Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Vatraxaki, πολύ ενδιαφερον το αρθρο που μας παρέθεσες και εγω κραταω την τελευταια παραγραφο που τα λεέι όλα..

Ο δικος μου δεν κάθεται στη tv, αλλά υπάρχουν κάποιες φορες που περναει απο διπλα και καρφώνει το βλέμμα του χωρις να κινείται και να αντιδρα.. Προκειται για πραγματικη αποσβόλωση..:(:(

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κανει πολυ λιγοτερο απο λεπτο νομιζω καπου 10 δευτερολεπτα ειναι της microlife βατραχακι

microlife-mt400-thermometer.jpg

Και εγώ αυτό έχω και είναι το μόνο που προλαβαίνει να κάνει μέτρηση εκείνο του αυτιύ το έχουμε για παιχνίδι... (και στο προηγούμενο σπίτι έχω σπάσει δυο υδραργυρικά...εγώ και όχι η Αναστασία!!!!)

Έπεσε δουλειά το μεσημέρι και είμαι μες τα νεύρα...δεν ξεκουράστηκα συγχίστηκα και με τα πεθερικα.....

Ο πεθερός μου εμφάνισε κατι αρρυθμίες εδώ και κάνα δυο μέρες και δεν νιώθει πολύ καλά αλλά σήμερα που κρατούσε η πεθερά μου τη μικρή θεώρησαν σκόπιμο να πάνε μια βόλτα μέχρι το χωριό(25χιλ μακρυά) να δουν την προγιαγια....:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Και ρωτάω τον άντρα μου "καλά αν πάθαιναν κάτι στο δρόμο;;;;" απάντηση "Τώρα μην το ψάχνεις, την πήγαν, τελίωσε!!!!"

UZaZp3.pngHoQqp3.png

ουφφφφ πουθενα χελωνακια...

πηρα ενα χρυσοψαρο ομως..κοντα ειναι χαχαχα

Ε ρε μανα μου τι επαθα σημερα...

Σε λιγο περιμενω τα παιδακια να το γλεντησουμε ολοι μαζι!ε ρε γλεντια!οιμε!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni δεν ειναι εξαιρετικα γρηγορο αυτο το θερμομετρο?μεχρι να το βαλω το βγαζω...

vatraxaki μου πολυ χρησιμο το κειμενο ..εγω σας εχω ξαναπει και τους mazoo που του εβαζα μετα το χρονο(πριν χρονισει δεν εβαλα ποτε τηλεοραη ουτε καν την ανοιγα ολη μερα) για λιγο καιρο το σταματησα διοτι ειδα οτι κολλουσε ασχημα τωρα το εχω μονο ως λυση αναγκης.

Με επηρεασε και μια φιλη μου που σας ειχα πει οτι ο μικρος της ειναι 4 ετων και δε μιλαει και της ειπε η αναπτυξιολογος οτι παιζει πολυ σημαντικο ρολο και η πολυ τηλεοραση που βλεπει απο πολυ νωρις.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Deleni και εσυ εχεις δικιο και ο αντρας σου θελει να μη δημιουργούνται εντάσεις..

Αν με ρωτούσες πριν λίγο καιρό θα σου έλεγα καλυτερα μιλα με τα πεθερικα σου και πες τους οτι αφου δεν αισθάνονταν καλά, καλύτερα θα ήταν να αποφυγουν το δρομολογιο και για δικη τους ταλαιπωρία βρε παιδακι μου..

Τώρα μετα το τελευταίο σκηνικο με την δικη μου πεθερα, συννενοηθηκαμε με το συζ. καθε ειδους παρεξηγηση να τη συζηταει ο καθενας μας οταν αφορα το γονιο του..Επειδη όμως ο δικος μου είναι βαρυ πεπόνι, πάλι εγώ θα γινομαι η κακια, όπως τελευταία...

Διαφημίσεις

Α deleni αυτο που εκαναν τα πεθερικα ηταν πολυ επικινδυνο..εμενα επειδη ο πεθερος μου πινει λιγο το καλοκαιρι δεν αφησα το Γρηγορη να μπει ποτε μεσα στο αυτοκινητο του και το ειπα και ξεκαθαρα.

Μαλλον πρεπει να τους μιλησει ο ανδρας σου λιγο οταν κρατανε το παιδι να μην κοιτανε τις επισκεψεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ουφφφφ πουθενα χελωνακια...

πηρα ενα χρυσοψαρο ομως..κοντα ειναι χαχαχα

Ε ρε μανα μου τι επαθα σημερα...

Σε λιγο περιμενω τα παιδακια να το γλεντησουμε ολοι μαζι!ε ρε γλεντια!οιμε!

Δεν πειραζει Ρίτα...Τα παιδακια προκειμένου να πάρουν πίσω αυτο που εχασαν θα σου κάνουν το σπίτι εκτος απο παιδότοπο..για ανακαίνιση!!χαχαχα

Πλάκα κάνω..Να δεις που τη μεγαλύτερη χαρα σημερα θα την παρει ο Γρηγορης γιατι θα παιζει σε δικο του γηπεδο...

Κατι μου μυρισε..Πάω για αλλαγη πάνας, πότε πρόλαβε ο ατιμος..τώρα έφαγε...

κοριτσια εγω την tv να πω την αληθεια την εχω ανοικτη το πρωι αλλα ο Τιμος σπανια βλεπει μονο αν ακουσει τις αγαπημενες του διαφημησεις κολλαει,

κι οταν τρωμε που βλεπουμε τα ζουζουνια αλλιως δυσκολα να φαμε!

αλλα τωρα προβληματιστηκα μαλλον θα ακουμε ραδιο :tongue:

ρε κοριτσια τι να κανω με τα μαλλια μου να τα βαψω εγιναν χαλια αλλα ψιλοφοβαμαι κιολας.

εσεις τι κανατε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

καλα deleni απαραδεχτοι με μωρο παιδι να κανουν κατι τετοιο!

τουλαχιστον την ειχαν στο καθησματακι;

εγω σ'ενα θεμα που ειμαι καθετη ειναι στο αυτοκινητο δεν παει πουθενα χωρις καθησματακι ουτε για 1 χιλιομετρο ευτυχως το ιδιο καθετος ειναι κι ο αντρας μου σ'αυτο συμφωνουμε χαχαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Όχι Βατραχάκι μου μακάρι να την είχαν σε καθισματάκι....:twisted::twisted::twisted::twisted: Αγκαλιά στην πεθερά μου μιας και "έλα μωρέ, εμείς τότε τα παιδιά έτσι τα πηγαίναμε, ούτε καθισματάκια είχαμε ούτε τίποτα!!!!"

Η αλήθεια είναι ότι τρώγομαι να τους τα ψάλω αλλά θα βάλω το σύζυγο γιατί και εγώ αυτή την "πολιτική" έχω... ο καθένας κανονίζει τους δικούς του!

Έχω και τις ορμόνες μου χάλια σήμερα γιατί δεν μπορώ να ηρεμήσω καθόλου απο το πρωί έχω μια υπερένταση...ελπίζω αύριο τα νεύρα μου να είναι καλύτερα....

Και εμάς η Αναστασία δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στην τηλεόραση αν και την Κυριακή που είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι απο το πρωί που θα την ανοίξει ο άντρας μου δεν κλείνει μέχρι το βράδυ...προσπαθώ να του πω ότι αυτό δεν είναι καλό για το παιδί αλλά πατάει στο γεγονός ότι ούτως ή άλλως η μικρή δεν ασχολείται...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι να κανω με τα μαλλια μου να τα βαψω εγιναν χαλια αλλα ψιλοφοβαμαι κιολας.

εσεις τι κανατε;

Vatraxaki, εμενα που ο γιατρός μου ηταν πολύ αυστηρός, ούτε νυχια μου αφηνε να βαψω..Καθε τόσο τον ρωτούσα για τα μαλλιά, μου ελεγε.. "σε λυπαμαι κοριτσι μου, η ριζα σου θα φτασει μεχρι τον ώμο"

και με νευρίαζε:mad:

Οταν μπηκα στην 32 εβδομαδα μονος του μου είπε.."το μαλλί θα το βαψεις;", μες την τρελη χαρα ήμουν, μόνο ομως με φυτική..

Όχι Βατραχάκι μου μακάρι να την είχαν σε καθισματάκι....:twisted::twisted::twisted::twisted: Αγκαλιά στην πεθερά μου μιας και "έλα μωρέ, εμείς τότε τα παιδιά έτσι τα πηγαίναμε, ούτε καθισματάκια είχαμε ούτε τίποτα!!!!"

Τοτε δεν είχε κάθε σπίτι 3 αυτοκινητα..Τα πιο πολλά καρο είχαν για μεταφορικο μεσο..Θα κοιτάμε τι γινόταν πριν 40 χρόνια;;

Συγγνώμη Deleni, αλλά η πεθερα πάει φιρι-φιρι για καβγα..Για βαλε μια ταξη..Εγώ δεν θα ξαναφηνα να τον πάνε ετσι ουτε μεχρι τη γωνία.. Δεν εχετε κανενα συγγενη ή γνωστο να τους δανείσουν ενα καρεκλακι ;;

Πρεπει να είσαι συνεχως με το φοβο πότε θα μερακλωθουν οι παππούδες για tour;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

Stone το έχω ξεκαθαρίσει υποτίθεται ότι το παιδί χωρίς καρεκλάκι δεν παέι πουθενα...αλλά τι να πω... αν αύριο δεν τους μιλήσει ο άντρας μου θα αναγκαστώ να το κάνω εγώ....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Stone το έχω ξεκαθαρίσει υποτίθεται ότι το παιδί χωρίς καρεκλάκι δεν παέι πουθενα...αλλά τι να πω... αν αύριο δεν τους μιλήσει ο άντρας μου θα αναγκαστώ να το κάνω εγώ....

Ετσι..Μην πεις ας δώσω τοπο στην οργή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...