Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα κάνετε κιόλας εμβόλιο στον μικρό Delenaki?Με το καλό, εμείς μετά τους 2 μήνες έχουμε το 1ο!

Πετρούλα με το μαλακό κορίτσι μου! Για ξεκουράσου και λίγο! Αν ξαναδείς καφέ κι εγώ θα έλεγα να μιλήσεις με το γιατρό σου!

Λαζαρένια, για πες στο σύζυγο αυτός όλο και κάποιον θα έχει εκεί που θα λείπει με τη δουλειά του, εσύ δεν είναι κριμά να περάσεις όλες τις μέρες μόνη σου Πασχαλιάτικα με τη μικρούλα? Και σε εκείνη θα κάνει καλό να πάτε λίγο στους δικούς σου! Έχω περάσει κι εγώ Κυριακή του Πάσχα ολομόναχη σε αντίστοιχη φάση και είναι...άστα να πάνε! Όσο για το πώς θα πας, ο προαστιακός είναι μια καλή λύση και μετά τρένο. Τσέκαρε όμως τι ώρα έχει πτήσεις γιατί δεν ξέρω ακριβώς ποιές ώρες λειτουργεί ο προαστιακός και μετά από πόση ώρα έχει τρένο για τα μέρη σου!Ωχ, νόμιζα ότι έγραφες να έρθεις Αθήνα και από εδώ να φύγεις αλλά μετά κατάλαβα ότι μάλλον εννοείς να πας Θεσ/νίκη.

Για το σταθμό που λέτε και ο Γιωργάκης μια χαρά προσαρμόστηκε όπως όλα τα παιδάκια που γράφουν οι μανούλες τους εδώ! Τυχαίο? Δεν το πιστεύω, νομίζω ότι όλα τα παιδάκια προσαρμόζονται! Εσύ Βατραχάκι μήπως ήσουν πιο μεγάλη και γι αυτό ίσως σου ήταν και πιο δύσκολο να προσαμρμοστείς? Όσο για τη δική μου ανάμνηση από το σταθμό? Χέρι-χέρι με την κολλητή μου να παίζω και τις καλύτερες εντυπώσεις μου από τις δασκάλες! Ήμουν πιο μεγάλη βέβαια από ότι τα παιδάκια μας! Και΄τώρα που είναι σπίτι πάλι χαρούμενος μου φαίνεται! Όι διαφορές? Τώρα κοιμάται καλύτερα (περισσότερες ώρες εννοώ) αλλά κυρίως δεν αρρωσταίνει! Από την άλλη έχει γίνει κάπως πιο επιθετικός και λιγότερο κοινωνικός με τα άλλα παιδάκια. Η επιλογή είναι των γονιών, όταν βέβαια περνάει από το χέρι τους, γιατί όσες τελικά τα στείλαμε από την ηλεκτρονική παρέα μας τουλάχιστον δουλεύαμε! Α, ναι το άγχος του αποχωρισμου ο δικός μου μάλλον δεν το πέρασε ποτέ αφού κάνουμε πλάκα με τον άντρα μου ότι άνετα μας το κλέβουν το παιδί αφού όποιος το χαϊδέψει λίγο τσουπ ο δικός μου πηγαίνει κατευθείαν!

Joa τα πιο ωραία νέα μας έφερες! Μπράβο στο Χρηστάκο σου που τόσο γρήγορα τα ξεπέρασε όλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα που διαβάζω τι έγραψα είμα λίγο αλλού ντ' αλλού αλλά με τά παιδιά δε πολυπρολαβαίνω να σας διαβάσω και πάντα γράφω με το 1 χέρι! Sorry!

Σωπα καλε..εγω ειμαι παντα αλλου για αλλου..συνηθως και εγω μετο ενα χερι ειμαι (με το αλλο κραταω το γρηγορη απο οπου εχει σκαρφαλωσει..χαχα)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Πήγαμε χτες αλλά τελικά την είχε κάνει ο πάτερ, οπότε το πρωί αναλάβαμε από ένα καρότσι με τη μάνα μου και πήγαμε! Κοιμόταν μωρέ του καλού καιρού η μπουμπούκα! Έκανε και την πρώτη της βόλτα στον ήλιο και μια χαρά! Αυτά τα καρότσια μάλλον θα μας βόλευαν και εμάς πολύ (σήμερα το συνειδητοποίησα ακόμα περισσότερο) αλλά με τους ελληνικούς δρόμους και κυρίως τα πεζοδρόμια δεν ξέρω αν πρακτικά βολεύουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νομιζω βατραχακι οτι δεν ειναι διδυμοκαροτσι διοτι αν προσεξεις η μπροστα θεση ειναι στυλ καλοκαιρινου καροτσιου για μεγαλο παιδακι και η απο πισω ειναι για νεογεννητο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι αφού σαράντισε η μπουμπού και ανοίγει και ο καιρός μια χαρά ήλιο θα απολαμβάνετε απο εδώ και στο εξής.

Όντως και εγώ αγανάκτησα με τη σημερινή βόλτα με το καρότσι, άθλια τα πεζοδρόμια και ακόμα πιο άθλιοι οι οδηγοί που σε βλέπουν με το καρότσι και δεν σε αφήνουν να περάσεις.

Ρίτα με το καλό να πάτε στη γιατρό και να έχεις ευχάριστα νέα.

Σας αφήνω και εγώ , πάω να κάνω τον ταλιμπάν μπάνιο γιατί έχει οργιάσει πάλι...

Καλό βράσυ σε όλες.

Εμας Μαρινα μας χαρισε ενας φιλος ένα τετοιο καροτσι. Τα παιδιά του ειχαν 18 μηνες διαφορα και τον βολεψε παρα πολύ. Ειναι το διπλα που τα παιδια ειναι διπλα διπλα.Πραγματικα περιμενω τη στιγμη που θα τα βγαλω και τα δυο βολτα ετσι!!!!! Απο χθες βγαινουμε με τη μπεμπυλα και τον Παναγιωτη αλλα πάντα με την ευγενική συμμετοχή του παπού μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...