Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι Λαζαρένια πως βλέπουμε αλλά και μας βλέπει η πεθερά λίγο ανταγωνιστικά. Θεωρώ πως αυτό είναι έμφυτο και αναπόφευκτο αλλά εύχομαι εγώ που έχω αγόρι να μη φτάσω και εγώ σε αυτό το σημείο.

Παιδί της λογικής είμαι με ανθρώπους που σκέφτομαι και μου μιλάνε λογικά , με αυτούς που μου συμπεριφέρονται ανεύθυνα τότε και εγώ κάνω ακριβώς το ίδιο.

Όντως όπως σου λένε και τα κορίτσια , γίνε λίγο πιο σκληρή εκεί που σου φέρονται σκληρά αλλά θεωρώ πως επειδή είσαι σε ένα μέρος μόνη σου τα μετράς όλα περισσότερο απʼόσο θα έπρεπε ίσως.

ναι τα μετραω παραπανω απο οσο θα πρεπε.παντα το ειχα αυτο σαν χαρακτηρας.δηλαδη για να κανω κατι το περνουσα απο κοσκινο πρωτα και τωρα παραπανω λογω αυτο που ειπες!!!

μου αρεσουν οι ατακες σου!!πες κι αλλες....:lol::lol::lol:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

λαζαρενια μου δεν αξιζει ο κοπος να στεναχωριεσαι για τετοιους ανθρωπους το ξερω τι σε πειραξε και ειναι δυσκολο να μη το σκεφτεσαι αλλα προσπαθησε πραγματικα δεν αξιζει να χαλαμε την ζαχαρενια μας για τετοια δεν σχολιαζω τιποτα αλλο γιατι αν αρχησω να λεω θα τελειωσω αυριο!

ευχομαι να πας στους δικους σου και να περασετε τελεια!!!

ριτα μου μακαρι να μην ειναι κατι αλλα αν ειναι παλι το αυτακι του θα σου ελεγα να δειτε κι εναν ειδικο ΩΡΛ να σας πει κι αυτο την γνωμη του.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μιλησα με τον ωρλ και ηταν πολυ καθυσυχαστικος..συμβαινει ειπε σε αυτη την ηλικια πολυ συχνα.Μαλιστα χαραχτηριστικα μου ειπε οτι το καθε παιδακι εχει καπου την αδυναμια του(αυτια,αναπνευστκο,λαμο,πυρετο)..μου εξηγησε και απο τι μπορει να ειναι το υγρο και φυσικα συμφωνησε οτι ειναι κληρονομικο αφου και εγω ετσι ημουν.

Αν ομως εχει και σημερα το αυτι θα τον παω τη Δευτερα κιολας να το δει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, μπραβο στο Χρηστακη μας !!!!! Σιδερενιος !!!!!

Περαστικά βρε Ριτακι!!!!

Κωνκωνακι μη τα σκεφετσαι αυτα στη κατασταση σου!!!! Κριμα για την κοπελα , αλλα ολα για καποιο λογο γίνοναι πάντα!!!

Giovanna Τι λες τωρας ;;;;; Μπραβο στην Αλεξανδρα!!! Ελα πες μας το μυστικό σου!!!!!

Στις κλαψιαρες εννοειται οτι πρεπει να μπω και εγω. Και μαλλον στη πρωτη θεση. Γιατι κλαιω όχι μονο απο λύπη αλλα και απο χαρα. Πρεπει να σας πω ενα ΄΄΄τραγικο΄΄΄γεγονος που εχω κανει. Ειμαστε με τον ανδρα μου τρια χρονια μαζι (οχι παντρεμενοι) και κοιμομαστε στο εξοχικό . Με το που ξυπναω πλανταξα στο κλαμα, γιατι τον εβλεπε και σκεφτομουνα ,ποσο καλός ειναι και ποσο τυχερη ειμαι που τον εχω!!! Με το που ξυπνησε ο καημενος , τρελαθηκε γιατι νομιζε με τοσο κλαμα που εκανα οτι κατι κακο ειχε συμβει!!!! Τον τρελανα οταν του ειπα οτι κλαιω απο ευτυχια. Τι λετε δεν αξιζω τη πρωτη θέση;;

Καλα μη σας πω για τις απειρες ωρες κλαμα πανω απο το πορτ μπεμπε του Πανουλη. Απο ευτυχια και χαρα και πάλι!!!

κοριτσια εχει χρησημοποιησει καμια σας Ring Sling μαρσιπο;

σκεφτομαι να παρω για να μπορω να παω καπου και με τα δυο μαζι η να θηλαζω και να εχω τα χερια μου ελευθερα αλλα δεν ξερω ειναι βολικος οσο λενε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από εμένα :lol::lol::lol::lol:

Joa πολύ χάρηκα που ο Χρηστάκης είναι καλύτερα. Σύντομα θα είναι όλα μια κακιά ανάμνηση.

Μαράκι αν έχεις ανάγκη να κλάψεις κάντο. Ζήτησε από τη μαμά σου να κρατήσει για λίγο την Εύα και πήγαινε μια βόλτα, μόνη σου ή και με παρέα. Θα ξεφύγει λίγο το μυαλό σου, θα σκεφτείς και θα ηρεμήσεις. Όσο για το εμβόλιο που με ρώτησες, ναι το καινούριο prevenar κάναμε, το 11δύναμο. Είχαμε να το κάνου το Μάϊο, αλλά μας το έκανε νωρίτερα για να γλιτώσουμε κανένα μικρόβιο.

Λαζαρένια περνάς δύσκολες καταστάσεις και εσύ αλλά κάνε κουράγιο. Αν μπορείς να το κάνεις το ταξίδι κάντο και από την πεθερά σου κράτα απόσταση. Έτσι θα καταλάβει ότι κάποια πράγματα σε ενοχλούν.

Ρίτα εύχομαι να μην είναι τίποτα σπουδαίο. Αφού θα πάτε όμως στη γιατρό θα τον δει. Αν είναι να πάρει αντιβίωση ας μην του δώσει αμοξίλ που τον πείραξε.

Κωνκων λυπήθηκα με τη γνωστή σας. Κρίμα η γυναικά. :-(:-(:-(

Το μυστικό της αύξησης βάρους της Αλεξάνδρας, είναι η γαστρεντερίτιδα. Μετά από μια εβδομάδα δίαιτα έφαγε και τις πέτρες, που λέει και η Σούλα.

Να καταθέσω και εγώ την άποψή μου για τον παιδικό; Θεωρώ, σε αντίθεση με τη Ρίτα ότι δεν είναι μόδα αλλά ανάγκη. Όταν ήμαστε εμείς παιδιά είτε δεν δούλευαν οι μανάδες είτε δεν δούλευαν οι γιαγιάδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις σήμερα δουλεύουν όλοι. Άρα τι μένει; Ο παιδικός. Δεν πιστεύω ότι τα παιδιά βαριούνται τους γονείς τους αλλά μπορεί να βαριούνται ' τα ίδια και τα ίδια'. Τα ίδια παιχνίδια κλπ. Εδώ δίνει τη λύση ο παιδικός γιατί κακά τα ψέμματα το παιδί θέλει παιδιά. Εμείς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο στάδιο προσαρμογής που όντως είναι δύσκολο και υπάρχει πολύ κλάμα και από γονείς και από παιδιά και τις ιώσεις που είναι αναπόφευκτες, η Αλεξάνδρα είναι μια χαρά. Και αυτή κάθε πρωί, αφού την ετοιμάσουμε περιμένει να ανοίξει η πόρτα για να φύγουμε. Αααα να σας πω και αυτό που το έμαθα στις συγκεντρώσεις που κάνουμε. Το στάδιο προσαρμογής είναι δύσκολο γιατί οι γονείς το αντιμετωπίζουν έτσι. Δηλαδή, τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς στεναχώριούνται που τα αφήνουν και έχουν φόβους και τύψεις και το εκμεταλλεύονται. Ενώ όσο πιο ήρεμα και φυσιολογικά το αντιμετωπίζουμε τόσο πιο εύκολο γίνεται.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γιοβαννα μου εννοειται οτι δε θα ξαναπιει αμοξιλ ποτε..ειναι γραμμενο και στο βιβλιαριο του.

Σχετικα με τον παιδικο οταν ειπα οτι ειναι και λιγο μοδα εξηγηασα οτι δεν αναφερομαι σε γονεις που δεν εχουν κανεναν ή σε καταστασεις που ειναι απολυτη αναγκη να αφησουν το παιδι καπου.

Απλα τον τελευταιο καιρο οποιον βλεπω με ρωταει ''ποτε θα τον στειλεις παιδικο?'' και απλα ερχομαι και αναρωτιεμαι εφοσον εχω εγω το μεγαλωμα του παιδιου γιατι μου το ρωτανε αυτο?τον πηραν τα χρονια?Ακομα βρεφος θεωρειται.

Οταν λοιπον τους το λεω αρχιζουν ολοι σχεδον τα γνωστα θετικα του σταθμου λες και το παιδι ειναι στερημενο απο παιχνιδι και διασκεδαση.

Τα ''ιδια και τα ιδια'' οντως τα βαριουνται τα παιδια και ιδωις ο δικος μου.Και στον παιδοτοπο τον πηγα 2 μερες κολλητα και τη δευτερη μερα λιγο βαρεθηκε τα παιχνιδια και επαιζε με τον κλοουν.Αν δεν ηταν ο κλοουν μπορει και να μη διακσεδαζε τοσο.Το ιδιο συμβαινει σιγουρα ως ενα σημειο και στο σπιτι και στο σταθμο.

Πολυ λιγοι γνωστοι μου ειναι αυτοι που μου εχουν πει και τα αρνητικα.

Εξαλλου στο θεμα ''μοδα'' εβαλα και τον εαυτο μου μεσα που ενω θεωρητικα ισως και να μπορω να καθησω θα τον στειλω του χρονου.

Πριν γεννησω οταν ακουγα τις ξαδερφες μου που τα εστειλαν πριν τα 3 ,τα λυπομουν τοσοοο πολυ,τωρα εχω χαλαρωσει καπως.

Τεσπα κουβεντα να γινεται τωρα...σκοπος ειναι να ειναι γερα τα παιδακια μας.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...