Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια κι εγω πηγα παιδικο μικρη γιατι η μητερα μου πραγματικα δεν ειχε αλλη επιλογη ενα θα σας πω λενε οτι τα παιδια δεν εχουν μνημες απο εκεινη την ηλικια εγω ομως θυμαμαι πολυ καλα την πρωτη μερα που πηγα στον παιδικο θυμαμαι την μαμα μου να φευγει κι εγω να ειμαι ολη την ημερα κολλημενη στο παραθυρο και να κλαιω μεχρι να ερθει να με παρει εκανα πολυ καιρο για να συνηθησω και να σταματησω να κλαιω η μαμα μου ακομη και τωρα μετα απο τοσα χρονια οταν τα θυμαται στεναχωριεται πολυ.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εξαρτηση ομως απο τη μανα δεν πιστευω σε καμμια περιπτωση οτι υπαρχει.

Το παιδι εφοσον μεγαλωνει με ασφαλεια και σταθεροτητα θα αυτονομηθει και θα κοινωνικοποιηθει μια χαρα στο μελλον ειτε πηγαινει παιδικο ειτε οχι...

.

υπαρχει εξαρτηση απο την μανα ριτα κι αυτο ειναι αποδεδειγμενο.αυτο φαινεται στον χαρακτηρα καθε ανθρωπου στην ενηλικιωση.δεν μιλαω για τα παιδακια που δεν μπορουν χωρις την μαμα.αν η μαμα δεν το αφησει να ''ανεξαρτοποιηθει'' θα γινει ανασφαλης και θα εχει εξαρτηση γενικως.εγω δεν μιλαω για μπιμπερο και πανες μιλαω καθαρα θεμα συμπεριφορας.πολυ ωραιο το παραδειγμα σου με τον γρηγορη.δεν νομιζω να ειναι θεμα παιδικου αυτο αλλα θεμα χαρακτηρα και διαπαιδαγωγησης!

και φαινεται οτι κανεις καλη δουλεια.

βατραχινα εχω και εγω τετοια αναμνηση με τον παιδικο.

επισης φαστ και βατραχινα δεν το ξερα αυτο για τον δρομο αλλα οι παραδρομοι ειναι πολυ χαλια και επικυνδινοι!!!

σας ευχαριστω παντως!

1654096yn4fep17z7.gif

Γυρισαμε απο τον γιατρο και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

Απο σήμερα μπορουμε να φοραμε και μπλουζακια ,το εγκαυμα παει πολυ καλα και πλεον θα βαζουμε μονο απλη κρεμα bepanthol , μπορει να παει και σχολειο αμα θελουμε αλλα θα τον κρατησουμε σπιτι και την αλλη εβδομαδα να ξεκουραστει και επειτα βλεπουμε .

Πηγε παιδια η καρδια μου στην θεση της!!!!

Μαρακι στο κλαμπ των κλαψιαριδων βαλε και μενα!!!μονο ρωτα την ριτα πως εκλαιγα το βραδυ που μιλησαμε οταν ο Χρηστος ητνα στο νοσοκομειο . και ομως αυτο το κλαμα ηταν για μενα βαλσαμο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εγω δεν μιλαω για μπιμπερο και πανες μιλαω καθαρα θεμα συμπεριφορας.πολυ ωραιο το παραδειγμα σου με τον γρηγορη.δεν νομιζω να ειναι θεμα παιδικου αυτο αλλα θεμα χαρακτηρα και διαπαιδαγωγησης!

και φαινεται οτι κανεις καλη δουλεια.

Eιπες για εξαρτηση απο αντικειμενα για αυτο και αναφερθηκα.

Τεσπα εγω πιστευω οτι στους 21 μηνες ζωης δεν υπαρχει διαμορφωμενος χαραχτηρας.

Το κοριτσακι οπως και ο Γρηγορης και ολααα τα παιδακια ξεσηκωνουν συμπεριοφορες και μιμουνται καταστασεις.

Παω να τον ταισω μπας και προλαβω να μαγειρεψω σημερα διοτι με τη βολτα περασε η μερα.

Καλο μεσημερι.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρακι στο κλαμπ των κλαψιαριδων βαλε και μενα!!!μονο ρωτα την ριτα πως εκλαιγα το βραδυ που μιλησαμε οταν ο Χρηστος ητνα στο νοσοκομειο . και ομως αυτο το κλαμα ηταν για μενα βαλσαμο ...

Και εγω παλι που δεν ειμαι ευσυγκινητη πλανταξα φιλεναδα...:lol:

Τελος καλο ολα καλα φιλεναδα μου!!!Καθε μερα και καλυτερα!!!

Θα ερθω να το δω το ζουζουνι μολις εισαστε ετοιμοι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα μου τελεια μπραβο στον Χρηστακο μας!!!!

Λαζαρενια μου ναι ο δρομος ειναι πολυ χαλια καλυτερα να πατε με το τρενο νομιζω θα κανετε και πιο γρηγορα.

κοριτσια εγω γενικως δεν ειμαι κλαψαρια απο τοτε που εγινα μανουλα ομως σε θεματα που εχουν σχεση με παιδια εχω γινει πολυ ευαισθητη ιδιως οταν εχει να κανει με τον Τιμο δεν μπορω να συγκρατηθω με τιποτα και τις δυο φορες που χτυπησε και πηγαμε για ραμματα δεν σας λεω τιποτα το τι κλαμα εριξα σιγουρα αν δεν ηταν ο αντρας μου δεν θα μπορουσα να μιλησω στους γιατρους απο το κλαμμα.

για θεμα παιδικου ..

μιλαω σαν μαμα που εστειλε το μωρο της 16 μηνων . Εμενα η επιλογη να κατσω σπιτι με το παιδι δεν υπηρχε ,η μαμα μου λογω οτι οτι ο Χρηστος ειναι ιδιαιτερος ζωηρος και ενω προσφερθηκε η γυναικα το ξεραμε οτι δεν αντεχε.

Στο δικο μας περιβαλλον παιδακι δεν υπαρχει ουτε για δειγμα , οι φιλες μου δεν εχουν παιδια παρα μονο ο αδελφος μου ενα 7 ετων , εγω γυρναω σπιτι στις 5.30 και ο ανδρας γυρω στις 7 στην καλη περιπτωση ,οποτε αν εξαιρεσεις τις τον πρωτο μηνα και τις ιωσεις εγω μονο καλα εχω να πω για τον παιδικο . Μαθαινει πραγματα, ξεδινει , παιζει ..διαλεξαμε εις γνωση μας εναν μικρο οικογενειακο σταθμο που εχει λιγα παιδακια και δεν εχει μεν κολυμβητηριο και ψυχολογο αλλα το αγαπανε πολυ και φαινεται . τωρα που ειμασταν στο νοσοκομειο επαιρναν καθε μερα να δουν τι κανει το μωρο μου ..

Αν δεν δουλευα ομως θα τον εστελνα παιδικο φετος τον Σεπτεμβρη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

αχ ασε δεν θελω να το σκεφτομαι!

ποσο ηταν η Αννια οταν πηγε παιδικο;

!

Ηταν 1,5 χρονων... δεν θα το ξεχασω και εγω ποτε. Ενα τριμηνο πηγαινε σε εναν αθλιο παιδικο που νομιζα οτι ηταν πολυ καλος. Το παιδι εκλαιγε καθε μερα επι 3 μηνες. Το επαιρνα στις 5 το απογευμα και ηταν κουρασμενο, λερωμενο και ταλαιπωρημενο.

Μετα για καλη μου τυχη ανοιξε ενας καταπληκτικος σταθμος διπλα στο σπιτι μου ακριβως και την εγραψα εκει.καμια σχεση... σταματησε το κλαμα..το παιδι το επαιρνα καθαρο και ευδιαθετο... Εβαλα και μια κοπελα να το γυριζει σπιτι στις 2.30 και να καθεται εκει μεχρι να γυριζω εγω απο τη δουλεια (τοτε δουλευα τρελα ωραρια). Μου στοιχιζε τοτε 500 ευρω το μηνα να μου κρατανε τη μικρη αλλα αξιζε τον κοπο. Στον Νικολα αν σταματησει να τον κραταει η πεθερα μου θα ξεκινησω παιδικο (ο Θεος βοηθος γιατι εκεινος ο παιδικος εκλεισε..) και ή θα τον παιρνει το μεσημερι ο αντρας μου η θα βαλω παλι κοπελα. Δεν τον αφηνω με τπτ πανω απο τις 2.30 στον παιδικο. (Ετσι λεω βεβαια αλλα θα δειξει και πως θα το παρει )

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου τελεια τα νεα σας.Αντε επιτέλους ακουσα και κατι πολυ ευχαριστο.

Περασε κοριτσακι μου!!!!

Τωρα οσον αφορα στο κλαμα και εγω παλια ημουν παρα μα παρα πολυ ευσυγκινιτη.

από καποια στιγμη και μετα μου κοπηκε δυστυχως .

Και λεω δυστυχώς γιατι τουλαχιστον ξεσπούσα ετσι ενω τωρα πνιγομαι.

Εχει συμβει βεβαια καποιες φορες να κλάψω μπροστα στη μικρή και δεν θελω να το ξανακανω ποτε.

Στεναχωριέται αφάνταστα.

Για το θεμα του παιδικού τωρα.

Εγώ σκέφτομαι να τη στείλω κατά τον Φεβρουάριο που θα εχει κελίσει τα 2,5 (απαραιτητη προυποθεση για να την παρουν και φυσικα ευχομαι να εχουμε καθαρισει απο πανες).

Για να πω την αλήθεια παρόλο που έχω τις γιαγιάδες να την κρατάν ξερετε τι παιρναω οπότε περιμένω πως και πως να παει παιδικό.Αν δεν ειχα τις γιαγιαδες δεν θα ειχα κανενα ενδοιασμο να τη στειλω νωριτερα μια που αποκλειεται να μην δουλευα.

Ο παιδικος οπως και το μεγαλωμα απο τις γιαγιαδες εχει και τα αρνητικα και τα θετικα του.

Το καλύτερο φυσικα ειναι να μεγαλώνει το παιδι με τη μαμα μεχρι τα 3 (αποψή μου παντα) αλλα δεν ειναι παντα εφικτό , όπως και στη δική μου περίπτωση.

Τι να κανουμε?Θα δίνουμε οτι περισσότερο μπορούμε στα παιδακια μας τις ωρες που θα ειμαστε μαζί τους και σιγουρα σε εναν καλό παιδικο τα παιδια μαθαινουν παρα πολλά πραγματα.

Τελος να πω οτι εγω παιδικό δεν πήγα γιατι μεγάλωσα μακρυα από τους γονείς μου μεχρι την ηλικία των 4 και μετα με πηραν οι δικοι μου.

Πήγα κατευθειαν νηπια και θυμαμαι ακόμα την πρωτη μερα σαν χθες.

Η μαμα μου δεν με πηγε καν.Με εστειλε μόνη μου .Ηταν πολυ κοντα στο σπιτι μας και απλα με κοιτουσε μεχρι να φτασω.

Ποτε δεν εκλαψα και ποτε δεν θελησα να φυγω, σε αντιθεση με τις φιλες μου που μολις γυρνουσαν την πλατη οι μαμαδες τους επερναν τα καλαθακια τους και την " κοπανούσαν " και αυτες.

Ιωάννα μου μπράβο και πάλι στον Χρηστάκη! Δυνατός ο μάγκας! Αντε άλλη μια βδομάδα στο σπίτι και μετά θα πάει να βρει τους φίλους του.

Λαζαρενια μπορείτε απο το αεροδρόμιο να πατε με ταξί στον οσε είναι λίγο μακρια. Κανόνισε να έχεις 1 μόνο βαλίτσα για τα πράγματά σας. Αχ μακάρι να τα καταφέρεις να πας. Μήπως αν έρθει κάποιος να σας πάρει απο Αθήνα είναι καλύτερα?

Λοιπον έμαθα για την κοπέλα απο τους συγγενείς. Ηταν στον 6ο μήνα και ανέβασε πίεση, της κάναν καισαρική αλλά ήταν πολύ νωρίς για να κρατηθεί το μωρό. Αν ήταν ακόμα 2 εβδομάδες παραπάνω κάτι θα μπορούσε να γίνει. Είμαι πολύ χάλια γμτ...

Αχ βρε Ντινάκι μου πολύ άσχημη κατάσταση !τι να πω ρε γμτ ευχομαι να τα καταφερουν τα παιδια να αποκτησουν μωρακι.

Πάντως γι" αυτό που λες μια κοπέλα στο χωριό εσπασαν τα νερά της στο τελος του 5ου μήνα και τελικα της πηραν το μωράκι αλλα τα καταφερε .Εμεινε για κανενα τριμηνο στη θερμοκοιτιδα αλλα τωρα ειναι μια χαρα κουκλίτσα.

Αχ βρε Ντινάκι μου πολύ άσχημη κατάσταση !τι να πω ρε γμτ ευχομαι να τα καταφερουν τα παιδια να αποκτησουν μωρακι.

Πάντως γι" αυτό που λες μια κοπέλα στο χωριό εσπασαν τα νερά της στο τελος του 5ου μήνα και τελικα της πηραν το μωράκι αλλα τα καταφερε .Εμεινε για κανενα τριμηνο στη θερμοκοιτιδα αλλα τωρα ειναι μια χαρα κουκλίτσα.

Αχ μπράβο τους που τα κατάφεραν.

Sorry που σας ψυχοπλακώνω μωρέ, αλλά θέλω κ εγώ κάπου να τα πώ, να μου φύγει απο μέσα:-(.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...