Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω βρε Ντινα μου , τουλαχιστον η κοπελα εχει την υγεια της γιατι η ξαδελφη μου δεν τα καταφερε και εχουμε μονο τον μικρουλη πια..

και προσπαθησε να μην τα σκεφτεσαι πολυ εχεις και ενα ζουζουνι στην κοιλιτσα...ευχομαι ολοψυχα τα παιδια να καταφερουν να γινουν γονεις..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε

Δεν σας έχω διαβάσει παρα μόνο την τελευταία σελίδα και χάρηκα για τον Χρηστακο μας που πάει καλυτέρα, η bepanthol είναι πολύ καλή κρεμα και θυμάμαι στην Βίκυ τη βάζαμε όταν είχε χτυπήσει και όπως σας είχα πει δεν έμεινε τίποτα από σημάδια.

Πήγα την Φωτεινούλα στην παιδίατρο για εμβόλιο….μας άκουσε όλη η Θεσσαλονίκη:):)…πολύ κλάμα η καημενούλα την λυπήθηκα στο τέλος όμως που φεύγαμε λέει στην γιατρό…απαπάω ….γιαχου….δηλαδή σ’αγαπαω και γεια σου:):)

Είναι 9.700…πηρε μόνο 100 γραμμάρια από τελως Δεκεμβρίου που πήγαμε ξανά για εμβόλιο, αλλά είχε χάσει κιόλας που αρρώστησε από της αμυγδαλές και από ύψος είναι 85 πόντους.

Το μουρουνέλαιο το συνεχίζουμε κανονικά και για όσο καιρό χρειαστεί

Πωπω βρε Ντινα μου , τουλαχιστον η κοπελα εχει την υγεια της γιατι η ξαδελφη μου δεν τα καταφερε και εχουμε μονο τον μικρουλη πια..

Αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο....

Φωτεινή μου μια χαρά είναι η Φωτεινούλα. Ήταν και αρρωστούλα τί να κάνει κ αυτη! Το ύψος πολύ καλό! Κ' αλλη θεά για τα καλλιστεία! Με το μουρουνέλαιο έχει περισσότερη όρεξη?

Διαφημίσεις

Φωτεινή μου τελικά ολα τα μικρακια μας κλαινε στον παιδιατρο!!!!

Μια χαρα ειναι η φωτεινούλα εξ αλλου τον τελευταιο καιρο αρχισε να τρωει θα παρει τ' απανω της .

Ειναι και ψηλό παιδακι φτου φτου

Γυρισαμε απο τον γιατρο και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

Απο σήμερα μπορουμε να φοραμε και μπλουζακια ,το εγκαυμα παει πολυ καλα και πλεον θα βαζουμε μονο απλη κρεμα bepanthol , μπορει να παει και σχολειο αμα θελουμε αλλα θα τον κρατησουμε σπιτι και την αλλη εβδομαδα να ξεκουραστει και επειτα βλεπουμε .

Πηγε παιδια η καρδια μου στην θεση της!!!!

Μαρακι στο κλαμπ των κλαψιαριδων βαλε και μενα!!!μονο ρωτα την ριτα πως εκλαιγα το βραδυ που μιλησαμε οταν ο Χρηστος ητνα στο νοσοκομειο . και ομως αυτο το κλαμα ηταν για μενα βαλσαμο ...

τελεια ιωαννα μου.αυτα πολυ ευχαριστα νεα!!!την κρεμα αυτη την εχω κι εγω και οντως ειναι σωτηρια!!!

και λογικο ειναι να κλαις..εδω κλαιγαμε εμεις.

εγω παντως ημουν παντα ευσυγκινητη κι ας φαινομαι σκληρη εξωτερικα.ετσι λενε τουλαχιστον.μικρη ημουν πολυ τσαμπουκας μεχρι και ξυλο επαιζα με τα αγορια.εκανα πρωταθλητισμο στο τζουντο και ειχα εναν δυναμισμο.αλλα μεσα μου ημουν πολυ ευαισθητη και ειμαι ακομα.κλαιω με το παραμικρο που με συγκινησει ειδικα με τα παιδακια.

οσο για τον παιδικο που ειπες λογικο ειναι αφου δουλευετε και οι δυο σας και εγω το πιστευω οτι ξεσκανε εκει τα παιδια.μεσ το σπιτι εχουν νευρα τουλαχιστον η δικια μου και στην δικια μου περιπτωση που ουτε κι εγω εχω πολλα παιδακια εδω αλλα ουτε και γιαγιαδοπαππουδες αλλα ουτε και παρκα και πολλα αλλα...ο παιδικος ειναι μια λυση.

Ιωάννα μου μπράβο και πάλι στον Χρηστάκη! Δυνατός ο μάγκας! Αντε άλλη μια βδομάδα στο σπίτι και μετά θα πάει να βρει τους φίλους του.

Λαζαρενια μπορείτε απο το αεροδρόμιο να πατε με ταξί στον οσε είναι λίγο μακρια. Κανόνισε να έχεις 1 μόνο βαλίτσα για τα πράγματά σας. Αχ μακάρι να τα καταφέρεις να πας. Μήπως αν έρθει κάποιος να σας πάρει απο Αθήνα είναι καλύτερα?

Λοιπον έμαθα για την κοπέλα απο τους συγγενείς. Ηταν στον 6ο μήνα και ανέβασε πίεση, της κάναν καισαρική αλλά ήταν πολύ νωρίς για να κρατηθεί το μωρό. Αν ήταν ακόμα 2 εβδομάδες παραπάνω κάτι θα μπορούσε να γίνει. Είμαι πολύ χάλια γμτ...

ναι αυτο σκεφτηκα κι εγω κωνκων αλλα τωρα συζηταμε να φυγουμε και οι τρεις μαζι και να γυρισει μετα να κανει την υπηρεσια του και να ξαναερθει.λιγο ταλαιπωρο το βρισκω αλλα του αρεσει!

οσο για την κοπελα ειναι πολυ κριμα.λυπηθηκα πολυ και δεν θελω να το σκεφτεσαι ετσι?

σουλα κι εγω συμφωνω μαζι σου ετσι οπως τα ειπες οπως και επισης να προσθεσω οτι πιστευω στον ποιοτικο χρονο παρα στον ποσοτικο.με καταλαβαινετε ετσι?

φαστ τελικα η ανια ηταν θεμα παιδικου που δεν της αρεσε ε?και οχι αποχωρισμου απο σενα ,καταλαβα καλα?

πολυ μεγαλο σιν(+) να βρεις καλο παιδικο με καλες δασκαλες.θελει πολυ ψαξιμο.εκει ανοιγουμε αλλο θεμα...

1654096yn4fep17z7.gif

και προσπαθησε να μην τα σκεφτεσαι πολυ εχεις και ενα ζουζουνι στην κοιλιτσα...ευχομαι ολοψυχα τα παιδια να καταφερουν να γινουν γονεις..

σοκαριστηκα τωρα!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

λαζαρενια μου ναι.. θεμα παιδικου ηταν ...

κοριτσια... μηπως ξερει καμια απο εσας κανεναν ηπατολογο? Οχι ομως οτι ναναι.. Θελω να ειναι κορυφαίος στο ειδος του και δεν με νοιαζει σε πιο μερος της Ελλαδας ειναι. Προκειται για συγγενικο μου προσωπο που ταλαιπωρειται χρονια με ενα προβλημα το οποιο δεν βρισκουν λυση....

Διαφημίσεις

Kυρία Φωτεινή σας φαντάζομαι μωρέ και εμάς κάπως έτσι κάνει ο δικός μου όταν είναι για εμβόλιο , μας ακούει όλο το τετράγωνο. Πάντως είναι πολύ ενθαρρυντικό που πήρε βάρος με τις ιώσεις που πέρασε. μπράβο σας.

Κωνκωνάκι όντως τραγικό αυτό που της συνέβη , ειδικά τώρα που είχε προχωρήσει η εγκυμοσύνη της και το είχε πάρει απόφαση και είχε ακούσει και το παιδάκι. Είναι να μη σου τύχει βρε παιδί μου , παρόμοιο ακριβώς σκηνικό άκουσα και απο μια κοπέλα που της έτυχε όμως στον 8ο μήνα και μπήκε εσπευσμένα με προεκλαμψία αλλά λόγω ότι ο μήνας αυτός είναι δύσκολος για τα πνευμονάκια του μωρού , δυστυχώς το μωρό δεν τα κατάφερε. Τι να πεις σε τέτοιες στιγμές παρά μόνο δύναμη και να μη το βάζουν κάτω...

Ιωάννα μου , μπράβο βρε κοπέλα μου , σε λίγο καιρό δεν θα το θυμάται καν ο Χρηστάκης, ειδικά όταν θα πάει δε και παιδικό ....

για τα καλλιστεια του 2030 τελικως εχουμε πολλες υποψηφιες ...ακουω αυτα 9.800 και 10 κιλα και μου φαινονται πουπουλα μπροστα στα 14 του Χρηστου..

Αααααα έχεις κι εσύ άντρα βαρύ σαν κι εμάς ε?

Πωπω πράγματι πουπουλάκια είναι τα άλλα!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κοριτσακι καταλαβαινω την οργη σου και την πικρια σου αλλα ισως θα πρεπει να προσπαθεις να εισαι και εσυ πιο ψυχρη τελικως στα συναισθηματα σου ..Αμα βλεπεις απο την αλλη πλευρα τοιχο τι μπορεις να κανεις και εσυ ??προσπαθησε εσυ σαν ατομο να εισαι σωστη με τον ευατο σου δλδ να πας να το δουν το παιδι μια βολτα αλλα ως εκει ..

μιλαω εκ του ασφαλους γιατι δεν εχω αντιμετωπισει ποτε παρομοια κατασταση αλλα εγω αυτο θα εκανα ..δλδ ουτε θα εκανα θεμα στον ανδρα μου για την συζητηση με την μανα του απλα και εγω θα το εβλεπα πολυ πιο ψυχρα ..

Λογικες ειναι οι εκρηξεις σου και κανεις δεν θα σε παρεξηγησει ..

Μακαρι να τα καταφερεις τελικως να πας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λαζαρενια μου εγω αν ημουν στη θεση σου δε θα πηγαινα καν να τους δω.Θα εστελνα το παιδι με τον ανδρα μου με την πρωτη ευκαιρια να παει επισκεψη.

Τετοια ακομψα εχω ακουσει και εγω πολλα απο τα πεθερουλια ενω εκανα παρα πολλα για να τους ευχαριστηω και να του εξυπηρετησω.Μεταξυ μας να σας πω οτι ουτε κορη τους να ημουν στο ποσο τους εχω βοηθησει σε καποια θεματα και ειδα αδιαφορια.. απο τοτε εχω αλλαξει πλεον δε σπαταλαω ουτε ενα λεπτο απο το χρονο μου για να κανω αυτο που θελουν οι αλλοι.

Γρηγορης εχει 37.6 μαλλον τελικα το αυτι του...θα δινατε ντεπον ή να περιμενω?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...