Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Lazarenia δεν θα σχολιασω τίποτα!!!!!!!!!!

Εχεις ολα τα δικια με το μερος σου κοριτσι μου, μη χαλιεσαι αδικα εχεις ακουσει φανταζομαι την παροιμια "τον αράπη και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλας"

Και μη ζητάς συγνώμη !!Τα εχουμε πει χιλιες φορες .Εδω είμαστε!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Λαζαρένια μου έχεις απόλυτο δίκιο που αισθάνεσαι έτσι, όντως είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που σκέφτονται τα πεθερικά αλλά μη μπαίνεις στη διαδικασία να κρίνεις πως και γιατί. Εγώ αυτό που θα έκανα στη θέση σου (και σου μιλάω καθαρά πως θα έπραττα εγώ) είναι να καταφέρω να πάω στους δικούς μου, να μην αφήσω κανένα να με ρίξει ψυχολογικά και αυτό το τηρρώ και ως κανόνα στη ζωή μου (γιατί σημασία έχει να είναι καλά το παιδί μου και η οικογένεια μου) και να προσπαθήσω να είμαι με ανθρώπους που περνάω καλά και αν παρόλα αυτά ερχόταν η στιγμή που μου λέγανε τα πεθερικά « μα καλά ήρθες στα μέρη μας και δεν καθόσουν να σας δούμε και εμείς λιγάκι» τότε θα έβρισκες την ευκαιρία να απαντήσεις κατάλληλα και να πεις πως « πηγαίνω εκεί που τους έχω λείψει και που έχουμε να κάνουμε κάτι , γιατί εσείς είπατε πως και να έρθουμε δεν θα έχουμε να κάνουμε κάτι μαζί σας». Γενικώς να μάθεις να μην κρατάς μέσα σου πράγματα και να τα εξωτερικεύεις όλα , ότι σε ενοχλεί να το λες και γενικά τη στιγμή που δεν έχεις ανάγκη σε τίποτα τα πεθερικά σου για πιο λόγο να μη τους πεις αυτά που θες;

Λαζαρενια μου εγω αν ημουν στη θεση σου δε θα πηγαινα καν να τους δω.Θα εστελνα το παιδι με τον ανδρα μου με την πρωτη ευκαιρια να παει επισκεψη.

Τετοια ακομψα εχω ακουσει και εγω πολλα απο τα πεθερουλια ενω εκανα παρα πολλα για να τους ευχαριστηω και να του εξυπηρετησω.Μεταξυ μας να σας πω οτι ουτε κορη τους να ημουν στο ποσο τους εχω βοηθησει σε καποια θεματα και ειδα αδιαφορια.. απο τοτε εχω αλλαξει πλεον δε σπαταλαω ουτε ενα λεπτο απο το χρονο μου για να κανω αυτο που θελουν οι αλλοι.

Γρηγορης εχει 37.6 μαλλον τελικα το αυτι του...θα δινατε ντεπον ή να περιμενω?

Αχ βρε Μαργαριτούλα εχει ευαισθησία τελικά το ποιλάκι μου.

Ποτε θα τον πας στον γιατρό?

Παντως εγώ λεω να του δώσεις ντεπον δεν ειναι πολύς ο πυρετός αλλα θα τον βοηθήσει και για την περιπτωση που ποναει.

Μεχρι εχθες διαμαρτυροταν Σουλα αλλα σημερα εδειχνε μια χαρα...τι να πω και εγω ρε παιδι μου δε ξερω..

Θα τον παω το βραδυ.

υποψιαζομαι οτι δεν μας ειχε περασει καλα την αλλη φορα με την αντιβιωση που διακοψαμε και τωρα με το πρωτο αερακι εκδηλωθηκε..

Κατα τα αλλα δεν εχει τιποτα απολυτως και ορεξατος ειναι...ελπιζω να ειναι τυχαιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ιωαννα μου δεν το εχω πει ακομη στον συζ για την συζητηση γιατι φοβαμαι τον τσακωμο.

σουλα μου σε ευχαριστω για την απαντηση και την κατανοηση οπως και σε ολες σας.

Λαζαρενια μου εγω αν ημουν στη θεση σου δε θα πηγαινα καν να τους δω.Θα εστελνα το παιδι με τον ανδρα μου με την πρωτη ευκαιρια να παει επισκεψη.

Τετοια ακομψα εχω ακουσει και εγω πολλα απο τα πεθερουλια ενω εκανα παρα πολλα για να τους ευχαριστηω και να του εξυπηρετησω.Μεταξυ μας να σας πω οτι ουτε κορη τους να ημουν στο ποσο τους εχω βοηθησει σε καποια θεματα και ειδα αδιαφορια.. απο τοτε εχω αλλαξει πλεον δε σπαταλαω ουτε ενα λεπτο απο το χρονο μου για να κανω αυτο που θελουν οι αλλοι.

μην δωσεις ακομη γιατι η γιοβανα μου ειχε πει ναμην δινουμε κατω απο 38.πολυ ταλαιπωριεται και ο γρηγορακης γμτ με τα αυτακια του και πρεπει να ποναει πολυ αυτο

οσο για τα παραπανω δικιο εχεις..ποσο δικιο εχεις......αλλα με τιποτα δε θα την αφηνα μονη της χωρις να ειμαι της παρουσης.θα βρει ευκειρεια να κανει τα χαζα της πανω στο παιδι μου!!

Βρε Λαζαρένια μου έχεις απόλυτο δίκιο που αισθάνεσαι έτσι, όντως είναι λίγο περίεργος ο τρόπος που σκέφτονται τα πεθερικά αλλά μη μπαίνεις στη διαδικασία να κρίνεις πως και γιατί. Εγώ αυτό που θα έκανα στη θέση σου (και σου μιλάω καθαρά πως θα έπραττα εγώ) είναι να καταφέρω να πάω στους δικούς μου, να μην αφήσω κανένα να με ρίξει ψυχολογικά και αυτό το τηρρώ και ως κανόνα στη ζωή μου (γιατί σημασία έχει να είναι καλά το παιδί μου και η οικογένεια μου) και να προσπαθήσω να είμαι με ανθρώπους που περνάω καλά και αν παρόλα αυτά ερχόταν η στιγμή που μου λέγανε τα πεθερικά « μα καλά ήρθες στα μέρη μας και δεν καθόσουν να σας δούμε και εμείς λιγάκι» τότε θα έβρισκες την ευκαιρία να απαντήσεις κατάλληλα και να πεις πως « πηγαίνω εκεί που τους έχω λείψει και που έχουμε να κάνουμε κάτι , γιατί εσείς είπατε πως και να έρθουμε δεν θα έχουμε να κάνουμε κάτι μαζί σας». Γενικώς να μάθεις να μην κρατάς μέσα σου πράγματα και να τα εξωτερικεύεις όλα , ότι σε ενοχλεί να το λες και γενικά τη στιγμή που δεν έχεις ανάγκη σε τίποτα τα πεθερικά σου για πιο λόγο να μη τους πεις αυτά που θες;

πολυ ωραια η ατακα σου.θα την αποθηκευσω στο μυαλο μου να την χρησιμοποιησω.

καλα μου τα λες αλλα δεν ξερω γιατι παντα με ριχνουν?παντα καταφερνει αυτη η γυναικα να με επηρεαζει.σαν ναμην κανω κατι σωστο,σαν να θελω κι εγω ομως να την επιβεβαιωσω οτι ειμαι σωστη αλλα ειναι λαθος μου αυτο.

βαρεθηκα να ειμαι παιδι της λογικης...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

οσο για τα παραπανω δικιο εχεις..ποσο δικιο εχεις......αλλα με τιποτα δε θα την αφηνα μονη της χωρις να ειμαι της παρουσης.θα βρει ευκειρεια να κανει τα χαζα της πανω στο παιδι μου!!

Ναι σωστο..ουτε εγω θα τον αφηνα για να ειμαι ειλικρινης..:lol:

Πες το στον ανδρα σου παντως καλο ειναι να ξερουν.Εγω καποια στιγμη δεν του ειχα πει καποια πραγματα για ν μην τον στεναχωρησω για τους δικους του και αργοτερα μου ειπε γιατι δεν του ειχα πει τιποτα τοτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμένα Ριτάκι μου έχει πει η γιατρός ότι depon δίνουμε στο 38 για να μη μάθει ο οργανισμός του μετά και δεν πέφτει ο πυρετός.

μαργαριτα εγω κανω το εξης ..βαλε ξανα σε μιση ωρα και αν εχει ανεβει εστω και 37.7 δωσε ντεπονακι αμα εχει πεσει εστω και λιγο αστο μηπως και πεσει απο μονος του ο πυρετος ..

εγω απο 37.8 παντως στον μικρο μου δινω παντα ντεπον και απο 38.3 πονσταν

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μαργαρίτα ,

Μπορεί να είναι και τυχαίο που το ευχομαι αλλα αφου θα πας και στο γιατρό θα δούμε.

Αφού είναι και ορεξάτος ευτυχώς.

Lazarenia μου δεν υπαρχει λογικη οταν εχεις να κανεις με βλ...ς ανθρώπους.

Πιστεψε με το εχω περασει και μονο οταν καποια στιγμή εφτασα στα πρόθυρα του να δείρω άνθρωπο για να μην πω να σκωτωσω με τα νευρα που ειχα καταλαβα οτι δεν αξίζει τον κόπο .

Το παιδακι σου , εσυ , ο άντρας σου και 5 ανθρωποι που αγαπας να ειναι καλά.

Για τους υπόλοιπους " σ'οποιον αρέσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε"

Διαφημίσεις

μακαρι ριτα να μην ειναι ωτιτιδα.μακαρι γιατι πονα πολυ.εγω μικρη συνεχεια με τα αυτια μου ειχα θεμα και θυμαμαι την μαμα μου να ζεστενει λαδι σε βαμβακι και να μου το βαζει στο αυτι.εστι μου περναγε...

1654096yn4fep17z7.gif

Η αλήθεια είναι Λαζαρένια πως βλέπουμε αλλά και μας βλέπει η πεθερά λίγο ανταγωνιστικά. Θεωρώ πως αυτό είναι έμφυτο και αναπόφευκτο αλλά εύχομαι εγώ που έχω αγόρι να μη φτάσω και εγώ σε αυτό το σημείο.

Παιδί της λογικής είμαι με ανθρώπους που σκέφτομαι και μου μιλάνε λογικά , με αυτούς που μου συμπεριφέρονται ανεύθυνα τότε και εγώ κάνω ακριβώς το ίδιο.

Όντως όπως σου λένε και τα κορίτσια , γίνε λίγο πιο σκληρή εκεί που σου φέρονται σκληρά αλλά θεωρώ πως επειδή είσαι σε ένα μέρος μόνη σου τα μετράς όλα περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε ίσως.

Μαργαρίτα ,

Μπορεί να είναι και τυχαίο που το ευχομαι αλλα αφου θα πας και στο γιατρό θα δούμε.

Αφού είναι και ορεξάτος ευτυχώς.

Lazarenia μου δεν υπαρχει λογικη οταν εχεις να κανεις με βλ...ς ανθρώπους.

Πιστεψε με το εχω περασει και μονο οταν καποια στιγμή εφτασα στα πρόθυρα του να δείρω άνθρωπο για να μην πω να σκωτωσω με τα νευρα που ειχα καταλαβα οτι δεν αξίζει τον κόπο .

Το παιδακι σου , εσυ , ο άντρας σου και 5 ανθρωποι που αγαπας να ειναι καλά.

Για τους υπόλοιπους " σ'οποιον αρέσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε"

ναι σε καταλαβαινω ποσο μπορει να σε βγαλει καποιος εξω απο τα ρουχα σου.

αλλα σουλα μου γι αυτο ο θεος μας εστειλε οικογενειες και γονεις.δεν ειμαστε μονοι μας σε αυτην την γη,εχουμε γονεις και συγγενεις που αυτος ειναι ο ρολος τους οπως και τωρα ο δικος μας.

θα ειχα εγω το παιδι μου στην ξενιτια αρρωστο και θα μου λεγε ελα και θα της ελεγα ζαλιζομαι δεν μπορω???κολυμπωντας θα πηγαινα!!!

τρελενομαι με τετοιες δικαιολογιες αλλα βλεπεις εχουν βολευτει με την παρτυ μου που τοσα χρονια τα καταφερα εδω,τσοα χρονια ο γιοκας της ειναι σε καλα χερια και δεν φοβαται.κοιμαμαι ησυχη οπως μου λεει χαρακτηριστικα κι εγω τρελενομαι.

η αδερφη μου μου λεει θα πρεπε να χαιρεσαι που σε καμαρωνει αλλα δεν ειναι καμαρι,δυστυχως,ειναι βολεμα κι αυτο μου την δινει!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...