Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι!

Κικο το ξερω οτι ειναι ο δημαρχος... Μου το ειπε η φιλη μου. Ο αντρας σου γιατι ειναι διστακτικος? Για τη μυξα θα βοηθουσε και κανενα σιροπακι, ειδικα τη νυχτα! Και λιγο οτριβιν ισως για να μπορει να αναπνεει καλα τη νυχτα απο τη μυτη...

Αρμα μπραβο, πολυ ωραια νεα! Αντε να γινει κανενα θαυμα και να σου ζητησουν να μεινεις! Στο ευχομαι ολοψυχα!

Ριτακι ευχαριστω πολυ για το λινκ! Τα διαβασα, δεν πληρουμε ακομα ολες τις προδιαγραφες, οποτε θα αφησω και τις γιορτες να περασουν και θα δουμε τι θα κανουμε! Παρεπιμπτοντως μηπως εχεις καμια καλη και δοκιμασμενη συνταγη για πατατοσαλατα??? Θα φτιαξω και το τυροψωμο σημερα! Τετοια προκοπη δεν εχει ξαναγινει!!!:D

t7fQp3.png

Α! και κικο, πολυ ορο! Μην τον λυπηθεις καθολου! Βαζε συνεχεια! Σε εμας τουλαχιστον κανει θαυματα! Χθες το βραδυ μεσα σε ενα λεπτο του εσκασα τεσσερις αμπουλες του καημενου! Κεφαλοκλειδωμα τον ειχα πιασει, κιχ δεν προλαβε να κανει! Και ολα αυτα μονη μου, γιατι εχω και τον αντρα μου τον λιγοψυχο που φωναζει να λυπηθω το παιδι!

t7fQp3.png

Πατατοσαλατα ε?

Χμμμ δεν εχω γραμμενη καμμια αλλα μπορω να σου πω στο περιπου

Βραζεις τις πατατες σε αλατισμενο νερο.Κοβεις σε κυβακια και ανακατευεις με μαγιονεζα(ή μιση μιση μαγιονεζα και γιαουρτι)με λιγο κετσαπ και λιγο περισσοτερη μουσταρδα

Απο εκει και υστερα βαζεις οτι σου αρεσει εγω ας πουμε σε μια εκδοχη βαζω,ζαμπον λιγο μπεικον περασμενο απο το τεφαλ,κιτρινο τυρι τυπου γκουντα,πιπεριτσες χρωματιστες σε κυβακια και πιπερακι.

Σε αλλη εκδοχη βαζω ,φρεσκο κρεμμυδακι,πιπεριτσες,ελιες,μαιντανο,φετα και αυγο αν σου αρεσει.

Βαλε οτι θες μεσα απλα να κρυωσουν καλα οι πατατες πριν τις αναμιξεις με τη μαγιονεζα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α αμα τη θες πιο ελληνικη απλα βαλε πατατες και καροτακια,καπαρη,ελιες,φετα,ντοματα σε κυβακια κρεμμυδακι και ανακατεψε με λαδολεμονο χτυπημενο με ελαχιστη μουσταρδα.

Στο μασα στην κατηγορια σαλατες θα βρεις αρκετες συνταγες και με κοτοπουλο και με αλλους συνδιασμους..

Βασικα βαλε μεσα οτι σου αρεσε μην κολλας!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Α! και κικο, πολυ ορο! Μην τον λυπηθεις καθολου! Βαζε συνεχεια! Σε εμας τουλαχιστον κανει θαυματα! Χθες το βραδυ μεσα σε ενα λεπτο του εσκασα τεσσερις αμπουλες του καημενου! Κεφαλοκλειδωμα τον ειχα πιασει, κιχ δεν προλαβε να κανει! Και ολα αυτα μονη μου, γιατι εχω και τον αντρα μου τον λιγοψυχο που φωναζει να λυπηθω το παιδι!

κάτι μου θυμίζει αυτό. Και εγώ ότι έχει σχέση με φάρμακο, ορό και οτριζαλίν που ρουφάει τη μύξα τα κάνω όλα μόνη γιατί και εμένα ο δικός μου ο άντρας όχι μόνο είναι λιγόψυχος αλλά καμιά φορά κάθεται ο Αναστάσης και εκείνος μόνο που δεν κλαίει όταν με βλέπει να του βάζω τον ορό. Ωραίος είσαι του λέω , για να δίνεις κουράγιο στον άλλον είσαι.

Ευτυχώς που το ρίχνω και λίγο στην τρελή (όταν βέβαια έχω περιθώρια) και κάτι γίνεται αλλιώς αν είμασταν ίδιοι σε κάθε καρούμπαλο θα συχνάζαμε στο Παίδων.

Επίσης να πω μια ωραία πατατοσαλάτα που μου είχαν προτείνει και είχα φτιάξει είναι: πατατούλες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια , αγγουράκι ψιλοκομμένο τουρσί, κάπαρη , κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και μαϊντανό ανακατεμένο με μαγιονέζα.Μιλάμε όνειρο.

Εγώ Ριτάκι λέω να φτιάξω το απογευματάκι τις πατατούλες ογκρατέν με διάφορα τυράκια τριμμένα.

Προς το παρόν σας αφήνω γιατί είμαι αύπνη όλη τη νύχτα και μιας και κοιμήθηκε ο μικρός τώρα να ρίξω και εγώ εναν υπνάκο.;););)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια! Ριτα θα κανω την πιο ελληνικη εκδοχη μου φαινεται, θα συνδυασω και τη συνταγη της κικο και θα σας πω εντυπωσεις!!!

Κικο να βαλουμε τους αντρες μας να κανουνε παρεα! Ιδιοι ειναι!!!:D:D:D

t7fQp3.png

κικο μου χαιρομαι που ειναι καλυτερο ο μικρουλης σου!

αρμακι μου καλα ειναι και στη δουλεια ε;χαχα

ριτα πηρες χελωνακια;τα καημενα καλα πως τα πηρε στα χερια του ο Γρηγορης;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια και εμείς με δύο θερμόμετρα κυκλοφορούμε στο σπίτι......και τα δύο ηλεκτρονικά. Ένα HARTMANN και ένα DIGITEMP. Δεν υπάρχει περίπτωση να καθήσει να της βάλω το κλασσικό θερμόμετρο. Εδώ και στο ηλεκτρονικό αντιδράει.

Κικο περαστικά σας. Εύχομαι να τα ξεπεράσετε όλα γρήγορα.

Μαρινάκι καλά έκανες και πήρες για λίγες μέρες αναρρωτική. Τη χρειάζεσαι για να συνέλθεις.

Stone σε ποια υπηρεσία είσαι; Και εγώ στο Δημόσιο είμαι, Πρωτοδικείο, αλλά στις 30 οργανικές έχουμε ακριβώς 15 κενά. Δηλαδή είναι καλυμμένες μόνο οι μισές θέσεις. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ δουλειά. Εκτός του ότι μέχρι τις 14.00 δεν σηκώνω κεφάλι, δεν υπάρχει και μέρα που να μην φέρω κάτι στο σπίτι. Επίσης θα πάω και αύριο το πρωί για λίγες ώρες διαφορετικά δεν θα τη βγάλω καθαρή.

Για να μην συζητήσω και κάτι τυχερά που μπορεί να μας τύχουν σε γιορτές, αργίες και σκόλες όπως αυτόφωρα, ανάκριση κλπ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ρίτα συγγνώμη που σε αφησα το μεσημερι αλλά δεν κρατιόμουν απο τη νύστα..Βλέπεις χτες απο τις 3 έως τις 6 είχαμε παρατραγουδα..κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα με το μωρακι μου και στρώσαμε και οι δυο..

Μου βηχει όμως λίγο και στενοχωριεμαι...

Ωραιες συνταγουλες για πατατοσαλατα, μιας και είπα να νυστεψω απο κρεας πρεπει να δώσουμε βαρύτητα στα λαχανικα τώρα..

Vatraxaki, ενταξει είσαι κορίτσι μου,ε;;Κάνε και εσυ καμια πατατοσαλάτα για το βραδυ για αναθερμανση σχεσεων..Και εγω αμα αρπαχτούμε, το ρίχνω στη μαγειρική για επανένωση..Τι να κανω...

Πρόσεχε τον Αναστάση Kiko, γιατι οτι ζημια δεν εκανε τον καιρό που ήταν αδιαθετος, θα τα κανει όλα τώρα μαζεμενα..Το εχουν οι Αναστασηδες φαίνεται...Ουφφφφ...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ναι stone μου σ'ευχαριστω ειμαι πολυ καλυτερα ηρθε το μεσημερι κι ολα μελι γαλα!!!

κοριτσια αυτο μου το εστειλε η dioni μας αν θελετε διαβαστε το!

Τι ΔΕΝ Κάνει το Παιδάκι Όταν Παρακολουθεί Τηλεόραση?

από την εφημερίδα John Rosemond , Knight - Ridder

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις του Nielsen , τα παιδάκια στην Αμερική, ηλικίας 2-5 παρακολουθούν κατά μέσω όρο 30 ώρες τηλεόρασης την εβδομάδα. Αυτό μεταφράζεται σε 1560 ώρες τηλεόρασης ετησίως, για ένα σύνολο 6240 ωρών μέχρι τη στιγμή που ένα παιδάκι γίνει 6 χρονών. Βασιζόμενοι στην 14ωρη μέρα, αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά προσχολικής ηλικίας περνούν περίπου το 1/3 της ημέρας τους κοιτάζοντας τηλεόραση.

Αυτά είναι τα χρόνια που ο άνθρωπος δομείται, κατά τη διάρκεια των οποίων κάθε πλευρά της φύσης του παιδιού αναπτύσσεται και δημιουργούνται συνήθειες. Η αντίληψη που έχει για τον ίδιο και για το κόσμο, ο τρόπος με τον οποίο επεξεργάζεται και κάνει χρήση των πληροφοριών, ο κοινωνικός του ρόλος, η προσωπικότητά του – όλα αυτά σφυρηλατούνται από αυτή τη δυαδική σχέση ανάμεσα στο παιδί και το περιβάλλον. Αναμφισβήτητα, τα προσχολικά χρόνια είναι τα πιο σημαντικά της ζωής μας. Προφανώς, η τηλεόραση έχει γίνει, το κύριο περιβάλλον για την πλειοψηφία των παιδιών. Το ερώτημα που μπαίνει είναι: ʽ'Οι συνέπειες για το παιδί που παρακολουθεί χιλιάδες ώρες τηλεόρασης κατά τη διάρκεια των δομικών χρόνων είναι υγιείς ή μη υγιείς?''

Για τα τελευταία 30 χρόνια, οι κοινωνικοί επιστήμονες προσπαθούν να απαντήσουν αυτό το ερώτημα. Η έρευνά τους όμως έχει εστιαστεί σχεδόν αποκλειστικά στα αποτελέσματα του τηλεοπτικού περιεχομένου – εάν, για παράδειγμα, είναι ή όχι βίαιο – στην κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών. Ίσως επειδή οι μεταβλητές είναι πιο δύσκολο να απομονωθούν και να μετρηθούν, οι ερευνητές έχουν αγνοήσει σε μεγάλο βαθμό τις λιγότερο εμφανείς μακροπρόθεσμες επιδράσεις της παρακολούθησης τηλεόρασης σαν μια διαδικασία, ανεξάρτητη από το περιεχόμενο.

Είναι έτσι? Την επόμενη φορά που το παιδί σας θα παρακολουθήσει τηλεόραση, κοιτάξτε αυτό και όχι την οθόνη. Αναρωτηθείτε, ʽ'Τι κάνει?'' Κι ακόμη καλύτερα, αφού οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα κάνει πολλά, αναρωτηθείτε, ʽ'Τι δεν κάνει?''

Σε απάντηση, δεν:

Ψάχνει για πληροφορίες

Εξασκεί τις κινητικές του δεξιότητες, χονδροειδείς ή λεπτές

Συντονίζει το μάτι με το χέρι

Χρησιμοποιεί περισσότερες από δύο αισθήσεις

Κάνει ερωτήσεις

Εξερευνά

Παίρνει πρωτοβουλία ή καλλιεργεί τα κίνητρα

Δέχεται προκλήσεις

Επιλύει προβλήματα

Σκέφτεται αναλυτικά

Ασκεί τη φαντασία του

Ασκείται σε δεξιότητες επικοινωνίας

Είναι ούτε δημιουργικό ούτε εποικοδομητικό

Επίσης, λόγω του γεγονότος ότι η τηλεόραση κάνει αυτό το ʽ'τρεμοπαίξιμο'' (κάθε 4 δευτερόλεπτα, κατά μέσο όρο, η εικόνα αλλάζει), η τηλεόραση δεν προωθεί την μακροπρόθεσμη προσοχή. Τέλος, επειδή η δράση συνεχώς αλλάζει και πηγαίνει όπως θέλει πίσω, μπροστά και πλάγια στο χρόνο (για να μην αναφέρουμε ότι πηγαίνει από το ένα στο άλλο θέμα), η τηλεόραση δεν προωθεί τη λογική σκέψη που παρουσιάζει συνέχεια.

Και λοιπόν? Λοιπόν, κατά τρόπο αρκετά ενδιαφέρον, οι ανεπάρκειες που έχουν παρατηρηθεί παραπάνω είναι χαρακτηριστικά των παιδιών που έχουν μαθησιακές δυσκολίες, των παιδιών που έχουν διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα, των παιδιών που δεν φαίνονται να μπορούν ʽ'να τα συνθέσουν τα πράγματα όλα μαζί ʽ', όταν φτάνουμε στα θέματα μάθησης και ειδικότερα πως να μαθαίνουμε να γράφουμε και να διαβάζουμε. Από το 1955, περίπου τον καιρό που η τηλεόραση έγινε κύριο θέμα στη ζωή των παιδιών μας, οι μαθησιακές δυσκολίες έχουν πέσει σαν επιδημία στα σχολεία μας.

Θα ήταν απλούστευση να πούμε ότι η τηλεόραση φταίει και μόνο αυτή για τα πολλά μαθησιακά προβλήματα που ταλανίζουν τα σχολεία μας, αλλά θα ήμασταν και πολύ αφελείς να αγνοήσουμε το παραλληλισμό.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

όσον αφορα τα θερμόμετρα εγώ χρησιμοποιώ το απλό τοο υδραργυρου, γιατι μου είπαν οτι είναι το πιο αξιόπιστο, η αλήθεια είναι όμως πως δεν είναι το πιο ασφαλές και ακίνδυνο..

Stone σε ποια υπηρεσία είσαι; Και εγώ στο Δημόσιο είμαι, Πρωτοδικείο, αλλά στις 30 οργανικές έχουμε ακριβώς 15 κενά. Δηλαδή είναι καλυμμένες μόνο οι μισές θέσεις. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ δουλειά. Εκτός του ότι μέχρι τις 14.00 δεν σηκώνω κεφάλι, δεν υπάρχει και μέρα που να μην φέρω κάτι στο σπίτι. Επίσης θα πάω και αύριο το πρωί για λίγες ώρες διαφορετικά δεν θα τη βγάλω καθαρή.

Για να μην συζητήσω και κάτι τυχερά που μπορεί να μας τύχουν σε γιορτές, αργίες και σκόλες όπως αυτόφωρα, ανάκριση κλπ.

Είμαι σε Δήμο όπου και εκει επειδή υπάρχει πληθώρα αντικειμένων και οι υπάλληλοι μετρημενοι στα δαχτυλα, η δουλειά είναι αρκετή..Εχω κάτσει και εγώ πολλές φορες υπερωρία..Η αλήθεια είναι οτι αυτη την περίοδο είμαι καλά, τον άλλο μηνα όμως θα μου αναθεσουν κι άλλα αντικείμενα -λόγω μεταταξεων υπαλληλων- και τοτε θα είναι πιο δυσκολα..Δεν πειραζει όμως, τη δουλειά δεν τη φοβαμαι, απλά θα τελειωσει και το μειωμένο και θα μου κακοφαίνεται λίγο...

Εγώ είχα την εντυπωση οτι ήσουν αστυνομικος..Αλλο και τούτο πάλι, ε;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...