Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλενάδες!!!!! Μου λείψατεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, η πρώτη μέρα στη δουλειά ήταν άψογη. Σαν να μην πέρασε μια μέρα...Από τις 8.15 έως τις 12.30 τρέχαμε πανικόβλητοι, να αλλάζουμε μηχανήματα και να κάνουμε μασάζ! Αν σας πω ότι μου φάνηκε τοοοοοοοσο ξεκούραστο θα γελάσετε? Κι όμως! Μου άρεσε, δεν μπορώ να πω, αλλά το μυαλό μου ήταν όλο στην Εύα. Μου έλειψε πολύ! Και είχα μια ανυπομονησία να γυρίσω...άλλο πράγμα! Η Εύα μου αντέδρασε μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη οταν γυρισα, την τάισα, παίξαμε και κοιμήθηκε. Το δοντάκι μας φαίνεται πιο πολύ σήμερα! Το απόγευμα θα φτιάξω και το γλυκό(μου είπαν ότι φτιάχνουν χαλβά) και θα πάω να πάρω και το δωράκι της!

Ευχαριστώ και τις υπόλοιπες για τις ευχές σας! Θα έρθω για σχολιασμούς το βραδάκι μάλλον...

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως την Καλη Αρχη!

Οχι πες μου δεν ειναι πιο κουραστικο το baby sitting απο τη δουλεια?Γιατι τα λεω και δε με πιστευουν..

Οτι γλυκο θες φτιαξε μην περιοριστεις! ευκαιρια ειναι που η Ευα ειναι μεγαλουτσιη για να δοκιμασει κιολας.

Κανε οτι νομιζεις οτι θα δοκιμασει!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω περιμενω να περασει η ωρα να παω να βρω χελωνακια...

Τι επαθες ρε εσυ Ρίτα Παρασκεϋιατικα..Σε διαβαζα το μεσημερι αλλά επρεπε να κλείσω τον υπολογιστή γιατι ήρθαν για απολύμανση στη δουλεια και δεν πρόλαβα....Απο τώρα τρεχετε για νατικατασταση απωλεσθέντων;;;

Πωπω τι επαθαν τα καημενα τα χελωνακια..Οχι τπτ άλλο είναι και είδος προς εξαφανιση!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Α αντικατασταση απολεσθεντων εχουμε απο 6 μηνων που ξεριζωσε μια γλαστρα της φαρμακοποιου μεχρι να πληρωσω..

Ζητησα συγνωμη και μου λεει η γυναικα..''Αμα αρχισες απο τωρα το συγνωμη καηκες..''

Εμ κατι ηξερε..

Αλλη μια φορα πληρωσαμε ενα βαζο σε ενα καταστημα ευτυχως δεν ηταν κανα costa boda.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια , μπήκα για λίγο να σας πω τα νέα μας και την κάνω γιατί ο μικρός αναστήθηκε και τα γκρεμίζει όλα σοριδόν. Λοιπόν είμαστε λίγο καλύτερα σήμερα αλλά η μύξα δεν περιγράφεται κορίτσια. Μιλάμε τέτοιο πράγμα ούτε οι καταρράχτες του Νιαγάρα δεν έχουν, ευτυχώς κοιμήθηκε κανένα 2ωρο και επανήλθε δριμύτερος. Τώρα έχει πάρει τις κατσαρόλες και έχει μπει μέσα και χοροπηδάει. Μάλλον με έχει ακούσει που του λέω ότι είναι σαν κοτοπουλάκι και ετοιμάζεται για κοτόσουπα. Ευτυχώς που λείπουν απο κάτω αλλιώς θα είχαν έρθει να μας φέρουν τις κατσαρόλες στο κεφάλι.Επίσης άλλο πυρετό δεν έχει κάνει απο χθες το απόγευμα και έτσι είμαι λίγο αισιόδοξη.

Μαξιλάρι του έβαλα και εγώ κορίτσια αλλά ούτε να το δει δεν θέλω , μου το φέρνει συνέχεια στο κεφάλι όταν πηγαίνω κοντά. Εντάξει λέω το έπιασα το υποννούμενο και το έβγαλα και εγώ.

Εμείς θερμόμετρο έχουμε ένα της chicco και ένα με υδράργυρο αλλά ομολογώ αυτό του υδραργύρου το πολυφοβάμαι να το χρησιμοποιήσω παρά μόνο όταν ο μικρός το έχει εξφεδωνίσει κάπου το ψηφιακό το βγάζω.

Vatraxaki εγώ φοράω την euphoria calvin klein και είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!

Nατασούλα μου είπε σολντεσανίλ να του δώσω πρωί μεσημέρι βράδυ από 15 σταγόνες για 2 μέρες έτσι και τον πιάσει αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει τέτοιο βήχα, ίσα ίσα που σήμερα με τα σιροπάκια έχει μαλακώσει κάπως.

Τον παιδίατρο τον ξέρω γιατί είναι και ο δήμαρχος της πόλης , τον έχει και μία συνάδελφός μου από τη δουλειά αλλά ο άντρας μου είναι διστακτικός . Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.

λέω να φύγω γιατί μόλις άνοιξε το βάζο με τα ρεβύθια και έβαλε ένα στη μύτη του...

Εντάξει ο γιός μου είναι αυτός επανήλθε δριμύτερος.....

το βράδυ θα δούμε πάλι ΠΑΡΤΥΥΥΥΥ.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ βρε κικο μου ταλαιπωρειται το αγορακι σου ...για τις μυξες τωρα ..προσπαθησε πριν κοιμηθεις να του βαζεις μπολικο ορο και στο καπακι otrisalin ..και μετα δωστου να πιει γαλατακι ζεστο- λιγο παραπανω ζεστο απο οτι συνηθως ..θα κοιμηθει τουλαχιστον ενα τριωρο σερι ..αμα παραπονιεται παλι στον υπνο του μετα , παλι γαλατακι ..εμεις ετσι σωθηκαμε...

Αμα πια δυσκολευεται παρα πολυ , βαλτον να κοιμηθει στο καροτσι σε ημικαθιστη θεση

JOA μου πήρε ο άντρας μου σήμερα otrisalin και λέω να του βάλω λίγο γιατί έχουμε χαλάει ένα πακέτο χαρτοπετσές από τη μύξα και απο ύπνο επίσης δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...