Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ΑΧ! Νομίζω ότι τώρα δεν θα σας προλαβαίνω με τίποτα! Τι να πρωτογράψω τώρα???

ana μου σ'ευχαριστώ για την ευχή σου, αλλά δεν παίζει να με κρατήσει. Έχει ήδη βοηθό που δεν μπορεί να διώξει και αν και πιστεύω ότι χρειάζεται δεύτερο άτομο αφού έχει πολύ κόσμο, δεν παίρνει γιατί σε λίγο καιρό θα έχει τον γιο του(λογικό..).

Ρίτα όντως στο σπίτι είναι πιο κουραστικό, όχι σωματικά αλλά ψυχολογικά νομίζω. Έχεις την έννοια να φάει, να παίξει, να μην χτυπήσει. Στην δουλειά ξέρεις τι πρέπει ακριβώς να κάνεις, τα κάνεις και τέλος. Και να κουραστείς ξέροντας ότι στο σπίτι σε περιμένει το μπουμπούκι σου φεύγουν όλα! Όμως είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Θα καταλάβω την επόμενη βδομάδα πως θα είναι πραγματικά που θα είναι ολόκληρη.

stone μόνο πρωί θα δουλέυω 8-1.

Βατραχάκι μου να πεις στον αντρούλη σου ότι έτσι και σε ξαναστενοχωρήσει θα τον δείρω! Και έχω και βαρύ χέρι!χαχαχαχα!!! Καλά τι τέλειος Αγ. Βασίλης είναι αυτός που έβαλες???

κικο μου πολύ χάρηκα που ο μικρός σου είναι καλύτερα και γκρεμίζει το σπίτι! Χίλιες φοές από το να το βλέπεις κομμένο ε?

deleni απαράδεκτα τα πεθερικά σου. Δεν μπορώ να το διανοηθώ παιδί στο αυτοκίνηο χωρίς κάθισμα..πάντως αν δεν τους τα πει ο καλός σου, καλά θα κάνεις να τα πεις εσύ!

Τι άλλα ήθελα? Α, θερμόμετρο έχω υδραργύρου, το φοβάμαι, αλλά είναι πιο ακριβές. Είχα 2 ηλεκτρονικά αλλά ήταν μούφα. Θα κοιτάξω μήπως βρω αυτό της Ρίτας.

joa εγώ δεν έχω μαξιλάρι στην Εύα και θ'αργήσω πολύ ακόμα να της βάλω γιατί με τις κολοτούμπες που κάνει όταν κοιμάται το φοβάμαι..

όσο για την τηλεόραση εγώ της βάζω της Εύας διάφορα αλλά δεν κολλάει. Της βάζω κανα μισάωρο το πρωί και άλλο τόσο το απόγευμα όταν ξυπνάει για να κάθεται λίγο στο πάρκο. Έτσι παίζει στο πάρκο και όποτε ακούσει το σημείο που της αρέσει κοιτάει και μετά πάλι στα παιχνίδια της. Επίσης βλέπουμε και βιντεάκια στο youtube την ώρα που την ταίζω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κάποια είχε ρωτήσει για τις εικονίτσες? Λοιπόν πάτε εδώ http://www.glitter-graphics.com/, έχει άπειρα. Αν θέλετε κατι συγκεκριμένο πατάτε τη λέξη-κλειδί στο search. Αφου το βρείτε αντιγράφετε το bbcode και το φέρνετε εδώ.

824834ttykjfe6uz.gif

=arma;21460

Βατραχάκι μου να πεις στον αντρούλη σου ότι έτσι και σε ξαναστενοχωρήσει θα τον δείρω! Και έχω και βαρύ χέρι!χαχαχαχα!!! Καλά τι τέλειος Αγ. Βασίλης είναι αυτός που έβαλες??

?

θα του το πω αρμακι μηπως και φοβηθει χαχαχαχα!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μπήκα να πω μια καληνύχτα! Εύχομαι να είναι ήρεμη για όλες και κυρίως για τα παιδάκια μας! Εγώ πάλι δεν είμαι πολύ καλά, ανακατεύομαι συνέχεια και από το πρωί έχω φάει μία τυρόπιττα, μία φέτα ψωμί με τυρί, ένα γάλα και τώρα μασουλάω 2 φρυγανιές! Τι να πω δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, μάλλον είναι της εγκυμοσύνης αλλά επειδή δεν είχα στην αρχή σε τόσο μεγάλο βαθμό και στο γιο μου καθόλου τα έχω δει σκούρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Πάω κι εγω σιγά σιγά..

Αύριο πρέπει να κάνω μία καλή γενική στο σπίτ γιατί έχω γιορτή και επίσης μέσα στη βδομάδα τα απογεύματα που θα είμαι σπίτι δεν παίζει να κάνω πολλά παρά μόνο τα απαραίτητα.

Α! Έφτιαξα μηλόπιτα τελικά για γλυκό αλλά μου χάλασε λίγο το ντεκόρ καθώς την γύριζα. Πάντως εγινε πολύ νόστιμη!

Καλό βράδυ κορίτσια μου!

Είχα κάποιες ανακατοσούρες στην αρχή Βατραχάκι μετά τίποτα αλλά εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν μπορώ καθόλου το φαγητό. Νόμιζα ότι ήταν από τις 2 ιώσεις αλλά μάλλον όχι γιατί δε λέει να υποχωρήσει, σήμερα είμαι χειρότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα, κανε υπομονη..μπαίνεις τώρα στην τελικη ευθεία και τα συμπτώματα θα είναι πιο έντονα...Προσπαθησε να εχεις μια ισορροπημενη διατροφή..Καλα κανεις και προτιμας γαλακτοκομικά..Να μη βαραίνεις το στομαχι σου..

Arma θα βρεις γρηγορα τους ρυθμους σου..Και εγω οταν ξεκινησα τη δουλειά, μου πηρε λιγο καιρό να συνηθίσω αυτα που εκανα σε 14 ωρες στο σπίτι, να πρεπει να τα κανω σε 8 ώρες..απλά ήμουν πιο χαλαρη οταν δεν δουλευα και καποιες δουλειές τις ανέβαλλα αφού με έπαιρνε, τώρα ξερω οτι πολλές αναβολές δεν χωρανε.. Το ωραριο θα σε βολέψει πολύ με το μωρό..

Αυριο εμεις γιορταζουμε τις παρθενες Μαρίες..Εσυ γιορταζεις αυριο;;Σε καποια μερη της Ελλάδας- πχ Κρητη- γιορταζουν αυριο..

Vatraxaki, γελασες ε;;Κι εγώ οταν είδα τι εγραψα αρχισα να γελάω..Μα λέω και οι δυο γιο εχουν τι γραφω..Νόμιζα ταισες ψαρι τον Τίμο με συνταγη της Ρίτας..Οτι να΄ναι..:P:p

Ρίτα ξεθεώθηκες, ε;; Θα μας πεις αυριο τα παραλειπόμενα...

Καλό Βραδυ μανούλες..

Τελευταία ειμαι η νυχτεριδα της παρεας..τελευταία κλείνω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλημερα κοριτσια!

εμας δεν ξεκινησε και με τα καλυτερα νεα η ημερα μας πριν λιγο εμαθα δυσαρεστα νεα σκοτωθηκε ενα παλικαρι 30 χρονων γιος οικογενειακων φιλων σταναχωρεθηκα πολυ δεν ξερεις τι σου ξημερωνει τελικα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...