Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σε αυτή την ευγενική συμμετοχή στηρίζομαι κι εγώ Πικουλίνα μου! Χα,χα,χα!!! Σκεφτόμουν να κοιτάξω κι εγώ για διπλό αλλά από την άλλη έχουμε μαζέψει ένα σωρό πράγματα και σκέφτομαι αν αξίζει να δώσουμε και άλλα χρήματα γιατί θα είναι μονο για τις βόλτες μας στην αγορά! Στις κούνιες και όταν είναι ο άντρας μου μαζί ο Γώγος δεν μπαίνει σε καρότσι! Περιμένω εντυπώσεις όταν θα χρησιμοποιήσετε το διπλό!

Βατραχάκι για πες από πού πήρες σλίγκ? Έχω 4-5 μέρες που θέλω να το ψάξω το θέμα αλλά συνέχεια το αμελώ!

Ρίτα μακάρι να πάτε μόνο για βόλτα στην παιδίατρο και να μην έχει τίποτα ο γρήγορος!!!

Πετρούλα πού είσαι? Άντε κοριτσάκι να δώσεις το στίγμα σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα μου εγω πηρα απο εδω http://www.ntanta.gr/ntanta/ringslings ειχε ενα ωραιο σιελ με μπεζ ριγε προσφορα 27? και το πηρα ειπα να μην δωσω πολλα ολα εχουν γυρω στο 40? -45?

εχει κι εδω ωραια http://www.babywearing.gr/Slings/ringsling.htm

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηρθααααμε...

Λοιπον το αυτακι ειναι ελαχιστα κοκκινο μονο εξωτερικα,το τυμπανο ειναι πεντακαθαρο.Δηλαδη για να σας δωσω να καταλαβεται αυτο δεν ειναι τιποτα απολυτως μπορει να το εχει ο καθενας οποτε και ριχνουμε καμμια σταγονιτσα προληπτικα.

Τωρα τα δεκατακια μπορει να ειναι καμμια ιωση στο ξεκινημα ή ακομα και τιποτα ή δοντι αφου δεν ανεβηκε υψηλα.

Θα δειξει...

Οποτε ειμαστε καλα.

Λεω ομως να μαζευτουμε λιγο αυτο το σκ και να ειμαστε πιο συγκρατημενοι διοτι το παρακαναμε αυτες τις μερες.

Κανα νεο απο την πετρουλα?Εμαθε κανεις τιποτα?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

μπηκα να σας διαβασω και επαθα σοκ.ποσα γραψατε παλι.λυπαμαι που θα σας το πω ωμα αλλα θα σας απατησω με την νικολουλη.θα προσπαθησω αυριο να σας διαβασω.

να σας πω οτι χθες βρεθηκαμε με την maeleni.παρα πολυ γλυκια κοπελα,ειδα και τον γρηγορακη.κουκλος!!!ηρθε και αγκαλια μου.επιασα μπουτι κανονικο,οχι ξυλαρακι...( τωρα που το θυμηθηκα ακου μονο 100 γρ πηρε η φωτεινη...)

σημερα συναντηθηκαμε και με την πετρουλα το μεσημερι τυχαια στο κοσμος.εβγαλαν βολτα τον ανασταση,αλλος κουκλος και αυτος.και εκεινον τον πηρα αγκαλια.(αποθημενο μαλλον το εχω να πιασω διπλες στο μπουτι).αναστασης και γρηγορης 2 ξανθα κουκλακια.

η πετρουλα πηγε στον γιατρο και ολα ειναι καλα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου;;; όλες για ύπνο πήγατε;

και εγώ κομμάτια είμαι ετοιμάζομαι....

Λοιπόν κάναμε το πρώτο εμβόλιο... όλα καλά ο μικρούλης ούτε έκλαψε αλλα κορίτσια κρατηθήτε... είναι 55 εκ και... 4400γρ (απο 50 εκ και 2700 που βγήκαμε απο την κλινική...:D:D:D:D Η Αναστασία στις 40 μέρες είχε πάρει 800γρ και η παιδίατρος τότε μας είχε πει ότι ήταν πάρα πολύ καλά!!! Άκουγα ότι τα αγοράκια αναπτύσσονται πιο΄γρήγορα αλλά δεν περίμενα και τέτοιο πράγμα!!!:lol::lol::lol::lol:

Χάρηκα που όλες είστε καλά, δυστυχώς όσο παέι έχω και λιγότερο χρόνο να σας γράφω...:-(:-(:-( Ελπίζω αργότερα να καλυτερέψουν τα ωράρια και να επιστρέψω δρυμήτερη...

Πολλά φιλιά σε όλες και στα παιδάκια μας, καληνύχτα!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τα νέα σας, αλλά μπήκα να σας πω τα δικά μας. Η Αλεξάνδρα επιτέλους έφτασε 10500 γρ και 84 εκ.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Είμαι πολύ χαρούμενη. Κάναμε και την τελευταία δόση του Prevenar και τώρα μένει ένα εμβόλιο στους 24 μήνες και ένα στους 30 μήνες.

Πραγματικά μου έφτιαξε τη μέρα γιατί σήμερα ανακάλυψα μια χοντρή πατάτα που έκανα στη δουλειά.........μάλλον άλλοι την ανακάλυψαν:-(:-(:-(:-(:-(:-( και έμαθα και ένα πολύ δυσάρεστο για μία γνωστή μου :-(:-(:-(:-(:-(:-(

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να μην έχουμε κανένα αρρωστούλικο.

GiovannaXA πολύ χάρηκα για την μικρή σου που πηρέ βάρος τελικά τα παιδια μας θα μεγαλώσουν και εμείς θα μείνουμε με τον καημό ότι δεν τρώνε κτλ

:tongue::tongue:

ΚΑλησπέρα και από μενα .

Και εμεις βγηκαμε βολτιτσα .Πηγαμε σ/μ και μετα πηραμε σβαρνα τον κοτσοβολο την ηλετρονετ κτλ .Ψάχνω πλυντηριο για τη μαμα μου και αποροφητηρα για εμενα.

Μου την εδωσε και λιγο γιατι ολο για προσφορες λενε και ολο μουφα :mad:

Πήγαμε και μια βολτα στην αδερφη μου και πριν λιγο κοιμισα τη μικρη και ο αντρας μου την κοπανησε.

Μαργαρίτα μου ευτυχως που δεν ηταν τιποτα.Μπορει να ειναι και κανενα δοντακι ή και τιποτα.Μου το εχει κανει και η δικια μου και τελικα τιποτα δεν ηταν.

Χάρηκα που μας ενημερωσε η βικυ για την Πετρούλα , αφου ειναι ολα καλα θα περιμενουμε να μας τα πει.

μπηκα να σας διαβασω και επαθα σοκ.ποσα γραψατε παλι.λυπαμαι που θα σας το πω ωμα αλλα θα σας απατησω με την νικολουλη.θα προσπαθησω αυριο να σας διαβασω.

να σας πω οτι χθες βρεθηκαμε με την maeleni.παρα πολυ γλυκια κοπελα,ειδα και τον γρηγορακη.κουκλος!!!ηρθε και αγκαλια μου.επιασα μπουτι κανονικο,οχι ξυλαρακι...( τωρα που το θυμηθηκα ακου μονο 100 γρ πηρε η φωτεινη...)

σημερα συναντηθηκαμε και με την πετρουλα το μεσημερι τυχαια στο κοσμος.εβγαλαν βολτα τον ανασταση,αλλος κουκλος και αυτος.και εκεινον τον πηρα αγκαλια.(αποθημενο μαλλον το εχω να πιασω διπλες στο μπουτι).αναστασης και γρηγορης 2 ξανθα κουκλακια.

η πετρουλα πηγε στον γιατρο και ολα ειναι καλα.

Πολλά μάκια στη γλυκιά μας Βικούλα.

Το θέμα σου μάλλον είναι τα αγοράκια, αν καταλαβαίνω καλά, μήπως πρέπει να το σκεφτείς? ;) ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Τα νέα μας ας με έπιασαν πάλι τα χαζά ψυχολογικά μου νιώθω εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι δεν εργάζομαι και όλα είναι χαλιά όλοι μέρα με τον μικρό α άντρας μου δουλεύει βραδύ και την ημέρα κοιμάται με αποτέλεσμα να είμαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ …

Προσπαθώ να μειώσω τα γεύματα θηλασμού όσο μπορώ και με φθείρει πολύ παρά πολύ όλο κλαίω χωρίς λόγο σήμερα του έδωσα φαγητό και συνήθως μετά έδινα και στήθος σήμερα αρνήθηκα δεν θέλω ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ

(προσπαθώ να βρω λόγους ώστε να νιώθω καλύτερα που δεν του δίνω γάλα νιώθω σκύλα μανά που το παιδί τις πεινα και δεν του δίνει φαγητό )

έκλεγε και ούρλιαζε του λέω αυστηρά δεν έχει γέλα κοιμήσου τώρα ....

άρχισε να κλαίει με λυγμούς με πηρέ αγκαλιά και δεν προσπάθησε καν να σήκωση την μπλούζα μου.

απλά κούρνιασε στην αγκαλιά μου δεν ξέρω πόση ώρα μείναμε και κλαίγαμε οι δυο μας σφιχταγκαλιασμένη έτσι

τον φιλούσα και τον έσφιγγα και αυτός έκλεγε και έλεγε μαμα όσι γαγα οσι γαγα …..?

Έλιωσα σήμερα κουρέλι έγινα

Μαμάλευτεράκι εγώ να δεις πώς χάρηκα. Πάρτυ έκανα χτες:lol::lol::lol::lol: Εσύ όλα καλά; Να μας πεις τα νέα σου.

Βατραχάκι εμένα μου είχαν κάνει δώρο ένα μάρσιπο της chicco, τους κλασικούς δηλαδή, και καθόλου δεν με βόλεψε. Ζήτημα έιναι αν το χρησιμοποίησα 2 φορές. Πιστεύω όμως ότι στο 2ο παιδί τον χρειάζεσαι για να έχεις ελεύθερα χέρια για το πρώτο. :lol::lol::lol:

Που είσαι βρε Πετρούλα; Ευτυχώς μας ενημέρωσε η Βίκυ και ηρεμήσαμε.

Ρίτα τίποτα δεν θα έχει μωρέ ο Γρηγόρης. Αφού ο οργανισμός του έριξε τον πυρετό μόνος του δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Ξέχασα να σου πω ότι έφτιαξα τις γεμιστές πιπεριές. Είναι τέλειες;

Σαρδελάκι τους δέχτηκες; Καλά να περάσετε. Πόσο θα μείνουν οι δικοί σου;

Deleni τέλειος ο μικρούλη σας; Γιατί κάνατε τόσο γρήγορα εμβόλιο; Εγώ νόμιζα ότι στάνταρ κάνουν στους 2 μήνες και όχι νωρίτερα.

Μαρινάκι καλές βόλτες!!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωχ βρε κορίτσι μου :-(:sad::-(:sad: Σιγά - σιγά κάνε τις αλλαγές. Αρχικά δίνε του να τρώει φαγητά που του αρέσουν και τρώει ποσότητα. Όσο πιο χορτασμένος είναι τόσο λιγότερο γάλα θα θέλει.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τα νέα μας ας με έπιασαν πάλι τα χαζά ψυχολογικά μου νιώθω εγκλωβισμένη μέσα στο σπίτι δεν εργάζομαι και όλα είναι χαλιά όλοι μέρα με τον μικρό α άντρας μου δουλεύει βραδύ και την ημέρα κοιμάται με αποτέλεσμα να είμαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ …

Προσπαθώ να μειώσω τα γεύματα θηλασμού όσο μπορώ και με φθείρει πολύ παρά πολύ όλο κλαίω χωρίς λόγο σήμερα του έδωσα φαγητό και συνήθως μετά έδινα και στήθος σήμερα αρνήθηκα δεν θέλω ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ

(προσπαθώ να βρω λόγους ώστε να νιώθω καλύτερα που δεν του δίνω γάλα νιώθω σκύλα μανά που το παιδί τις πεινα και δεν του δίνει φαγητό )

έκλεγε και ούρλιαζε του λέω αυστηρά δεν έχει γέλα κοιμήσου τώρα ....

άρχισε να κλαίει με λυγμούς με πηρέ αγκαλιά και δεν προσπάθησε καν να σήκωση την μπλούζα μου.

απλά κούρνιασε στην αγκαλιά μου δεν ξέρω πόση ώρα μείναμε και κλαίγαμε οι δυο μας σφιχταγκαλιασμένη έτσι

τον φιλούσα και τον έσφιγγα και αυτός έκλεγε και έλεγε μαμα όσι γαγα οσι γαγα …..?

Βρε γλυκειά μου κοπέλα .Πως κατηγορεις ετσι τον εαυτό σου.

Θηλάζεις τοσο καιρο και σιγουρα νηστικο δεν το αφηνεις το παιδακι σου.Καταλαβαινω οτι ειναι τρομερα δυσκολο να το κοψεις.Εδω εγω που θηλασα τρεις μηνες και μετα με επιασε καταθλιψη.

Προς θεού.

Δεν εχεις κανεναν βρε κοριτσι μου να σου κραταει εστω και για λιγο το μωρο????

Αχ με στεναχωρησες.

Μην νιωθεις τυψεις γμτ, εισαι μια πολυ γλυκεια μανουλα που φροντισε και φροντιζει με τον καλυτερο δυνατο τροπο το παιδακι σου.

Ωχ βρε κορίτσι μου :-(:sad::-(:sad: Σιγά - σιγά κάνε τις αλλαγές. Αρχικά δίνε του να τρώει φαγητά που του αρέσουν και τρώει ποσότητα. Όσο πιο χορτασμένος είναι τόσο λιγότερο γάλα θα θέλει.

Αχ είναι πολύ κακοφαγανοσ γιαυτο και κρατούσα το γάλα τόσο καιρό να σκάσω είμαι μένη νηστικός τίποτα δεν τρώει έκατσε νηστικός μέχρι τις 11 για να φάει γαλα

Μου έλεγε γαγα τοοα μαμα ναι ? γαγα ναι ????????????

εν τω μεταξύ δεν τολμώ να το που στους γνωστούς – γονείς – αδέρφια μου μου γιατί θα με κράξουν

τα θελες θα μου πουν και τα ζητούσες αφού δεν του το έκοψες νωρίς τώρα καλά να πάθεις

και ειλικρινά είναι το μονό που δεν θέλω να ακούσω στην φάση που είμαι τώρα γιαυτο και κράτα και κρυφή την εγκυμοσύνη μου από ο ολουσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...