Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια εχει χρησημοποιησει καμια σας Ring Sling μαρσιπο;

σκεφτομαι να παρω για να μπορω να παω καπου και με τα δυο μαζι η να θηλαζω και να εχω τα χερια μου ελευθερα αλλα δεν ξερω ειναι βολικος οσο λενε;

Ετσι λενε...δεν εχω ιδεα αλλα να πω την αληθεια εγω οταν το βλεπω φοβαμαι μην πεσει το παιδι..παρε ενα και δοκιμασε..εδω φορεσε ο Ρουβας!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε βεβαια θα βαλεις και εσυ!!χαχα

Αφου σου εχω ξανπει εισαι η αγορομανα προτυπο μου!Αντε και μετα πες μου να παρω και εγω!!

Σοβαρα τωρα καπου ειδα ενα καροτσι που μπαινει απο πισω το νεογεννητο και μπροστα το μεγαλο παιδι και ειναι πολυ κομψο θες να στο βρω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

κορίτσια , τι κάνετε; εμείς πήγαμε βολτίτσα με το καρότσι , χαζέψαμε τις βιτρίνες και μαζευτήκαμε. βρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω έχει δώσει καμία σας συκώτι στο παιδί; πήρα απο το χασάπη λίγο συκωτάκι που έχω πεθυμήσει να το κάνω με λαδορίγανη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να φάει ο Αναστάσης;Εσείς έχετε δώσει;

Διαφημίσεις

vatraxaki μου να ρωτήσουμε τον Σακη που λεει και η Ρίτα για το sling:lol:. Κ εγώ το φοβάμαι λιγάκι αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με την μέση σου πάρτο.

λαζαρενια μου μπορείς να πεις αυτά που σου είπε η πεθερά σου στον καλό σου απλά μην συνεχίσεις την κουβέντα (για να μη μαλωσετε όπως λες). Να πάτε και να περάσετε τέλεια! Να δεις τους γονείς σου, τις αδερφές σου, τις ανηψιές σου, να χαρεί και η Ντόρα.....:D

Κ εγώ κανόνιζα να ανέβω το Πασχα με αεροπλάνο αλλά ο doctor μου είπε "ούτε να το σκεφτεσαι":-(. Πρέπει να κάνω πρωτα την β-επιπέδου και αν είμαι καλά μόνο με τρένο. Αχ πάλι εδώ θα την βγάλουμε, ελπίζω να καταφέρει να έρθει ο αδερφός μου με τη νύφη μου, να μην είμαστε μόνοι.

Καλα βατραχακι ...εισαι ηρωιδα!χαχαχα

Θα ψαξω να το βρω

Κικο εμενα μου ειχε πει ρητως οχι εντοσθια...τωρα ξερω και εγω...το συκωτι τι ειναι?

Πολλα εχουν ακουστει δε νομιζω να του εδινα εκτος και ηξερα τον μπαμπα του ζωου χαχαχα

Ρε παιδια κανα νεο απο την Πετρουλα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σοβαρα τωρα καπου ειδα ενα καροτσι που μπαινει απο πισω το νεογεννητο και μπροστα το μεγαλο παιδι και ειναι πολυ κομψο θες να στο βρω?

Αληθεια υπάρχει τέτοιο πράγμα? Και που μπαίνει το μωρό? Το κρεμάς?:lol:

Διαφημίσεις

κορίτσια , τι κάνετε; εμείς πήγαμε βολτίτσα με το καρότσι , χαζέψαμε τις βιτρίνες και μαζευτήκαμε. βρε κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω έχει δώσει καμία σας συκώτι στο παιδί; πήρα απο το χασάπη λίγο συκωτάκι που έχω πεθυμήσει να το κάνω με λαδορίγανη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να φάει ο Αναστάσης;Εσείς έχετε δώσει;

Εγω του έγω δώσει απλά πριν το τηγανήσεις να το βράσεις λίγο για να φύγουν τα αίματα. Θα βγεί λιγάκι πιο στεγνό αλλά μπορείς να βάλεις και λίγη σάλτσα και να μαλακωσει.

Ευχαριστώ Ριτάκι, τότε δεν το διακινδυνεύω , θα το φτιάξω για 'μας και θα φάει κάτι άλλο ο Αναστάσης.

Βατραχάκι καλός αυτός ο μάρσιππος βρε παιδί μου δεν λέω αλλά δεν σου κρύβω πως όταν είδα το Σάκη να βγαίνει από το μαιευτήριο με το Ring Sling πίστευα ότι το είχε σκάσει το παιδί με τέτοιο φάσιωμα.χιχι

Εγω του έγω δώσει απλά πριν το τηγανήσεις να το βράσεις λίγο για να φύγουν τα αίματα. Θα βγεί λιγάκι πιο στεγνό αλλά μπορείς να βάλεις και λίγη σάλτσα και να μαλακωσει.

Να σου πω την αλήθεια εγώ ούτως η άλλως το συκώτι το έχω μαγειρέψει και όπως κάνω και το μοσχάρι, δηλαδή το έχω τσιγαρίσει πρώτα και μετά με φρέσκια ντοματούλα και αρκετή ώρα βράσιμο , γι'αυτό έλεγα αν είναι να φάει και ο μίκρός αντί για τπ φούρνο να το έφτιαχνα κάπως έτσι.

Να πάρω λέτε και την παιδίατρο ή είναι too much;

Επεξεργάστηκαν by kiko

χαχαχα ριτα ηρωιδα πολυ μου αρεσε θα το δειξω στον αντρα μου χαχαχαχα!!!!

κωνκων μου γιατι δεν σ'αφηνει να ταξιδεψεις με αεροπλανο;μετα τον τριτο μηνα επιτρεπεται.

κικο δεν ξερω αν κανει να φαει ο μικρος αλλα τωρα που το ειπες εγω θελω να φαω χαχαχα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...