Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Stone τί έπιπλα πουλάει ο άντρας σου;;; Τα πάντα;;;
Ναι Sardelaki μου...αααα, εμεις μπορεί να μην έχουμε το δικο σας πλούσιο λεξιλόγιο αλλά το "παπαω" (σ'αγαπάω) το λέμε εδω και καιρό..και λυώνω η μανααααα.....
Stone μου μου απάντησες για τα έπιπλα του άντρα σου και δεν το είδα ή με ξέχασες;;;

Δεν το ειδες Sardelaki;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα απο θερμομετρα κοριτσια εχουμε απ'όλα. Αυτο με το λειζερ για το μετωπο, τη πιπιλα και δυο ψηφιακα της μασχαλης. Εννοειται πως οταν εχω εννοια πυρετου τα βαζω ολα. Η αληθεια ειναι οτι εχουν μικρη απόκλιση.

Βλεπω η Ευουλα να μας προλαβαινει , εμεις εχουμε ακομα εξι δοντια και εχουμε να βγαλουμε απο τον Αυγουστο. Μη μας προλαβει η μπεμπα μας ανησυχώ στα δοντια.

Φιλια σε ολες

ηρθα μαγειρεψα ηρθε και μια φιλη για καφε!

ριτα ποιο μοντελο ειναι το θερμομετρο;

κι εγω εχω πολλα εχω και αυτιου και μετωπου του αυτιου ειναι φορες που δειχνει σωστα κι αλλες οχι εμεις εχουμε θεμα δεν το θελουμε στη μασχαλη κανουμε βολτα αγκαλια και το κραταω αυτο που εχω κανει ενα λεπτο ριτα αν κανει το δικο σου λιγο θα με βολευε.

popup_image.php?pID=89

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

δεν είδα πουθενά κάτι για έπιπλα...καλά στραβή είμαι;

κάνει τα πάντα δηλαδή ε; Έχει μαγαζί με έπιπλα;;; Να το έχω υπόψιν μου...κάποια στιγμή θελω ένα συνθετο για το σαλονι...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

δεν είδα πουθενά κάτι για έπιπλα...καλά στραβή είμαι;

κάνει τα πάντα δηλαδή ε; Έχει μαγαζί με έπιπλα;;; Να το έχω υπόψιν μου...κάποια στιγμή θελω ένα συνθετο για το σαλονι...

Ρε εσυ, μαλλον σε μπέρδεψα..Με ρωτας "κάνει απο όλα" και σου απαντάω "ναι Sardelaki" και συνεχιζω με ασχετο λέγοντας σου οτι μπορει να μη λέμε πολλά όπως εσείς αλλά το "παπαω" το λέμε απο καιρό...

Οταν θελετε ελατε να δείτε απο κοντά, έχει πολύ ωραια πράγματα..(αν δεν παινεψεις το σπίτι σου....) Υπάρχει και ιστοσελίδα, αλλά το κομματι "οικιακο επιπλο" είναι υπο κατασκευη...Προς το παρον on line είναι μονο τα εξωτερικου χώρου και ο επαγγελματικος εξοπλισμος...Αν θες πες μου να στειλω πμ.

Επεξεργάστηκαν by Stone

πως ειναι ο μικρος stone??

Ιωάννα, ο μικρός ήταν καλός στη μαμα μου, μου είπε οτι τον ειδε λίγο υποτονικό και εβηξε 1-2 φορες... Οταν τον εφερνα μου κοιμηθηκε στο δρόμο και τώρα που τον ξαπλωσα στο κρεββατακι του και εκατσα λίγο στον υπολογιστή τον ακούω ρε γμτ που βηχει..Κάνει και ενα "χουρρρ"..Πολύ φοβαμαι οτι χτες με το κλάμα το πολύ, ίδρωσε και μετα ξεσκεπάστηκε...μέχρι να τον πάρω εγώ, πούντιασε μάλλον...

Γεια σας κι από μένα! Σήμερα το πρόγραμμα είχε σίδερο και μετά αποτελείωσα τα τρουφάκια γιατί χτες ξέμεινα από τρούφα στα μισά...η καλονοικοκυρά! Αρκετά καλά μου φαίνονται παρόλο που τα γλυκά ειδικά δεν είναι το φόρτε μου! Τώρα μιας και θα είμαι μόνη μου δεν έχει μαγείρεμα αλλά λέω να κάνω το τυρόψωμο αφού μάλλον θα έρθει μία φίλη μου το βραδάκι! Ρίτα οι συνταγές σου είναι σούπερ, ευχαριστούμε πολύ!

Για το θέμα του γιογιό μιας και το χρησιμοποιούμε κοντά 10 μήνες να πω ότι ούτε ο Γώγος τα λέει, απλά ξέρουμε ότι συνήθως μετά το φαί είναι η ώρα μας! Και συνήθως ξέρει κι αυτός και κρατιέται!;) Κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία πάντως, θέλει πολύ υπομονή και πιστεύω τα απλά γιογιό είναι τα καλύτερα! Έχουμε και τρία τρομάρα μας, ένα για το αμάξι, ένα για το σπίτι και ένα στη γιαγιά του, α ναι και ένα στα Γιάννενα 4 το σύνολο!

Stone περαστικά στο μικρούλη σου γρήγορα να γίνει κι αυτός καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ηρθα μαγειρεψα ηρθε και μια φιλη για καφε!

ριτα ποιο μοντελο ειναι το θερμομετρο;

κι εγω εχω πολλα εχω και αυτιου και μετωπου του αυτιου ειναι φορες που δειχνει σωστα κι αλλες οχι εμεις εχουμε θεμα δεν το θελουμε στη μασχαλη κανουμε βολτα αγκαλια και το κραταω αυτο που εχω κανει ενα λεπτο ριτα αν κανει το δικο σου λιγο θα με βολευε.

popup_image.php?pID=89

Ναι κανει πολυ λιγοτερο απο λεπτο νομιζω καπου 10 δευτερολεπτα ειναι της microlife βατραχακι

microlife-mt400-thermometer.jpg

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα ξεκινησε η αδεια σου??

Βατραχακι δεν την εχω μυρισει ...χθες πηρα παντως δωρο σε μια συναδελφο την burberry weekend και ηταν απιθανη!!

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Deleni kai vatraxaki ετσι εκανε και ο Γρηγορης πριν απο 2 εβδομαδες αφενος δεν ηθελε να βγαλουμε τη πανα με τιποτα και οταν την εβγαζα ετρεχε και αφαιτερου οταν τελικα καθοταν δεν εκανε τιποτα μεχρι να σηκωθει .Το πιο δυσκολο ηταν να τον πεισω να κατσει εστω και για 5 λεπτα στο γιογιο ..

Νομιζω οτι πλεον καταλαβαινουν τα παντα και πες πες κατι γινεται.

Εγω ολη μερα του το αναφερω σε ασχετη φαση του λεω ποσο θα πανηγυρισουμε,ποσο θα χαρει ο μπαμμπας και φυσικα τον δελεαζω με ενα ντουλαπι πραγματα.

Καποιες φορες στις αρχες οταν ξεκινουσα να το λεω απομακρυνοταν αλλα χωρις να με κοιταει ξερω οτι με παρακολουθουσε,τωρα που το εχει κατανοησει τον βλεπεις χαιρεται οταν του τα λεω..

Δε νομιζω παντως οτι ειναι νωρις διοτι ειναι μια χρονοβορα διαδικασια που αν ξεκινησει τωρα θα ολοκληρωθει το καλοκαιρι που θα μπορω να τον αφησω χωρις την πανα μεσα στο σπιτι.Εγω σας ειπα εκοψα την πανα στα 5 και ας μιλουσα απο νωρις τελεια και ας καταλαβαινα πολυ καλα τι μου λενε.Αφου ημουν τοσο μεγαλη που το θυμαμαι ακομα πολυ ξεκαθαρα.Απλα οσο μεγαλωνα αντιδρουσα και βολευομουν.

Παντως με βοηθησε πολυ αυτο το σαιτ ειναι στα αγγλικα αλλα νομιζω το παρουσιαζει πολυ σωστα και αναφεριε οτι 18 μηνων ειναι καταλληλη ηλικια για να ξεκινησουμε.

εδω ειναι ενα τεστ για το ποσο ειναι ετοιμα να δοκιμασετε

http://www.babycenter.com/0_potty-training-readiness-checklist_4384.bc?intcmp=stagepage_editorspicks_textlink_articles&pn=My%20BabyCenter

και αυτο περιγραφει την ολη διαδικασια

http://www.babycenter.com/0_the-abcs-of-potty-training_4399.bc?page=1

Διαβαστε το ακομα και αν δεν θελετε να δοκιμασετε ακομα ωστε να αναγνωρισετε ποτε το παιδι ειναι ετοιμο.

Νατασσα δες στην παραθεση για τα λινκς

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρινα ξεκινησε η αδεια σου??

Όχι δεν ξεκίνησε ακόμα, έχω αναρρωτική και την άλλη εβδομάδα μετά την ταλαιπωρία που πέρασα με τη γαστρεντερίτιδα και τους πυρετούς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...