσσικών ικανοτήτων τους, επειδή μειώνει τον αριθμό των λέξεων που τα παιδιά ακούνε και λένε, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα Έλληνα ερευνητή στις ΗΠΑ.

Η τηλεόραση σίγουρα μειώνει την ικανότητα λόγου στα μικρά παιδιά και αυτό αποτελεί εν δυνάμει απειλή για την εγκεφαλική ανάπτυξή τους, σύμφωνα με την έρευνα, υπό τον καθηγητή παιδιατρικής του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον Δημήτρη Χρηστάκη, η οποία δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό «Archives of Pediatrics an Adolescent Medicine», όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Η μελέτη -που αφορούσε παιδιά δύο μηνών έως τεσσάρων ετών- διαπίστωσε ότι για κάθε ώρα που η τηλεόραση μένει ανοικτή, με ανοικτό τον ήχο της, σε ένα σπίτι με μικρά παιδιά, αυτά ακούνε 500 έως 1.000 λέξεις λιγότερες από τους ενήλικες (γονείς κ.α.). «Οι ενήλικες χρησιμοποιούν 941 λέξεις την ώρα κατά μέσο όρο. Η μελέτη μας διαπίστωσε ότι οι λέξεις των ενηλίκων σχεδόν εξαφανίζονται πλήρως, όταν το παιδί ακούει την τηλεόραση, πράγμα που πιθανώς εξηγεί την καθυστερημένη ανάπτυξη της γλώσσας στα παιδιά», δήλωσε ο Χρηστάκης.

Είπε ακόμα ότι η συνεχής έκθεση στην τηλεόραση μπορεί να εξηγήσει τις καθυστερήσεις των παιδιών και σε άλλους τομείς, όπως η προσοχή και οι γνωσιακές ικανότητες, με δεδομένο ότι η ανάπτυξη της γλώσσας αποτελεί το «κλειδί» για την γενικότερη ανάπτυξη του εγκεφάλου στην πρώιμη παιδική ηλικία. Το πείραμα της ομάδας του Χρηστάκη διαπίστωσε ότι η σοβαρή μείωση του λεξιλογίου των παιδιών δεν συμβαίνει μόνο όταν παρακολουθούν τηλεόραση, αλλά και όταν η τηλεόραση είναι απλώς αναμμένη και παίζει στο υπόβαθρο και τα παιδιά δεν την παρακολουθούν αλλά κάθονται κοντά της.

Τα παιδιά φορούσαν ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που κατέγραφαν συνεχώς όλη τη μέρα κάθε τι που έλεγαν και άκουγαν επί 12 - 16 ώρες. Οι αναλύσεις των ψηφιακών καταγραφών, στη συνέχεια, έδειξαν ότι κάθε ώρα πρόσθετης τηλεόρασης συνδεόταν με μείωση 770 λέξεων που άκουγε το παιδί από τους ενήλικους. Μειωμένες ήσαν επίσης οι λέξεις που έλεγε το παιδί, καθώς και αυτές που αντάλλασσε σε συνομιλίες με τους γύρω του.

Με δεδομένο ότι πολλά νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο έχουν συνεχώς αναμμένη την τηλεόραση από το πρωί (στις ΗΠΑ π.χ. υπολογίζεται ότι αυτό κάνει το 30%), α%u

Διαφημίσεις

1006702vltbm5brjh.gif

χρονια πολλα μαρακι κ να χαιρεσαι την πολυτιμη οικογενεια σου.

χρονια πολλα κ σε οσες γιορταζουν σημερα.

εμεις καναμε πυρετο χθες βραδυ 38,3 κ της εδωσα ντεπον.σημερα το πρωι εκανε μονο 37.

ηρθε ενας φιλος του συζ σπιτι για καφε κ οταν τον ρωτησα τι θες να πιεις μου ειπε ''τσαι γιατι εχω τον λαιμο μου''

του λεω καλα εισαι αρρωστος κ ηρθες ?

κ μου λεει οχι καλε μονο λιγακι συναχι εχω!

ε!το ιδιο βραδυ κ ο συζ κ η μικρη με πυρετο!

δηλ πρεπει να βγαλω ανακοινωση?δεν καταλαβαινουν απο μονοι τους?

ενδιαφερον το αρθρο για την τηλεοραση.κ η δικια μου δεν βλεπει καθολου μονο τα ζουζουνια καμια φορα.

τσαντιζεται κ την κλεινει.

τα αρρωστουλικα πως ειναι?

stone κ εγω εδω ειμαι...

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια περαστικα σας, αν και φαινεται οτι πατε καλύτερα..

Αμυαλοι κυκλοφορουν πολλοί...Εχω αραξει στο pc μου και βλέπω παιχνιδακια για τον μικρουλη μιας και αυτος κοιμαται και μολις ξυπνησει του εταξα βολτα στα jumbo..H Λαζαρενια τι δωρο θα παρει απο τον Αγιο Βασίλη;Το εχετε σκεφτεί;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ωραια καλα θα κανετε!

αυτο ηθελα να ρωτησω.εσεις τι θα παρετε?θελω κατι εκπαιδευτικο κ οχι για προσωρινο!

απο οικιακες συσκευες τα εχουμε ολα,κουνια εχουμε...δεν ξερω.

σιγουρα θα της παρω τραπεζακι καρεκλακι για να ζωγραφιζει.

αλλα κ κατι αλλο...???

1654096yn4fep17z7.gif

Φίλες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

Λαζαρένια μου περαστικά στην μικρούλα σου και στον αντρούλη σου.

Ορίστε και το γλυκάκι σας!

566674e5fss693vh.jpg

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

186495bna73841p9.gif

Arma χρόνια σου πολλά και εύχομαι μόνο χαρές σε εσένα και την οικογένειά σου.

Vatraxaki κρίμα για το παλλικάρι που έφυγε τόσο νωρίς :(:(:(:(:(:(:( Τροχαίο;

Lazarenia μου περαστικά σας. Πώς είναι οι αρρωστούληδές σου σήμερα; Δεν νομίζω πάντως να είναι από το φίλο σας γιατί συνήθως φαίνεται μετά από 2-3 μέρες. Μάλλον κάτι τους τρυγίριζε νωρίτερα.

Εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω στην Αλεξάνδρα view master αλλά φοβάμαι μήπως το φοβηθεί. Δεν ξέρω τι να της πάρω.......δεν ζωγραφίζει ακόμα για να της πάρω τραπεζάκι. Ίσως της πάρω κουζινικά γιατί ασχολείται με κουταλάκια, κυπελάκια, μπολάκια κλπ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Και εμείς έχουμε γιορτούλα σήμερα. Γιορτάζει η αδερφή μου. Δέσποινα την λένε.

Stone και εμείς έτσι ξέρουμε, ότι δηλαδή 21/11 γιορτάζουν οι ανύπαντρες και 15/8 οι παντρεμένες. Όταν όμως 20, 25 ή 30 χρόνια από τη ζωή σου γιορτάζεις 21/11 μετά θα το αλλάξεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αρμακι μου χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα!!! Ο,τι επιθυμεις! Να σε χαιρομαστε φιλεναδα!!!

giovanna χρονια πολλα και για την αδερφουλα σου!

Λαζαρενια, περαστικα σας! Κι εγω πανως δε νομιζω οτι τους κολλησε ο συγκεκριμενος... Αυτο που μου εχει πει ο παιδιατρος ειναι πως το μικροβιο κανει 2-7 μερες να εκδηλωθει. Αρα ψαξε 2-7 μερες πισω απο την εκδηλωση των συμπτωματων.

Κοριτσια εμεις του εχουμε παρει απο τα γενεθλια του τραπεζακι με καρεκλιτσες απο το ικεα και τα χρησιμοποιει αρκετα. Βαζω και πολλα χαρτια πανω και τα μουτζουρωνει!!!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...